70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar ne güsel döktürmüşünüz bende bütüngün dışardaydım yedim içtim sanırım sevgililer günü hediyem kilo olcak :)))))))
herkese iyi akşamlar çok yorgunum gidip en azından sirkeli suyumu içeyim

tebrikler canım ne kadar zamanda verdin 8 kiloyu?

iyi akşamlar magrenta sevgililer günün kutlu olsun

Paresnamka nasıl diyet uyguladın paylaşabilir misin?

tabi ne demek..sabah elma sirkeli ballı suyumu içerek güne başladım..daha sonra işyerinde kahvaltı bu bazen bir simit oldu bazen kepek ekmeği peynir bazen bir yumurta canım ne isterse..arada meyve yedim bazen yoğurt öğlen yemeğimi evden yanımda götürdüm öyle özel diyet yemekleri yapmadım evde ne varsa ondan yedim ama miktarı azalttım.saat 3 gibi yine ara öğün..akşamda sebze yemeği salata tavuk ne varsa ondan..pazar günleri izin günü ailemle güzel bir kahvaltı yapıyorum sevdiğim birşeyi canım çok istediyse yiyorum ama abartmadan tabii..o zaman aklımda kalmıyor..eskiden gece abur cubur yerdim hep geç saatlerde..çıkardım hayatımdan..böyle işte arkadaşlar..dediğim gibi özel bir diyet listem yok herşey yiyorum ama miktarlar değişti azalttım bence en güzeli bu aklaım hiçbirşeyde kalmıyor ve harşey çok daha kolay oluyor...

doğru yoldayım o zaman:)
daha öncede bikaç kere yazdım galiba aç kalarak zayıflayanları anlayamıyorum da.
bende dediğin gibi düzenli beslenmeye çalışıyorum.öğen işte az yiyorum,akşam da normal yemeğimi (zaten benim yemeklerim hep yağsızdır) ya da çorbamı yapıyorum.benimde akşam yemekten sonra atıştırma huyum çok fazlaydı artık sadece 1 meyve yiyorum,yeşil çay falan içiyorum
inşallah gidicek bu kilolaaarrrr:lepi:

Aslın da çok haklısın ne yediğimizden çok "NE KADAR" yediğimiz önemli.mesela ben akşama sölemesi ayıp börek yaptım.Bir dilim yesem yeterliydi aslında.Ama ben naptım tam 3 dilim yedimçok güzel yapmışım dayanamadım napıyım

oohh afiyet olsun:)

KK nü tesadüfen gördüm ve üye oldum ve ardından direk diyet bölümüne girdim. şimdi çok mutluyum, inanılmaz gaza geldim ve bugün diyetimin 6. günü. başladığım andan itibaren tuz miktarını çok azalttığım için su kaybı nedeniyle ani kilo kaybım oldu ama bu sürekli böyle gitmicek biliyorum. her şey yiyorum ve gece atıştırmalarımı kestim. gün içinde aynı yesem ve gece yediklerimi kessem bile yeticekmiş, ben ne çok şey yiyomuşum akşam vakti. gündüz yediklerimin de miktarını da azalttım.
bir tek tatlıya direnç gösteriyorum, canım deli gibi çikolata istiyo ama kendime engel olamicamı hissettiğim anda direk foruma giriyorum, başarı öykülerini okuyorum, gaza geliyorum, 'ben de yapıcam, zayıfllicam a.s' diyorum.. canım her ne istediyse küçük bir parça yiyorum nefsimi köreltiyorum.
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. verelim şu kilolarımızı da her istediğimizi giyelim, salına salına yürüyelim, tüm erkekler bizim için deli olsun (bekarlar için), bizim gibi tüm kilolu kadınlar da bizi örnek alsınlar fıstık gibi olsunlar....
ama önce biz fıstık gibi olalım....a.s.

az önce yazmayı unutmuşum arkadaşlar, bu gruba katılmak için yapmam gereken bir şey var mı ?
varsa beni de aranıza alır mısınız? a.s.

hoşgeldin flyalone bende yeni katıldım sanırım birşey gerekmiyor kimse birşey söylemedi...kilo vermende başarılar diliyorum,kilolarımız yakın birlikte çok güzel kilo verebileceğimizi düşünüyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…