- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
kızlar şu kilo cetvelini birtürlü ekleyemedim aranıza yeni katıldım sürekli hata veriyo benim gibi yeni olupta kilo cetvelini yapan varmı aranızda
teşekkür ederim gurbetgüzeli arkadaşım geçmiş oldun dileklerin için bir tek sen dedin zaten geçmiş olsun diye,şaşırdım burda insanlar birbirlerine destek olmuyormu çok ilginç valla neyse cnm saol..ben zayıflamak için hasta olmadım öle anlaşıldı galiba gurbetgüzeli arkadaşım,salgın var ondan hasta oldum..ama bugün daha iyiyim,iştahım yavaş yavaş açılıyo ama hala kepek ekmeyi yiyorum bırakmadım rejimi biraz güç toplamam lazım sadece..gitsin kilolar bide reglyim kaç kiloyum şu anda acaba kaç kilo fark ettirir ki.kilo cetvelimide değiştirdim,hedefim 60 boyum uzun ve kemiklerim iri olunca 60 ve altı sırıtıyo bende..sanki hemende 60oldumdakaydirigubbakcemile3
arkadaşlar diyet nasıl gidiyor bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum ,yalnız olmuyo aranıza alırmısınız
sen ölculeri ver ben yapayim sana kizzzz:ecrin_bebek:karmencim şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilirmisin
slm canım sen bu 6 kiloyu nekadar zamnda verdin örenebilirmiyim acab:uhm:
karmencim şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilirmisin
selam hanımlar
bende aranıza katılabilirmiyim
daha önce 90 kilo üzerindekiler topicinde idim
motivasyonum gitti şimdi yeniden başlamak istiyorum ama bu sefer bu topic ile devam etmek istiyorum
şu an 79 kilo çevresinde gidip geliyor kilom
herkese iyi geceler :)
ben diyet bölümündeki kilo çizelgesi nasıl yapılır başlığını tıkladım ordaki yönlendirmeyi takip ettim oldu biraz zorlandım ama oldu.bu arada bugün leslie ile 3 mil yürümeye başladım zevkliydi.bakalım hergün yapmaya çalışacağım,işe yararsa paylaşırım.alkisalkisalkis
canım ben 37. günümdeyim. bünye olarak anneme çekmişim ben. ondan çok hızlı kilo veriyorum. ama bir de gerçekten kiloma göre ÇOK yiyordum ben yani yazmıştım kendi diyet günlüğü başlığımda 5 gün üst üste big mc yediğimi bilirim. 1 paket cips kek börek de cabası. kuru ve et ağırlıklı beslenirdim ekmek de çok tüketirdim. ekmeği azaltınca abur cubur yemeyip sebzeye yönelince gitti kilolar. ekmek sadece sabahları yarım dilim yiyorum mesela. ama mesela 73te takıldım 5 gündür. dün sabah 500 gr birden gitmişti ama dünü hep dışarıda geçirince hep alışık olduğum tarzda beslenemedim o yüzden aldım
selam hanımlar
bende aranıza katılabilirmiyim
daha önce 90 kilo üzerindekiler topicinde idim
motivasyonum gitti şimdi yeniden başlamak istiyorum ama bu sefer bu topic ile devam etmek istiyorum
şu an 79 kilo çevresinde gidip geliyor kilom
herkese iyi geceler :)
kızlar hepinize slm ben nicimi değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam acaba googleye tolina yazdoğim zaman burda yazdığım her şey çıkıyor bana yardım edermsisin bileniniz varmı acaba ( bu arada rejim iyi gidiyor kilo veremiyorum ama vücudumda incelmeler oluyor belim 81 e düşmüş basenlerimde 103 göğsümü hiç ölçmüyorum o zaten hep aynı :) kendinize iyi bakın kızlar hızlı kilo vermeler diliyorum hepinize)
kızlar hepinize slm ben nicimi değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam acaba googleye tolina yazdoğim zaman burda yazdığım her şey çıkıyor bana yardım edermsisin bileniniz varmı acaba ( bu arada rejim iyi gidiyor kilo veremiyorum ama vücudumda incelmeler oluyor belim 81 e düşmüş basenlerimde 103 göğsümü hiç ölçmüyorum o zaten hep aynı :) kendinize iyi bakın kızlar hızlı kilo vermeler diliyorum hepinize)
Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .
çıkar canımda en azından o niki sadece burdakiler bilir ama benim bu kullandığım niki herkez biliyor eşim arkadaşlarım dostlarım yani herkez ben başka nik kulanmadığım için bu niki gören herkez benim olduğumu anlar senağlamaaman tanrım nickimi yazdım ve aynı şeyle karşılaştım.nicki değiştirince yeni yazılanlar çıkmaz mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?