zuzum ne güzel zayıflıyorsun canım ya çok başarılısın sen bu gidişle hedefinin altınada idersin ne iradeli bayanmışsın helelal olsun sana
hihoyyyt
Kızlar hepinize merhaba .
Bende aranıza katılmak istiyorum müsadenizle , 24 gün önce sezeryanla doğum yaptım minik kızıma kavuştum ama fazladan 12 kiloyla birlikte ne yazık ki
65 kilo ile hamile kalmışken 90 kiloyla doğuma girince böyle oluyor işte , şu an 77 kiloyum ve 24 gündür 1 gram vermeden tartı ibresi sabit olarak 77 de duruyo.
Spora başlamak istiyorum ama malum sezeryan olunca dikişlerim açılır korkusuyla aynı acıyı yaşamak istemediğimden başlayamıyorum bi türlü , ama yediklerime dikkat edebilsem hali hazırda emziriyorum metobolizmam da hızlı diyip kilo vermeyi umuyorum .
canim hosgeldin kolay glsin simdidennnnnnnn gozun aydinnnnnKızlar hepinize merhaba .
Bende aranıza katılmak istiyorum müsadenizle , 24 gün önce sezeryanla doğum yaptım minik kızıma kavuştum ama fazladan 12 kiloyla birlikte ne yazık ki
65 kilo ile hamile kalmışken 90 kiloyla doğuma girince böyle oluyor işte , şu an 77 kiloyum ve 24 gündür 1 gram vermeden tartı ibresi sabit olarak 77 de duruyo.
Spora başlamak istiyorum ama malum sezeryan olunca dikişlerim açılır korkusuyla aynı acıyı yaşamak istemediğimden başlayamıyorum bi türlü , ama yediklerime dikkat edebilsem hali hazırda emziriyorum metobolizmam da hızlı diyip kilo vermeyi umuyorum .
hoş geldin canımopuyorumnanaktan ama sen doğumdan sonra 90 kilodan 77 ye iyi şümüşsün valla sende bu bünye olduktan sonra rahat verirsin şekerim
Allah analı babalı büyütsün bebişinizi.hoşgeldiniz aramıza nedense burdan çabuk ayrılacağınızı hissettim.60-70 grubuna geçersiniz bir kaç haftaya...aslında kafaya takmayıp,kendimizi kasmazsak daha kolay verebiliriz kilolarımızı...ama elde değil takıyoruz işte...mutlu kilo vermeler...
canim hosgeldin kolay glsin simdidennnnnnnn gozun aydinnnnn
Evet arkadaslar bugun ılk defa tartıda 73 .9 gordum.En azından 73 'lulere gectım mutluyum
Başta ben 100 gr da olsa verdiğimi görmek beni motive ediyor napayım:kedi: kaç kere tartılıyorum günde...günaydin kizlar bugünden itibren diyetimi biraz daha siki yapicam,6 hafta sonra türkiye gitme ihtimalimiz var en azindan 7 kilo versem ayyy dünyalar benim olur,benim gibi hergün tartilanda var sanki bu topicde :)))
Başta ben 100 gr da olsa verdiğimi görmek beni motive ediyor napayım:kedi: kaç kere tartılıyorum günde...
ayni bende aksam yatarken mutlaka sabah ac karnina mutlaka,öyle daha cok dikkat ediyomusum gibi geliyor bana ,senin boyun kac
Evet arkadaslar bugun ılk defa tartıda 73 .9 gordum.En azından 73 'lulere gectım mutluyum
Ne kadar güzel devam....
Bende bu sabah 71.8 çıktım....:sm_cool:
var bennnnnnnboshayallersmilegünaydin kizlar bugünden itibren diyetimi biraz daha siki yapicam,6 hafta sonra türkiye gitme ihtimalimiz var en azindan 7 kilo versem ayyy dünyalar benim olur,benim gibi hergün tartilanda var sanki bu topicde :)))
valla dikkat et acele etme derim ben canim yaaaaaaselam kizlar,karar verdim aksamlari bir bardak almased diye bir toz karisimindan icicem sütle karisidtiyorsun,protein felan hepsi var icinde zayiflamaya yardimci oluyor,emzirdigim icin sakincali diye tedirginim ama mesela bunun icinde birkcok vitamin protein felan var karbohisdrat felan ,1 dilim pizzaya yada hamur isi yerine bunu icsem daha saglikli degilmi,emziriyorum oglum 5 aylik olcak gün icinde 1-2 kere ek mama veriyorum,eczanelere sordum 3 eczane icebilirisn 1 ögün dedi,4 dü icme dedi
bende sasdim
slm arkadaşlar bende 78 kiloyum aranıza kabul ederseniz sizinle zayıflamak istiyorum allahın izniyle yarın diyete başlıyorum bende bu arada arkadaşlar elma sirkesinin emziren annelere yani bebeğe zararı olur mu bu konuda bilginiz var mı herkese başarılar allah yardımcımız olsun
kızlar slm hepinize bende her gün tartılıyorum ama bir ilerleme bazen 72 çıkıyorum bazen 74 inanmazsınız belki ama gerçekten aç geçiyorum ya iş yerinde bile hiç oturmuyorum sırf hareket olsun diye bir oraya bir buraya gidip duruyorum ama tık yok niye böyle oldu acaba bu kez eskiden çok çabuk kilo verirdim ama bu sene naparsam yapıyım boşuna sanki çok moralimsenağlama bozuk kendimi iyce obez gibi hissetmeye başladım artık niye olmuyor analmıyorrum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?