70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım böyle gidersen verirsin hic korkma ben öyle verdim işte yanlız akşam yemegini en gec 7de yemiş ol yasakkelime

tebrikler ne güzel iradene hakim olmuşsun bende az çok senin gibi yapıyorum yemeklere dikkat ederek benim bu 3 haftam 3 kilo gitti pazartesi tekrar tartılcaz senide aramızda görmek
isteriz yola devam durmak yok hihoyyyt

merhaba hanımlar. ben de akşam tartıya çıktım şişliklerimin inmiş haliyle kilom kaç çıkacak diye.zaten bugün moralimizi düzelten tek şey de bu oldu.hayatımda unutamayacağım bir sevgililer günüydü allah bir daha böylesini yaşatmaz inşallah.senağlama .sinir ve stres derken , bir de sabah elma sirkeli su,öğlen bi fincan kahve, akşam bi bardak çay, az önce de bir bardak suyu da sayarsak bugünkü menüm buydu. aklıma yemek bile gelmedi.görüşürüz yarına bakalım asıl o zaman belli olacak kilom.

kızlar hoşgeldiniz yapmanız gereken pazartesi kilonuzu bildirmek ve listeye eklenmek bu kadar hepinize kolay gelsin a.s

canım günün kötü geçmiş belli iyisindir umarım moralini bozma benimki beni öpmedi bile hediyeyi geçtim her zaman böyle önem vermez böyle şeylere napalım sağlık olsun öpüyorum seni arada yemek yemeği unutma:1hug:

kızlar ben az önce neye karar verdim biliyomusunuz lahana suyu içmeye:)eşim sen napcanı şaşırdın hayırlısı dedi:)hiç denemedim ben lahana suyunu deneyen var mı burda.lahana suyu ile ilgili okuduğum yazıların % 90 ı olumluydu.bir de bunu deneyelim nolcak bakalım:)

günaydın kızlar herkese
iyi haftasonları
ben pazar günleri eşimle kahvaltı ettiğim için biraz fazlalık oluyor
ama 1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,maydanoz,domates,burger ve şekersiz çay vardı
1 kaşık ta bal,hasta oduğum için

74 canım yarın okula giderde giremezsem sana söylemiş olayım 74 kiloyum adet dönemine yakınım şişlik var sanırım vücudum suda topluyor

tamam canım.bende geçen hafta adet öncesindeydim ilk haftaya göre yaklaşık 1 kilo almış gibi oldum
adetim bitinc bu hafta gitti o 1 kilo

kızlar selam herkese elsecim geçmiş olsun ...öksürük var sanırım ben geçmişi okuyamadım ..ballı ılık su çok rahatlatıyo özellikle geceleri gıcık gibi tutyosa gerçekten çok iyi geliyo ....

adasu tebrikler ya çok güzel gidiyosun en başındada söylemiştim ..sen bnm idolüm oldun resmen ...bebişini öpüyorum ...

kızlar selam herkese elsecim geçmiş olsun ...öksürük var sanırım ben geçmişi okuyamadım ..ballı ılık su çok rahatlatıyo özellikle geceleri gıcık gibi tutyosa gerçekten çok iyi geliyo ....

sağol canım.gıcık tuttu mu geçmiyor işte,bende ballı ılık suyla yumuşatıyorum biraz
ama şimdi daha iyiyim,hafta başından beri çektirdi bana
sen nasılsın?tartıldın mı?ne durumdasın?

merhaba arkadaşlar bugün sabaha 30 dakikalık sporla başladım.müziğikle birlikte egzersiz süper.1 saat sonra ballı karışım içtim.15- 20 dak. bekledikten sonra kahvaltımı yaptım.ekmeksiz 4 zeytin biraz peynir maydonoz nane yumurta yedim.üzerine tek kötü alışkanlığım bol coffee mate li kahve içtim.sonra 1 diş sarımsak yuttum.öğlen ise 45 dakika koşu onun 1 saat sonrasında kabak biber domates ve pırasa dan oluşan zeytinyağlı az tuzlu içine lor peyniri ekleyerek yedim.sonrasında yine kahve ve yine sarımsak...hayatımızda yenilik şart .kısırdöngüden kurtarmalıyız kendimizi.hepimize kolay gelsin.imkansız diye bir şey yoktur.iste herşey gerçek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…