inşallah öyle olur kalacak diye korkuyorum bu kilolar bi de ablam sünnet düğünü yapacak bu yaz nasıl olacak bu tombişlikle bilmem bekledi bekledi bu yazı buldu benim ablikdaha bebeğin çok küçük Allah bağışlasın
emziriyosunda gider kilolar,acele etme annesi
dikkat et sadece süt yapsın diye bol bol tatlı yeme
canım bizim kendi dük. kapatım ewe gidip yemek yiyinceye kadar 9 buluyo bu yüzden yawww:roflol:bencede öneli olan önce bebek zamanla verirsin kiloları yediklerine dikkat et bütüngün oturma bol bol sıvı tüket xzeyna
serwenaycım bende koşu bandında yürüyüş yapıyorum nerdeyse 1 aydır düzenli yapmaya başladım tabiki hergün olmuyor ama zaman ayırmaya çalışıorum bakalım görücez faydasını inşallah
neden yemek düzenin çok bozuk yaaaww işte ye fazla geç yemek yememen lazım
canım bede çk istiyorum bebişim olsun diye keşke olsada 100kilo olsamdiyorum valla sen bebişini sağlıkla büyüt kilolar nede olsan gider problem yapmabebişimin sağlığı herşeyden önemli kıyamam ben ona sağolun serwenay, magrenta
canım bizim kendi dük. kapatım ewe gidip yemek yiyinceye kadar 9 buluyo bu yüzden yawww:roflol:
canım bede çk istiyorum bebişim olsun diye keşke olsada 100kilo olsamdiyorum valla sen bebişini sağlıkla büyüt kilolar nede olsan gider problem yapma
canım bede çk istiyorum bebişim olsun diye keşke olsada 100kilo olsamdiyorum valla sen bebişini sağlıkla büyüt kilolar nede olsan gider problem yapma
kızlarrrr ben çok iyi gidiyorum cuma başladım biliyosunuz pazartesi tartıldım 73 kg olmusum inanbiliyomusunuz :)) morel oldu son gaz devam ediyorum hayde iyi kilo vermeler :)adasu peşindeyim anacığım çzdiğin yoldan yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?