- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
zuzum çiçek için teşekkür ederim.opuyorumnanaktancanım benim ben aynı kiloda olduğum için bildirim yapmadımeyvahedigeldismile haftasonu evde nete girme fırsatımda olmadı bunlar mazeret değil biliyorum haftaya daha disiplinli olacağımkilo veren arkadaslar :
sucicek .........78........74.......72 ..... 2 kilo alkisalkisalkisa.s.:hooray:
karmen6x .........77......76.......75....1 kilo a.s.alkisalkisalkis
ayni kiloda kalanlar :
asirenkler.......93......78......70
SPELL42.....75......72.300......50
avukathanim.......79......72.500......68
GurbetGüzeli.......78.......75.......60
kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz:
nkimren.....85......77......65a.s.
ley_l ........78........76.......58
tolina .........75........73........55
edersoy.......?........75........60
serpild.b......72.200........70.600........ ?
gardenia_......72........70.800.....65
bukett......?........74.......60
lLISTEYI KAPATIYORUM ; BU HAFTA COK YAVASDINIZ INSALLAH HAFTAYA TOPARLARIZ BU BILDIRIM YAPMAYAN ARKADASLAR HAFTAYADA BILDIRIM YAPMAZLARSA LISTEDEN SILECEGIM ...:dilcikar:
kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var
valla gözleme yaptim cumartesi ii tanecik yedim schade buradada tatil kilo da veremedim hizlandirmaya gectim iki gun yapicam bakalim ne olacak bugun evdeyim kermese gitmedim umarim ise yarargünaydinnnnn 100 gram vermis olarak yine aranizdayim bugün burda resmi tatil misafrim gelcek gözleme yapicam insallah cok yemem 1 adet diyorum ya insallah öyle kalir...
zuzum çiçek için teşekkür ederim.opuyorumnanaktancanım benim ben aynı kiloda olduğum için bildirim yapmadımeyvahedigeldismile haftasonu evde nete girme fırsatımda olmadı bunlar mazeret değil biliyorum haftaya daha disiplinli olacağımklava:
meraba arkadslar aranıza katılmak istiyorum bende ...yeni evlendim ve bu kilolar benim canımı sıkmaya başladı :) a.s
sana baktim eski haline göre süpersin valla durmak yok yola devam
canim buda benim 75 lik halim hc öle duruyormu sizce sinir oluyorum gören kilon yok diyor fakat yilmiycam deavam edicem en azindan temmuza kadar:bbo:
cnm kaç yasındasın coluk cocuk varmı cok kötü durmuosun bence biraz balık etliyiz cnm :) söle bi 3-5 kilo versen baya fark eder bence bende aynı senn gibi duruorum galiba ama biraz daha fazla gibiyim benm midemde cıkıo göbekteklava:
günaydinnnnn 100 gram vermis olarak yine aranizdayim bugün burda resmi tatil misafrim gelcek gözleme yapicam insallah cok yemem 1 adet diyorum ya insallah öyle kalir...
3 ögun kür icicem ve 3.lt su o zemuszemuskadderrrrr :sinifsinif:hizlandirma yapicam 2 gunnnnn
sana baktim eski haline göre süpersin valla durmak yok yola devam
canim buda benim 75 lik halim hc öle duruyormu sizce sinir oluyorum gören kilon yok diyor fakat yilmiycam deavam edicem en azindan temmuza kadar:bbo:
cnm kaç yasındasın coluk cocuk varmı cok kötü durmuosun bence biraz balık etliyiz cnm :) söle bi 3-5 kilo versen baya fark eder bence bende aynı senn gibi duruorum galiba ama biraz daha fazla gibiyim benm midemde cıkıo göbekteklava:
canimben 34 yasindayim 3 cocuk anasiyim boyum 1,60 boshayallersmile
Kızlar hepinize merhaba .
Bende aranıza katılmak istiyorum müsadenizle , 24 gün önce sezeryanla doğum yaptım minik kızıma kavuştum ama fazladan 12 kiloyla birlikte ne yazık ki
65 kilo ile hamile kalmışken 90 kiloyla doğuma girince böyle oluyor işte , şu an 77 kiloyum ve 24 gündür 1 gram vermeden tartı ibresi sabit olarak 77 de duruyo.
Spora başlamak istiyorum ama malum sezeryan olunca dikişlerim açılır korkusuyla aynı acıyı yaşamak istemediğimden başlayamıyorum bi türlü , ama yediklerime dikkat edebilsem hali hazırda emziriyorum metobolizmam da hızlı diyip kilo vermeyi umuyorum .
günaydinnnnn 100 gram vermis olarak yine aranizdayim bugün burda resmi tatil misafrim gelcek gözleme yapicam insallah cok yemem 1 adet diyorum ya insallah öyle kalir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?