bncede dogru yapmıyoruz hele ben sulu yemek hiç yemuyorum tuz desen yok seker desen yok un hıc yok 7den snra yemıyorum hiçe akşam yemeği noldu tatlım?
sende benim gibi öğün atlamışsın,hiç doğru yapmıyoruz aslında
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.73 kiloyum.2 çocuk annesiyim.15 aylık bir bebeğim var.eve kapalı yaşıyorum. bu yüzden kendimi yemeye verdim.fakat inşallah herşey değişecek.ben sabah ballı limonlu su ile açılış yapıcam.sebze yemekleri beyaz et meyve kuru meyve ve lateral stepper la egzersiz yapıcam arada da ebru şallının plates dvd sini uygulayacağım.ve eylemlerim için defter tutacağım.hayatımı düzenleyeceğim.hadi arkadaşlar kararlı olalım kendimize bi iyilik yapalım.
merhaba kızlarrrr.....nasılsınız bakalım bugün...sevgililer günümüz kutlu olsun...sevgiyle tutuşan elleriniz hiç ayrılmasın....
bugün tartıldım 3 gündür ancak bu meksika biber hapına rağmen sadece bir kilo verebildim...moralim bozuldu adet dönemine yakınım acaba ondanmı veremiyorumçok üzgünüm
bncede dogru yapmıyoruz hele ben sulu yemek hiç yemuyorum tuz desen yok seker desen yok un hıc yok 7den snra yemıyorum hiç
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.73 kiloyum.2 çocuk annesiyim.15 aylık bir bebeğim var.eve kapalı yaşıyorum. bu yüzden kendimi yemeye verdim.fakat inşallah herşey değişecek.ben sabah ballı limonlu su ile açılış yapıcam.sebze yemekleri beyaz et meyve kuru meyve ve lateral stepper la egzersiz yapıcam arada da ebru şallının plates dvd sini uygulayacağım.ve eylemlerim için defter tutacağım.hayatımı düzenleyeceğim.hadi arkadaşlar kararlı olalım kendimize bi iyilik yapalım.
sevgililer gunnunuz kutlu olsun kızlarr:):)allah sevdıklermızden bizi ayırmasın hıc:Saruboceq:
slm hanımlar SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN a.s. küçükanne,tuba_34,BENNUU,kadisim,almut hepiniz hoşgeldiniz hanımlar hihoyyyt üzülmeyin hep beraber kurtulcaz kilolardan else yazmış olduğun yazıyı çok beyendim ellerine sağlık yerimseniben eeee kızlar ne var ne yok ben buaralar fazla giremiyom mümkün olduğunca hepinize cvp vermek istiyorum o yüzden her zamanki gibi cvplarım toptan oluyo yaaaa diyettenmidir neden bilmem bende bu hafta bi şişkinlik var adet dönemide değil nedir anlamadım bir arkadaşım bana dedidi vücut yediklerimizi depolarmış diyette olduğumuz için aç zamanlarımızda vücut bu depodan kullanırmış o yüzden ilk hafta çabuk kilo veri
lip ondan sonra kilo vermek ağırlaşırmş hani bu hafta hepimiz az bi kilo kaybımız oldu ya diyet yapmamıza rağmen ben buna bağladım bilmem siz ne düşünürsünüz hanımlar benim bugün çok işim var evi temizlicem yemek yapıcam daha başlamadım bugün evdeyim biraz tembellik yapayım dedim hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın :lepi:
else yazın çok güzel ama sayfalara tam bakamadım kızım sesleniyo bitaraftan kızlar sevgililer günüzü kutlu olsun ..paylaşımın için tekrar teşekkürler elsecim....hepinizi öpüyorum ... allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın inş ..
canımmm hoşbulduk iyi öyküm şimdi size yazdıktan sonra öle bir koştum mekik felan çektim gülmekten öldü zilli:)) senin fıstık nasıl hadi baklım kaç kilo oldun en son 80lerdeydin yanılmıyuosam şimcik ?? nasıl katılıyoruz yarışmaya bide haftalıkmı yani ne kadar sürüyo yarışma ? seni gördüğüme sevindim yanlız değiliz
cnm yazını gec gördüm kusura bakma
Dilem hanım cok iyi cok şükür :asigim:
Ben bugün itibariyle 70, 700 gördüm :sm_cool:
Cok iyi gidiyorum bakalım allah bozmasın:Saruboceq: 82 kiloyla baslamıştım..
Her pazartesi kilo bildirimi yapılıyo haftalık yarış pazartesi sende katıl o gün tartıl kilonu bildir yerimseniben
adasu merhaba nasılsın?
ne kadar zamanda verdin 12 kiloyu acaba?
2,5 ay oldu canım
6 ögün beslenerek istedigim herşeyi yiyerek verdim :dance:
canım benim süpersin ya ben 12 kg veriyim varya ooooooo kocam beni başında taşırya bende diyetlere baktım ama olmuyo canım ya öle kendini bri kağıdı sınırlayıp onla hareket edip yapmak.inan beynim döndü zor gibi geliyo bana öle bende bugun senin gibi yaptım 6 öğün ve isteediğimi yedim ama ekmek yemedim sadece bir dilim kepek ekmeği yedim okadar yani günde toplam 3 dilim kepek ekmeği yiyorum.ayrıca ara öğünlerde bir meyve yiorum . tabi ekmekti tatlıydı tuzluydu hamur işiydi onlardan uzağım :) bakalım verecekmiyim veririmm yaaaaaaaaaaa derdim bu olsun dimi canım :)) ya canım cuma başladım ama pazaretsiye etkisi olurmu sence vermiş olabilirmiyimki sanmıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?