70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasvetli kompostonun suyunu içme be canım eriğini üzümünü şeftalisini suyunu süzarek ye.o kadar şeker varki suyunda .bizim yemekhanemizdede çıkıyor kayısı kompostosu ben 3 tane kayısı alırım suynu süzerek öyle yerim .o kabak tatlısınıda hepsini bitirmicen heralde dimi lmaz:
yanlışmı düşünüyorum yoksa bilmiyorumkismile

Kasvetli şimdi böyle dersin ama bebişin olunca iyki doğurmuşum diceksin canım buna inan.Hayırlısı olur canım inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun

sorun değil canım.tartıl sen korkma aynı kiloda olsanda moralin bozulmasın sürekli vercez diye birşey yok.vücut alışa alışa verecek.ben 3 hafta aynı kiloda kaldığımda bile inanki hiç moralimi bozmadım eninde sonunda olacak dedim vücut direniyorsa bende direnecem dedim.ve başaran ben oldum.birbirimizede böylece destek olup azmedip vericez.sevgiler canımŞeniz

gel canım hoşgeldin a.s. birbirimize destek olup vericez inşallah kilolarımızı:dance:

herkeze günaydın çıtırlar dün öğleden sonra kurabiye ve çizkek yediğim için akşam yemek yemedim evet aslında yanlış ama salata yapayım dedim ama aç değildim.acıkmadımda hayret ohaoldumsmile.sabahta tartıldım 70.500 olmuşum en son listede 70.900 düm.aşağıdaki çizelgeyi dikkate almayın tatilden öncekiydi liste değiştirmesini bilemediğim için kaydirigubbakcemile3duruyor öylece.tatil dönüşü 2 kilo almıştımda veriyorum şimdi tekrar.hafta içi 70.700 geliyordum sabahta 70.500 geldim.bir haftada 400 gr vermişim yani hadi bakalım gidecek kilolar.kahvaltımıda bizim şirketteki markette kepekli poğaça gelmiş lorlu ondan aldım yedim hepsini yemedim ama çok az kaldı benden şimdilik bu kadar hanımlar byyyy

yok canım sende kesınlıkle haklısın ben gece zaten öldüm öldüm dirildim mideme okadar yuklenırseemm olacagı buyduuuu alsanaalsanasmile kusasım geldi keske kusaaymısımda rahatlardım en azındannn :1ninca: baya bildigin zafiyet gecırdım yani...
zaten kabak tatlısınıda yiyemedim :roflol: oruc aklı ıste sandımkı herseyı yıyebılceeem .. orcu olmasam bile yıyemezdım zaten çok gelırdı .. alsanaalsanasmile
keske ya tek kompostoyu yada incirleri yeseymısım yeteckmıs bana megersem bilmiyorumkismileCADIARZU

nugyacım ben komposto olsun hosaf ve recellerime ASLA şeker katmıyorum :) doğal tadında daha lezzetli oluyor ve daha hafif oluyor haliyle kaydirigubbakcemile5 sadece misafirlerime özel sekerli recel yapıyorum ,eşimde benım kafadan oldugu için hemen soylenmeye baslar ;sker katmıssın ama tadını bozmussun diye..
komposto ve hosaflarımada kaynattıktan sonra şeker katıyorum oda sadece mısafırlerıme okadar :lepi:

oyuzden bana zarar olacagını dusunmuyorum ama belkıde ben yanılıyorumdur ne bilim bilmiyorumkismile şekersiz içiyorum ama meyvelerın sekerını hesaba katmıyorum
:sinifsinif:

sahurda bir tabak corba ve elım kadar pide yedım :)

bende bır tembellık basladı yaa insan 12ye kadar uyurmuu... gunun yarısını uyuyarak gecırıyorum yaaaa püff...
kalkmamla hemen makınaya bi posta renkli attım ardından mutfagımı topladım .renkli bitince beyazları attım sımdı onlarıda serecem işte..
ayy bütlere 1 haftam var sadece birazcıkta ders çalısayım bareee
pazar gunu tartılıp sölerim size kızlar bakam kaç GR vermısım

abooo kımsecıkler ugramamıs topigimizeee sizi gidiler sizi nerdesınız bakem

iftarda bi kase corba yanına ekmek niyetine fırında sigara boregi 2 tane yedım.. tatlı olaakta nişasta ile yaptıgım az sekerli muhallebi :)

nugya
tartıldım canım sonunda
75 ten, 72.700 olmuşumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
darısıhepinizin başınaopuyorumnanaktan

seni seviyorum nugya opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

bende 85 den 77 ye indim isveç diyeti yaparak,ama şimdi 79 oldum gerçi açken 78.300 ama ben tok 60 olmak istiyorum benide aranıza alın...siz kilo vermek için neler yapıyorsunuz??????

hoşgeldın baise :) a.s.

valla ben yedıklerımın yarısını yıyerek diyet yapıyorum diyebılırım ama gulserenn olsun nugya olsun bu konuda benden daha iyiler :)

kızlarr merhabaa..bende 77.5 kiloyum..nasıl zayıflıyorsunuz..bana önereceğinizz teknıkler varmıı..hedeflediğim kilo 65 ..yeni doğum yaptım..lütfen yardımcı olunnnn...

baise, zaten vermek istemen yeter ve verdiğin bir taktiğin var devam et ve yemekleri az az sık ye
iyi ilerlemişsin
hedefine en kısa zamanda ulaşırsın inşallah
hoşgeldin

wert, lohusasın ve çok çabuk kilo vereceğine eminim.
eğer bebeğinle yalnız ilgileniyorsan ve az az sık yersen sende verirsin tabii
sende hoşgeldin

arkadaşlar diyete başlarken çok azimli ve kararlı olarak başlıyorum. fakat gün geçtikçe azmim azalıyor ve kendimi kaybediyorum birde bakmışım ki tekrar aburcubura dalmışım ve kilo almış başını gidiyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…