70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sabah aç karnına içmedim hiç midem hassas zaten niyetim yok delmeye sabah aç karnına vaktim yok zaten anca hazırlanıp işe geliyorumm :)))
eee plazmiq ne okuyosun ? bursada havalar nasıl?

bende sabah aç karnına içmedim hiç midem hassas zaten niyetim yok delmeye sabah aç karnına vaktim yok zaten anca hazırlanıp işe geliyorumm :)))
eee plazmiq ne okuyosun ? bursada havalar nasıl?

bende normalde balla sirkeli suyu hazırlayıp bikaç günde bitiriyodum yani soğuk içiyodum
bu sabah burda okuduğum gibi ılık suyla yapayım dedim,balda kalmamış evde.aman Allah'ım midem altüst oldu açaçınakafamçokkarıştı

elsecim yanına almadınmı zaten suyunu yoldan ufak bal alsaydın bazı marketlerde satıyorlar balsız iğrenç bir tadı var hem daha keskin oluyor

elsecim yanına almadınmı zaten suyunu yoldan ufak bal alsaydın bazı marketlerde satıyorlar balsız iğrenç bir tadı var hem daha keskin oluyor

yok canım evde içtim,işe gelince kahvaltı yaptım.soğuk ve balsız içmiştim daha önce bu kadar kötü gelmemişti.bu sabah afedersin içtim ve direk lavaboya koştum:bbo:

kilo almamak için birebir hehehe şaka bir yana geçmiş olsun canım demekki aç karnına hele balsız içilmeyecekmiş
şimdi yemekten geldim biraz patatesli köfteli yemek biraz makarna biraz yoğurt birazda pırasa yemeği yedim tabildota baktım makarnanın çoğu duruyor köftenn birtanesini yemişim genelde affetmezdim tabak biterdi bakalım ne zaman acıkcam :))))cokacimcoookhihoyyyt

kızlar merhaba nasılsınız bugun ben sabah kalktım ve sirkeli suyu içtim ooooo ne biçim seymiş öyle valla ülserim var hala içim yanıyo bide tadıda berbat nasıl iççem akşam bilmiyorum neyse hepinize iyi ve az klorili gümler dilerimhihoyyythihoyyythihoyyyt

geçmiş olsun whitehall dikkat et kendine havalar tam ahasta olmalık bende sabahtan beri hapşuruyorum ya bakalım :)))

kızlar bugun tartıldım 72 kgluyum :)))))) cok sevinçliyim ay kg verebilmek negüzel bir duyguymuş ben bouna beklemişim :) bu arada 75kg idim:)cuma başlamıştım

merhaba kader arkadaşları ya hep ya hiç psikolojisiyle yiyorum.emekler boşa. derler ya insanın en büyük düşmanı kendisidir..bu çok doğru..sanki kıtlık var ve ağzımdan yemek kaçırıyorlar.çok kıgınım kendime.

merhaba kader arkadaşları ya hep ya hiç psikolojisiyle yiyorum.emekler boşa. derler ya insanın en büyük düşmanı kendisidir..bu çok doğru..sanki kıtlık var ve ağzımdan yemek kaçırıyorlar.çok kızgınım kendime.

yaww amut niye böyle yapıyorsunuz diyet yapıyorum diye düşünme ilk başta istediğin herşeyi ye ama porsiyonları azalt lokmaları küçült ve bol bol çiğne yanında su şişesi ile dolaş sürekli su içmete çalış şekersiz bitki çayı iç meyve ye (küçük boy) yane sık sık ama az az ye :))) moral bozmak yok bende 2 haftadır yiyorum hiç moral bozuyormuyum öğlen kahveyle magnum çikolata yedim mesela ama adet dönemindeyim napiymm hihoyyytbenneyaptımki

canlar teşekkürler ama öle değil bu ay bitmeden 3 kez regli oluyorum onu dedim size canım çok sıkılıyo hiç mutlu değilim

Magrenta dediğin gibi bende hiç affetmezdim.yemek varsa girişirdim ama şimdi kısıtlıyorum ve diyorum ki kendi kendime ne kadar da dolduruyomuşum midemi şuan o yediklerimin neredeyse yarısından azını yiyorum karnım çatlaycakmış gibi oluyo bizden çok şey kaynaklanıyo arkadaşlar biraz spor birazda azimle elimizden gelemiyecek şey yoktur diye düşünüyorum.

birde arkadaşlar yıllar önce HÜLYA AVŞAR doum yaptıktan sonra bir röportajında demiştiki şöyle bir soru sorulmuştu bu kadar kiloyu nasıl verdiniz? diye o da demiştikiYEDİKTEN SONRA SÜREKLİ PİŞMAN OLUYORUM,ASLINDA YEMEYECEKTİM NEDEN YEDİM DİYE KENDİMİ SORUYORUM DEMİŞTİ,SÜREKLİ PİŞMAN OLMAKTAN BIKACAĞIMA YEMİYORUM DEYİP DİKKAT ETMİŞTİM KENDİME diye söylemişti

bende diyorum ki yedikten sonra nasıl olsa pişman olacağım.boşver zamanında yedim ,biraz kilo vereyim azar azar hepsini nasıl olsa tekrar tadına bakacam diyorum(inşallah)

(biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın)

whitehall nasıl yani 3.kez mi? ufffff işkence

hoşşum uzun olmuş ama güsel olmuş canım ben çok kilo vercem diyet yapıcam die yormuyorum kendimi yavaş yavaş az spor az dikkat

merhaba canim. O diyette protein ve karbonhidratleri ayni anda yemiyorsun. Sabahlari sadece meyve yiyorsun, ogle ister protein iceren yiyecekler, veya karbonhidrat iceren yiyecekler yiyebiliyorsun. Bunun sebebide bu 2 seyi ayni anda yersen 20 saatte ancak yakabiliyorsun, dolayisiyle buda kg yapiyor, ama ayri yersen 3- 4 saate yedigini kg yapmadan yakiyorsun hemen. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…