70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun hizlandirmaya gectim motoru bir takalim bakalim bide yuruyus ne olacak hafta sonu bildireyim sizeeeee

zuzum çiçek için teşekkür ederim.opuyorumnanaktancanım benim ben aynı kiloda olduğum için bildirim yapmadımeyvahedigeldismile haftasonu evde nete girme fırsatımda olmadı bunlar mazeret değil biliyorum haftaya daha disiplinli olacağım klava:

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var

sana baktim eski haline göre süpersin valla durmak yok yola devam

canim buda benim 75 lik halim hc öle duruyormu sizce sinir oluyorum gören kilon yok diyor fakat yilmiycam deavam edicem en azindan temmuza kadar:bbo:

günaydinnnnn 100 gram vermis olarak yine aranizdayim bugün burda resmi tatil misafrim gelcek gözleme yapicam insallah cok yemem 1 adet diyorum ya insallah öyle kalir...

günaydinnnnn 100 gram vermis olarak yine aranizdayim bugün burda resmi tatil misafrim gelcek gözleme yapicam insallah cok yemem 1 adet diyorum ya insallah öyle kalir...
valla gözleme yaptim cumartesi ii tanecik yedim schade buradada tatil kilo da veremedim hizlandirmaya gectim iki gun yapicam bakalim ne olacak bugun evdeyim kermese gitmedim umarim ise yarar

unda 400 gramım gitti ee dün o kadar çok çay falan içtim ki vücut suyu attı sanırsam şişmiştim :) ama gitti mutluğummmmmm:)

meraba arkadslar aranıza katılmak istiyorum bende ...yeni evlendim ve bu kilolar benim canımı sıkmaya başladı :) a.s

canım benim kilom değişmediği için ben kilomu bildirmedim.kusura bakma bu hafat bildirrimopuyorumnanaktan

meraba arkadslar aranıza katılmak istiyorum bende ...yeni evlendim ve bu kilolar benim canımı sıkmaya başladı :) a.s

hoş geldin cnm evlilik cok kilo aldırıo anlaşılan bende aynı durumdayım evlendim 10. ayımızdayız 10 kilo aldım:)vermeye calışıorum hadi bakalım hep beraber calışalım:dance:hihoyyyt

3 ögun kür icicem ve 3.lt su o zemuszemuskadderrrrr :sinifsinif:hizlandirma yapicam 2 gunnnnn

saol gardenia ....eve yürüyüş bandı aldım ve basladım diyete ....umarım veririm sanırım her cuma kilo bildirimi yapılıor degilmi?
burda hırslanıyor insan=)

Kızlar hepinize merhaba .
Bende aranıza katılmak istiyorum müsadenizle , 24 gün önce sezeryanla doğum yaptım minik kızıma kavuştum ama fazladan 12 kiloyla birlikte ne yazık ki
65 kilo ile hamile kalmışken 90 kiloyla doğuma girince böyle oluyor işte , şu an 77 kiloyum ve 24 gündür 1 gram vermeden tartı ibresi sabit olarak 77 de duruyo.
Spora başlamak istiyorum ama malum sezeryan olunca dikişlerim açılır korkusuyla aynı acıyı yaşamak istemediğimden başlayamıyorum bi türlü , ama yediklerime dikkat edebilsem hali hazırda emziriyorum metobolizmam da hızlı diyip kilo vermeyi umuyorum .

hoş geldin canımopuyorumnanaktan ama sen doğumdan sonra 90 kilodan 77 ye iyi şümüşsün valla sende bu bünye olduktan sonra rahat verirsin şekerim

zuzum ne güzel zayıflıyorsun canım ya çok başarılısın sen bu gidişle hedefinin altınada idersin ne iradeli bayanmışsın helelal olsun sana
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…