70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetini bir özetlermisin ,cok güzel vermisinde

hermia sen martın 28 inde 74 kiloymuşsun ve şimdi 68,8 kiloyum diyosun CADIARZU

yani 13 günde 6 kilo mu verdin bu çok şaşırtıcı gerçekten.haftada 3 kilo veriyosun demek

şu işin sırrını bizde söyle de bizde senin gibi hızlı verelim kiloları sempatiksalakcinni

arkadaşlar ben daha önce(hamile kalmadan ) diyetisyene gitmiştim,bana verdiği diyet listemi sizlerle paylaşmak istedim .
uyanınca 1 tatlı kaşığı elma sirkeli su(1 bardak)
sabah; 1 kk peynir(yarım yağlı),domates,limonlu maydanoz,5 zeytin,2 dilim kepek ekmek,1 yumurta,yeşil çay,1 bardak yarım yağlı süt,2 bardak su.
kuşluk;2 meyve
öğle; 8 kaşık sebze yemeği, 3 küçük köfte ya da haşlanmış tavuk (bir miktar ) bulgur pilavı,2 dilim kepek ekmek,yoğurt,salata(limonlu ve elma sirkeli),2 brdk su.
ikindi ;1 meyve
akşam ;1 kase çorba,sebze yemeği,pilav, yoğut,salata,2 bardak su ve 1 dilim kepek ekmek
yatsı ;1 çay bardağı süt veya 2 meyve
gün içinde 2 bardak maydanoz suyu.yarım saat yürüyüş ,yarım saat jimnastik hareketleri

sen kaç kilo verdin bu liste ile?

kızlar ben 6 lı rakamlara geçtiğim için artık 60-69 grubuna katılıyorum haberiniz olsun sizleride en kısa zamanda o topiğe bekliyorum.

not:kilo çizelgesini yarın son olarak eklicem ama daha sonra aranızdan biri yapsın bu işi

canım elma sirkem kalmadığı için limon sıkıyorum
bugün alacağım elma sirkemi yemek öncesi ve sonrası iç canım

tebrik ederim canım bende bir iki gün içinde ordayım 69 olmaya gr kaldı :dance: hihoyyyt opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile a.s.

selamlar herkese :)
bugün ben de karar verdim 60-69 başlığına gidiyorum, arada buraya da uğrar bi selam verip çıkarım tabi bi mahsuru yoksa :)
herkese sağlıklı kilo vermeler :)

tebrik ederim canım bende bir iki gün içinde ordayım 69 olmaya gr kaldı :dance: hihoyyyt opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile a.s.

teşekkür ederim canım bekliyorum seni en kısa zamanda oraya kaydirigubbakcemile5

69 kilo oldum sonunda artık devamı gelir yürüyüşede başladım kızımı arabasına koyuyom hava gzl olduğu zaman ben spor yapıyom o rahatlayıp tatlı tatlı uyuyo
uzun süredir giremedim herkes iyidir umarım

Oooo herkes 69 olmus ayriliyor darisi en kisa zamanda basimiza arada ugrayip moral verin bize tebrikler

Oooo herkes 69 olmus ayriliyor darisi en kisa zamanda basimiza arada ugrayip moral verin bize tebrikler

tabiki arada uğrucam bakıcam buraya bakalım kimler nasıl kilo veriyor diye

en kısa zamanda hepinizi bekliyorum 60-69 topiğine a.s.

günaydin herkese ben bu hafta az verdim 500 gramm sadece 71.800 kg olmusum ,her hafta 500-800 arasi vererek sanirim 1 yilda istedigim kiloya gelecegim (

kızlar slm
1 hafta oldu bugün tartıldım spor salonunda hiç verememişim neden ya çok dikkat ettim yediklerime ve fünde bir sate kadar yürüdüm üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…