70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide listeye eklermisiniz 71 kiloyum

eklemisdim canim en alttasin .ama düzeltme yapayim ,ok

listeye böyle basladim katilmak isteyen arkadaslar lütfen kilolarini yazsinlar ekleyim,pazar günleri liste hep yenilenecek birinci kim ikinci takip edebilirsiniz

sucicek .........78........74.......55

karmen6x .........77......76........57

nkimren.....85......77......65

SPELL42.....75......72.300......50

GurbetGüzeli.......78.......75.......60

ley_l ........78........76.......58

tolina .........75........73........55

edersoy.......?........75........60

serpild.b......72.200........71........ ?

ben özel bir kür ismarladim televizyonda sureli reklamlarda var toz seklinde sütle iciliyor 1,5yagli icme sütü ile burada isim yazmak yasak o yuzden yazamiyorum sadece sunu diyebilirim cukulatali muzlu cilekli vanilyali tatlarinda ve gercekten yemegi yani 5 saate bir yemegi ögretiyor insana ben 6 gunde 3 kilo verdim bu pazar madem pazarlari tartilicaz pazar tartilir kilomu söylerim bu seilde bir cok insan kilo vermis kardesim verdi yaklasik iki haftada 10 kilo ve cok memnun kaldi isteyenlere özelden adini verirrim bakarsiniz saglikli bir zayiflama sekli ve kaslari koruyup yaglari eritiyor

bana özelden ismini yazarmasin,bende yurtdisndayim belki tanirim veya duymusumdur

ben elma sirkesini sok diyeti valla bnatlari korseyi aletleri denedim bir sonuc alamadim braz bant yardimci oldu dogumdan sonra o kadar sikildim bide ben stresten aldim cok yiyen insan da degilim bunu denekmekte karar kildim yanliz pahali bunu diyebilrim valla hedefie ulasirsam helal olsun diyecegim aldiklari para

valla hic taviz vermeden yapiyorum arada rseyler atistirmak yasak
sadece sabah kahvaltisinda zeytin biber yagsiz peynir salatalik domates isterseniz yagsiz sucuk marul gibi seyler tuketebilirsiniz 3 lt su ve arti 5 saat sonra kür arti 5 saat sonra kür süt esliginde yada yagsiz yogurt esligin gidp iceyim zamanim gelmis suyu icince inanilmaz trafik yasiyorum wc ye git gel isin yoksa herkese tavsiye edecegim basarirsam spor yasak zaten beden yorgun dusuyor yemegince fakat buda bir avantaj diye dusunuyrum kaslar yerine yaglar eriyor okuduklarimdan ve edindigim bilgilerden yola cikarak size aktariyorum spor yaparsak kas yapariz oda zayiflamayi durdurur o yuzden haftada 4 sefer 45 dak. tempolu yuruyus hos ben dha yapamadim havalr bizim burada soguk isinsin cikicam insallah

canm ya banada özlle adını yolarmısın :1hug:

zuzum bak sana ne tavsiye edecegim dr. kontrolu esliginde arkadasim da kilo vermeye basladi
dr. önerisi su:
yemeklerden en az yarimsaat önce ilik yada soguk su ic

sabah guzel kepek ekmegi esliginde kahvaltini edeceksin 4 dilim yeterli zaten kucuk oluyorlar salatalik domates zeytin az yagli peyni yanliz eyniri ekmegi uzerine ince dilim halinde koy beraber ye cayin yada 1.5 yagli drink sütün olsun yada kahve cay kahve de metobolizmayi hizlandiriyormus.

5 saat sonra sebze yemegi haslanmis yaninda et yemeklerin den az miktarda olsun arti salata

5 saat sonra makarna yada pilav esliginde haslama sebze az tuzlu az yagli salata bide

3 lt su gunde ve kesinlikle aralarda atistirmak yok inan ki cabucak zayiflayacaksin mide 5 saate bir yemege alisiyor bide gunden gune tabagin aki ymegi azalt bu sekilde yaparsan hem ac kalmassin hemde cabucak kilo verir sin ben senin takipcin olucam bu bebe emzirenler icin bire bir emzirdikede zayiflayacaksin

slm arkadaşlar,pazar günü boğazlarım şişti ve acayip ateşlendim,bu sabah daha iyiyim..ama iştah falan kalmadı bende,bünyem düştü..herkes önce sağlığının kıymetini bilsin çok zor..saolsun eşim koşturdu herşeye..75.4 olmuş kilom bişey yiyemiyo ki insan bide hastalımın üstüne,dün akşam regl oldum..bide o ağrıdı..ALLAHIN izniyle bi iyileşiyimm..önce sağlık gerisi yalan..sağlıklı günler kendinize dikkat edin salgın varmış..:1no2:

günaydin kizlar,ah birde ben regl olsam su siskinlikden kurtulucam,dogum yapali 4 bucuk ay oldu 1-2 ay daha olmaz herhalde diyorum ya,ama 4 gözlede gelmesini bekliyorum.biraz sonra kahvaltimi yapicam menümü yazmiyorum allah ne verdiyse yicem bakalim azar azar :)

gunaydinlar saglikli bir gune baslamaniz dilegiyle

ben bugun guzel bir kahvalti yaptim kepek ekmek esliginde roka salatalik közlenmis aci biber peynir zeytin bide carliston biber yedim cayimida bir guzel ictim vala kahvaltiyi iple cekiyorum simdi bitirdim cayimi yudumluyorum

gecmis olsun leyl-l kardesim önce saglik zayifliycam derken bunye zayif dusuyor malesef önemli olan saglikli zayiflamak

merak etme canim insallah zuzum24 adet olursun sey diycem bir sogan kürünü denesen sen 7 gün boyunca
benim isime yaradi 27-28 gunde bir oluyorum 6 gun suruyor simdi cok memnunum önceden 25 gunde bir gelirdi ve 10 gun surerdi insallah su kilo iside olursa benden mutlusu olmayacak

Son düzenleme:

sogan bebismi napar bilmiyorum ya

slm canım sen doğumdan sonra regle olmadın 4.5 aydır hiç olmadımı. yanlış anlama beni de ben 7 aylık düşük yaptım ondan sonra 40 gün ya şürdü ya sürmedi regle oldum. doktor ne diyor bu durumun için

canım çok geeçççmiiişş olsunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…