70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo verirken vucudumuzun sarkmamasi icin neler yapiyorsunuz. Bazi ønleyici kremler varmis, kullanan varmi aranizda?

slm kızlarr ben muhabbetleri kaçırıyom hep senağlama ama hepinizinkini okuyorum ne güzel gidiyonuz yen gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s. arkadaşlar bazılarınız sirkeli suyu deneyip beyenmediniz sanırım ben 2 hafta sabha ve akşam 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katarak içtim baya faydası oldu bu hafta ara verdim haftaya yine başlıcam içemeyen arkadaşlar sıcak suya (içebildiğiniz sıcaklık ) limon sıkarakta içebilirsiniz limonlu suyunda yağ eritme özelliği var okumuştum bir yerlerde limonluda içemiyorsanız en azından sıcak veya ılık su için sabah iştahı kesiyo biraz a.s hepinize kolay gelsin sıkmayın canınızı yavaş yavaş hepinizi öpüyorum :1hug:

arkadaşlar ben gün içinde siteye giremiyorum ama her akşam yazdıklarınızı okuyorum ve beni inanılmaz motive ediyorsunuz hihoyyyt
birlikte zayıflıyoruz, güzelleşiyoruz ... hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :1hug:
sevgiyle a.s.

günaydın kızlar iyi sabahlar dilerim hepinize ben güne müdürümden fırça yiyerek başladım bütün günüm berbat gidicek ((( yanlış restorana rezervasyon yapmışım ama aynı telefon yaaa offffffffff

günaydın kızlar ben siteye yeni üye oldum bende zayıflamak istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim
şuan 72 kilo 1,70 boyun var 60 kilonun bana ideal oldugunu düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum hepinize kucak dolusu sevgiler....

günaydın canım.ah bu çalışmanın kötü tarafı işte.tek bir kelime bile yetiyır benim işten soğumam için.çok sıkılıyorum bazen çalışmaktan
gününün geri kalanı güzel geçer inşallah
herkese günaydın.hayırlı cumalar kızlar

sorma canım ya çıkıp gidesim var ama geri dönesim yok napalım sineye çekicez

günaydın kızlar. ben de kocişim ve oğlumla beraber kahvaltımı yaptım . sabahın köründe de elma sirkeli suyumu içtim. sabah şekersiz çay ve iki çatal helva yarım dilim ekmek yedim. iki tane de yeşil biber yedim yarım saat sonrasında. birazdan bitki çayı da içicem. öğlen kızımı okuldan alacağım zamanda yürüyüş yaparım bahaneyle.nasıl gidiyo bakiim hafta içi rejimi.zaten pazartesi kilo bldirimi yaptık.salı da benim günüm olduğu için diyette izin verdiğim gündü ,iki gündür diyetteyim yani tarı sabah tam 72 yi gösterdi. bu sirkeli su işe yarıyo heralde. doğumgünüme kadar 10 kilo vericem inşallah böyle giderse

hayırlı cumalar kızlar ben kilo veremicem bu hafta adet dönemindeyim bakalım ne kadar şişicem :)

bende sabah aç karnına içmedim hiç midem hassas zaten niyetim yok delmeye sabah aç karnına vaktim yok zaten anca hazırlanıp işe geliyorumm :)))
eee plazmiq ne okuyosun ? bursada havalar nasıl?

bursada hawalar yagmurlu gbi....ben 2yıllık dekoratörlk okudum şuandada uludag üniwerstesnde fizik okuyorum cnm....

slm kıslar bende varım artık demıstım bende hergun 45 dk kosar adım yuruyusumu yapıyorum kosu bandında yıyeceklerıme dıkkat edıyorum sabahlarıda bende sırkelı lımonlu su ıcıyorum bakalım ne kadar kılo verecegım eskı halıme donmek ıstıyorum artık bastan br degısım yapmak ıstıyorum bı zayıflasam

arkadaşlar çok özür dilerim bazı nedenlerden dolayı çok uzak kaldım.bazı poblemlerim var diyete ara veriyorum acaba izinli sayılmam mümkünmü yarışmadan çıkmak istemiyorum çünkü...

bursada hawalar yagmurlu gbi....ben 2yıllık dekoratörlk okudum şuandada uludag üniwerstesnde fizik okuyorum cnm....

hımmm okumak gibisi yok mümkünse çalışma bugün hiç. havamda deilim zaten havada kapalı tam karamsarlığım üzerimde
neyse bakalım yeni hafta en çok kiloyu kim vericek:hooray::enbuyukkk:

hımmm okumak gibisi yok mümkünse çalışma bugün hiç. havamda deilim zaten havada kapalı tam karamsarlığım üzerimde
neyse bakalım yeni hafta en çok kiloyu kim vericek:hooray::enbuyukkk:

haklısın cnm bende öyle düşünüorum.....iç mimar olmak istyrm sınawa grcem yine inş....:lepi:
hawalar etkilio cidden ama güçlüyz ericez hepimizzhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…