70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:enbuyukkk:arkaadslar sonunda aldım eskı adımı. nasıl mutlu oldum ya. eskiki arkadslarıma kavustum ama sanırsam pek girmemişler o üzücü. kadınlar kulübünün yöneticlerine ve benim konumla ilgilnen arkadasa cok cok teşekkürlerimi iletiyorum...:enbuyukkk:

hazır meyve suları-kola-enerjı içeceklerine yerine
Ayran ,
Evde yapılan Doğal Kompostolar (ilk baslar sekerli sonrasında sekersiz için)
Yogurt
Salata yapıp yiyin..

corbanızı ,çorba kasesi yerıne komposto kaselerinde için

yemek tabagınızın bi boy kucugunde yemek yiyin

(aslında bu zamana kadar yıdılerınızın yarısını yıyın dıyorum size )

tek bogazı kısmaklada olmaz , evde ev işlerini 2 katına çıkarınkı vucudumuz kılo verme asamasında sarkma yapmasın ,esnek olsun derımız..

çalıstıralım kaslarımızı (imkanınız varsa yuruyus yapın 20-30 dkka kadar) cunku biliyorum evde yapılan egzersiz tek basına olunca 1 hafta

yaparsın ama 2.haftaya bi turlu gecemezsın (( ama evin temzılıgı sart oldugundan bundan kaytarma durumumuz olmadıgından mecbur yapıcaz yani :))))

ben şimdi 15te bazen haftada halılarımı siliyorum , mutfak dolapları aynı sekılde yaa bıldıgınız dip kose temızlık yapıyorum

3oda bi salon 150 m2 evim var bu evi 7güne boluyorum:

1.oda+2.o+3.oda+ 1s + hol + mutfak + banyo -wc = 7gune eşitlemiş oluyorum..

hem iş yapıcam diye az yıyorum hemde kaslarım calısıo vucudum sıkı kalıyıor buda benım diyetım işte :)

iş yaparken acıktıgım zaman 1 su bardagına tepeleme dolrurup lıkır lıkır içmiyorummm yanlısss cunkuu öyle yaparsam deli gibi acıkıyom ve

gozum bişee gormuyor ne bulursam saldırıyorumm...

bunun yerıne 1sb sudan sadece bi yudum su içiyorum o benim aclıgımı kesiyor..

Son düzenleme:
herkese çok teşekkür edrim. hoşbulduk.
kızlar dün oruç tutamadım sizinde anlayacağınız üzere tatilzemuszemus

dün ben sadece karpuz yedim inanın hiç acıkmadım desem yalan olmaz
canım süt istediği için içtim acıktığımdan değil 1 kase süte k-fleks koyup içtim tüm gün çok iyi hissettim kendiimi. sizde deneyin istiyorum

ben yarım orta boy bi karpuzu bitirdim

COLSabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.

Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir.

Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. İki detoks arasında geçen sürüde de bu kurala uyulmalıdır.

yeni nikinle ozaman tekrar hosgeldınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gulsererennn verdiğin bilgiler için sağol bende dun aksam bi kavunu yedım :)) eşim haytet etti napimm tadı pek bi guzeldi.. biz artık karpuz almıyoıruz kötü çıkmaya basladı sans sanırım yawss

neyse kızlar ben çıkıyorum oturma odasının halısı beni bekler silinmek için
sonra goruzzz kendini iyi bakınn..

benimki de karpuz almamaya kararlıydı hep kötü çıktı şimdiye kadar ama ben zorladım iyi mi ettim onuda bilmiyorum çünkü aşılamaymış karpuzlar ve artık ne yiyeceğimize şaşırdık yabilmiyorumkismile

şimdi ılık suya limonla başlayıp
sonra yeşilçay
sonrada karpuzla devam
günü süte k_fleks
akşamada arkadaşlarla yemekteyiz yokum inş kaçırmam yemeğimafoldumben

yeni nikinle ozaman tekrar hosgeldınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hosbudum canım saol
canım detoksmu yapıyorsun? nasıl yapıyorsunuz.. bende onu istiyorum aslında böyle bir temizlenmeye ihtiyacım var.

opuyorumnanaktansevilcan
canım evet karpuz detoksu yapıyorum
öneririm sanada.
sabah uyandığında ılık suya 2 3 damla limon damlat ve iç
sonra yeşil çay iç
sonra karpuz
acıktığını hissettiğinde
süte k_fleks
sonra yine karpuz yine karpuz
olmadı
yukarda paylaştım
doktorun listesini ordan takip et
başarılar canım

arkadaşlar uzmanlar farklı farklı şeyler söylüyor. geçen beslenme uzmanı televiziyonda diyet yapanlar karpuzdan uzak dursun dedi. karpuz o an doyurucu oluyormuş çünkü insülini çıkartıyormuş. sonrasında ise insülin düşüyormuş ve tekrar yemek istiyormuşuz. iştah açıyormuş yani. benim kafam karıştı valla. neyse zaten benim diyetimdede karpuz falan yok zaten yemiyorum ben.

öğle yemeğim bir kepçe patlıcan musakka,2 kepçe cacık,3 yemek kaşığı pilav,2 ince dilim kavun,pilav yediğim için ekmek yemedim.suyumuda içmeye devam.

arkadaşlar belki bir faydam olur size diye doktorumun bana verdiği listeyi tüm detayları ile yazacağım

sağlık problemim yok. vitamin değerlerim normal. karaciğerim normal. troit sorunum yok. tüm testlerim yapıldı. biliyorsunuz kilo vermede bunlar çok önemli. 6 haftalık bir diyetle başladım. herşeyden önce şunu belirteyim. ben bu zamana kadar hiç diyetisyene gitmedim. ordan burdan diyet listeleri uyguladım kilo verdim aldım falan. 3 yıldır düzenli spor yapıyorum. dolayısıyla yağım kiloma göre az. diyetisyenimde söyledi zaten. 80 kilo benim kasla beraber olan kilom. 42 beden giyiyorum. sorunum üst bedende. yağlı değil ama iri üst bedenim.

kızlar şunu da eklemek isterim doktorun da dediği gibi kendinize bağırsak eğitimini uygulayın şöyle ki her yemektan sonra muhakkak tuvalet ihtiyacı duymasanız bile tuvaleti kullanın, tuvalette oturup şartlayın kendinizi olmasada bekleyin ve bunu 2 3 hafta hep yapın. bu durumda bağırsaklar inanılmaz çalışır ve öğrenirmiş tuvalet ihtiyacını. O ZAMAN NASIL ÇALIŞIR BAĞIRSAKLAR
düşünün tuvalete sıkışırız ama o an ya dışardayız ya işimiz vardır yada yemek yaparız temizlik yaparız ve işim bitsin giderim diyoruz sonra ne oluyor, ortada tuvalet isteği falan kalmıyorrrrrrrr
Dimi?

yumurta: haftada 2 kez
günde 2 bardak süt veya yoğurt ama yarım yağlı.
et: haftada 3 kez 80 gram yani bir küçük kutu ton balığı. haftada 3 kez 3 köfte kadar beyaz et. haftada 1 kez kırmızı et ama et yağsız olacak not: 1 adet köfte ölçüsü avuç içini bir daire şeklinde doldurabilecek büyüklüktedir.
ekmek: günde 5 dilimdir. bir hafta kepekli, diğer hafta çavdarlı, diğer hafta tam buğday ekmeği, diğer hafta ise beyaz ekmektir. ekmekler hazır dilimlenmiş büyüklüktedir.
sebze grubu: 6 yemek kaşığı susuz sebze yemeğidir. eğer bakliyat tüketiliyorsa 4 yemek kaşığıdır. mevsimi olmayan sebzeler bakliyata girer.
meyve: günlük 3 porsiyondur. karpuz önerilmez.
yağ: yemek başı 1 yemek kaşığıdır. bir yemeğe eğer zeytinyağı konulursa diğer örneğin salataya çiçekyağı konur.
ekmek yerine geçen: 2 yemek kaşığı dolusu pilav yada makarna 1 dilim ekmeğe eşittir. eğer pilav makarna yemek istenirse o günkü ekmek hakkından düşülür.
kurallar: şeker kesinlikle yasak. 4 saatten fazla aç kalınmaz. yemekten ancak 2 buçuk saat sonra bişey yenebilir( vücut zayıflatıcı bir salgı üretiyormuş çünkü. günde 3 litre su(yağların çözülmesini kolaylaştırıyormuş). ton balığının yağı süzülecek. çorba içiliyorsa 1 kepçe olacak.
spor: koşu bandında spor yapılıyorsa eğer 4.6 ile 5.1 arasında hız yapılacak. ve 1 gün spor yapılıp diğer gün yapılmayacak. haftada 4 gün spor uygulanacak. ve 45 dakika ile 60 dakika arasında süremiz olacak. asla hep aynı sürede koşulmayacak. değiştirilecek. vücut alışmasın diye

bugün 1 hafta oldu. tartıldım 1 kilo vermişim. ama tabiki önemli olan yağ vermiş olmam. bu da eylülde diyetisyene gidince ortaya çıkacak. inşallah yağdır. harfi harfine uydum diyetime. kilo verdiğimide anlıyorum kıyafetlerimden. bakalım ne çıkacak sonuç. heyecanlıyım açıkçası şekeri tamamen kesince bayağı rahatladım kızlar. diyette zor olmuyor hiç.

hugocuk sevindim senin adına. bir kılo azımsanacak bişey değil. kıyaftimizde fark ettirecek kadar iyi bir rakam. başarılar tatlım darısı bana ben bugün iyi seyler yapmadım ama düzeleceğim inş.

yazmayı untmuşum birde peynir var. yumurta olmadığı zaman peynir yiyorum. eğer peynir yağsızsa 2 kibrit kutusu kadar yenebilir. domates salatalık serbest sabah kahvaltılarında

teşekkürler canım bi ara karpuz alayımda yapayım.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…