70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:mymeka:seni gidi seniii dimeh hastalandin kks senromu gitsin bidaha gelmesin emiiiii
öğle yemeğim bir kepçe mercimek çorbası,2 dilim karpuz,3 dilim domates,2 dilim peynir,1 dilim kepek ekmeği.
canim nasilsin nasil gidiyorrrrrr

merhaba arkadaslarrr ben geldım :) çok yogun bi haftasonu gecırdım aksamada yine iftara mısafırım var ölyorum yorgunluktan ((
2gün ben yoktum çok samımı arkadaslarımda iftsara kaldık gece 3te eve donduk sonra sahur hazırlıgı derken uykusuzluk yat zaten haftasonu olduguna eşimden bana hiç fırsat kalmadı

haftanın bası tartıldım be 73.900 geldım bakalım pazara kadar kaç verecegimmm ...

siteeee çok mu yavassss.... ?

bu arad carsambada kalp check up var dua edınde bişi çıkmasın kızlar yaaa... 4aydan beri çarpıntım varda beni sosyal yasamdan alacak şekılde onun için baktırıcaz bakalım öff..

:mymeka:seni gidi seniii dimeh hastalandin kks senromu gitsin bidaha gelmesin emiiiii

canim nasilsin nasil gidiyorrrrrr

iyiyim gurbetguzeli valla canım koşu bandına binsem belki hızlı verecem ama 3 haftadır binmiyorum nedense eve gidince canım istemiyor ama yediklerime dikkat ediyorum.valla tatilden geldikten sonra çok isteksizlik başladı bende ya hiç spor namına bişey yok zaten ne olcak bilmiyorum artık.sen nasılsın senin nasıl gidiyor

çok geçmiş olsun bende merak ettim şimdi neden acaba oluyor bu çarpıntı.inşallah birşey çıkmaz.şimdiden dua ediyorum canım senin için

bende 73 kiloyum düzenli spor yapamıyorum brazda üşengeç bir insanım:) e malum ramazandayızda.bu ayda kilo almamak benm için yeterli.ramazanlar bana yarıyorda...eskiden aşırı zayıf bi insandım... gecenlerde diyetisyene gittim verdiği diyeti bir sure harfen uyguladım ve kilo aldım:) ama kararlıyım 62 kılo olucam inş

herkese iyi geceler, aranıza katılmak istiyorum,sanrım zayıflarken desteğe ihityacım var.kendimden bahsedeyim, 170 boyundayım 74 kiloyum, evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım, ve gebelik vedoğum sonrası derken kilolarım patlama yaptı::)) ideal kilom 64. taam 10 kilo vermem gerekiyor. 20 gündür spor yapıyorum ve oruç ta tuttuğum için iftar da yediklerime dikkat ediyorum. ama hala kilo veremedim. ama yılmıyorum. 4 senede aldığımbu iğrenç kiloları artık def etmeye kararlıyım. göbeğimden ve yan simitleirmden nefret ediyoruuummmmm, sizlerel güzel paylaşım yapacağımızı ve biribirbimize destek olacağımızı umut ediyorum.

bende bu kilo aralığındyım ya kahretsn zaten kiloluydum ve bir sene içinde 10 kilo aldm.. 65 olsam şükredicem halime o durumdayım.. ama nasıl yaparm bilemiyorm.. insh başarırım :Saruboceq: :enbuyukkk:

hoşgeldin aramıza a.s. burada motive olursun en önemlisi sabır.10 kilo fazlan varsa eğer yavaş yavaş ver geriye kolay almassın hem sakın hızlı kilo verme sağlıklı olmaz çünkü.iyi ve sağlıklı kilo vermeler

bende bu kilo aralığındyım ya kahretsn zaten kiloluydum ve bir sene içinde 10 kilo aldm.. 65 olsam şükredicem halime o durumdayım.. ama nasıl yaparm bilemiyorm.. insh başarırım :Saruboceq: :enbuyukkk:

hoşgeldin canıma.s. yeterki iste sabır ve azimle olacak inşallah bu kilolarımız gidicek.

herkeze günaydın çıtır bayanlar akşam yemeğim bol salata sadece başkada canım birşey çekmedi zaten.Sabah kahvaltım herzamanki gibi klasik kahvaltım domates salatalık peynir zeytin suyumu içmeye devam.

aaaaaa sabahtan beri kimsecikler yazmamış neyse herkezin işi vardır heralde .öğlen yemeğim 1 kepçe şehriye çorbası,1 tane tavuk pane,ve salata.makarna vardı almadım ekmekte yemedim şimdilik bu kadar canlarım by

bende geldiim.74 killoyum bende bir yılda 6 kilo aldım.beni de alın aranıza beraber zayıflayalım.kaydirigubbakcemile5

sevgili arkadaşlar birtek yarm saat bi saat yuruyus var bende iki gundur boğazımıda tutamıyorum harika yemekler yapan annemle helede ramazan zamanı brlikte yaşadığım için..biri beni durdursun lütfen:1no2::çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun bende merak ettim şimdi neden acaba oluyor bu çarpıntı.inşallah birşey çıkmaz.şimdiden dua ediyorum canım senin için

çok geçmiş olsun.inşallah birşey çıkmaz..
çokk saolun canlarım benımm olumunekankayizsmile ama işte uyku tutmadı benı burdayım ben yaa üff (( bişey çıkmasında şişko seslulutlu biri olayım farketmez
çok geçmiş olsun
tşkler canım :)

bende 3gunden beri çöp kutusu gorevındeyım malum evde iftara misafım vardı artan yemelerı çöpe atmak yerıne suan kendım yıyorum maaleseff... tartıldım halen 73üm neysekiii....
yıyemıceklerımıde buzluga attım napimmm yoksa ekşicekler ..bi ara buzluktan cıkarıp yerım artık napiimmm...
yarın için oruc tutup tutmamaktada karrsız kaldım ama tutmucam sanırım ..sabaha ne olur durumum bılınmez
iyi gecekler kızlar kendınıze iyi bakın ve kılo verme safhasındanda asla vazgecmeyınnnn.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…