70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu kilo cetvelini birtürlü ekleyemedim aranıza yeni katıldım sürekli hata veriyo benim gibi yeni olupta kilo cetvelini yapan varmı aranızda

canim sen bana ölculeri yolla ben sana yapayim

anladim canim zaten normal hasta oldugunu dyetten olmadigini

arkadaşlar diyet nasıl gidiyor bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum ,yalnız olmuyo aranıza alırmısınız

hosgeldin aramizaaa gulummmm

karmencim şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilirmisin
sen ölculeri ver ben yapayim sana kizzzz:ecrin_bebek:

slm canım sen bu 6 kiloyu nekadar zamnda verdin örenebilirmiyim acab:uhm:

canım ben 37. günümdeyim. bünye olarak anneme çekmişim ben. ondan çok hızlı kilo veriyorum. ama bir de gerçekten kiloma göre ÇOK yiyordum ben yani yazmıştım kendi diyet günlüğü başlığımda 5 gün üst üste big mc yediğimi bilirim. 1 paket cips kek börek de cabası. kuru ve et ağırlıklı beslenirdim ekmek de çok tüketirdim. ekmeği azaltınca abur cubur yemeyip sebzeye yönelince gitti kilolar. ekmek sadece sabahları yarım dilim yiyorum mesela. ama mesela 73te takıldım 5 gündür. dün sabah 500 gr birden gitmişti ama dünü hep dışarıda geçirince hep alışık olduğum tarzda beslenemedim o yüzden aldım

bugünki menüm,sabah 2 dilim kepek ekmegi az yagli,ara yesil cay,ögle 1 cevizli pogaca gibi bisey,aksam 4 de yedim 2 kasik pilav 7-8 adet et ufak ama,simdide cok az müsli yiyorum ,kendimi biraz ac hissedim bugün

karmencim şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilirmisin

ben diyet bölümündeki kilo çizelgesi nasıl yapılır başlığını tıkladım ordaki yönlendirmeyi takip ettim oldu biraz zorlandım ama oldu.bu arada bugün leslie ile 3 mil yürümeye başladım zevkliydi.bakalım hergün yapmaya çalışacağım,işe yararsa paylaşırım.alkisalkisalkis

selam hanımlar
bende aranıza katılabilirmiyim
daha önce 90 kilo üzerindekiler topicinde idim
motivasyonum gitti şimdi yeniden başlamak istiyorum ama bu sefer bu topic ile devam etmek istiyorum
şu an 79 kilo çevresinde gidip geliyor kilom
herkese iyi geceler :)

:lepi:aramiza hosgeldinizzzzzzvereliniortakelele hepberaberalkisalkisalkis:1hug:

hoş geldin canımmm

Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .

herkese merhaba.
sozde kalabaligiz ama topik cok yavas ilerlio zemuszemus
ben kizdan firsat buldukca girebiliorum.bugun ip atlamaya baslicam.gunde 200 tane
dolaptaki findik ezmesi bitsin bir daha tovbee almicam sempatiksalakcinni

süper olacağız hepimizzzzzzzz bu sabah itibariyle 72.5 kiloyum gururluyummmm :) 22 temmuz doğum günüm o zamana kadar 68 falan olmam gerek. bir de balo kıyafetim vardı benim lise mezuniyetinden kabarık gelinlik gibi birşeydi. şimdi 25 temmuzda bir tanıdığımızın düğünü var orda o elbisemi giyebilmek istiyorum:) inşallah balodakinden daha güzel olur üzerime çünkü o kıyafetle baloda 2 metrekare yer kaplamıştım çok şişmandım :S bakalım düğünde giyince beğenecekler mi:)

ben hareket yapmaya kaçar güzeller:) görüşmek üzere mutlu kalın:)

Son düzenleme:
kızlar hepinize slm ben nicimi değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam acaba googleye tolina yazdoğim zaman burda yazdığım her şey çıkıyor bana yardım edermsisin bileniniz varmı acaba ( bu arada rejim iyi gidiyor kilo veremiyorum ama vücudumda incelmeler oluyor belim 81 e düşmüş basenlerimde 103 göğsümü hiç ölçmüyorum o zaten hep aynı :) kendinize iyi bakın kızlar hızlı kilo vermeler diliyorum hepinize)

aman tanrım nickimi yazdım ve aynı şeyle karşılaştım.nicki değiştirince yeni yazılanlar çıkmaz mı...

canim eger yönetime dersen degisir eski yazduklarini baska nice gorursun
yeni bir nick almak icin de ayri bir msn adresin olmasi lazim

valla her zaman ki gibi kahvalti ettim fakat canim istemedi zorladim sonra kürümü ictim.cocuklarin dogum gunleriydi bebek yumrugu kadar pasta aldim yedimcokacimcoook o kadar o bile cok geldi midem agridi -tatlicadiarzu-midem kuculdu yawwww gizlar ne bicim destek bu ya kimsecikler yaaaookkkkkyasakkelime

bagris cigris yapmaya calistim oglanlarla valla nasil olmus kizlar umarim begenirsiniz tarifide yazarim bugun cok isim var cokkkk

Son düzenleme:
BAGRIS CIGRIS YAPMAYA CALISTIM OGLANLARLA VALLA NASIL OLMUS KIZLAR UMARIM BEGEIRSINIZ TARIFIDE YAZARIM BUGUN COK ISIM VAR COKKKK[/QUOTE]

ayyy cnm cekti yaf:)

ZUZUM benide ekle listene lütfen belki azmederim ya agustosa kadar vermem lazım 5 kilo felan başlangıç 72ydi şimdi 70.8 ama bezan değişio bi bakıorum 71 bi 70 Hedefim önce 65 sonra 60 ama hamile kalırsam zor tabi offfmafoldumben

aman tanrım nickimi yazdım ve aynı şeyle karşılaştım.nicki değiştirince yeni yazılanlar çıkmaz mı...
çıkar canımda en azından o niki sadece burdakiler bilir ama benim bu kullandığım niki herkez biliyor eşim arkadaşlarım dostlarım yani herkez ben başka nik kulanmadığım için bu niki gören herkez benim olduğumu anlar senağlama

BAGRIS CIGRIS YAPMAYA CALISTIM OGLANLARLA VALLA NASIL OLMUS KIZLAR UMARIM BEGEIRSINIZ TARIFIDE YAZARIM BUGUN COK ISIM VAR COKKKK[/QUOTE]

çok güzel olmuş ellerine salık mükemmel görünüyor...a.s.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…