Çok hastaydım siteye giremedim bu hafta. Rejimimi bozmadım hiç. Sadece dün gece midem çok bulanıyordu ve saat geç olmasına rağmen 1 dilim ekmek yedim bastırsın diye. Dolayısıyla sabah yürüyüşü bile yapamadım. Şu an 68.8 kiloya düştüm. Çarşamba günü randevu aldım bir diyetisyenden. Daha sağlıklı hale getirmem gerekiyordu diyeti. O nedenle çarşambaya kadar yine kendi kafamdan uydurduğum diyeti uygulamaya devam edeceğim. Çarşamba yepyeni bir program beni bekliyor olacak.
Kilo: 68.8
Çok hastaydım siteye giremedim bu hafta. Rejimimi bozmadım hiç. Sadece dün gece midem çok bulanıyordu ve saat geç olmasına rağmen 1 dilim ekmek yedim bastırsın diye. Dolayısıyla sabah yürüyüşü bile yapamadım. Şu an 68.8 kiloya düştüm. Çarşamba günü randevu aldım bir diyetisyenden. Daha sağlıklı hale getirmem gerekiyordu diyeti. O nedenle çarşambaya kadar yine kendi kafamdan uydurduğum diyeti uygulamaya devam edeceğim. Çarşamba yepyeni bir program beni bekliyor olacak.
Kilo: 68.8
arkadaşlar ben daha önce(hamile kalmadan ) diyetisyene gitmiştim,bana verdiği diyet listemi sizlerle paylaşmak istedim .
uyanınca 1 tatlı kaşığı elma sirkeli su(1 bardak)
sabah; 1 kk peynir(yarım yağlı),domates,limonlu maydanoz,5 zeytin,2 dilim kepek ekmek,1 yumurta,yeşil çay,1 bardak yarım yağlı süt,2 bardak su.
kuşluk;2 meyve
öğle; 8 kaşık sebze yemeği, 3 küçük köfte ya da haşlanmış tavuk (bir miktar ) bulgur pilavı,2 dilim kepek ekmek,yoğurt,salata(limonlu ve elma sirkeli),2 brdk su.
ikindi ;1 meyve
akşam ;1 kase çorba,sebze yemeği,pilav, yoğut,salata,2 bardak su ve 1 dilim kepek ekmek
yatsı ;1 çay bardağı süt veya 2 meyve
gün içinde 2 bardak maydanoz suyu.yarım saat yürüyüş ,yarım saat jimnastik hareketleri
limonlu suyun faydasini görüyormusun? eskiden bende icerdim ama tv bir doktordan dinleyince birakdim,diyorki limonu yagin üzerine damlatin ve göreceksinizki yag erimiyor ,aynisi vücut icinde gecerli demisdi,ama faydasini görüyorsan denemeye deger
canım elma sirkem kalmadığı için limon sıkıyorum
bugün alacağım elma sirkemi yemek öncesi ve sonrası iç canım
sen kaç kilo verdin bu liste ile?
kızlar ben 6 lı rakamlara geçtiğim için artık 60-69 grubuna katılıyorum haberiniz olsun sizleride en kısa zamanda o topiğe bekliyorum.
not:kilo çizelgesini yarın son olarak eklicem ama daha sonra aranızdan biri yapsın bu işi
tebrik ederim canım bende bir iki gün içinde ordayım 69 olmaya gr kaldı :dance: hihoyyyt opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile a.s.
tebrik ederim canım bende bir iki gün içinde ordayım 69 olmaya gr kaldı :dance: hihoyyyt opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile a.s.
Oooo herkes 69 olmus ayriliyor darisi en kisa zamanda basimiza arada ugrayip moral verin bize tebrikler
kızlar slm
1 hafta oldu bugün tartıldım spor salonunda hiç verememişim neden ya çok dikkat ettim yediklerime ve fünde bir sate kadar yürüdüm üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?