merhaba kızlar vallai azmedip kilo veren arkadasları tebrik ediyorum ben bayadır tartılmadım korkuyorum cünkü almısımdır diye 2 gündür yürüyüşte yapamadım hava cok yagıslı eşim işe gitsin pazartesi komsuda tartılır yazarım bu arada internetten su terletici eşofmanlardan aldım daha gelmedi bakalım işe yarıycakmı kullanan varsa yazarsa sevinirim.
kilo veren arkadaslar :
sucicek .........78........74.......73 ..... 1 kilo alkisalkisalkis
ayni kiloda kalanlar :
asirenkler.......93......78......70
SPELL42.....75......72.300......50
kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz:
karmen6x .........77......76........57
nkimren.....85......77......65a.s.
GurbetGüzeli.......78.......75.......60
ley_l ........78........76.......58
tolina .........75........73........55
edersoy.......?........75........60
serpild.b......72.200........70.600........ ?
gardenia_......72........70.800.....65
avukathanim.......79......72.500......68a.s.
bukett......?........74.......60
cnım 72.500üm ben hala:)
hmm ozman seni artik haftaya listeye aliriz ben bugünden basliyorum tek tek eklemeleri,en gec yarin sabah tartilip listeyi bitirecekdim.senide haftaya ekleriz artik ok canim.bende vardi o esofmanda görümceme verdim dügünü olcak 5 kilo vercekdi güya,ama cok terletiyor insanin üzerine yapisiyor resmen ,cok terlemek icin cok su icmelisin ayrica insallah faydasini görürsün,ben onunla yürüyüs yapicakdim yapamadim,rengi cok acayip bisey siyah ama cok dikkat cekisi birde terledimi üzerinde yapisip kaliyor cikamadim öyle disari :))
kizlar 12 gundur ilk defa aksam gözleme yedim valla iyi karnim doydu iki tane yedim dayanamadim bir de benim tartidanmidir nedir 75 ayni göserii bir haftadir vermemis gibi halbuku taviz vermedimm bile moralim bozuldu ilk ve son kez yedim vallaaaaaaakannehir
sorun degil yarin sabah birdaha tartilirsin yarin aksam liste degistirilimiyor birdaha yarin aksam bakalim ne olcak :))
ben kendimi pazara adapte etmiştim.sabah tartılır tartılmaz yazarım.umarım geç kalmamışımdır...
canim ben yeni katildigim icin deisen bisi yok.haftaya bildirim yapmam gerekmio mu?sempatiksalakcinni
moralim bozuk ayni duruyom yaaaaaaaboshayallersmile
Takviye bi ürün kullansam mı ki ne kullanabilirim?Diyet ürünü olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?