selam arkadaşlar ben geldim 10.5 aylık bir kızım var ve ben 74 kiloyum hedefim 60 olmak. 73 kilo ile hamile kaldım 91 le doğuma gittim. 83 le diyete başladım 75 te bıraktım şimdi ise 77 olmuştm 10 gün önce başladım 3 kilo verdim suan 74 üm inş 60 olana kadar devam etcem bu sefer. biraz karışıkmı yazdım ne:)
selam arkadaşlar ben geldim 10.5 aylık bir kızım var ve ben 74 kiloyum hedefim 60 olmak. 73 kilo ile hamile kaldım 91 le doğuma gittim. 83 le diyete başladım 75 te bıraktım şimdi ise 77 olmuştm 10 gün önce başladım 3 kilo verdim suan 74 üm inş 60 olana kadar devam etcem bu sefer. biraz karışıkmı yazdım ne:)
günaydın akşam 2 kaşık taze fasülye,3-4 kaşık salata,2 lokma ekmek yedim aslında az yedim ama olsun acıkmadımda hiç aklıma gelmedi başka birşey yemek.hanımlar benim 2 haftadır karnım sürekli şiş nedendir acaba?sabahları kalkıyorum karnım şiş mesela akşam az yememe rağmen yine şiş karnım bi düzensizlik var ama anlayamadım patlayacak gibi oluyorum bazen.çok çok aferdesiniz geğirmek istiyorum boğazımda takılı çıkartamıyorum bi türlü soda içip öyle geğiriyorum benim galiba midemde bi problem var CADIARZU
10 gunde 3 kiloyu nasil verdin yaa ohaoldumsmile
neden burada kimse yok 60-69 arası olanlar bile bizden daha hevesli valla.
kızlar bende gelsenağlamadim 74 kiloyumsenağlama
60 69 kilo arasındakiler mutlu tabi ben de orada olsam ben de mutlu olurum ah ah ineyim bir an önce bu hafta pek veremedim 200 gram gibi bi şey kendimi pek sıkmadan diyet yapmaya çalışıyorum çünkü öyle yapınca daha rahat veriliyor.mesela ablam sadece ekmeği kesip yediklerini azalttı ama her şey yiyor zaman geliyor hamur işi de yiyor ama doymadan ayda 3 kilo verdi ben de aslında onun gibi istiyorum çünkü bu zaman a kadar hep aceleci davranıp kendime zarar verdim
60 69 kilo arasındakiler mutlu tabi ben de orada olsam ben de mutlu olurum ah ah ineyim bir an önce bu hafta pek veremedim 200 gram gibi bi şey kendimi pek sıkmadan diyet yapmaya çalışıyorum çünkü öyle yapınca daha rahat veriliyor.mesela ablam sadece ekmeği kesip yediklerini azalttı ama her şey yiyor zaman geliyor hamur işi de yiyor ama doymadan ayda 3 kilo verdi ben de aslında onun gibi istiyorum çünkü bu zaman a kadar hep aceleci davranıp kendime zarar verdim
kızlar bende varım 82 kilo ile başladım diyete şu an 74 bende özgekrd arkadaşım gibi 69 lular topiğine gitmek istiyorum birlikten kuvvet doğar hepimise kolay gelsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?