70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren arkadaslar :

sucicek .........78........74.......73 ..... 1 kilo alkisalkisalkis

ayni kiloda kalanlar :

asirenkler.......93......78......70

SPELL42.....75......72.300......50

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz:

karmen6x .........77......76........57

nkimren.....85......77......65 a.s.

GurbetGüzeli.......78.......75.......60

ley_l ........78........76.......58

tolina .........75........73........55

edersoy.......?........75........60

serpild.b......72.200........70.600........ ?

gardenia_......72........70.800.....65

avukathanim.......79......72.500......68 a.s.

bukett......?........74.......60

Son düzenleme:
merhaba kızlar vallai azmedip kilo veren arkadasları tebrik ediyorum ben bayadır tartılmadım korkuyorum cünkü almısımdır diye 2 gündür yürüyüşte yapamadım hava cok yagıslı eşim işe gitsin pazartesi komsuda tartılır yazarım bu arada internetten su terletici eşofmanlardan aldım daha gelmedi bakalım işe yarıycakmı kullanan varsa yazarsa sevinirim.

hmm ozman seni artik haftaya listeye aliriz ben bugünden basliyorum tek tek eklemeleri,en gec yarin sabah tartilip listeyi bitirecekdim.senide haftaya ekleriz artik ok canim.bende vardi o esofmanda görümceme verdim dügünü olcak 5 kilo vercekdi güya,ama cok terletiyor insanin üzerine yapisiyor resmen ,cok terlemek icin cok su icmelisin ayrica insallah faydasini görürsün,ben onunla yürüyüs yapicakdim yapamadim,rengi cok acayip bisey siyah ama cok dikkat cekisi birde terledimi üzerinde yapisip kaliyor cikamadim öyle disari :))

cnım 72.500üm ben hala:)

canim esohmanin icie penye giyecen alttan ve ustten o zaman hem teri deemiyor bide yapismiyor canim benim

kizlar 12 gundur ilk defa aksam gözleme yedim valla iyi karnim doydu iki tane yedim dayanamadim bir de benim tartidanmidir nedir 75 ayni göserii bir haftadir vermemis gibi halbuku taviz vermedimm bile moralim bozuldu ilk ve son kez yedim vallaaaaaaakannehir

ayni kilodamasin canim ,yoksa verdinde gizliyormusun sengözlerimebaksanab

bugünkü toplam menüm,sabah ka´hve,ara bir muz,ögle 2 kepekli ekmek bir sebzeli ton baligi,ara yesil cay,1 sade kepek ekmegi,aksam 3 kasik bulgur pilavi,2 adet köfte köftenin büyüklügü avucum yarisi kadar ne büyük ne kücük :)8 bardak su ictim gün icinde ,cokmu yemisim sizce

kilo veren arkadaslar :

sucicek .........78........74.......73 ..... 1 kilo alkisalkisalkis

ayni kiloda kalanlar :

asirenkler.......93......78......70

SPELL42.....75......72.300......50

avukathanim.......79......72.500......68

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz:

karmen6x .........77......76........57

nkimren.....85......77......65 a.s.

GurbetGüzeli.......78.......75.......60

ley_l ........78........76.......58

tolina .........75........73........55

edersoy.......?........75........60

serpild.b......72.200........70.600........ ?

gardenia_......72........70.800.....65

bukett......?........74.......60

Arkadaşlar bende bebeğim var diye pek kısmamıştım ama sanırım süt müt kalmadı bende.Meb. bakanı sağolsun...Bi sıkıntıyla gitti.Denemediğim şey kalmadı süt artırıcı çay,çemen,rezene vs. ama bir gün boyunca sağınca en fazla iki göğüsten 10 ml çıkıyo.Bebeğim zaten emmeyi bıraktı ek gıdaya geçince.Ben şimdi nasıl bi diyet yapmalıyım.Bi de sezeryanla doğum yaptım.Karnımı sıkılaştırmak için ne yapsam iyi gelir?Vücudum resmen gevşedi ya...

Süt-Yoğurt tüketimini ihmal etmeyin. Yapılan araştırmalar diyetle yeterli kalsiyum alındığında yağ yakımının arttığını ve yağlanmanın engellendiğini ortaya koyuyor hem kemik ve eklem sağlığınız hem de kilo kontrolünüz için yağı alınmış süt ve ürünlerini diyetinizden eksik etmeyin.

diye okudum nette sizinle paylasmak istedim.....

Takviye bi ürün kullansam mı ki ne kullanabilirim?Diyet ürünü olarak?

aksam 7 den sonra bisey yememek diyete okadar faydasi varki anlatamam belki benim ayda 3 kilo vermem bundan kaynaklaniyordur,birazda dikkat etsem dahada cok gider belki,birde su cok ictimi ben ertesi gün otomatikmen 300 gram felan daha az cikiyorum.ben bugünden itibaren 3 saate bir birseyler yicem 3 -5 arasi ac kalmak gerekiyormus yani her dakka birsey yenildimi ister minicik ister kocama olsun diyete tetikliyormus...benimde 6 hafta icinde 63lere düsmem lazimda nasil olcak bilmiyorum yaaaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…