70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

80den 70e düştüm 8 ay içerisinde Yazın az yemek ve spor sayesinde oldu. Spordan kastım yürüyüş.

Son düzenleme:
kızlar ben dün diyeti biraz cık bozdum dün sabah 1 dilim ekmek yedim ölen 3 tane akıtma yedim akşamda 3 tane küçük dolma yedim naptım ben böyle bilmiyorum ama bozdum diyebozmaya devam etmiycem kendimi yine bugün toparlamaya bakıyorumvereliniortak

malesef bende bozdum dün...bende yaprak sarmasi yedim..haftasonlari cok zor oluyo diyet...birde lahana corbasinin istah kestigini anladim....kilo vermeye cok yardimci oluyo.....yarin yine yapacagim lahana corbasi

allahım ya topik açtım kapatılmmış
neymiş burda 70 79 arası zayflayanlar varmış iyide ben burdan nasıl takip edebilirim 2000 syfa var tek tek okucakmıyım neresinden baslıcamda bişiler bulcam sacmalık

allahım ya topik açtım kapatılmmış
neymiş burda 70 79 arası zayflayanlar varmış iyide ben burdan nasıl takip edebilirim 2000 syfa var tek tek okucakmıyım neresinden baslıcamda bişiler bulcam sacmalık
canim 2000 sayfayi okumana gerek yok sadece burada kilo bildirimi yaprsin hafta sonu senide alirlar canim listeye gunluk ne yedin ne ictin hepsini yazar paylasirsin iste bu kadarrrrr birbirimize destek oluyoruz moral veriyoruz

bende akapunktur yönetemi ile zayıflamaya çalışıyorum 79 kiloyum şuan bende katılmak istiyorum

a.s.hoşgeldin canım aramıza... bnde akupunktur ile 10 kilo verdim iki sene önce ve verdiğim kiloları tekrar almadım. inş. sende memnun kalırsın...arkadaşlar imkanı olan herkese tavsiye ediyorum.

Merhabalar,

Bende rejimdeyim hedefim 64 kg. Ota tıp merkezine gidiyorum.Gelişmeleri size bildireceğim. Hepimize başarılar.hihoyyyt

hem de catir catir verirsin marta kadar..
5 ay var. ayda 4 kilo versen bile 20 kilo eder
yok mu ozel kur bilen? lapa falan

kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa mart ayında evleniyorum ama şuan 1.63 boyunda ve 78 kg yim..sizce ben zayıflayabilirmiyi((

ooooo marta kadar incecik olursun ama iradeni salam tutman lazım ben vermiştim o zamanlar nişanıma kadar 25 kilo senden veririsin ama kafaya koyup hiç bırakmaman lazım..

Merhabalar herkese,

Ben de hamileyken çok kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum, hiç bu kadar şişman olmamıştım evrim geçirdim desem doğru olur. Şuan 74.2, hedefim 60 yani eski kilom. Tabi bunun öncesi de var 10 kiloyu verdim çok şükür. Kaldı 14.. Ben bir uzmandan destek alıyorum. Ama doğrusu çok da kolay olmuyo, sık olmasa da arada liste dışına çıkıyorum ama abartmadan. 6 lı hanelere düşünce işim daha da kolaylaşacak.
kotka84 senin de sonucunu bekliyorum, eveett hepimize başarılar bu zorlu yolda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…