Eeeh artık cevaplarınız gelir inşallah:76::76:
yok olmassın canım hiç bir şey olmaz sen üzülme
onada alışırız nasıl olsa.müsait her halimiz
gelene git demeyiz biz.devanm güzelim 97 görmeye
hayatım zannetmeki hep birinci yada ikinci olacaksın unutma
azili rakiplerin de çıkacak haftaya karşına bence hemen sevinme derim...
Yada bu hafta daha da zorlanacaksın
evet aslında birçok projelerim var ama söylermisin canım hangimiz hangisini
yapıyoruz ki sen yapacaksın.bence sen yerinde saymaya devam et bilmiyorum ama belki böle daha hoş görünüyorsundur (hiç zannetmiyorum ama)
74 kg ineceğim demişsin de pek zor be güzelim ;ki bu hafta kilo almışsın bence artık
harekete geçme zamanın gelmişde geçiyor bile .yok ama ben böle mutluyum dersende
sen bilirsin her hafta sen böle kilo al olurmu34: )
bizler burdayız da başka kimseler yok söz veriyorlar ama her hafta
eksik bildirimler oluyor.bence yapamayacağınız şeyler hakkında söz verilmesin.
Bu gidişatla da hiç kilo milo veremeyeceğiz gibime geliyor .rakibiniz gibi sizdemi
kilo aldınız sayın asl35.ne tesadüf değilmi?
Yok yok sen de bence boşuna çaba gösterme derim arkadaşım veremiyceksiniz
o kilolarla oturun siz
her hafta yazarız buraya bu haftanın kilo alanları diye
çokmu merak ettiniz sayın mektupp hanım ama malesef birinci değilsiniz
sizden daha iyi olan arkadaşlarımızda var eğer siz önümüzdeki hafta biraz daha
çaba göstermezseniz onları geçemiyeceksiniz ve belkide bu haftaki sıranızda
elinizden kaçabilir.
kaçır güzelim sen devam et kaçırmaya .nasıl olsa karşına kimse çıkmayacak
sana aaaa ne kadar kilo almışsın geçen daha mı zayıftın noldu kız sana böle
diyenler hiç olmayacak gibi kaçır güzelimmmmm
yok olmassın canım hiç bir şey olmaz sen üzülme
onada alışırız nasıl olsa.müsait her halimiz
gelene git demeyiz biz.devanm güzelim 97 görmeye
offfffffff nilimben açmış ağzını yummuş gözünü :18::18::18:biz bu dılden anlarız inşallah da veririz kiloları.kaptan çok sinirli yaklaşmayın yanınahayatım zannetmeki hep birinci yada ikinci olacaksın unutma
azili rakiplerin de çıkacak haftaya karşına bence hemen sevinme derim...
Yada bu hafta daha da zorlanacaksın
buyur tatlım rakibem valla bu haftada veremezsem başka bir nedeni olmalı o nedeni hayatımdan cıkaracam:26::26::26:günaydın hanımlarrrr özelliklede nlimbenn
buda bi motivasyon şekli ama benim gibi jetonu geç düşenler varsa geç anlayabilir
gör bakalım ben sana bu hafta bu sözlerini yutturucamm
rakibemmm nerdesin gel şu kaptana gününü gösterelimmvarmısınn ben bu hafta 72 görücemm inş.
haydi kızlarr canlanınnnn
canım bu topiği 30 ekımden berı takıp edıyorum arkadaslar gelıyo bende varım dıyıp dıyıp cuma gunu bıldıırm yapmıyo bazen haftada 2 kısının bıldırim yaptıgı gunler geldı gectı .nilımben garıbım tek basına bu topıgı ayakta tutmaya calısıyor.alınma ona motıvasyon ıcın farklı bı yontem ızlemıs.hepimizi seviyo ve cok gayret edıyo bızler ıcıngünaydın arkadaşlar
kahvaltım
1 bardak su
1 dilim kaşar peyniri
neden bana böyle bir yorum yapma gereqi duydun anlamadım ben burda hep birinci yada ikinci olucam diye bişey demedim benim tek derdim kilolarımı vermek birinci ikinci sonuncu olmak deqil (hemen sevinme bu hafta dahada zorlanacaksın) falan demişsin ben kilo verdiğim için kendi adıma sevindim bumu kabahat oldu sevinme diyosun bu hafta belki hiç kilo veremem hatta belkide alıcam bilemem verdiqin motivasyon harika tebrik ederim
nilimben diğer topıklerde bıldırim yapmayan arkadaslar diskalifiye bıle oluyo ve çok güzel herkes bıldıırimını düzenli yapıyo.bizim topık çok esnek millet canı isterse geliyo istemezse gelmıyo, bıldıırim yapmıyo.
belli şartlar koşalım .her hafta lısteler yenılenıyor bazen 22 kişi bile oluyoruz 15 kısı ancak bıldıırm yapıyo
bence herkes fıkrını belırtsın ortak bi karar alalım ya da sen teklıfını sun bizler onaylıyalım .artık bu takımın belli müdavimleri var zaten sürekli uğrayıp her hafta bildirim yapan gelen giderse biz bu takımı ayakta tutmaya devam ederiz .hiç üzülme sen
kahvaltım..
çeyrekden daha küçük ekmek kaşarlı tost (yağsız)
1 salatalık (tuzsuz)
1 fincan yeşil çay (içine çok azcık şeker attım)
2 bardak su...
15 dk spor..
slmm kızlarrrrr bugun benim doğum günüm ve tek msj atanım avon, hepsiburada ve adese olmuşş
Dogum gunün kutlu olsun ...niceyillara
slmm kızlarrrrr bugun benim doğum günüm ve tek msj atanım avon, hepsiburada ve adese olmuşş
Arkadaslar mrb...:)beni de aranıza alirmisiniz ?
doğum günün kutlu olsun canımslmm kızlarrrrr bugun benim doğum günüm ve tek msj atanım avon, hepsiburada ve adese olmuşş
doğum günün kutlu olsun canımseni oğlak burcu seni severim oğlakları
aslım kuzum nasılsın
ben daha 30 dakıka kemerden baska spor yapamadım 1 saate yakın da ütü yaptım 2 makınede çamasır bunlarda spor yerine gecse barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?