yeni nikinle ozaman tekrar hosgeldınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:enbuyukkk:arkaadslar sonunda aldım eskı adımı. nasıl mutlu oldum ya. eskiki arkadslarıma kavustum ama sanırsam pek girmemişler o üzücü. kadınlar kulübünün yöneticlerine ve benim konumla ilgilnen arkadasa cok cok teşekkürlerimi iletiyorum...:enbuyukkk:
gulsererennn verdiğin bilgiler için sağol bende dun aksam bi kavunu yedım :)) eşim haytet etti napimm tadı pek bi guzeldi.. biz artık karpuz almıyoıruz kötü çıkmaya basladı sans sanırım yawss
neyse kızlar ben çıkıyorum oturma odasının halısı beni bekler silinmek için
sonra goruzzz kendini iyi bakınn..
hosbudum canım saolyeni nikinle ozaman tekrar hosgeldınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım detoksmu yapıyorsun? nasıl yapıyorsunuz.. bende onu istiyorum aslında böyle bir temizlenmeye ihtiyacım var.benimki de karpuz almamaya kararlıydı hep kötü çıktı şimdiye kadar ama ben zorladım iyi mi ettim onuda bilmiyorum çünkü aşılamaymış karpuzlar ve artık ne yiyeceğimize şaşırdık yabilmiyorumkismile
şimdi ılık suya limonla başlayıp
sonra yeşilçay
sonrada karpuzla devam
günü süte k_fleks
akşamada arkadaşlarla yemekteyiz yokum inş kaçırmam yemeğimafoldumben
teşekkürler canım bi ara karpuz alayımda yapayım.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansevilcan
canım evet karpuz detoksu yapıyorum
öneririm sanada.
sabah uyandığında ılık suya 2 3 damla limon damlat ve iç
sonra yeşil çay iç
sonra karpuz
acıktığını hissettiğinde
süte k_fleks
sonra yine karpuz yine karpuz
olmadı
yukarda paylaştım
doktorun listesini ordan takip et
başarılar canım
hugocuk sevindim senin adına. bir kılo azımsanacak bişey değil. kıyaftimizde fark ettirecek kadar iyi bir rakam. başarılar tatlım darısı bana ben bugün iyi seyler yapmadım ama düzeleceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?