70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde kızlar ben alkol hiç kullanmıyorum. doktorda zaten alkol buna çok sevindi. alkol mahvediyor metabolizmayı. ömür boyu eğer şeker kullanmazsam ve şeker ihtiyacımı meyvelerden karşılarsam ve yapay tatlandırıcılarda kullanmazsam ve beyaz un yerine tam buğday unu ve kepekli un kullanırsam iştahım asla açılmazmış arkadaşlar doktorum söyledi. zaten doktorum kilo vermekten çok bidaha kilo almamam konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. kilolarnı verirsin sorun değil sonrası önemli diyor. bencede öyle zaten. hamilelik dönemindede 3 ayda bir kontrole gideceğim. ve düşünün ben hiç para vermiyorum diyetisyene. üniversite hastanesine çıktım. sağlık güvencem var. dolayısıyla para ödemiyorum

şunuda belirteyim ben 3 yıldır spor yapıyorum demiştim. hemen hergün koşardım ve haftada 3 günde ağırlıkla kol gögüğ çalışırdım. doktorum bunları yasakladı. pilates ağırlık falan yasak. sadece belirttiği şekilde spor yapıyorum. yağlar gitmeden kilo vermeden yapılan vücut geliştirme egzersizleri( pilates, ağırlık kaldırma, aerobik vs..) iyi değilmiş. önce kilo vermek ardından istenen kiloya ulaşılınca bunları yapmak gerekirmiş

her kontrole gittiğimde listem değişecek çünkü hep aynı listeyle kilo verilmiyormuş. değişen listemide burda sizinle paylaşırım kızlar. umarım size yardımcı olabilirim

birde şu var makarna kepekli olursa ve pilavda pirinç yerine bulgur olursa eğer işhat açılmazmış. bulgur ve kepekli makarna önerdi

canım ist buldamısın sen?bend gideyim ozamn ünüversite hastanesine. ist daysan hangisine gittin?

yok canım ben çanakkaledeyim. çanakkalede gittim ama sonuçta üniversite hastanesi olan heryerde gidilebilir

slm kızlar ben geldım a.s.
ayy halımı sıldım ama oruc oruc zoor oluyor bee napcaz baska carem yok mecbur yapılcka işler

kızlar bu arad herkesın bunyesı farklıdır..kımıne karpuz iyi gelir kımıne hiç yaramaz değilmi?

5parmagımızın 5 bile farklı zaten aynı olsa nasıl olurdu dusunemıyorum bileee :)))

hugocuk bende bi ara hergün koşu bandına binip 1 saat 5 km yapıyordum demekki arada dk yı azaltmam gerekiyormuş.bende duymuştum hergün koşu bandına binilmemesi gerekiyormuş tv söylemişlerdi bilgiler için teşekkür ederim sana

kızlar birde şu var. diyetisyenlere herkes gidemeyebilir o yüzden sağlık güvenceniz varsa hastanelere gidin. özellikle üniversite hastanelerinde bu işi çok iyi yapıyorlar. ücrette ödemiyorsun. sana göre metabolizma hızına yağına vs.. herşeyinize uygun bir diyet veriyorlar. dolayısıyla listenize uyarsanız kilo vereceğinizden emin oluyorsunuz. her gidişinizde metabolizma hızınıza ve günlük kaç kalori yaktiğiniza bakıyorlar ve ona göre ayarlıyorlar. her gittiğinizde vitamin değerlerinize bakıyorlar. çünkü vitamin eksizliğiniz varsada kilo vermek güçleşiyormuş. o yüzden imkanı olan arkadaşlarımız faydalansın. ayrıca psikolojik testlerede tabi tutuyorlar. terapide görüyorsun çünkü zayıflamak yarısı beslenme sporsa yarısı psikolojikmiş

kasmı yağmı verdiniz o çok önemli. dolayısıyla bunların denetim altında tutulması gerekiyor. bu da ancak diyetisyenle sağlanıyor

kas veriyorsanız çok kilo vermiş gibi olursunuz. vücutta çökmeler olur. dengesiz veririsiniz. örneğin kalçalarınız küçülür göbeğiniz kalır. diyet bitince vücut tekrar kas yapar başladığınız yere dönersiniz. o yüzden diyetisyen kontrolü çok önemli. herkesin metabolizması farklı. yağ oranı kas oranı günlük yaktığı metabolizma hızı farklı. bunlara uygun beslenme ve sporla ancak doğru kilo verilir. bunuda en iyi doktor bilir

örneğin yaptığınız diyet yüzünden vitamin kaybınız oluyorsa yani vitamin eksizliğiniz oluşursa yine kilo vermek çok zorlaşır. buda ancak kan testlerinden belli oluyor yani bizim anlayacağımız iş değil kızlar.

bütün testlerim yapıldı. metabolizma hızım yağ oranım kas oranım günlük metabolizma hızı yaktığın kalori vs.. herşey yapıldı diyetisyen sen bu listeye uy 1 ay sonra bakalım metabolizmanı çözelim anlayalım dedi. düşünün yani

internetten sana yakın olan üniversite hastanelerine gir. diyet polikliniği varsa eğer o hastane uygundur. zaten direk diyetisyene çıkamıyorsun. önce iç hastalıkları uzmanına gönderiyorlar orda tahliller oluyo ordan diyetisyene yolluyorlar. ama sen yinede hastaneyi ara diyetisyene çıkmak istediğini söyle onlar seni yönlendirir

en azından içiniz rahat olur kilolardan nasıl kurtulurum düşünceniz olmaz. sağlık güvenceniz varsa eğer bence vakit kaybetmeyin derim. sonuçta para almıyorlar. kilo sağlık sorunu olduğundan artık hastaneler bu konuda yardımcı oluyor. eskisi gibi parası olan diyetisyene gider olmayan gidemez durumu yok artık. ben ilk gittiğimde hastaneye özel muayeneye gitmiştim. 150 lira verdim. sonra bi daha hiç para ödemedim. ama özel olmadan gidenlerde benim gibi diyetisyene çıktılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…