cokacimcoook
hımmmm sıcak sıcak birde bal iyi geldi sanırım sabah uyanınca şu sirkeli suya balı fazla katsak oda olur sanırım :)))
bende sabah aç karnına içmedim hiç midem hassas zaten niyetim yok delmeye sabah aç karnına vaktim yok zaten anca hazırlanıp işe geliyorumm :)))
eee plazmiq ne okuyosun ? bursada havalar nasıl?
bende normalde balla sirkeli suyu hazırlayıp bikaç günde bitiriyodum yani soğuk içiyodum
bu sabah burda okuduğum gibi ılık suyla yapayım dedim,balda kalmamış evde.aman Allah'ım midem altüst oldu açaçınakafamçokkarıştı
elsecim yanına almadınmı zaten suyunu yoldan ufak bal alsaydın bazı marketlerde satıyorlar balsız iğrenç bir tadı var hem daha keskin oluyor
geçmiş olsun canım hasta olmayan yok salgın var sanırım bende yeni kurtuldum tekrarlamasın diye bl bol bitki cayı içiyorum sende içherkese merhaba kıslar bikaç gündür giremiyorum işlerim yoğun ve hastayım siz nasılsınız
Merhaba canım nasıl verdin 2 ayda o kadar bende geçen cuma diyetisyene gittim. 1200 kalorilik diyet listesi verdi ayda 3-4 kilo vermen gerekiyor uyarsan listeye dedi.Her öğünden önce 1 bard su içeceksin dedi. Bu aralar canım sıkılıyor adet de olamadım daha kendimi balon gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?