70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasil gidiyor kizlar.sabah sirkei ictim oglusum hasta onu doktora götürmekten kahvalti yapmadim daha simdi ekmek arasi yaptim yiyiorum.her pazatesi mi bildiriyoz kilo larimizi???

haklısın cnm bende öyle düşünüorum.....iç mimar olmak istyrm sınawa grcem yine inş....:lepi:
hawalar etkilio cidden ama güçlüyz ericez hepimizzhihoyyyt

iyi yapıyosun canım ne olmak istiyorsan onun üzerinde yoğunlaşmalısın bence :)
sevmediğinbir işte çalışmak bir işkence

feyza79 geçmiş olsun canım bu havalarda en çok çocuklar hastalanıyor önemli birşeyi yoktur inşallah

Arkadaşlar elme sirkesi hakkında bahsedermisiniz nasıl kullaıyorsunuz?faydasını gören varsa lütfen.
ben midemden rahatsızım mesela kullanabilirmiyim

kızlar slm nasılsınız benim kızım hasta olduğu için pek zamanım olmuyo
neler yaptınız
hepimize kolaylıklar diliyorum

sitelerde gezinirken bişeye rasladım.boyunuzu kilonuzu yaşınızı vs .yazıyorsunuz
İdeal Kilonuz:
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori
GÜNLÜK BESLENME PLANI

bilgilerini veriyor. çok güzel bişey paylaşmak istedim =)
Burdann

kızlar hemen kendime bir kilo kontron hazırladım artık yardımlarınızı bekliyorum
zayıfladıgım zaman hamile kalmak istiyorum bildiginiz herşeyi önerebilirsiniz
hepinize iyi akşamlar
hoşçakalın...

kızlar merhaba nasılsınız
çok yazamadım bugün
ne yediğimi yazayım sabah kumru ve şekersiz çay,arada yeşil elma,öğlen ıspanak,makarna ve yoğurt,1-2 kaşık profiterol şimdi de biraz makarna yicem

selam nasılsınız ben çok giremiyorum bu ara ..taşınma telaşındayım toparlanmalar felan ...keyifler iyidir inş okuyamadım geçmişi hepinizi öpüyorum else unutmadım canım tarifleri yazayım şimdi...daha sonra uzun bi süre giremeyebilirim ...

armutlu kivi,150 kalori
2 kişil.10 dk
3 adet armudun suyunu sıkın.400ml soğuk armut suyunu 1 veya1/2 yemek kaşığı ince yulaf ezmesini blendere koyun.soyulmuş iri doğranmış 3 kiviyi ekleyip püre yapıp bardaklara doldurun.1 dilim kivi ile süsleyip servis yapın.

ben bugün 1 elma 2 galeta 1 dilim kepek ekmeği 1 domates 1 biber yedim .Günde 500 kalorinin üstüne çıkmıyorum ama hala çok yavaş kilo veriyorum :/

bitki çaylı vişne
10 dk 2 kişilik.98 kalori
2 adet bitki çayı poşetini 300ml sıcak suda 5 dakika demlendirin.poşetleri çıkartın.60 gr balı çaya karıştırıp soğumaya bırakın.200 gr donmuş vişneyi tabakta 10 dk çözülmeye bırakın.ardından çayla karıştırıp püre haline getirin ve servis yapın.

tamam tatlım sağol kaydediyorum hepsini

rock on bi süre sonra hızlanırsın merka etme bazen hiç vermediğini zannediyosun ama bi bakıyosun birden gitmişler ...üzülme bu arada bence kalori olayını birazcık daha yüksek tut 1000 kalori bence ideal ..sonra kuvvetten düşersin ...

ben bugün 1 elma 2 galeta 1 dilim kepek ekmeği 1 domates 1 biber yedim .Günde 500 kalorinin üstüne çıkmıyorum ama hala çok yavaş kilo veriyorum :/

yani hiçbişey yememişsin:1shok:500 kalori çok çok düşük
bu şekilde kilo verirsen emin ol daha hızlı bi şekilde geri alırsın
sağlığını düşün canım yaŞeniz

Herkese Merhaba Kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.77 kiloyum utangac: Doğum Yapalı 7 ay oldu.Doğumla beraber 18 kg verdim hihoyyyt Toplam 30 kg aldım da Hamilelik döneminde yemek çok zevkli oluyo ama sonrası okadar iyi değil cokacimcoook Ben bugün Elma Kromu kullanmaya başladım.Bebeğe bir zararı olmadığını söylediler.Emzirip kullanan varsa lütfen yazsın.Sabah ilkini içtim çok güzel su içtiriyo.İştahıda bayağı azaltıyor.En azından mutfağa gidip gidip bakmıyorum ne yesem diye hihoyyyt.Yaz geliyo ve ben artık eski kıyafetlerimi giymek istiyorum

yani hiçbişey yememişsin:1shok:500 kalori çok çok düşük
bu şekilde kilo verirsen emin ol daha hızlı bi şekilde geri alırsın
sağlığını düşün canım yaŞeniz

1000 kalori diyeti yaptığımda düzenl, olarak kilo almaya başladım başka çarem kalmadı bugün 300 kalori aldım toplam 100 ünü yaktım yürüyüş yaptım 45 dakika falan anca böyle verebiliyorum yavaş yavaş :/

canım cok az besleniyorsun yaa ben kendimi düşününce cok yiyoum valla birazdanda kek yiycem cikolatalı cokacimcoook sıkmayın kendinizi kızlar stres yapınca kilo alıyosunuz ben gidicek biliyorum yiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…