70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yavaş gitsin,sağlıklı gitsin
300 kalori-500 kalori ne demek
yanlış anlama lütfen beni senin sağlığın için söylüyorum
normal bir insanın alması gereken kalori günlük 1200 civarı sen 1000 kalori alarak yavaş ama doğru bi şekilde kilo verebilirsin
sağlığını kaybedersen daha mı mutlu olcaksın??

yazdığımı yanlış anladın sanırım =) 1000 kalori aldığımda kilo almaya başlıyorum veremiyorum malesef

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz.? rejim nasil geciyor?
Ben hergun elmali, limonlu, biberli, tarcinli karanfili cay iciyorum, ama faydasini goremiyorum, hala bende siskinlik var. :bbo:

aynı kilodayız:) senn boy filan nası?yaş kaç?neler yapıon zyflmk için

benim yasim 29 ve boyum 1.65 neyazikki senağlama
Ben bol sebze ve meyve yiyorum, daha dogrusu yemeye calisiyorum. Onun haricinde bol su, bitki caylari, ve aksam 18den sonre yememeye calisiyorum, fazla spor yapamiyorum. sen neler yapiyorsun

selam kızlar nasılsınız ben yeni yürüyüşe başlıcam bir bakayım dedim şok opldum rock on yaa napıosun sen bence bir diyetisyene git o sana uygun diyeti verir çok az yiyosun sağlığın uzun vadede tehlikeye girer adasu haklı bbu konuda
ben sana şöyle söyleyim ben çok güzel kilo alıp veremiyordum ta ki 1 ay öncesinde 71 kilo olduğumu görene kadar düzenli yürüyemesemde haftada 2 saat yürüyorum yediklerimi biraz kıstım bol su yeşilçay 2 hafta limonlu karışım şidmide 2 haftadır sirkeli su yapıyorum ve 68 kiloyum adet dönemindeyim akşam işten gelince tartılduım 68,5 görünüyordu bu sirkeli su işe yarıyor dene ve yavaş yavaş yediklerini kıs zamanı gelio kek çikolata pasta bile yiyorum hemde saat 10da bu kadar sıkma kendini ben stres yapıp kilo alırım yemezsem :)))
uzun oldu ama napiymmmm şok oldum:1shok:delikafadulden

günaydın kızlar umarım güzel bir hafta sonu olur hepimiz için....
sirke nasıl içiliyor sabah aç karnamı bilenler bana yardımcı olursa sevinirim
öpüyorum hepinizi....

günaydın herkese kızlar
kepekli simit ve meyve suyuyla kahvaltımı yapıyorum
bu hafta hiç kilo veremedim ben ya:1no2:

günaydın yaa else sen beni mahvediyorsun abi koskoca ankarada kepekli simit bulamıyorum böyle bişey varmı yaa bu arada afiyet olsun şekerkaydirigubbakcemile3

magrenta cok sagol canim mide bagisak virüsü dedi doktor bugün daha iyi sükür.
HOSSUM canim benim de midem deagri oluyor zaman zaman ama sirkeyi ictigim zaman bu agridan kurtuluyorum.sadece ben biraktim bir ay kullanmadim geri geldi kilolar.simdi tektar basladim.ben sabah ac karnina bir yemek kasigi bal ve bir yemek kasigi elma sirkesi bir bardak suya katip iciyorum.

tekraren günaydın kızlar elsecim afiyet olsun bende çay zeytinli poğaça ve bir tane boyoz yedim hemde yağlı haftanın 5 günü ufacık kepekli tost yedikten sonra süper geliyorr valla :))))
bu elma sirkesi ile yazı okudum hepinize tavsiye ediyorum kkde yine faydalı otlardaydı sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…