canım benim süpersin ya ben 12 kg veriyim varya ooooooo kocam beni başında taşırya bende diyetlere baktım ama olmuyo canım ya öle kendini bri kağıdı sınırlayıp onla hareket edip yapmak.inan beynim döndü zor gibi geliyo bana öle bende bugun senin gibi yaptım 6 öğün ve isteediğimi yedim ama ekmek yemedim sadece bir dilim kepek ekmeği yedim okadar yani günde toplam 3 dilim kepek ekmeği yiyorum.ayrıca ara öğünlerde bir meyve yiorum . tabi ekmekti tatlıydı tuzluydu hamur işiydi onlardan uzağım :) bakalım verecekmiyim veririmm yaaaaaaaaaaa derdim bu olsun dimi canım :)) ya canım cuma başladım ama pazaretsiye etkisi olurmu sence vermiş olabilirmiyimki sanmıyorum :)))
tabi ne demek..sabah elma sirkeli ballı suyumu içerek güne başladım..daha sonra işyerinde kahvaltı bu bazen bir simit oldu bazen kepek ekmeği peynir bazen bir yumurta canım ne isterse..arada meyve yedim bazen yoğurt öğlen yemeğimi evden yanımda götürdüm öyle özel diyet yemekleri yapmadım evde ne varsa ondan yedim ama miktarı azalttım.saat 3 gibi yine ara öğün..akşamda sebze yemeği salata tavuk ne varsa ondan..pazar günleri izin günü ailemle güzel bir kahvaltı yapıyorum sevdiğim birşeyi canım çok istediyse yiyorum ama abartmadan tabii..o zaman aklımda kalmıyor..eskiden gece abur cubur yerdim hep geç saatlerde..çıkardım hayatımdan..böyle işte arkadaşlar..dediğim gibi özel bir diyet listem yok herşey yiyorum ama miktarlar değişti azalttım bence en güzeli bu aklaım hiçbirşeyde kalmıyor ve harşey çok daha kolay oluyor...
hoşgeldin flyalone bende yeni katıldım sanırım birşey gerekmiyor kimse birşey söylemedi...kilo vermende başarılar diliyorum,kilolarımız yakın birlikte çok güzel kilo verebileceğimizi düşünüyorummmm...
merhaba hanımlar. ben de akşam tartıya çıktım şişliklerimin inmiş haliyle kilom kaç çıkacak diye.zaten bugün moralimizi düzelten tek şey de bu oldu.hayatımda unutamayacağım bir sevgililer günüydü allah bir daha böylesini yaşatmaz inşallah.senağlama .sinir ve stres derken , bir de sabah elma sirkeli su,öğlen bi fincan kahve, akşam bi bardak çay, az önce de bir bardak suyu da sayarsak bugünkü menüm buydu. aklıma yemek bile gelmedi.görüşürüz yarına bakalım asıl o zaman belli olacak kilom.
elsecim gecmiş olsun canım sanada günaydın yerimseniben
kızlar hoşgeldiniz yapmanız gereken pazartesi kilonuzu bildirmek ve listeye eklenmek bu kadar hepinize kolay gelsin a.s
else çok geçmiş olsunn...
kızlar selam herkese elsecim geçmiş olsun ...öksürük var sanırım ben geçmişi okuyamadım ..ballı ılık su çok rahatlatıyo özellikle geceleri gıcık gibi tutyosa gerçekten çok iyi geliyo ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?