bende bugün 2 tane probiyotik yoğurtlardan yedim.akşamüstüde domates biber yoğurt 1 dilimde kepek ekmeği yedim.Geçen hafta 78 dim .bugün tartındım 77 çıktım.Diyete başladığımdan beri toplam 8 kilo verdim =):sm_cool:
iyi akşamlar kızlar ne güsel döktürmüşünüz bende bütüngün dışardaydım yedim içtim sanırım sevgililer günü hediyem kilo olcak :)))))))
herkese iyi akşamlar çok yorgunum gidip en azından sirkeli suyumu içeyim
iyi akşamlar kızlarr bekleyin beni yakında geliyorum..banada yer vardır heralde...:)
olmaz mı herkese yer var:1hug:
pazartesi bekliyoruz
kaç kilosun?
bu sabah itibariyle tam 80 kiloyum 79 olayım yanınızdayım inşallah..13 ocakta 86.8 kilo olarak başladım diyete bir ayda 6.8 kilo gitti..
Çileli 2 ay sürdü =) sırnaşık şey
Paresnamka nasıl diyet uyguladın paylaşabilir misin?
tabi ne demek..sabah elma sirkeli ballı suyumu içerek güne başladım..daha sonra işyerinde kahvaltı bu bazen bir simit oldu bazen kepek ekmeği peynir bazen bir yumurta canım ne isterse..arada meyve yedim bazen yoğurt öğlen yemeğimi evden yanımda götürdüm öyle özel diyet yemekleri yapmadım evde ne varsa ondan yedim ama miktarı azalttım.saat 3 gibi yine ara öğün..akşamda sebze yemeği salata tavuk ne varsa ondan..pazar günleri izin günü ailemle güzel bir kahvaltı yapıyorum sevdiğim birşeyi canım çok istediyse yiyorum ama abartmadan tabii..o zaman aklımda kalmıyor..eskiden gece abur cubur yerdim hep geç saatlerde..çıkardım hayatımdan..böyle işte arkadaşlar..dediğim gibi özel bir diyet listem yok herşey yiyorum ama miktarlar değişti azalttım bence en güzeli bu aklaım hiçbirşeyde kalmıyor ve harşey çok daha kolay oluyor...
tabi ne demek..sabah elma sirkeli ballı suyumu içerek güne başladım..daha sonra işyerinde kahvaltı bu bazen bir simit oldu bazen kepek ekmeği peynir bazen bir yumurta canım ne isterse..arada meyve yedim bazen yoğurt öğlen yemeğimi evden yanımda götürdüm öyle özel diyet yemekleri yapmadım evde ne varsa ondan yedim ama miktarı azalttım.saat 3 gibi yine ara öğün..akşamda sebze yemeği salata tavuk ne varsa ondan..pazar günleri izin günü ailemle güzel bir kahvaltı yapıyorum sevdiğim birşeyi canım çok istediyse yiyorum ama abartmadan tabii..o zaman aklımda kalmıyor..eskiden gece abur cubur yerdim hep geç saatlerde..çıkardım hayatımdan..böyle işte arkadaşlar..dediğim gibi özel bir diyet listem yok herşey yiyorum ama miktarlar değişti azalttım bence en güzeli bu aklaım hiçbirşeyde kalmıyor ve harşey çok daha kolay oluyor...
Aslın da çok haklısın ne yediğimizden çok "NE KADAR" yediğimiz önemli.mesela ben akşama sölemesi ayıp börek yaptım.Bir dilim yesem yeterliydi aslında.Ama ben naptım tam 3 dilim yedimçok güzel yapmışım dayanamadım napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?