70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar ben dün akşam malsef yemek yedim normalde akşamları hiç bir eşy yemiyortdum ama dün akşam 1 ad domates 1 paket(40 gr) etiformun mısırpatlağından 3 adet bitter çikolata bir adet hallaey klava: vara ya ben tam sopalığım klava:

gunaydinlarrrrrr

bende aralik gibi insallah bebk dusunuyorum once bu kilolardan kuratulayim gozel gorulur sekild e zayiflama var yeye zayifla benimkide valla nasil oluyor her seyi kürüme borcluyum bennnnn:lepi:cokacimcoookyimeh yohhh taviz yokkkkkkkkötükedihüso

kızlar şu kilo cetvelini birtürlü ekleyemedim aranıza yeni katıldım sürekli hata veriyo benim gibi yeni olupta kilo cetvelini yapan varmı aranızda

mesaj sayım az o yüzden özelmesaj atamıyorum lütfen bni de ekleyin listeye. başlangıç kilom 79 şimdi 73 hedef 68.
dün sabah tartıda 72.5 çıkmıştım 4 gündür oynamıyordu tartı dün 500 gr birden gitti. ama tabi dün bütün gün dışarda olduğumdan her zmanki yeme düzenimi tutturamadım. ayrıca da grip oldum ondan dolayı da çokkötüyüm şiştim. aslında kilo aldırack bişeyler yemedim sadece çeyrek talaş böreği ve 2 tane de sigara böreği yedim ek olarak ama şiştim almışım 500 gr yine neyse inşallah yarın gider hepsi :)

selam kizlar,bugün spor salonunda check up vardi ,gecen aydan beri 3 kilo vermisim,6 cm belden 4 cm basenden,1.5 cm de kollardan vermisim

ayniyim 73.9
ben ne zaman hamilelik oncesi halime donucem bilmiyorumkismile
bugun kacamaklarim var.sabah sucuk yedim, birazda findik ezmesi geri kalani normal kahvalti
oglen disarida yedim adana :umursamaz:
aksami hafif geciricem.
emzirdigim icin cok fazla kesemiorum yememden bayanssulusmile
dolapta bademli magnum varrrrr alsanaalsanasmile

sendemi emziriyorsun canim ,aynen bende ,herseyden yiyorum ama azar azar ,kesemiyorumda ac kalirsam sütümde gelmez diyorum,kac aylik senin bebegin benimki 4 bucuk aylik

teşekkür ederim gurbetgüzeli arkadaşım geçmiş oldun dileklerin için bir tek sen dedin zaten geçmiş olsun diye,şaşırdım burda insanlar birbirlerine destek olmuyormu çok ilginç valla neyse cnm saol..ben zayıflamak için hasta olmadım öle anlaşıldı galiba gurbetgüzeli arkadaşım,salgın var ondan hasta oldum..ama bugün daha iyiyim,iştahım yavaş yavaş açılıyo ama hala kepek ekmeyi yiyorum bırakmadım rejimi biraz güç toplamam lazım sadece..gitsin kilolar bide reglyim kaç kiloyum şu anda acaba kaç kilo fark ettirir ki.kilo cetvelimide değiştirdim,hedefim 60 boyum uzun ve kemiklerim iri olunca 60 ve altı sırıtıyo bende..sanki hemende 60oldumdakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar diyet nasıl gidiyor bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum ,yalnız olmuyo aranıza alırmısınız

hoşgeldin aramıza.benim diyet 2 ileri 1 geri şeklinde gidiyor.sanırım bu grubun en tembeli benim.çok yavaş kilo veriyorum.inşallah hepimizin kiloları zaman gibi çabuk akıp gider bedenimizden.kolay gelsin...

hoşgeldin aramıza.benim diyet 2 ileri 1 geri şeklinde gidiyor.sanırım bu grubun en tembeli benim.çok yavaş kilo veriyorum.inşallah hepimizin kiloları zaman gibi çabuk akıp gider bedenimizden.kolay gelsin...

canım yalnız değilsin haftasonları bende kaçamak yapıyorum haftaiçi daha disiplinliyim:)) ama çok yavaş kilo veriyorum spor yapma imkanımda yok masa başı işim ve çok hareketsiz kalıyorum akşamları eve dönerken 20 dakika yürüyürom sırf spor olsun diye bakalım sonucu göreceğiz

bende demiştim aşk olsun(şimdi sen rejim ayptığın için vücudun korumazız kaldı o yüzden mikrobu hemen kapmışsındır inşallah en kısa zamanda ileşirsin)

bende çok yavaş veriyorum inanmazsınız ama 2 ay olcak nerdeyse hala 73 kilodayım ama önemli olan vermek değil kızlar 1 ayda 1 kilo olsun ama yeterki verelim kendinizi üzmeyin lütfenopuyorumnanaktan

sendemi emziriyorsun canim ,aynen bende ,herseyden yiyorum ama azar azar ,kesemiyorumda ac kalirsam sütümde gelmez diyorum,kac aylik senin bebegin benimki 4 bucuk aylik

benim kiz 7.5 aylik opuyorumnanaktan

gecmis olsun gormemistim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…