70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim merak ettiğim bişey var. mesela bisküvi ya da çikolata yiyoruz. ara öğünde meyve yerine aynı kalori değerinde bunlardan yesek olar mııı?yani her zaman değil de bazen..önemli olan kalori değeri mi yediğimiz besin mi?

slm kızlar 1 haftadır hastayım oruç tutamadım tartılmadım
günlerim aç geçiyor, oruç tutsam daha çok yerim
yarın tartılmayı düşünüyorum artık
napalım verdim verdim,
vermedim yine devammafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canim ac kalarak eremessin elden ayaktan düsersinnnnn dikkat etttttvereliniortak

canim bir kare cikulata yiyebilirsin canimmm ona gore bisi olmuyorrrrrrr

günaydın bayanlar akşam yemeğim iki tane küçük patatesli köftenin içinden köftesini yedim ,salata,ve dört kaşık pilav.sabah kepek ekmeğinin arasına peynir koyup tost yapıp yedim.

günaydın bayanlar akşam yemeğim iki tane küçük patatesli köftenin içinden köftesini yedim ,salata,ve dört kaşık pilav.sabah kepek ekmeğinin arasına peynir koyup tost yapıp yedim.
slm canim benimmm kilo vermeye devam ediyormusunnnn valla caymak yok insallahhhhh

slm canim benimmm kilo vermeye devam ediyormusunnnn valla caymak yok insallahhhhh

merhaba GurbetGuzeli tatilden geldikten sonra 2 kilo almış görünüyordum .69.300 düm tatile giderken geldiğimde tartıldım 71.300 düm.sporsuz yediklerime dikkat ettim 400 gr vererek 70.900 oldum.hafta içinde tekrar tartıldım 70.700 di.ama ben koşu bandına 1 aydır binmiyorum misafirlerim vardı tatil derken saldım yaaa.bu haftada bi dikkat etim bi etmedim valla.ama pazartesi inşallah koşu bandına başlıcam.çok üşengeç oldum çok.sen neler yapıyosun dikkat ediyosun dimi yine yediklerine?

öğle yemeğim 1.5 kepçe tavuk çorbası,1 kepçe yoğurt,patates kızartması artık nasıl anlatayım bir kepçe kadar,3 tanede biber kızartması.bir dilimde biber kızartmasıyla ekmek yedim.

Herkese Merhaba arkadaşlar .Uzun bir süre önce bende üye olmuştum hep buralarda yazılanları okuyordum ve bende sizin yazdıklarınızı okuyup motive oluyorum.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.75,00kg bende zayıfalamak istiyorum eğer .benide aranıza alırsanız çok sevinirim bayanlar. Şimdiden teşkkürler

ayy ölee deme yaaa istemıyorum benyaaa... daha erken
arefe gununu heycanla beklıcem adet olmks için :))))))
olmasın yaaaa... eger olursa napiyim hayırlısı oldun :isteyerek söylemeyen smili :

önemli olan kalori canım (yanlısım varsa duzeltin kızlar)
ama soyle dusunuyorum arada kendımızı odullendirmek gerekli kucuk bi kare kadar yesek yeterli

şşşş... moralini bozma bakem aaaa hiç yakısıomu sana kuzum aklinialirimsmile
hem aç açda gezme .. kaş yapayım derken göz cıkarma ,,,saglıgın elden gitmesin bakem..
kılo verememiş olabilirsin ama bide soyle dusun belki vucudun sıkılastı
.. :lepi:

hoşgeldın canım aramızaaa a.s. hihoyyyt
75 ile seni alalım listemize

haha :)) evet cnm yaa bende bişeyi sınırleneyım yada moralım bozuk olsun hemen kendımı bogaza veriyorum kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile
çok gecmıs olsun nugyacım..insallah bişey çıkmaz
:Saruboceq:

eşim kilo almak istiyo ben vermek. bi iddiaya girdik..haftaya bugün o 1 kilo alacak ben 1 kilo verecem. neyine girdiğimizi söylemeyecem şimdi ayıp
yawss kılo almak kolayda kılo vermek bi haftada hemde ne bılem Allah yardımcın olsun canım :)
ben sabah tartılıyorum (oruclu değilken) 73 aksama oluyorum 75 yani gun içinde 2 kılo alıyorum kaydirigubbakcemile neysekı bu durumum sabit şimdilik :)))

ayyy neyine girdinizz kıı söylede bizde rahatlayalım bölee diyince insan ister istemezz meraklanıo yaniii bilmiyorumkismile

yaa arada olur nugyacım bölee kaçamaklar sen yine az yemıssın ben olsam varyaa yarısı gitmişti yani sonrasındada ceza olarak 30 dakka yururdum artık eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile akılsız basın cezasını ayaklar cekerdi anlıcann kaydirigubbakcemile

sahurda bi tabak çorba içtim yanınada elim kadar pide yedım
aksama öle olucak ,eşim yok nöbetci ,yemek yapmadım cunku :)))

nihayet cop tenekesi gorevınden cıktım :) artan yemekler bitti.. corba yaptıydım sahurda onu yicem iftara..

bende eyluül 3ten 10a kadar memlekette olucam oyuzden sızlere ve buraya bakamıcam

şimdiden bayramınız mübarek olsun diyorum unutmadan

son olarak tartıldım ; 73.400 çıktım öğlen 72.600düm şimdi nolduysa bole olmuşşş :S:S

canım benim
güzel cevabın için çok teşekkür edrim
yüreğine sağlık
inan çok iyi geldi söylediklerin
aklımda sözlerin olacak hep
azimle direnmeye devam edeceğim
korkudan hala tartılmadım
ama tartılacağım

offffff
inan canım istemediğinden yemiyordum öyle zayıflayayım diye değil
moralim bozukkk
sende gitme :gitme::gitme::gitme:

1 tabak corba elim kadar pide yedim :)
buyuk 1 sb komposto (erik-uzum-seftali karısık) içtim
3 taze incir , yarım ekşi elma , 1 salkım üzüm ,arkasından bol miktarda ılık su

daha dolapta beni bekleyen 1yemek tabagı dolusu kabak tatlısı var + ılık su ıcıcem

-kabızlık sorunu cekıyorumda -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…