70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende şu diet kola illetinden kopamıyorum.bu defa son diyorum.en fazla iki gün dayanabiliyorum ne olacak halimiz????

karmenciğim diyetisyenim bana dediki tatlandırıcılar metabolizmada şekerin yaptığı etkiyi yaratıyormuş. yani şekerli bişey içmiş gibi içtikçe içiyormuşsun. dolayısıyla canın şekerli bişeyler istiyormuş. eskiden şeker yokken insanlar yiyeceklerden karşılıyorlardı şeker ihtiyacını. onlar tatlı yapamıyorlardı yada şekerli içecekler içemiyorlardı çünkü şeker yoktu. nasılki şeker çıktı mertlik bozuldu. sakarinli içecekler ağızda tat duygusunu uyandırıyor. dolayısıyla bi süre sonra tekrar içiyosun. canın tatlı çekiyor. iştahın açılıyor. bence yarından itibaren tamamen kes. ilkgün zor oluyor ama inan 2 günden sonra alışıyorsun canım. bende yapamam diyordum ama 5 gündür hiç şekerli yada sakarinli şeyler kullanmıyorum. meyveler yetiyor. dolayısıyla iştahım hem kapalı hemde canım tatlı çekmiyor

teşekkür ederim ama havalarda o kadar sıcak ki serinleyeyim diyorsun gerçi bunların hepsi bahane....yarın yeniden deneyeceğim bırakmayı demekki kolayı bıraksam daha fazla kilo verebilirim....

elbette canım. kolayı bırakırsan zaten çok su içmeye başlarsın. bende öyle oldu. günlük 3 litre içiyorumdur heralde. ben başardım sende başarabilirsin

yarışma nasıl olacak bir de siz kaç kilosunuz acaba?aslında boy ve kilomuzu yazsak daha iyi olur bence

karmencim ilk sayfalara bakarsak oralarda neler yaptıgımız daha acık ve net. yani belli günler tarılıp bildirıiyorduk, sampiyon ilan edıyorduk. en cok zayıflayana kupa verılıyordu.ama oldukca eglenceli idi oyüzden diyorum daha bir motive oluyoruz ilk sayfalara bakın kızlar .

bu arada benim boyum 1,60 kilomda 73 oysa ben bi aralar 62 de görmütüm. ah ah şimdi nasıl geldim bu kiloya. ara ara diyetler yaptım ama gelmişiz iştekafamçokkarıştısenağlama

biz de öyle yapıyoruz zaten.1-2 haftadır sekteye uğradı bildirim yapanlar pek olmayınca zuzum24 arkadaşımız listeyi yapamadı.pazar sabahına kadar bildirim yapıyoruz akşamına da liste hazırlanıyor.1. de kupasını alıyor..zuzum24 arkadaşımız diğer grubun (60-69) listesini de hazırlıyor onun için bu grubun listesini artık hazırlamayacak.bana bildirim yaparsanız ben listeyi hazırlarım.

Teşekkürler kasvetli hoşbulduk :))
Bu akşam rejimi biraz bozdum -dışarda yememiz gerektiği için-ama yarın telafi edicem.
Bu arada kahverengi renkli kuru kayısıyı rejiminize dahil edin lütfen -2,3 adet- bağırsakları züperr çalıştırıyor.
Azim ve dayanma gücü diliyorum hepimizee bb..kaydirigubbakcemile2

kızlar derhal bana da bulun bi çözüm, bende acil kilo vermeliyim.... aranıza alır mısınız beni
canım hoşgeldin, aramıza. a.s.a.s.a.s.

teşekkürler, karmen6x ama grubumuzun canlanması lazım sesiz kalmayalım... kızlar sorumluluğumuzun bilince olalım ve her fırsatta burayla irtibatta olalım glip gitmeyelim bu işi bitirip kurtulalım...bol sanslar şimdiden herkese...:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
[ı]17/06/2010........................79,2
19/07/2010.............................74,8
19/08/2010...........................73
[/ı]

herkeze günaydın arkadaşlar akşam yemeğim 3.5 kaşık yoğurt ve içine bir dilim kepek ekmeği doğrayıp yedim.sadece bu kadar.biraz öncede iki tane kepek ekmeğinin arasına peynir koyup tost yapıp yedim.yağsız tabiki,suyumu içiyorum şu anda şimdilik bu kadar kolay gelsin hanımlar.

yaa çok sık giremıyorum bende aöf sınavı var ona çalışıyorum bitmedi şu okulda biii üff yani.. sınavdan sonra hep burda oluceeem
daha çok motivite olmak için gercektende bi ödül olmalı yanı ıcımızde azim olmalı.. haftalık kupa yarısması olsun .. ve en çok zayıflayan 1 hafta içinde neler yaptıgını,,nelere dikkat etigini egzersizini filan onlarıda yazsınkı bızede yardımcı olsun değilmi?
kaydirigubbakcemile5

yarışma nasıl olacak bir de siz kaç kilosunuz acaba?aslında boy ve kilomuzu yazsak daha iyi olur bence
anacımm boyumu yazarsam beni dıslamazsınız dimiiiii ? :ecrin_bebek: daha 60-69 arasıbndaydım gecenyıl ve benım onlarla dalga gectımı filan dusunduler bu benı çok uzduuu sahsenn vee beni aralarına almadılarrrrr alsanaalsanasmile mafoldumben
bende şu diet kola illetinden kopamıyorum.bu defa son diyorum.en fazla iki gün dayanabiliyorum ne olacak halimiz????
canım diyet kolayı tutabılcek altarnatifler içsen ne bılım gazoz gibi sonrasında bu olayı hazır meyve suyundan ,kendi evde yaptıgın doğal meyve kompostolarına (ben sekersız ıcıyorum onları) yerınede görede yogurttan ayran yapıp öyle içiyorum.. aklında bulunsun.. olumunekankayizsmile

ayrıca yapar tatlandırıcılar bazı ulkelerde yasaklanmıs ; yapay tatlandırı olan Aspartamın kansere nedne olduguna dair deliller bulundu . ve bu aspartam içeren ürünler yasaklandı.
kaynak:diyetlistem.cm

bu arada benim boyum 1,60 kilomda 73 oysa ben bi aralar 62 de görmütüm. ah ah şimdi nasıl geldim bu kiloya. ara ara diyetler yaptım ama gelmişiz iştekafamçokkarıştısenağlama

bende boyumu soyluyorum ozaman :1ninca: 1.83 boy , 73 kilo (sabah tartıldım)

bi göbegim var kızlar mıllet erkekmi olcak dioooo kızmı olcak diooo cınsıyet tahmınıne giristilerrrr salaklarrrr .. boy var tamam ama kıloda var tek gobek değil bacaklarım kalcalarım filan baya şiştim beenn ee bide kocam saolsun kendini benle kıyaslarr ,,yok onun kemıklerı varmıs benımkıler ete gomulmusmuss ama gomuldude yalan değil offf...
nişanımda alınan 2yıl oncekı giyemıyorum ozaman 62 kıloydum , 1yıl oncekı (düğünde 66ydım)kıyafetlerımıde gıyemıyorum darlar cunku.... bende yenı kıyafet almak istemıyorum zayıflayayım ozaman giyerım diyorum

yaz ayınddayzı Allahtan nerdeyse butun meyveler bagırsakları calıstırıyor taze incir yıyın ardında su için bakın bakalım bagırsaklar nası calısıooo

kızlar derhal bana da bulun bi çözüm, bende acil kilo vermeliyim.... aranıza alır mısınız beni
hoşgeldın aramızaaaa a.s. azimle hırsla verices insallah kılolarııı kaydirigubbakcemile5
[ı]17/06/2010........................79,2
19/07/2010.............................74,8
19/08/2010...........................73
[/ı]

masallah canım ama bişi dicem biraz hızlı kılo vermıyormusun? yoksa normalmi?
benım bildigim ne kadar hızlı kılo verırsek okadar hızlıda alırız ...

yada verdiğimiz taktirde hep yanı diyette kalırsak belkıde almayız..opuyorumnanaktan
gulbeseker moralını bozmak istemedım yanlıs anlama sadece merakımdan sordum :1ninca:

günaydınlarrrr :)
ben dun kacırdım bıraz ama sabah tartıldım 73um allahtan
bugun ve yarın iftara gidices arkadaslara .. pzarada ben alıcam..

karpuzun ve cekırdegının faydaları:

Karpuzun faydasından tam yararlanmak için aç karnına ve çekirdekleriyle birlikte tüketilmesi gerektiği belirtildi ve çekirdeklerinin de çok faydalı olduğu hatırlatıldı.
karpuz çekirdeği içinde bulunan ‘cucurbocitrin’ adlı maddenin kan basıncını düşürmeye ve böbrek fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olduğunu belirtti. , “Karpuzun çekirdekleri çok faydalı. Karpuz çekirdeği, midede herhangi bir şikayete sebep olmaz. A
Karpuzun faydasından tam yararlanmak için aç karnına ve çekirdekleriyle birlikte tüketilmesi gerektiği belirtildi ve çekirdeklerinin de çok faydalı olduğu hatırlatıldı.
, karpuz çekirdeği içinde bulunan ‘cucurbocitrin’ adlı maddenin kan basıncını düşürmeye ve böbrek fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olduğunu belirtti. Bostancı, “Karpuzun çekirdekleri çok faydalı. Karpuz çekirdeği, midede herhangi bir şikayete sebep olmaz.ayrıca az miktardada olsa likopen maddeside kalbi enfarktüsten koruyor
AyKarpuzun aynı zamanda iyi bir lif kaynağı olması sebebiyle bağırsak hareketlerini düzenlediğini ve bağırsak kanseri türlerinden koruduğu “Yağ ve kolesterol içermiyor. Büyük bir kısmının su olması sebebiyle vücudun yaz aylarındaki sıvı kaybını önlüyor. Böbrekleri çalıştırıyor, idrarı düzenliyor. Bol miktarda B ve C vitamini içeriyor, zindelik ve enerji veriyor. Antioksidan özelliği ile kanserden koruyucu etkiye sahip. Karpuz, kilo vermeyi kolaylaştırıyor.” şeklinde konuştu.ca az miktarda olsa bile barındırdığı likopen maddesi de kalbi enfarktüsten koruyor.”diye konuştu.
yrıca az miktarda olsa bile barındırdığı likopen maddesi de kalbi enfarktüsten koruyor.”diye konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…