70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasvetli hadi canım hayırlısı olur inşallah birşey çıkmaz.eve gelince hemen yaz lütfen merak ediyorum bende.allah iyi sonuçlarla karşılaştırır inşallah.

herkeze günaydınlar akşam kepek ekmeğinin arasına ince peynir koyup yağsız tost yaptım,1.5 bardakta ayran içtim.sabah yine tost yağsız ve bir tane yeşil biber yedim.

hoşbulduka.s.evet ben de yavaş yavaş kilo vermek istiyorum, taktikleirnizi bekliyorum, çok azimliyiym yaa, kendimi hiç bukadar azimli görmemiştim:lepi: başaracağım eminim.

bende geldiim.74 killoyum bende bir yılda 6 kilo aldım.beni de alın aranıza beraber zayıflayalım.kaydirigubbakcemile5

merhaba hoşgeldin, ben de yani geldim aynı kilodaymışız, verelim beraber inşallahhvereliniortak

61leyla61 , tirptofan , aybuke07 , osnr = hoşgeldınızzzz kızzlarrrr... a.s.

hoşbuldukopuyorumnanaktan

hanımlar ben oruç tutuyorum Allah kabul ederse,bu nedenle malesef gün içinde spor yapamyorum, burası çok sıcak, ölürüm susuzluktan yoksakafamçokkarıştıiftradan sonra eşimle her akşam ihmmal etmeden 1 saat yürüyüş yapıyoruz.iftarda ve sahurda oldukça az yiyyorum amabol bol su içiyorum. sizce bu uygulamam uygun mu ne dersiniz? oruç tutarak naısl zayıflanır??

sahurda eşimle makarna yedim birkaç kaşık.sabah kalkınca da üzüm yedim bi porsiyon.3 etimek krem peynirle birlikte.ya bu krem peynir beyaz peynire oranla daha yağlı değil mi? yağı ve şekeri çıkarsam hayatımdan zaten olacak.

triptofan benim bildiğimde krem peynir beyaz peynire göre yağlı.yağı zeytin yağına çevirebilirsin canım yemek pişirdiğinde bir yemek kaşığı kullan seviyorsan tabi bazıları kokusu ağır diye yiyemiyor benim gibi bende bazen yiyemiyorum.şeker konusuna gelince çayı şekersiz içmeyi denedim ama olmuyor maalesef yapamadım.

öğle yemeğimde kuru fasülye,pilav,cacık ve üzüm vardı.bende evden semizotu yemeği getirdim onu yedim,çünkü kuru fasülye çok şişkinlik yapıyor bende,1.5 kepçe cacık,bir yemek kaşığı pilav.bir dilim kepek ekmeği yedim.üzümde aldım ama öğleden sonra yiyeceğim.

mafoldumbenkızlar nasılsınız, nasıl gidiyor diyet?:ecrin_bebek:
ha kızlar salatalık ve şeftalı inanılmaz gaz yapıyor yhaaaa
dikkat edinmafoldumben

Kasvetli hadi canım hayırlısı olur inşallah birşey çıkmaz.eve gelince hemen yaz lütfen merak ediyorum bende.allah iyi sonuçlarla karşılaştırır inşallah.
nugyacım ilgilendiğin için çok tşk ederimm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
benim bu hastane işi 15 ekıme kaldı maaleseffff :umursamaz:
bugun hastanedeydık randevu aldık özel bi hastaneden hemde 1 ya oncesınden kaydirigubbakcemile danısmadakı bayan bize (1 ay önce ) askeri hastane ile anlasmaları oldugunu soylemıstı .. emekligi sandıgı uzeınden girsenız olur demişti manyak yaaa alsanaalsanasmile bugun tam randevu saatınde ordaydım ama anlaşmamız olmadıgı içinnn emeklği sandıgı benım numaramı dahası benı kaydetmedi bileeee Allahım nasıll sini,rrr oldum anlatamam yaaaa hep gerizekalı kadının yuzunden.... klava: sıradan muayede olsa neyse diceksın girersın içeri ama check up olunca fiyatta artıs oluyooo haliyleee... üfff..neyse artık 15 ekımde bızde artıkkk vee nihayettttt diğer özel veya devlet hastenelerinde muayene olabilicesss :lepi:sositososito
burdakı askeri hastanenın çok afedersın ama moku cıkmıs durumda oyuzden ozele gıtmek istemiştim ama sans bendekideee.. :umursamaz:
uzmanlar orucu dıyet gibi gormek yanlıs desede (nette okumustum ) bana gore olabilir çok sıvı almak gerek bide bagırsakları calıstrıcı seyler yemeliyizki kabız olmayalım eşinle iftardan sonra uruyus yapıyorsan bu çok iyi en azından kılo alımı durur ve aynı seyıyede kalırsın :lepi: yada yavas yavas verırsın kılonu hihoyyyt
mafoldumbenkızlar nasılsınız, nasıl gidiyor diyet?:ecrin_bebek:
ha kızlar salatalık ve şeftalı inanılmaz gaz yapıyor yhaaaa
dikkat edinmafoldumben
hadiyaa uyarın için tşklerrr canımmm opuyorumnanaktan
bu arada seftalı kabız yapar aklınızda bulunsunnnnn...
ben bu aralar çöp tenekesi konumunbdayım ama en kısa zamanda duzeltecegım durumumu v
Merhaba kızlar .
hoşgeldınnnn a.s.

kızlar normalde daha sık girerim ama suan acıköğretim sınavım var ona calısıom bıde son sınıfım 4üm ama uzayacak gibi üff... en azından 3 dersimi vermek istıom kısmetsee :yak bi ciqara:

eşim kilo almak istiyo ben vermek. bi iddiaya girdik..haftaya bugün o 1 kilo alacak ben 1 kilo verecem. neyine girdiğimizi söylemeyecem şimdi ayıp

off kızlar yha:bbo:. tartılmadım hala ve tartılmak istemiyorum. yasakkelime
verememekten korkuyorummmmkafamçokkarıştıyasakkelime
çok az yiyorum sayenizde böyle giderse tabii ki vereceğim:lepi:
daha diyetisyene gitmedimlmaz:
en kısa zamanda azimle atıcam şu şişliklerimiguclubacismile

Kasvetli anladım ama boşver sıkma canını kafaya takma olan sana olur sinir stres iyi değildir bilirsin.benimde ekimin 20 sinde mamografi çekilecek arada bi aklıma geliyo öyle fazla gelmiyo stres yapmaya değmiyo çünkü .stresten fazla yeme sonra bak :1rolleyes: bu seferde nasıl vercez diye düşünmeyelim görüşürüz canım.

gulserennn verememekten korkma hiç bence demekki vücut direniyo buda demektirki direniyorsa sende direneceksin yılmak yok unutma sabır sabır sabır.lütfen biraz dayan verememişsen yeme düzenini değiştir biraz belki vücut değişikliğe uğrarsa şaşırır verirsin yani.şunuda söyliyeyeyim ben 3 hafta veremediğimi bilirim 2 haftada oluyo bazen az ve sık yemeye çalış canım :1hug:

akşam yemeğim fırında balık,salata,4-5 tane biberiye turşusu,küçük bir bardak cola,ve çok az pide(sıcacıktı bende dayanamadım):kedi: aslında zaten ekmekle fazla aram yoktur.sabahta domates,salatalık,yeşil biber,5 zeytin.kibrit kutusu peynir,bir dilim kepek ekmeği.

kızlar size bişi sorcaammm ??
baska bi topişede yazdım ama ordan cvp gelene kadar sizden alayım cevabını olurmu.. ?

adetim bittikten sonra ilişkiye girdik ve içime şeyettiklava:
adetim biteli 8gun oldu belirti olarak ; çok yorgunum ve çok agır uyuyorum ki normalde

benım uykum çok hafiftir.. yanımda top patlasa duymayacak sekılde uyuyorum

hemde..bu agustos sıcagında üşüyorum ve artık bildiginiz kışlık yün yorganla yatmaya

basladım .. et yada tavuk pişirdiğim zaman bana ekşi ekşi kokuyor (eşim etler taze sen

oruc oldugun için oyle kokuyordur dıyor) midemde yanma hissi oluyor bazendce

kazınıyor ki ben normalde oruc oldugum zamanlarda hiç boyle sıkayetlerım olmadı benım.

acıkcası bebiş için daha erken diyordukk.. meger eşim heveslıymıssss bebiş konusunda..

neyse sizler tecrubelisiniz bana göre oyuzden tahımını bişey soylermısınız , arefe

gunu adet olmam gerekıyor ve insallah ozamanda adetim gelirrr...

belkide ben çok abartıyorum kimbilir..

Kasvetli hadi hayırlı olsun kızkaydirigubbakcemile3 edetten 1 hafta önce ve bir hafta sonrası bebiş için uygun olan dönemdir yani döllenme çoğunlukta olur.yani hamile olma durumun çok yüksek ama olmayabilirsinde.canım bunun için 2 hafta bekle sonra olmazsa bi test alırsın yaparsın inşallah hayırlısı olur canım

öğle yemeğimi abarttım galiba biraz 1 kepçe patates yemeği,1 kepçe bulgur pilavı,1 kepçe yoğurt,2 dilim ekmek.şimdide canım sade gazoz çekmişti onu içtim.ama pişman değilim arada canımız çekecek tabiki.akşam telafi ederim artık.sadece salata yerim yada hiçbirşey yemem aslında yemezsemde yanlış yapmış olurum ama ne yaparım bakalım bilmiyorum.kızlar bugün benden ve kasvetliden başka yazan yok pek nerdesinizzzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…