- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
sagol canim benimmmmmm eee alisveristen artik zevk aliyorum yakisani giyiyorum siskoyken bisey almazdin yakismiyor diyeeeecanım güle güle kullan cicilerini çok yakışmış.
benki basardim sende yaparsin canimmmmmm olumunekankayizsmiledarısı başıma benimde alışverişten zevk aldığım günler gelicekmi
tolinam baklavam sizleri görmek ne guzelllllll
valla 67 68 arasi gidip geliiiiiCanım senide görmek çok güzel sen kaç kiloya düştün şimdi bakalımopuyorumnanaktan
kızlar ben dün diyeti biraz cık bozdum dün sabah 1 dilim ekmek yedim ölen 3 tane akıtma yedim akşamda 3 tane küçük dolma yedim naptım ben böyle bilmiyorum ama bozdum diyebozmaya devam etmiycem kendimi yine bugün toparlamaya bakıyorumvereliniortak
canim 2000 sayfayi okumana gerek yok sadece burada kilo bildirimi yaprsin hafta sonu senide alirlar canim listeye gunluk ne yedin ne ictin hepsini yazar paylasirsin iste bu kadarrrrr birbirimize destek oluyoruz moral veriyoruzallahım ya topik açtım kapatılmmış
neymiş burda 70 79 arası zayflayanlar varmış iyide ben burdan nasıl takip edebilirim 2000 syfa var tek tek okucakmıyım neresinden baslıcamda bişiler bulcam sacmalık
bende akapunktur yönetemi ile zayıflamaya çalışıyorum 79 kiloyum şuan bende katılmak istiyorum
kızlar yaa mart ayında evleniyorum ama şuan 1.63 boyunda ve 78 kg yim..sizce ben zayıflayabilirmiyi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?