70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende düşündüm zayıflama hapı kullanmayı ama vazgeçtim sandaloz sakızı kullanıyorum bununla ilgili topik var istersen bi göz at

bende düşündüm zayıflama hapı kullanmayı ama vazgeçtim sandaloz sakızı kullanıyorum bununla ilgili topik var istersen bi göz at

o nasıl işe yarıyormu valla 2 ay içinde mümkünse 8 kilo vermek istiyorum.bu biber hapıda tokluk hissi vermiyor sadece iştah kesiyormuş normal yemek yiyormuşsun fakat fazlasında bulantı filan yapıomuş yemeyi kesiyormuşsun. Saol bu arada sandaloza bakiim bi:uhm:

ben diyete şubat 24 te başladım şimdi 8 kilo gitti doğol yolla vermeye çalış onlar aldatmaca

ilaç kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar hepsi sağlığınızı olumsuz etkileceyecek

Bizzat denenmiş ve onaylanmıştır sahsım tarafından.

En güzeli diyet ve spor yapın ve sağlıklı kilo verin

metabolizma hızımın yavaşlaması tamamen buna bağlı bişey değil

suyu az içiyorum herhalde ondan olabilir su içme sayımı yükseltirsem tekrar aynı olur diye

düşünüyorum.iyide sen zaten bu detoksla 1.5 kiloyu verdin.Dur bakalım bi vücud kendine gelsin öyle hemen ertesi günde 500 gr vermeyi bekleme tabiki az olacak vücudu 2 gün boyunca neredeyse aç bıraktın biraz toparlasın kendini sonra devam eder yine

aslında bende 22 günde 4 kilo verdim. ama yavaş gibi gelior

22 günde 4 kilo vermen gayet iyi bence

normalde haftada 1 kilodan 30 günde 4 kilo verilmesi gerek

hangi diyetisyene gidersen aynı şeyi söylüyecek sana

bu yüzden canını sıkman boşuna metabolizmanda yavaş değil tam tersi hızlıki bu kadar kısa sürede verebilmişsin 4 kiloyu

haklısın hepsi kimyasal ,ama genede insansın işte merak kediyi öldürür derler ya o hesap işte merak ediyorum o kadar olumlu yorumu okuduktan sonra

bu arada lolilop ben o kadar zayıflama ilacı kullandım inanırmısın insan zayıflama hapı kullanmasan ve onlara vereceğin parayı bir kenara koyup kendi çabalarınla kilo versen daha kalıcı kilo verirsin ben öyle yapıyorum şu anada kadar 1000 tl biriktirdim. ve kilo olarak da 97 kiloydum şu an 79 kiloyum ilaçların zararı olarakda hem zayıflamadım hem cep iyi yırtıldı hemde, böbreklerim rahatsızlandı, kesinlikle tavsiye etmiyorum canım ama yinede sen bilirsin

bugün sadece bir dilim etimekli bir kase yoğurt ve dünden kalan bir kase,patatesli karışık salata yedim.(yağlıydı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…