- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
:mymeka:seni gidi seniii dimeh hastalandin kks senromu gitsin bidaha gelmesin emiiiiiBendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
canim nasilsin nasil gidiyorrrrrröğle yemeğim bir kepçe mercimek çorbası,2 dilim karpuz,3 dilim domates,2 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği.
:mymeka:seni gidi seniii dimeh hastalandin kks senromu gitsin bidaha gelmesin emiiiii
canim nasilsin nasil gidiyorrrrrr
siteeee çok mu yavassss.... ?
bu arad carsambada kalp check up var dua edınde bişi çıkmasın kızlar yaaa... 4aydan beri çarpıntım varda beni sosyal yasamdan alacak şekıldeonun için baktırıcaz bakalım öff..
siteeee çok mu yavassss.... ?
bu arad carsambada kalp check up var dua edınde bişi çıkmasın kızlar yaaa... 4aydan beri çarpıntım varda beni sosyal yasamdan alacak şekıldeonun için baktırıcaz bakalım öff..
herkese iyi geceler, aranıza katılmak istiyorum,sanrım zayıflarken desteğe ihityacım var.kendimden bahsedeyim, 170 boyundayım 74 kiloyum, evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım, ve gebelik vedoğum sonrası derken kilolarım patlama yaptı::)) ideal kilom 64. taam 10 kilo vermem gerekiyor. 20 gündür spor yapıyorum ve oruç ta tuttuğum için iftar da yediklerime dikkat ediyorum. ama hala kilo veremedim. ama yılmıyorum. 4 senede aldığımbu iğrenç kiloları artık def etmeye kararlıyım. göbeğimden ve yan simitleirmden nefret ediyoruuummmmm, sizlerel güzel paylaşım yapacağımızı ve biribirbimize destek olacağımızı umut ediyorum.
bende bu kilo aralığındyım ya kahretsnzaten kiloluydum ve bir sene içinde 10 kilo aldm.. 65 olsam şükredicem halime o durumdayım.. ama nasıl yaparm bilemiyorm.. insh başarırım :Saruboceq: :enbuyukkk:
bende geldiim.74 killoyum bende bir yılda 6 kilo aldım.beni de alın aranıza beraber zayıflayalım.kaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun bende merak ettim şimdi neden acaba oluyor bu çarpıntı.inşallah birşey çıkmaz.şimdiden dua ediyorum canım senin için
çokk saolun canlarım benımm olumunekankayizsmile ama işte uyku tutmadı benı burdayım ben yaa üffçok geçmiş olsun.inşallah birşey çıkmaz..
tşkler canım :)çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?