en güzeli etmişin pilavı yememekle.alkisalkisalkis
sekersiz hayat en güzeli bnde yıllardır çayımı ve bazı içeklerde şeker kullanmam. ah bide şu layt kolayı bıraksam ne güzel olacak ama olmuyor bırakamıyrum. kola kolik olmuşum günde bir litre içiyorum.midemi çürüttüm banamısın demiyor yinede.-tatlicadiarzu- şimdi yogurt corbası yapıyorum.akşsama hazırlık yani..cokacimcoook
karmenciğim diyetisyenim bana dediki tatlandırıcılar metabolizmada şekerin yaptığı etkiyi yaratıyormuş. yani şekerli bişey içmiş gibi içtikçe içiyormuşsun. dolayısıyla canın şekerli bişeyler istiyormuş. eskiden şeker yokken insanlar yiyeceklerden karşılıyorlardı şeker ihtiyacını. onlar tatlı yapamıyorlardı yada şekerli içecekler içemiyorlardı çünkü şeker yoktu. nasılki şeker çıktı mertlik bozuldu. sakarinli içecekler ağızda tat duygusunu uyandırıyor. dolayısıyla bi süre sonra tekrar içiyosun. canın tatlı çekiyor. iştahın açılıyor. bence yarından itibaren tamamen kes. ilkgün zor oluyor ama inan 2 günden sonra alışıyorsun canım. bende yapamam diyordum ama 5 gündür hiç şekerli yada sakarinli şeyler kullanmıyorum. meyveler yetiyor. dolayısıyla iştahım hem kapalı hemde canım tatlı çekmiyor
yarışma nasıl olacak bir de siz kaç kilosunuz acaba?aslında boy ve kilomuzu yazsak daha iyi olur bence
gurbetgüzeli sana bişey soracağım. bursada psikolojik terapi uygulayan yer varmı. 15 gün boyunca hergün gidip terapi oluyormuşsun. ayrıca anlaşmalı oteli varmış orda konaklıyormuşsun. hiç böyle bir yer duydunmu yada öğrenebilirmisin canım
karmencim ilk sayfalara bakarsak oralarda neler yaptıgımız daha acık ve net. yani belli günler tarılıp bildirıiyorduk, sampiyon ilan edıyorduk. en cok zayıflayana kupa verılıyordu.ama oldukca eglenceli idi oyüzden diyorum daha bir motive oluyoruz ilk sayfalara bakın kızlar .
canım hoşgeldin, aramıza. a.s.a.s.a.s.kızlar derhal bana da bulun bi çözüm, bende acil kilo vermeliyim.... aranıza alır mısınız beni
biz de öyle yapıyoruz zaten.1-2 haftadır sekteye uğradı bildirim yapanlar pek olmayınca zuzum24 arkadaşımız listeyi yapamadı.pazar sabahına kadar bildirim yapıyoruz akşamına da liste hazırlanıyor.1. de kupasını alıyor..zuzum24 arkadaşımız diğer grubun (60-69) listesini de hazırlıyor onun için bu grubun listesini artık hazırlamayacak.bana bildirim yaparsanız ben listeyi hazırlarım.
kızlar derhal bana da bulun bi çözüm, bende acil kilo vermeliyim.... aranıza alır mısınız beni
yaa çok sık giremıyorum bende aöf sınavı var ona çalışıyorum bitmedi şu okulda biii üff yani.. sınavdan sonra hep burda oluceeemvalla ben bakıyorum ama kimseler yazmıyor... ayrıca bence yine eskisi gibi yarısma yapsak diyorum. kasvetli arkadsımıza durulur daha iyi sonuclar alırız ne diyorsunuz fikirlerinizi yazın? arkadsalar yaz bitmeden torparlanalım... bu arada aksam yemeğimi kaçırdım oyüzden paylaşmadım sizlerle.klava:
anacımm boyumu yazarsam beni dıslamazsınız dimiiiii ? :ecrin_bebek: daha 60-69 arasıbndaydım gecenyıl ve benım onlarla dalga gectımı filan dusunduler bu benı çok uzduuu sahsenn vee beni aralarına almadılarrrrr alsanaalsanasmile mafoldumbenyarışma nasıl olacak bir de siz kaç kilosunuz acaba?aslında boy ve kilomuzu yazsak daha iyi olur bence
canım diyet kolayı tutabılcek altarnatifler içsen ne bılım gazoz gibibende şu diet kola illetinden kopamıyorum.bu defa son diyorum.en fazla iki gün dayanabiliyorum ne olacak halimiz????
karmenciğim diyetisyenim bana dediki tatlandırıcılar metabolizmada şekerin yaptığı etkiyi yaratıyormuş. yani şekerli bişey içmiş gibi içtikçe içiyormuşsun. dolayısıyla canın şekerli bişeyler istiyormuş. eskiden şeker yokken insanlar yiyeceklerden karşılıyorlardı şeker ihtiyacını. onlar tatlı yapamıyorlardı yada şekerli içecekler içemiyorlardı çünkü şeker yoktu. nasılki şeker çıktı mertlik bozuldu. sakarinli içecekler ağızda tat duygusunu uyandırıyor. dolayısıyla bi süre sonra tekrar içiyosun. canın tatlı çekiyor. iştahın açılıyor. bence yarından itibaren tamamen kes. ilkgün zor oluyor ama inan 2 günden sonra alışıyorsun canım. bende yapamam diyordum ama 5 gündür hiç şekerli yada sakarinli şeyler kullanmıyorum. meyveler yetiyor. dolayısıyla iştahım hem kapalı hemde canım tatlı çekmiyor
bu arada benim boyum 1,60 kilomda 73 oysa ben bi aralar 62 de görmütüm. ah ah şimdi nasıl geldim bu kiloya. ara ara diyetler yaptım ama gelmişiz iştekafamçokkarıştısenağlama
yaz ayınddayzı Allahtan nerdeyse butun meyveler bagırsakları calıstırıyorTeşekkürler kasvetli hoşbulduk :))
Bu akşam rejimi biraz bozdum -dışarda yememiz gerektiği için-ama yarın telafi edicem.
Bu arada kahverengi renkli kuru kayısıyı rejiminize dahil edin lütfen -2,3 adet- bağırsakları züperr çalıştırıyor.
Azim ve dayanma gücü diliyorum hepimizee bb..kaydirigubbakcemile2
hoşgeldın aramızaaaa a.s. azimle hırsla verices insallah kılolarııı kaydirigubbakcemile5kızlar derhal bana da bulun bi çözüm, bende acil kilo vermeliyim.... aranıza alır mısınız beni
[ı]17/06/2010........................79,2
19/07/2010.............................74,8
19/08/2010...........................73[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?