benide listeye eklermisiniz 71 kiloyum
ben de listeye ekleneyim.
kilom 73.9
ben özel bir kür ismarladim televizyonda sureli reklamlarda var toz seklinde sütle iciliyor 1,5yagli icme sütü ile burada isim yazmak yasak o yuzden yazamiyorum sadece sunu diyebilirim cukulatali muzlu cilekli vanilyali tatlarinda ve gercekten yemegi yani 5 saate bir yemegi ögretiyor insana ben 6 gunde 3 kilo verdim bu pazar madem pazarlari tartilicaz pazar tartilir kilomu söylerim bu seilde bir cok insan kilo vermis kardesim verdi yaklasik iki haftada 10 kilo ve cok memnun kaldi isteyenlere özelden adini verirrim bakarsiniz saglikli bir zayiflama sekli ve kaslari koruyup yaglari eritiyor
ben özel bir kür ismarladim televizyonda sureli reklamlarda var toz seklinde sütle iciliyor 1,5yagli icme sütü ile burada isim yazmak yasak o yuzden yazamiyorum sadece sunu diyebilirim cukulatali muzlu cilekli vanilyali tatlarinda ve gercekten yemegi yani 5 saate bir yemegi ögretiyor insana ben 6 gunde 3 kilo verdim bu pazar madem pazarlari tartilicaz pazar tartilir kilomu söylerim bu seilde bir cok insan kilo vermis kardesim verdi yaklasik iki haftada 10 kilo ve cok memnun kaldi isteyenlere özelden adini verirrim bakarsiniz saglikli bir zayiflama sekli ve kaslari koruyup yaglari eritiyor
gunaydinlar saglikli bir gune baslamaniz dilegiyle
ben bugun guzel bir kahvalti yaptim kepek ekmek esliginde roka salatalik közlenmis aci biber peynir zeytin bide carliston biber yedim cayimida bir guzel ictim vala kahvaltiyi iple cekiyorum simdi bitirdim cayimi yudumluyorum
gecmis olsun leyl-l kardesim önce saglik zayifliycam derken bunye zayif dusuyor malesef önemli olan saglikli zayiflamak
merak etme canim insallah zuzum24 adet olursun sey diycem bir sogan kürünü denesen sen 7 gün boyunca
benim isime yaradi 27-28 gunde bir oluyorum 6 gun suruyor simdi cok memnunum önceden 25 gunde bir gelirdi ve 10 gun surerdi insallah su kilo iside olursa benden mutlusu olmayacak
günaydin kizlar,ah birde ben regl olsam su siskinlikden kurtulucam,dogum yapali 4 bucuk ay oldu 1-2 ay daha olmaz herhalde diyorum ya,ama 4 gözlede gelmesini bekliyorum.biraz sonra kahvaltimi yapicam menümü yazmiyorum allah ne verdiyse yicem bakalim azar azar :)
slm arkadaşlar,pazar günü boğazlarım şişti ve acayip ateşlendim,bu sabah daha iyiyim..ama iştah falan kalmadı bende,bünyem düştü..herkes önce sağlığının kıymetini bilsin çok zor..saolsun eşim koşturdu herşeye..75.4 olmuş kilom bişey yiyemiyo ki insan bide hastalımın üstüne,dün akşam regl oldum..bide o ağrıdı..ALLAHIN izniyle bi iyileşiyimm..önce sağlık gerisi yalan..sağlıklı günler kendinize dikkat edin salgın varmış..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?