1 tabak corba elim kadar pide yedim :)
buyuk 1 sb komposto (erik-uzum-seftali karısık) içtim
3 taze incir , yarım ekşi elma , 1 salkım üzüm ,arkasından bol miktarda ılık su
daha dolapta beni bekleyen 1yemek tabagı dolusu kabak tatlısı var + ılık su ıcıcem
-kabızlık sorunu cekıyorumda-
ayy ölee deme yaaa istemıyorum benyaaa... daha erken
arefe gununu heycanla beklıcem adet olmks için :))))))
olmasın yaaaa... eger olursa napiyim hayırlısı oldun :isteyerek söylemeyen smili :
önemli olan kalori canım (yanlısım varsa duzeltin kızlar)
ama soyle dusunuyorum arada kendımızı odullendirmek gereklikucuk bi kare kadar yesek yeterli
şşşş... moralini bozma bakem aaaa hiç yakısıomu sana kuzum aklinialirimsmile
hem aç açda gezme .. kaş yapayım derken göz cıkarma ,,,saglıgın elden gitmesin bakem..
kılo verememiş olabilirsin ama bide soyle dusun belki vucudun sıkılastı.. :lepi:
hoşgeldın canım aramızaaa a.s. hihoyyyt
75 ile seni alalım listemize
canım benim
güzel cevabın için çok teşekkür edrim
yüreğine sağlık
inan çok iyi geldi söylediklerin
aklımda sözlerin olacak hep
azimle direnmeye devam edeceğim
korkudan hala tartılmadım
ama tartılacağım
Herkese Merhaba arkadaşlar .Uzun bir süre önce bende üye olmuştum hep buralarda yazılanları okuyordum ve bende sizin yazdıklarınızı okuyup motive oluyorum.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.75,00kg bende zayıfalamak istiyorum eğer .benide aranıza alırsanız çok sevinirim bayanlar. Şimdiden teşkkürler
Kasvetli kompostonun suyunu içme be canım eriğini üzümünü şeftalisini suyunu süzarek ye.o kadar şeker varki suyunda .bizim yemekhanemizdede çıkıyor kayısı kompostosu ben 3 tane kayısı alırım suynu süzerek öyle yerim .o kabak tatlısınıda hepsini bitirmicen heralde dimilmaz:
yanlışmı düşünüyorum yoksa bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?