70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hepinize kızlar
mutlu hafta sonları,sevdiğinizle beraber mutlu sevgililer günü diliyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.73 kiloyum.2 çocuk annesiyim.15 aylık bir bebeğim var.eve kapalı yaşıyorum. bu yüzden kendimi yemeye verdim.fakat inşallah herşey değişecek.ben sabah ballı limonlu su ile açılış yapıcam.sebze yemekleri beyaz et meyve kuru meyve ve lateral stepper la egzersiz yapıcam arada da ebru şallının plates dvd sini uygulayacağım.ve eylemlerim için defter tutacağım.hayatımı düzenleyeceğim.hadi arkadaşlar kararlı olalım kendimize bi iyilik yapalım.

merhaba kızlarrrr.....nasılsınız bakalım bugün...sevgililer günümüz kutlu olsun...sevgiyle tutuşan elleriniz hiç ayrılmasın....
bugün tartıldım 3 gündür ancak bu meksika biber hapına rağmen sadece bir kilo verebildim...moralim bozuldu adet dönemine yakınım acaba ondanmı veremiyorum çok üzgünüm

kendi adına çok güzel karalar almışsın uygulamanı temenni ediyorum hoşgeldin aramıza

hiç üzüime canım zamanla olacak hepimiz zayıf olcaz inşallah,

slm hanımlar SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN a.s. küçükanne,tuba_34,BENNUU,kadisim,almut hepiniz hoşgeldiniz hanımlar hihoyyyt üzülmeyin hep beraber kurtulcaz kilolardan else yazmış olduğun yazıyı çok beyendim ellerine sağlık yerimseniben eeee kızlar ne var ne yok ben buaralar fazla giremiyom mümkün olduğunca hepinize cvp vermek istiyorum o yüzden her zamanki gibi cvplarım toptan oluyo yaaaa diyettenmidir neden bilmem bende bu hafta bi şişkinlik var adet dönemide değil nedir anlamadım bir arkadaşım bana dedidi vücut yediklerimizi depolarmış diyette olduğumuz için aç zamanlarımızda vücut bu depodan kullanırmış o yüzden ilk hafta çabuk kilo veri
lip ondan sonra kilo vermek ağırlaşırmş hani bu hafta hepimiz az bi kilo kaybımız oldu ya diyet yapmamıza rağmen ben buna bağladım bilmem siz ne düşünürsünüz hanımlar benim bugün çok işim var evi temizlicem yemek yapıcam daha başlamadım bugün evdeyim biraz tembellik yapayım dedim hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın :lepi:

else yazın çok güzel ama sayfalara tam bakamadım kızım sesleniyo bitaraftan kızlar sevgililer günüzü kutlu olsun ..paylaşımın için tekrar teşekkürler elsecim....hepinizi öpüyorum ... allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın inş ..

bncede dogru yapmıyoruz hele ben sulu yemek hiç yemuyorum tuz desen yok seker desen yok un hıc yok 7den snra yemıyorum hiç

güzelim yanlış anlamanı istemem akıl vermek gibi olsun istemem.sulu yemek yemeden olmuyor malesef.ben her akşam eşim yemekte olmadığı için öylesine bişeyler hazırlayıp yiyodum.şimdi çorba ya da yemek yapmaya çalışıyorum hergün.
öğün atlamamaya da çalışıyorum aslında.

hoşgeldin canım eminim bu azimle çok kısa zamanda zayıflıcaksın sağlıkı bi şekilde.
2 çocuk annesi olarak süpersin bence:lepi:ben daha çocuk yokken böyleyim malesef

sevgililer gunnunuz kutlu olsun kızlarr:):)allah sevdıklermızden bizi ayırmasın hıc:Saruboceq:

amin canım sevdiklerimizden ayırmasın Allah'ım:Saruboceq::asigim:

yazıyı beğenmene sevindim canım.
ilk hafta 2 kilo vermiştim bende büyük ihtimalle ilk giden su oluyor.daha sonra yavaş yavaş veriyoruz.bi arkadaşım 3 günde sadece 1 kilo verdim çok az diyodu,bence bazılarımız çok acele ediyor diye düşünüyorum

sağol canım.bende seni öpüyorum sevgililer günün kutlu olsun

cnm yazını gec gördüm kusura bakma

Dilem hanım cok iyi cok şükür :asigim:

Ben bugün itibariyle 70, 700 gördüm :sm_cool:

Cok iyi gidiyorum bakalım allah bozmasın:Saruboceq: 82 kiloyla baslamıştım..

Her pazartesi kilo bildirimi yapılıyo haftalık yarış pazartesi sende katıl o gün tartıl kilonu bildir yerimseniben

adasu merhaba nasılsın?
ne kadar zamanda verdin 12 kiloyu acaba?

bende 82 ile başladım ...adasu ama sen benden hızlı vermişsin .tebrikler .bennucum.ben çok rahatsızlandım kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldım adet göremedim hep onlar sebep oldu tedavi gördükçe kilo vermem zorlaştı tedavi bitince ilaçlar bitince bazı şeyler düzene girmeye başladıkça,biraz yememe dikkat ettim spor yaptım ....düzenli denilebilecek gibi ..birde ben burda daha önce yazmıştım ..karnımı her spora başladığımda bildiğimiz mutfak streçleriyle sardım ..çok faydasını gördüm siyah çayı çok azalttım..şekersiz ve çok açık içiyorum daha çok bitki çaylarını özellikle yeşil çayı tercih ediyorum ...yanlız şöyle bişey var yavaş verdim ama geri almadım .bi ara bıraktım kasmayı ozaman bile en fazla 74.5 oldum ..sonra burayı buldum şimdi çok iyi gidiyo burayada 73.800 le başladım...beyaz ekmeği arada yiyorum genelde sabahları tercih ediyorum hamur işini bıraktım tatlı ihtiyacımı görücek kadar yani nevsimi frenliycek kadar yiyorum..6 dan sonra pek bişey yememeye çalışyorum ..kolayı bıraktım cips artık benim hayatımda yok ..bu kadar gerisi geliyo zaten ...

kızlar yeni gelen arkadaşlarıma tekrar hoşgeldiniz diyorum ben bu aralar çok sık giremiyorum kusura bakmayın görüpde yazmamak dedğil ..hepinizi öptüm çıkmak zorundayım yine inş sonra gelebilirim ...

canım benim süpersin ya ben 12 kg veriyim varya ooooooo kocam beni başında taşır ya bende diyetlere baktım ama olmuyo canım ya öle kendini bri kağıdı sınırlayıp onla hareket edip yapmak.inan beynim döndü zor gibi geliyo bana öle bende bugun senin gibi yaptım 6 öğün ve isteediğimi yedim ama ekmek yemedim sadece bir dilim kepek ekmeği yedim okadar yani günde toplam 3 dilim kepek ekmeği yiyorum.ayrıca ara öğünlerde bir meyve yiorum . tabi ekmekti tatlıydı tuzluydu hamur işiydi onlardan uzağım :) bakalım verecekmiyim veririmm yaaaaaaaaaaa derdim bu olsun dimi canım :)) ya canım cuma başladım ama pazaretsiye etkisi olurmu sence vermiş olabilirmiyimki sanmıyorum :)))

merhaba küçükanne bence etkisi olmuştur.
bende ilk başladığım hafta ilk 4 günde 1 kilo vermiştim haftada 2 kilo olmuştu

bende bugün 2 tane probiyotik yoğurtlardan yedim.akşamüstüde domates biber yoğurt 1 dilimde kepek ekmeği yedim.Geçen hafta 78 dim .bugün tartındım 77 çıktım.Diyete başladığımdan beri toplam 8 kilo verdim =) :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…