70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kıslar bende geldım hamıleyken cok kılo aldım acıl vermem gerek cok fazlam var kıslar ayın 9. da basladım cıddı bır dıyet yapamıyorum oglusumu emzırdıgım ıcın ama dıkkat edıyorum ekmek yemıyorum sadece sabahları kahvaltıda 1 yada 2 dılım kepek ekmegı baska hıc yemıyorum salata corba yesıllıkle gun gecıyrıyorum gunde 45 dkda kosu bandında kosar adımda kosuyorum sızce baska ne yapabılırım kıslar ama ben her hafta tartılamıyorum evde tartım yok cunku ama artık hergun sızleyım kıslarrrr

bence daha fazla bişey yapma canım bebişin var,emziriyosun
benim bebeğim yok henüz ama okuduğum ve bidiğim kadarıyla emzirdiğin sürece kiloların bi kısmı gidiyomuş.bol su içmek hem süt yapması açısından, hemde kilo vermen açısından faydalı
bebeğinin sağlığı daha önemli,çok fazla sıkma kendini

Kızlar daha yeni girdim nete .kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.yeni gelen arkadaşlarımıda hoş geldiniz diyorum.evet ben bu hafta hiç veremedim.aynıyım 70,1kg yum bu hafta seminerim vardı otelde kalmak zorundaydım biraz kaçırdım ama yinede dikkat ettim mesela ekmek yemedim

aynı kalabilmekte büyük başarı bende seni tebrik ederim..şimdi böyle bir doping yapman iyide olmuş sıkı rejime döndüğün zaman hemen kilo verdiğini göreceksin...şok diyet gibi olacak yani...

günaydın çıtırlaaarrrr
bennuucum benim kk keyfi kociş gelene kadar oluyor,ondan sonra onunla ilgilenmek lazım di mi ama:))öpüyorum seni

ben dogumdan sonra 2 ayda 12 kg vermistim ozel bir rejimle. hemde kendimi hic sIKmadan, ama simdi ise yapamiyorum, surekli canim yemek istiyorcokacimcoook

Merhaba canım nasıl verdin 2 ayda o kadar bende geçen cuma diyetisyene gittim. 1200 kalorilik diyet listesi verdi ayda 3-4 kilo vermen gerekiyor uyarsan listeye dedi.Her öğünden önce 1 bard su içeceksin dedi. Bu aralar canım sıkılıyor adet de olamadım daha kendimi balon gibi hissediyorum.

canım günaydın.tickerin 21 haftalık hamile olduğunu gösteriyor:uhm:

nasılsın else bugünde izmirde hava kötü yaa evden çıktım yağmurlu arabaya bindim dindi indim yine başladı offf

gunaydın kızlar nsılsnz bakalım az kaldı ya istedgm kıloya gelmemedelikafadulden cok mutluyum zayıfayabıldgm için naniknanik

nasılsın else bugünde izmirde hava kötü yaa evden çıktım yağmurlu arabaya bindim dindi indim yine başladı offf

iyiyim canım sen nasılsın
sorma bende şemsiye almadan çıktım sabah sanki izmir'in havasını bilmiyomuşum gibi,Allah'tan çok ıslanmadım
bu havada ne güzel uyunurdu şimdimirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar kabızlık çekenlere tawsiye....
ben bu sorunu uzuun zmndr çekiorum kayısı yiyedgm için şeftali suyu içiydm 1 ltre hergün şekersz olanından...ama artk oda dglde sabah aç karna bal şerbeti içince direk rahatlatıo onu uyglyrm....bal şerbetni tawsiye ediyorumm

cnm bnm boy165 uzunda dglm....delikafadulden

hımm çokda kısa değilsin yawww :) inşallah düşücez 50lere inanıyorum ben :)

ya elsecim bende yapyorum aynı şeyi sanki bilmiyorum izmir havasını :)))))
şimdi evde olup tv karşısında uyuklamak vardı film izlemek vardı neyse napalım bizde çalışıyoruzzz

bal şerbetimi o nasıl birşey?sositososito

cokacimcoook
tatlım...1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşıgı bal karştrp içiosun...bana ii geldi dene istersen:sm_cool: sırnaşık şey

hımmmm sıcak sıcak birde bal iyi geldi sanırım sabah uyanınca şu sirkeli suya balı fazla katsak oda olur sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…