bilmiyorum aslında ama yorumları okudukça olumlu gelmeye başladı .ama genede kullanan varsa ondan duymak daha ii olur die sordum
bende düşündüm zayıflama hapı kullanmayı ama vazgeçtim sandaloz sakızı kullanıyorum bununla ilgili topik var istersen bi göz at
o nasıl işe yarıyormu valla 2 ay içinde mümkünse 8 kilo vermek istiyorum.bu biber hapıda tokluk hissi vermiyor sadece iştah kesiyormuş normal yemek yiyormuşsun fakat fazlasında bulantı filan yapıomuş yemeyi kesiyormuşsun. Saol bu arada sandaloza bakiim bi:uhm:
ben diyete şubat 24 te başladım şimdi 8 kilo gitti doğol yolla vermeye çalış onlar aldatmaca
ilaç kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar hepsi sağlığınızı olumsuz etkileceyecek
Bizzat denenmiş ve onaylanmıştır sahsım tarafından.
En güzeli diyet ve spor yapın ve sağlıklı kilo verin
eminmisin ama bu detoks bittikten sonra fazla kilo veremiyosun heralde ben 1.5 kilo verdim şimdide sadece 100 gr gitti detoks yapmadan önce 1 kilo en düşük 800 gr dı bakalım önümüzdeki hafta ne olacak 60 kiloya azkaldı zaten inşallah kilo vermem durmaz eyvahedigeldismile
ne kullanmıştınki kate ?
ilaç ismi burada vermek yasak
o yüzden veremem. ama kesinlikle tavsiye etmiyorum az daha ölüyodum ben
aslında bende 22 günde 4 kilo verdim. ama yavaş gibi gelior
allah korusun yaamerak ettim ömden yazabilirmisin acaba
bohcacı hanııımmmm :roflol: inşallah verirsin canım biz kadınlar birkaç kiloyumu veremicez kadın isterse neler yapar dimi canım olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?