70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet arkadaşlar herkes istidigi kisiyi rakip olarak alsın bu hafta rakiplerle yarisalımmmmm ama ben bu hafta baya hırslıyımmm ona göreeeee

selam kızlar 74.800 le haftayı kapatıyoruz sonunda 74 lu sayıyı gördüm tartıda durmak yok yala devam bugün sabah neskafe ölen 1 kase peynır domates salaalık marulsalatası akşam daha belli değil ama heralde 2 yumurta haşlıycam ve salata bide 2 3 ceviz 1 portakal

ben aranıza yeni katıldım benım boyum 1 68 cm kilom 77 kacamanımm anlıcanız:)esım bu halımı sevmedı bır sene once 65kıloydumbana da yardımcı olurmusunuz?ve benıde aranıza alırmısınız??
hoşgeldin canımmmm ahhh bu erkekler canım sıkma canını biz istedikten sonra yapmayacagımız yok sende vereceksin hiç merak etmee

cnm ben 77 den 3 ayda 72 lere düştüm ama benim diyetim sıkı degil sadece 3 aydır agzıma hiç ekmek koymuyorum o kadar .. sen ne yapıyorsun ve boy kaç benim 1 .70

oy bende 2 ay önce 75 tim türlü diyet yaptım ama bayramda ipin ucunu kaçırdım sonra da sıkı bir programa başladım şimdi 72 yim 3-4 gündür anladım canım ben şimdi lahana çorbası diyetine başladım bakalım iyi gidiyor inşallah veririm

benim boyum 1.68 canım hedefim 60

hmm benim hedefim öncelikle 65in altı ama son hedefim 55 inşallah bu arada benim yaşım küçük epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…