slm kıslar bende geldım hamıleyken cok kılo aldım acıl vermem gerek cok fazlam var kıslar ayın 9. da basladım cıddı bır dıyet yapamıyorum oglusumu emzırdıgım ıcın ama dıkkat edıyorum ekmek yemıyorum sadece sabahları kahvaltıda 1 yada 2 dılım kepek ekmegı baska hıc yemıyorum salata corba yesıllıkle gun gecıyrıyorum gunde 45 dkda kosu bandında kosar adımda kosuyorum sızce baska ne yapabılırım kıslar ama ben her hafta tartılamıyorum evde tartım yok cunku ama artık hergun sızleyım kıslarrrr
Kızlar daha yeni girdim nete .kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.yeni gelen arkadaşlarımıda hoş geldiniz diyorum.evet ben bu hafta hiç veremedim.aynıyım 70,1kg yum bu hafta seminerim vardı otelde kalmak zorundaydım biraz kaçırdım ama yinede dikkat ettim mesela ekmek yemedim
ben dogumdan sonra 2 ayda 12 kg vermistim ozel bir rejimle. hemde kendimi hic sIKmadan, ama simdi ise yapamiyorum, surekli canim yemek istiyorcokacimcoook
Merhaba canım nasıl verdin 2 ayda o kadar bende geçen cuma diyetisyene gittim. 1200 kalorilik diyet listesi verdi ayda 3-4 kilo vermen gerekiyor uyarsan listeye dedi.Her öğünden önce 1 bard su içeceksin dedi. Bu aralar canım sıkılıyor adet de olamadım daha kendimi balon gibi hissediyorum.
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar :)
bu arada plazmiq boy kaç sen 52ye düşmek istiyormuşun ben 55e istiyorum ama biraz fazla uçtum die düşünüom enson ortaokuldaydım 50li kiloları gördüğümde :CüvCüv:
nasılsın else bugünde izmirde hava kötü yaa evden çıktım yağmurlu arabaya bindim dindi indim yine başladı offf
cnm bnm boy165 uzunda dglm....delikafadulden
kızlar kabızlık çekenlere tawsiye....
ben bu sorunu uzuun zmndr çekiorum kayısı yiyedgm için şeftali suyu içiydm 1 ltre hergün şekersz olanından...ama artk oda dglde sabah aç karna bal şerbeti içince direk rahatlatıo onu uyglyrm....bal şerbetni tawsiye ediyorumm
cnm bnm boy165 uzunda dglm....delikafadulden
bal şerbetimi o nasıl birşey?sositososito
tatlım...1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşıgı bal karştrp içiosun...bana ii geldi dene istersen:sm_cool: sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?