70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede öneli olan önce bebek zamanla verirsin kiloları yediklerine dikkat et bütüngün oturma bol bol sıvı tüket xzeyna

serwenaycım bende koşu bandında yürüyüş yapıyorum nerdeyse 1 aydır düzenli yapmaya başladım tabiki hergün olmuyor ama zaman ayırmaya çalışıorum bakalım görücez faydasını inşallah
neden yemek düzenin çok bozuk yaaaww işte ye fazla geç yemek yememen lazım

daha bebeğin çok küçük Allah bağışlasın
emziriyosunda gider kilolar,acele etme annesi
dikkat et sadece süt yapsın diye bol bol tatlı yeme
inşallah öyle olur kalacak diye korkuyorum bu kilolar bi de ablam sünnet düğünü yapacak bu yaz nasıl olacak bu tombişlikle bilmem bekledi bekledi bu yazı buldu benim ablikklava:

bebişimin sağlığı herşeyden önemli kıyamam ben ona sağolun serwenay, magrenta

canım bizim kendi dük. kapatım ewe gidip yemek yiyinceye kadar 9 buluyo bu yüzden yawww:roflol:

bebişimin sağlığı herşeyden önemli kıyamam ben ona sağolun serwenay, magrenta
canım bede çk istiyorum bebişim olsun diye keşke olsada 100kilo olsamdiyorum valla sen bebişini sağlıkla büyüt kilolar nede olsan gider problem yapma

kızlar ben 2 gündür akşam yemeği yemiyorum,diğer öğünlerde normal yediğim halde 2 kilo vermişim.bu hafta hepinizi geçicem galiba:dance:

zayıflarsınız kızlar bu kadar sıkmayın canınızı önce bebeğiniz olsun sonra düşünürsünüz :)

canım bede çk istiyorum bebişim olsun diye keşke olsada 100kilo olsamdiyorum valla sen bebişini sağlıkla büyüt kilolar nede olsan gider problem yapma

inş en kısa zamanda bebiş olur çok düşünmemek lazım bu konuyu o zaman nasıl olduğunu anlamıyosun bile biz geçen yıl taşınma telaşesindeyken hamiş kalmışım ben o kadar işin arasında

kızlar ne yapıyonuz benim moral sıfır yok kilomilo veremiyorm ya
geçen hafta iyidi şimdi yok hiç birşey
sizler neler yaptınız

cnm gene şişmeler oluyo
geçen hafta çok güzel di şimdi
niye böyle abnlamdım cnm ya
neyse tabık devam cnm birakmak yok artık sabahları pletes yapmaya başladım
kızımdan zaman bulduk ça yopıyorum
zayılayacağım zayıflayacağımmirmirmirmirsositososito

şu platesi bir ben yapmıyorum yaaa :))) onada bir ara el atıcam bi günler uzasın çok yoruluyorum iş ev yürümek derken :))
bu arada bende nerdeyse 1 ay oldu daha 3 kilo verdim ama birşey değişmedi sani anlamış değilim bu haftada adet dönemi bakalım nolcak :)

kızlarrrr ben çok iyi gidiyorum cuma başladım biliyosunuz pazartesi tartıldım 73 kg olmusum inanbiliyomusunuz :)) morel oldu son gaz devam ediyorum hayde iyi kilo vermeler :)adasu peşindeyim anacığım çzdiğin yoldan yürüyorum

slm kızlar nasılsınız...bugün yorucuydu benim..ancak gelebildim nete...tartılmıyorum çünkü özel günümdeyim nasılsa fazla çıkarım diye..bu hafta bi kiloyla kalırım diye düşünüyorum özel günlerimde olduğum için ama bakalım hayırlısı...

küçükanne tebrikler...nasılda verdin öyle..maşallah...kaç kiloydun başladığında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…