- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlarrrr ben çok iyi gidiyorum cuma başladım biliyosunuz pazartesi tartıldım 73 kg olmusum inanbiliyomusunuz :)) morel oldu son gaz devam ediyorum hayde iyi kilo vermeler :)adasu peşindeyim anacığım çzdiğin yoldan yürüyorum
slm kızlar nasılsınız...bugün yorucuydu benim..ancak gelebildim nete...tartılmıyorum çünkü özel günümdeyim nasılsa fazla çıkarım diye..bu hafta bi kiloyla kalırım diye düşünüyorum özel günlerimde olduğum için ama bakalım hayırlısı...
tebrikler canım insan kilo verince daha çok motive oluyor,inancı artıyor
hoşgeldin tatlım iyiyiz sen nasılsın
adet döneminde kilo artıyo zaten boşver,bende o hafta şişlikten bırak kilo vermeyi,kilo almış gibi olmuştum
akşam yemeğimi pişiriyorum biraz geç kaldım fırında tavuk ve patates.yanında da salata
öğlen bir poğaça ve patates salatası yemiştim
uyy arkadaslar benide alin araniza hihoyyyt benim kilom 77. rejimdeyim 15-20 kg vermek istiyorum insallah. bu aralar 5*1 yerde cayini iciyorum offf icim disim cay oldu -tatlicadiarzu-
bende iyiyim elsem ne yapayım okulla uğraş dur:) şişkinlik var evet sinir oluyorum:)
tatlış bu arada yemeğinde süpermiş:) afiyet olsun...
uyy arkadaslar benide alin araniza hihoyyyt benim kilom 77. rejimdeyim 15-20 kg vermek istiyorum insallah. bu aralar 5*1 yerde cayini iciyorum offf icim disim cay oldu -tatlicadiarzu-
Kizlar sagolun. Ben yeni sayilirim sitede acemiyim yani :) kendimi bildim bileli hep rejimdeyim. Ama 4 sene icinde 20 kg aldim:bbo: veriyorum ama tekrar aliyorum. Insallah hep beraber su can alici kglardan tamamen kurtuluruz
Canim nereye bildirecem kgmu?
Canim nereye bildirecem kgmu?
nasıl diyetler uyguluyosun canım paylaşırsan belki hem bizler için faydalı bilgiler öğrenebiliriz,hemde belki senin hata yaptığın noktaları gözlemleyebiliriz
kilo almana ve verememene etken bi sağlık problemi yaşıyo musun?
pazartesi günü bu topikte yazabilirsin.tabi pazartesiye kadar kaybolma ortadan olur mukaydirigubbakcemile3
Genel olarak bende sorun rejimi 100% uygulayamiyorum, zayifim bu konuda. Ama bol bol bitki caylari iciyorum, ve ozellikle ac karna meyve yiyorum metobolizmayi calistiriyor. aksam 18- 19 dan sonra yememeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun kg vermek icin
canım bende daha önceleri diyetteyim psikolojisine giriyordum hep,o yüzden aklım hep yemekte oluyodu.şimdi öyle düşünmüyorum.arkadaşlarımla paylaşımda bulunup,ortak bi hedef için hareket ediyorum diye düşünüyorum.bi de buraya yediklerimi yazdığım için kendimi sınırlandırmış oluyorum
geceleri aburcubur yeme alışkanlığım çoktu artık sadece meyve yiyorum
elma sirkeli ballı su içiyorum sabah akşam
arada bir de olsa spor yapmaya çalışıyorum
rejim fikrini aklından çıkar
yaza kadar çıtır kızlar olacağımızı düşünkaydirigubbakcemile3
cok haklisin canim, bende kesinlikle taktim kafaya verecem kglari, :lepi:
bende geldim kızlar. hazirana kadar 10 kilo vermem lazım. ama spor yapamıyorum. yediklerime dikat ederek bilmem verebilirmiyim o kadarAllah yardımcımız olsn...
arkadaşlar merhaba herkese
daha önce de bu gurba bi selam vermiştim ama giremedim daha sonra...
ben de katılabilirm...
ne zaman başlanıyor...
haftalık gidiorsunuz herhalde...
bilgi verirseniz memnun olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?