70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

size diyetisyende yaşadığım bir olayı anlatayım. yanımda bayağı kilolu bir bayan vardı. 3 aydır diyetisyene gidiyormuş. ilk bir ay diyetisyenin her dediğini yapmış ve tam 8 kilo hakiki yağ kaybetmiş. sonraki ay salmış kendini ama sporunu yapmış. diyet yapmamış. aşırı yememiş ama yağlı şekerlide ayırt etmemiş. sonra eskiden 8 kilo fazlası olduğunda giydiği kıyafetler olmamış üzerine. vücudu eskiye göre daha orantılıymış ama eski kıyafetleride olmuyormuş. doktorda tekrar ölçümleri yapılmış. meğer diyeti bıraktığı için yedikleri sporda yaptığından kas olmuş. eski kilosunda gözüküyor ama yağı eskiye göre az. aldığı kilo yağ değil kas olmuş. bayağı üzülüyordu. bende anladım hatayı nerde yaptığımı. benimde yağım az ama kilom fazla. bu sebeple zayıflayamadım. bilinçsizlik işte. bunu görnce zaten ömür boyu diyetisyene gitmeye karar verdim. şimdi en azından içim rahat

evet bayanlar bnde geldim 70 kg olarak ama benim diyetim ramazandan sonra başayacak inş ama beni gaza getirin kızlar çok ihtiyacım var desteğinize benide alın aranıza birlikten kuvvet doğar:)

ben bugün hiç kola içmedim,çok mutluyum.ama yediklerimi çok abarttım.inşallah toparlayacağım...bu hafta hiç kilo veremem ama 1 eylülde 68 olsam çok iyi olurrrrrrr...

ben de diyetisyene gitmiştim ama ne tarttı ne ölçtü....kemik mi ağır yağ mı çok hiç bilmiyorum.ama 200 liramı cebine attı..hergün spor diyordu...ama verdiği listeyle kilo verdim.gerçi abartınca geri aldım.acaba tekrar bi diyetisyene mi gitsem.ama fakülte hastanesi çok zor,saatleri uymaz bana....hugocuk.un yazdıkları korkuttu beni,kilo verdikten sonrası...

karmen arkadaşım
ben bi video izledim kola gerçeği hakkında inan o gün bu gündür ( 3 aydır ) ağzıma kola sürmüyorum
çok isteğim olunca limonata meyve ve meyveli soda gibi içecekleer içiyorum
kötü bişey canım sende içmeopuyorumnanaktan

bu arada bol bol soda da için komşumuzun bi yakını sadece soda sayesinde hayli kilo vermiş inanamadım
bi doktordan da bunu duyunca anladım
ekleyin listenize

üniversite hastanesi olmazsa eğer mutlaka yağ kas ölçen makineler sahip bir diyetisyene git canım. kontrollerde ne verdiğin anlaşılır. diyet ve sporla herkes kilo veriri bu sorun değil. ama verilenin ne olduğu önemli. yağdan çok kas veriyorsan zaten boşuna yok kat etmişsindir. o yüzden gideceksen makinalara sahip bir diyetisyene git.

tünaydınlar kızlar nasılsınız? ben bu arlar pek dikkat etmiyorum yediklerime. ama pazartesi çok güzel bir sekilede hazırlanacağım.. şimdi motive oluyorum:jeyyar: ona hazırlıyorum kendimi...şutarafagitti kilom 73 tü kızlar diger yazılarım silinmiş eski üyeliğimi alınca.oyuzden yazdım. ne güzel bigilerde bulunmuşunuz. teşekkürler, bilgiler için.

arkadaşlar bana bir haller oldu bir bıkkınlık bir sıkıntı....hiç diyet falan yapmak istemiyorum.zaten ne bulsam yiyecek moddayım(neyse ki evde abur cubur yok).sanırım benim mağaza gezme zamanım geldi.ancak öyle kendime geliyorummm mafoldumben

arkadaşlar ben 69-60 topiğine geçiyorum buraya fazla kimse uğramıyor. ama arada uğrarım hatrınızı sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…