70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar

akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık patlıcan salata yoğurt
sabah 2 dilim kepeklı ekmek az peynır 2 adet zeytin çay
tabıkı su

valla kafam karışmadı desem yalan olur :))

hoşgeldina.s. canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolarımıza ulaşırız.

tatlım nedeni herşey olabilir regl de olabilir bilmiyorum ama neyin iyi geleceğini biliyorum aktivia ye kayısılı yada sade, şişkinliği alıyo... tabiki bi günde olmayabilir 2-3 gün düzenli ye faydasını görürsün :)

10 gunde 3 kiloyu nasil verdin yaa ohaoldumsmile

sabah 1 dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı bal.
öğleyin 1 kase çorba veyada 1 eti form akşamada ne yemek varsa 7 kaşık yemek ve 1 dilim kepek ekmek. aralarda 1 er elma. yeşil elma olmasına dikkat edin yeşil elma zayıflamaya yardımcı. suan 73-74 arası kilodayım hedefim 60 inş bu sefer başaracam.
ben üniversitede memurum buradaki hocalar çok bakımı ve zayıflar onları gördükçe dedim ben onlardan gencim bir bana bak bir onlara vede onları gördükçe hırsım artıyor.
inanın zayıf olunca insan daha genç görünüyor.

Arkadaşlar birşey soracam bu kilo çizelgesini bir türlü yapamıyorum
bütün işlemleri yapıyorum kk kontrol panele geliyom imza bölumune kopyalamıyo hat veriyor yardım edermisiniz

60 69 kilo arasındakiler mutlu tabi ben de orada olsam ben de mutlu olurum ah ah ineyim bir an önce bu hafta pek veremedim 200 gram gibi bi şey kendimi pek sıkmadan diyet yapmaya çalışıyorum çünkü öyle yapınca daha rahat veriliyor.mesela ablam sadece ekmeği kesip yediklerini azalttı ama her şey yiyor zaman geliyor hamur işi de yiyor ama doymadan ayda 3 kilo verdi ben de aslında onun gibi istiyorum çünkü bu zaman a kadar hep aceleci davranıp kendime zarar verdim

kızlar bende varım 82 kilo ile başladım diyete şu an 74 bende özgekrd arkadaşım gibi 69 lular topiğine gitmek istiyorum birlikten kuvvet doğar hepimise kolay gelsin:)

aynen öyle valla.az ve sık yemek daha mantıklısı belki yavaş yavaş vericez ama geriye almamızda yavaş olacak birden almayacağız.inşallah azmimizin sonunu görürüz canım

gunaydinnn
sabah 1 dilim elmali turta :bbo:
yarim domates. yarim salatalik
oglen gezmeye gidiorum eyvahedigeldismile umarim kacirmam

en güzeli bu zaten ama benim yapamadığım bişey. sofraya oturduğumda ortasını bulamayangillerdenim :))) sofradan ya çok aç kalkıyorum, ya çok tok :))

yasemin'cim
2478. sayfada zazez link vermiş ordan bakıp yapabilirsin ben de ordan baktım da yaptım doğrusunu, zazez sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…