selam kizlar,bugün spor salonunda check up vardi ,gecen aydan beri 3 kilo vermisim,6 cm belden 4 cm basenden,1.5 cm de kollardan vermisim
ayniyim 73.9
ben ne zaman hamilelik oncesi halime donucem bilmiyorumkismile
bugun kacamaklarim var.sabah sucuk yedim, birazda findik ezmesi geri kalani normal kahvalti
oglen disarida yedim adana :umursamaz:
aksami hafif geciricem.
emzirdigim icin cok fazla kesemiorum yememden bayanssulusmile
dolapta bademli magnum varrrrr alsanaalsanasmile
slm arkadaşlar,pazar günü boğazlarım şişti ve acayip ateşlendim,bu sabah daha iyiyim..ama iştah falan kalmadı bende,bünyem düştü..herkes önce sağlığının kıymetini bilsin çok zor..saolsun eşim koşturdu herşeye..75.4 olmuş kilom bişey yiyemiyo ki insan bide hastalımın üstüne,dün akşam regl oldum..bide o ağrıdı..ALLAHIN izniyle bi iyileşiyimm..önce sağlık gerisi yalan..sağlıklı günler kendinize dikkat edin salgın varmış..:1no2:
selam kizlar,bugün spor salonunda check up vardi ,gecen aydan beri 3 kilo vermisim,6 cm belden 4 cm basenden,1.5 cm de kollardan vermisim
arkadaşlar diyet nasıl gidiyor bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum ,yalnız olmuyo aranıza alırmısınız
canım çok geeçççmiiişş olsunnn...
hoşgeldin aramıza.benim diyet 2 ileri 1 geri şeklinde gidiyor.sanırım bu grubun en tembeli benim.çok yavaş kilo veriyorum.inşallah hepimizin kiloları zaman gibi çabuk akıp gider bedenimizden.kolay gelsin...
teşekkür ederim gurbetgüzeli arkadaşım geçmiş oldun dileklerin için bir tek sen dedin zaten geçmiş olsun diye,şaşırdım burda insanlar birbirlerine destek olmuyormu çok ilginç valla neyse cnm saol..ben zayıflamak için hasta olmadım öle anlaşıldı galiba gurbetgüzeli arkadaşım,salgın var ondan hasta oldum..ama bugün daha iyiyim,iştahım yavaş yavaş açılıyo ama hala kepek ekmeyi yiyorum bırakmadım rejimi biraz güç toplamam lazım sadece..gitsin kilolar bide reglyim kaç kiloyum şu anda acaba kaç kilo fark ettirir ki.kilo cetvelimide değiştirdim,hedefim 60 boyum uzun ve kemiklerim iri olunca 60 ve altı sırıtıyo bende..sanki hemende 60oldumdakaydirigubbakcemile3
canım yalnız değilsin haftasonları bende kaçamak yapıyorum haftaiçi daha disiplinliyim:)) ama çok yavaş kilo veriyorum spor yapma imkanımda yok masa başı işim ve çok hareketsiz kalıyorum akşamları eve dönerken 20 dakika yürüyürom sırf spor olsun diye bakalım sonucu göreceğiz
slm canım sen bu 6 kiloyu nekadar zamnda verdin örenebilirmiyim acab:uhm:beni de listeye ekler misin? başlangıç 79 şimdi 73 hedef 68! :)
sendemi emziriyorsun canim ,aynen bende ,herseyden yiyorum ama azar azar ,kesemiyorumda ac kalirsam sütümde gelmez diyorum,kac aylik senin bebegin benimki 4 bucuk aylik
teşekkür ederim gurbetgüzeli arkadaşım geçmiş oldun dileklerin için bir tek sen dedin zaten geçmiş olsun diye,şaşırdım burda insanlar birbirlerine destek olmuyormu çok ilginç valla neyse cnm saol..ben zayıflamak için hasta olmadım öle anlaşıldı galiba gurbetgüzeli arkadaşım,salgın var ondan hasta oldum..ama bugün daha iyiyim,iştahım yavaş yavaş açılıyo ama hala kepek ekmeyi yiyorum bırakmadım rejimi biraz güç toplamam lazım sadece..gitsin kilolar bide reglyim kaç kiloyum şu anda acaba kaç kilo fark ettirir ki.kilo cetvelimide değiştirdim,hedefim 60 boyum uzun ve kemiklerim iri olunca 60 ve altı sırıtıyo bende..sanki hemende 60oldumdakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?