72 i oldum :zemuszemusopuyorumnanaktan
elektriklerimiz yeni geldi ve mutluluğumu sizlerle paylaşıyorum.1 kilo vermişim:dance:
canim ne cabuk daha yeni bir kilo vermisdin ne yapiyorsun banada söyle lütfen :Saruboceq:
hmm ozman seni artik haftaya listeye aliriz ben bugünden basliyorum tek tek eklemeleri,en gec yarin sabah tartilip listeyi bitirecekdim.senide haftaya ekleriz artik ok canim.bende vardi o esofmanda görümceme verdim dügünü olcak 5 kilo vercekdi güya,ama cok terletiyor insanin üzerine yapisiyor resmen ,cok terlemek icin cok su icmelisin ayrica insallah faydasini görürsün,ben onunla yürüyüs yapicakdim yapamadim,rengi cok acayip bisey siyah ama cok dikkat cekisi birde terledimi üzerinde yapisip kaliyor cikamadim öyle disari :))
canim esohmanin icie penye giyecen alttan ve ustten o zaman hem teri deemiyor bide yapismiyor canim benim
valla yuruyus yap özelikle bacaklar icin falan cok iyi karnina gelince korse giy sinav cek cekebilirsenArkadaşlar bende bebeğim var diye pek kısmamıştım ama sanırım süt müt kalmadı bende.Meb. bakanı sağolsun...Bi sıkıntıyla gitti.Denemediğim şey kalmadı süt artırıcı çay,çemen,rezene vs. ama bir gün boyunca sağınca en fazla iki göğüsten 10 ml çıkıyo.Bebeğim zaten emmeyi bıraktı ek gıdaya geçince.Ben şimdi nasıl bi diyet yapmalıyım.Bi de sezeryanla doğum yaptım.Karnımı sıkılaştırmak için ne yapsam iyi gelir?Vücudum resmen gevşedi ya...
Takviye bi ürün kullansam mı ki ne kullanabilirim?Diyet ürünü olarak?
Süt-Yoğurt tüketimini ihmal etmeyin. Yapılan araştırmalar diyetle yeterli kalsiyum alındığında yağ yakımının arttığını ve yağlanmanın engellendiğini ortaya koyuyor hem kemik ve eklem sağlığınız hem de kilo kontrolünüz için yağı alınmış süt ve ürünlerini diyetinizden eksik etmeyin.
diye okudum nette sizinle paylasmak istedim.....
günaydin diyemedim kizlar,moralim cok bozuk gecen haftadan beri 100 gram dahi vermemisim ayni kilodaim offff yaaa
olumunekankayizsmilesadece elma ve konflex yiyorum hergün 1 saat jimlastik yapıyorum yürüyüşe cıkabildiğim sürece yürüyorum ve yurdum 7 katlı bende 7. katta oturuyorum hergün 4 5 kere merdiven inip cıkıyorum acıkıncada önce su içiyorum 2 bardak kesmezse bişeyler yiyorum ve okulum yurduma cok uzak bazen yuruyerek yurda gelmeye calısıyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?