70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benide aranıza alırmısınız?çok mutsuzum bu kilolarım yüzünden.doğum yaptım çocuğum 1 yaşında ama ben hala veremedim kiloları şu an 75 kiloyum ve hedefim şuan 65 kilo .ahhhh ahh eski günlerim

sağol canım beni layık gördüğün için kendine
biz sudem34 ile rakibeyiz ama sende gel 3 kişi oluruz istersen:36

tabiki olur canım ....önemli olan kilo vermek değilmi hiç farkgelmez
aramıza hoşgeldin 2. rakibe hmmmm daha çekişmeli olacak

canım her hafta aynı performansla bekliyoruz.tebrıkler harıkasın,kurtuldun,yaglardan.ohhhhh mis gibi

aslım hadi bakem bu hafta sıkı bir hafta olacak gibi hissediyorum ikimiz içinde hatta üçümüz içinde lady -beauty de var.cumayı iple çekiyorum.75 olsam ahhhhhhhhh 2011 e 75 le girmek istiyommmmmmmmm

aramıza hoşgeldin nilimben seni listeye ekler.cuma bildirim yapmayı unutma...kolay gelsın kılo verme yolundakı cabaların için....

bu tpiği h.sonları sevmiyorum kimsecikler yokkk gazımız kaçıooo ama yinede çok mutluyummm hihoho spor sayesinde belimi incelttimm hemde 4cm:90::90::90:çokkkk mutluyummmm:87::87::82:

bu tpiği h.sonları sevmiyorum kimsecikler yokkk gazımız kaçıooo ama yinede çok mutluyummm hihoho spor sayesinde belimi incelttimm hemde 4cm:90::90::90:çokkkk mutluyummmm:87::87::82:
tebrikler 4cm çok güzel darısı bize inşallah

hoşgeldin canım bende yeni sayılırım burada

üzülme canım verirsin inşalla

allah bağışlasın bu arada

vereceğiz hep birlikte bu kiloları

günaydınnnnn diyettaşlarımmmmmyeni bir diyet haftasına başlamış bulunuyoruz vatana millete hayırlı olsunnnn
bu hafta inş. herkes umduğuna ulaşır tabi başta ben
kahvaltımı yapmış bulunuyorrum pırasalı 1 yumurtalı omlet peynir zeytin ve 2 dil ekmek vede 1 tat. kaş. bal doyurucu süper bi kahvaltı yanee
bu hafta daha bi azim ve istek var sanki mevlam eksiltmesin bu hırsımı

kizlar bende araniza katila bilirmiyim acilen zayiflamam gerekiyor ne yapmam gerkiyor bana yardimci olurmusunuz

mrblar yaza kadar forma girmek isteyen bayanlar beni de araniza alirmisiniz?
ikinizde hoşgeldiniz kızlar nilımben sizi yeni lısteye ekler bugunku kılonuzu,boyunuzu,hedef kılonuzu yazın sızı tanıyalım

amin canım hırsından bızede inş.

Herkese merhaba.

Geçen haftanın sonuçları benim için hiç de iyi değil. Aslında bozmamıştım da ama neden böyle oldu anlayamıyorum? Ama bu hafta vereceğim. İnşaallah. Nilimben, sevgili rakibem, kilolarımız eşitlendi hemen hemen. Bakalım hangimiz daha önce 60' lı rakamlara inecek. Bu hafta sen benden çok çok iyisin. Tebrikler canım. Bu arada kilo veren arkadaşlarımızın hepsini özellikle Genfet arkadaşımızı çoook tebrik ederim. Bayaa bir vermişsin ganfetciğim. Maaşallah. Kilolarını koruyan arkadaşlar buna da şükür. İnşaallah bu hafta verirsiniz. Veee kilo alanlar ( ben de dahil) nerede hata yaptık bir düşünelim ve hatalarımızdan ders alarak bu haftayı daha iyi geçirelim.

herkese günaydın nasılsınız

bu sabah yine bir değişiklik olmamış kilomda sabitlendim kaldım yaw :26:

yeni bir diyete başlayacağım bende:97:

herkese iyi zayıflamalar olsun

26.12.2010 - PAZAR

SABAH (12.00)

2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
3 ADET LIGHT ZEYTİN
HAŞLANMIŞ YUMURTA, TAZE SOĞAN VE BAHARATLARLA HAZIRLANMIŞ KAHVALTILIK MEZE

ÖĞLEN

KAHVALTIYI GEÇ YAPTIĞIM İÇİN YOK

AKŞAM (19.00)

2 ADET IZGARA KÖFTE
3 ADET FIRINDA BAHARATLI PATATES
3 KAŞIK YOĞURTLU KEPEKLİ MAKARNA

GECE

1 ADET PORTAKAL

Hafta sonu dengeler bozuldu bende yaa, ara öğünler falan hiç yok

Son düzenleme:
selammm çıtır kıslarrrr nasılsınız nasıl gidiyo diyetler haftasonu giremedim artık buraardayımmm bol kilo verdigimiz hafta olsun inşşşşş

selammm çıtır kıslarrrr nasılsınız nasıl gidiyo diyetler haftasonu giremedim artık buraardayımmm bol kilo verdigimiz hafta olsun inşşşşş

slm cnmm çok şükür iyi gidioo vallaa artık ekmeği aramıyorum bilee ki ben bi öğünde yarım ekmeğe yakın yerdim pilavla bile ekmek yiyen insan olarak sen nasılsınn bakalımm

selam kızlar, nasılsınız nasıl gidiyor .
akşam haftalık kilo listesini hazırlarım canlarım .oğluşum biraz rahatsız
akşam görüşmek üzere
bol kilo vermeler........

akşam görüşmek üzere

slm iidirrr valla..seni sormalı? geçmiş olsun cnm benim allah acil şifa versinde toparlansın oğluşun hemencikk...

selam canım iyiyim ben sahsen sen nasılsın

inş canım verelim şu kiloları
tşkler bende iyiim tatlımm bebişlerle ugraş işte bide hain kilolarımlaa
inşş canımmm verecegizzzzzz kurtulcaz bunlardannnn:84::84::84:
slm cnmm çok şükür iyi gidioo vallaa artık ekmeği aramıyorum bilee ki ben bi öğünde yarım ekmeğe yakın yerdim pilavla bile ekmek yiyen insan olarak sen nasılsınn bakalımm
ooooo masallah canımmmm nazar degmesinn süper gidiyonnn direnemicek kilolar sana bende iyiyim canım ugraşıyorum artık durmak yokkk gitcek bu kilolarrrrrrrrrr
akşam görüşmek üzere
emegine saglık canımmm
çok geçmiş olsun sekerimm acil şifalarr görüşürüz byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…