canim ac kalarak eremessin elden ayaktan düsersinnnnn dikkat etttttvereliniortakslm kızlar 1 haftadır hastayım oruç tutamadım tartılmadım
günlerim aç geçiyor, oruç tutsam daha çok yerim
yarın tartılmayı düşünüyorum artık
napalım verdim verdim,
vermedim yine devammafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canim bir kare cikulata yiyebilirsin canimmm ona gore bisi olmuyorrrrrrrbenim merak ettiğim bişey var. mesela bisküvi ya da çikolata yiyoruz. ara öğünde meyve yerine aynı kalori değerinde bunlardan yesek olar mııı?yani her zaman değil de bazen..önemli olan kalori değeri mi yediğimiz besin mi?
slm canim benimmm kilo vermeye devam ediyormusunnnn valla caymak yok insallahhhhhgünaydın bayanlar akşam yemeğim iki tane küçük patatesli köftenin içinden köftesini yedim ,salata,ve dört kaşık pilav.sabah kepek ekmeğinin arasına peynir koyup tost yapıp yedim.
slm canim benimmm kilo vermeye devam ediyormusunnnn valla caymak yok insallahhhhh
ayy ölee deme yaaa istemıyorum benyaaa... daha erkenKasvetli hadi hayırlı olsun kızkaydirigubbakcemile3 edetten 1 hafta önce ve bir hafta sonrası bebiş için uygun olan dönemdir yani döllenme çoğunlukta olur.yani hamile olma durumun çok yüksek ama olmayabilirsinde.canım bunun için 2 hafta bekle sonra olmazsa bi test alırsın yaparsın inşallah hayırlısı olur canım
önemli olan kalori canım (yanlısım varsa duzeltin kızlar)benim merak ettiğim bişey var. mesela bisküvi ya da çikolata yiyoruz. ara öğünde meyve yerine aynı kalori değerinde bunlardan yesek olar mııı?yani her zaman değil de bazen..önemli olan kalori değeri mi yediğimiz besin mi?
şşşş... moralini bozma bakem aaaa hiç yakısıomu sana kuzum aklinialirimsmileslm kızlar 1 haftadır hastayım oruç tutamadım tartılmadım
günlerim aç geçiyor, oruç tutsam daha çok yerim
yarın tartılmayı düşünüyorum artık
napalım verdim verdim,
vermedim yine devammafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hoşgeldın canım aramızaaa a.s. hihoyyytHerkese Merhaba arkadaşlar .Uzun bir süre önce bende üye olmuştum hep buralarda yazılanları okuyordum ve bende sizin yazdıklarınızı okuyup motive oluyorum.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.75,00kg bende zayıfalamak istiyorum eğer .benide aranıza alırsanız çok sevinirim bayanlar. Şimdiden teşkkürler
Kasvetli anladım ama boşver sıkma canını kafaya takma olan sana olur sinir stres iyi değildir bilirsin.benimde ekimin 20 sinde mamografi çekilecek arada bi aklıma geliyo öyle fazla gelmiyo stres yapmaya değmiyo çünkü .stresten fazla yeme sonra bak :1rolleyes: bu seferde nasıl vercez diye düşünmeyelim görüşürüz canım.
yawss kılo almak kolayda kılo vermek bi haftada hemde ne bılem Allah yardımcın olsun canım :)eşim kilo almak istiyo ben vermek. bi iddiaya girdik..haftaya bugün o 1 kilo alacak ben 1 kilo verecem. neyine girdiğimizi söylemeyecem şimdi ayıp
akşam yemeğim fırında balık,salata,4-5 tane biberiye turşusu,küçük bir bardak cola,ve çok az pide(sıcacıktı bende dayanamadım):kedi: aslında zaten ekmekle fazla aram yoktur.sabahta domates,salatalık,yeşil biber,5 zeytin.kibrit kutusu peynir,bir dilim kepek ekmeği.
haftanın bası tartıldım be 73.900 geldım bakalım pazara kadar kaç verecegimmm ...
gulserennn verememekten korkma hiç bence demekki vücut direniyo buda demektirki direniyorsa sende direneceksin yılmak yok unutma sabır sabır sabır.lütfen biraz dayan verememişsen yeme düzenini değiştir biraz belki vücut değişikliğe uğrarsa şaşırır verirsin yani.şunuda söyliyeyeyim ben 3 hafta veremediğimi bilirim 2 haftada oluyo bazen az ve sık yemeye çalış canım :1hug:
offffffayy ölee deme yaaa istemıyorum benyaaa... daha erken
arefe gununu heycanla beklıcem adet olmks için :))))))
olmasın yaaaa... eger olursa napiyim hayırlısı oldun :isteyerek söylemeyen smili :
önemli olan kalori canım (yanlısım varsa duzeltin kızlar)
ama soyle dusunuyorum arada kendımızı odullendirmek gereklikucuk bi kare kadar yesek yeterli
şşşş... moralini bozma bakem aaaa hiç yakısıomu sana kuzum aklinialirimsmile
hem aç açda gezme .. kaş yapayım derken göz cıkarma ,,,saglıgın elden gitmesin bakem..
kılo verememiş olabilirsin ama bide soyle dusun belki vucudun sıkılastı.. :lepi:
hoşgeldın canım aramızaaa a.s. hihoyyyt
75 ile seni alalım listemize
offffff
inan canım istemediğinden yemiyordum öyle zayıflayayım diye değil
moralim bozukkk
sende gitme :gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?