bende 3gunden beri çöp kutusu gorevındeyım malum evde iftara misafım vardı artan yemelerı çöpe atmak yerıne suan kendım yıyorum maaleseff... tartıldım halen 73üm neysekiii....
yıyemıceklerımıde buzluga attım napimmm yoksa ekşicekler ..bi ara buzluktan cıkarıp yerım artık napiimmm...
yarın için oruc tutup tutmamaktada karrsız kaldım ama tutmucam sanırım ..sabaha ne olur durumum bılınmez
iyi gecekler kızlar kendınıze iyi bakın ve kılo verme safhasındanda asla vazgecmeyınnnn.. :)
hoşgeldin aramıza a.s. burada motive olursun en önemlisi sabır.10 kilo fazlan varsa eğer yavaş yavaş ver geriye kolay almassın hem sakın hızlı kilo verme sağlıklı olmaz çünkü.iyi ve sağlıklı kilo vermeler
bende geldiim.74 killoyum bende bir yılda 6 kilo aldım.beni de alın aranıza beraber zayıflayalım.kaydirigubbakcemile5
61leyla61 , tirptofan , aybuke07 , osnr = hoşgeldınızzzz kızzlarrrr... a.s.
sahurda eşimle makarna yedim birkaç kaşık.sabah kalkınca da üzüm yedim bi porsiyon.3 etimek krem peynirle birlikte.ya bu krem peynir beyaz peynire oranla daha yağlı değil mi? yağı ve şekeri çıkarsam hayatımdan zaten olacak.
nugyacım ilgilendiğin için çok tşk ederimm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanKasvetli hadi canım hayırlısı olur inşallah birşey çıkmaz.eve gelince hemen yaz lütfen merak ediyorum bende.allah iyi sonuçlarla karşılaştırır inşallah.
uzmanlar orucu dıyet gibi gormek yanlıs desede (nette okumustum ) bana gore olabilir çok sıvı almak gerek bide bagırsakları calıstrıcı seyler yemeliyizki kabız olmayalımhoşbuldukopuyorumnanaktan
hanımlar ben oruç tutuyorum Allah kabul ederse,bu nedenle malesef gün içinde spor yapamyorum, burası çok sıcak, ölürüm susuzluktan yoksakafamçokkarıştıiftradan sonra eşimle her akşam ihmmal etmeden 1 saat yürüyüş yapıyoruz.iftarda ve sahurda oldukça az yiyyorum amabol bol su içiyorum. sizce bu uygulamam uygun mu ne dersiniz? oruç tutarak naısl zayıflanır??
hadiyaa uyarın için tşklerrr canımmm opuyorumnanaktanmafoldumbenkızlar nasılsınız, nasıl gidiyor diyet?:ecrin_bebek:
ha kızlar salatalık ve şeftalı inanılmaz gaz yapıyor yhaaaa
dikkat edinmafoldumben
hoşgeldınnnn a.s.Merhaba kızlar .
eşim kilo almak istiyo ben vermek. bi iddiaya girdik..haftaya bugün o 1 kilo alacak ben 1 kilo verecem. neyine girdiğimizi söylemeyecem şimdi ayıp
off kızlar yha:bbo:. tartılmadım hala ve tartılmak istemiyorum. yasakkelime
verememekten korkuyorummmmkafamçokkarıştıyasakkelime
çok az yiyorum sayenizde böyle giderse tabii ki vereceğim:lepi:
daha diyetisyene gitmedimlmaz:
en kısa zamanda azimle atıcam şu şişliklerimiguclubacismile
kızlar size bişi sorcaammm ??
baska bi topişede yazdım ama ordan cvp gelene kadar sizden alayım cevabını olurmu.. ?
adetim bittikten sonra ilişkiye girdik ve içime şeyettiklava:
adetim biteli 8gun oldu belirti olarak ; çok yorgunum ve çok agır uyuyorum ki normalde
benım uykum çok hafiftir.. yanımda top patlasa duymayacak sekılde uyuyorum
hemde..bu agustos sıcagında üşüyorum ve artık bildiginiz kışlık yün yorganla yatmaya
basladım .. et yada tavuk pişirdiğim zaman bana ekşi ekşi kokuyor (eşim etler taze sen
oruc oldugun için oyle kokuyordur dıyor) midemde yanma hissi oluyor bazendce
kazınıyor ki ben normalde oruc oldugum zamanlarda hiç boyle sıkayetlerım olmadı benım.
acıkcası bebiş için daha erken diyordukk.. meger eşim heveslıymıssss bebiş konusunda..
neyse sizler tecrubelisiniz bana göreoyuzden tahımını bişey soylermısınız , arefe
gunu adet olmam gerekıyor ve insallah ozamanda adetim gelirrr...
belkide ben çok abartıyorum kimbilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?