82 kıloyla basla dım ilk yavaş yavaş verdim boyum 165 74 kıloyum hedefim 60 olmak ama insanın ilk zamanlardakı motivasyonu olmuyo siz neler yapıyosunuz
sen kendnlegururduyduktan sonra bizde duyarız canım.Hemen hemen aynı kilo ve boyda gibiyiz sanki...
benim de boyum 1.68 kilom 73
Ben de yeni katıldım aranıza ama buradaki arkadaşlarım beni öyle güzel motive ediyorlar ki.. Kendimi yalnız hissetmiyorum, umudum var artık. Bu birkaç gün bile benim açımdan oldukça motive ediciydi.. Buraya yediklerimizi yazarak da ne yiyip ne yemediğimizi kontrol altına alabiliyoruz. Objektif yaklaşıyoruz birbirimize... bugün işten sonra arkadaşımla kahve içmeye çıktık, mozaik pasta aldı arkadaşım ama ben yemedim sizleri düşündüm aklıma geldiniz... Benimle gurur duyun istedim... Duydunuz mu
öhöm öhömmKimse kalmadı galibaa green senin hikayen nasıl oldukça kilo vermişsin nasıl başardın??
yağsız süt yok ki evde hatta hiç süt kardeşimin süper besleyici denge sütleri dışında...
canım yağsız olması şart değil ki zaten hazır sütler oldukça yağsız diğer sütlere göre.ben bebişime yoğurt mayalarken kullanıyorum ve hiç kaymak oluşmuyooo.
ama bu kaç oldu bi bilsen yeşim abla? ben şu ana kadar kaç kez diyete başlayıp onun yüzünden hiçbiyere varamadım ve artk çok çatışıyoruz bana sürekli kendinle barış kilo vermene gerek yok zayıf kızlara özenme sen onlar gibi olamazsın fln dio gözümün önünde tatlı yiolar düşün ben de geriliyorum ve aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum artık 16 yaşındaym ve biyolojik yaşım 30 çıkıyo vücut analiz değerlerime göre düşünebiliomusun... hayatımın en güzel döneminde hatta çocukluğumu da eklersek hayatımın en güzel dönemlerinde kocaman bi göbeği ve inanılmaz kalın bacakları olan biriydim-biriyim... yaşıtlarımı görünce ağlayasım gelio artık ve o hala bana sen onlar gibi olamazsın kendinle barış fln dio destekleyeceği yerde:84::84: çok konuştum biliyorum ama psikolojim çok bozuk bu konudan yana
çok psikolojim bozuk benim bu konuda artık... yaşıtlarımı görünce ağlayasım gelio bugün en sevdiğim yiyceklerden biri olan 1 dilim pastayı yerken bile sürekli kaç kcal aldığımı düşündüm yediğimi bile anlamadım ztn 20 dk fln sürdü yarısını bitirmem... onun pişmanlığıyla eve geldim bi de kasıtlı yapıo bu ilk değil çok sinirlerimi bozdudiyetisyenimle de bu etlerin yağ olayını konuşmuştuk etlerdki yağ değil protein gerekliymiş vücuda ztn normalde de sağlıklı olan olabildiğince yağsız tüketmek kıyma fln alırken yağsız almak demişti ve kızartılan sebzeleri bile yemememi söylemişti kızartma normalde de sağlıksız bişimiş çünkü GI değerlerine etkeyip direk depo ediliyomuş o yüzden kızartılmış herşeyden uzak durmaya çalış hayatın boyunca demişti
tatlııımm bak canım çok etkilemişsin kendini.şuan ben de ööleyim gerçi ama benim durumum biraz farklı.doğum da yaptım psikoloji ii değil.canım bak emin ol verirsin kiloalrını.ama devamlı düşünüp kendini etkileme ben ne yedim diye keyfini çıkar yarım dilimcik pastanın.haklısın yağlar zaten çok sağlıksız uzak dur bu sırf diyet için değil normalde de gerekli.arada da ye ama kendini ksma yaşın küçük daha bi üniversite yaşına gel o zamn daha iyi verirsin kiloları.iyi de ben doymam ki 5 kaşıklaaa bu biirrrr ikincisi de ztn şurda 1 yılım bile kalmadı hatta evde kardeşim ders çalıştırmıyo diye seneye beni yurda yerleştirmeyi düşünüyolar ygs senem diye ve üni de istanbul u düşünüyorum ztn 1 seneden gelcem oraya merak etmee bende istiyorum ki üni ye kadar şu kilolarımdan kurtılıyım kendimle barışıyımm en azından seneye bu kadar dikkat edemicem ders çalılmaktan yemeklere fln ne bulsam yiycem yani o yoğun tempoda o yüzden en azından bu sene biraz veriyim dikkat edipte istiyorum bakarsın üni ye istanbula gelene kadar 55 fln olmuşum manken gibiiii inş hepimizin başınaaa
arkadaslar bende 74 kılocukum beni de aranıza alırmısınız:18:
öhöm öhömmçok uzun yıllardır diyetteyim desem yalan olmaz.sürekli alıp verdiğim bi10 kilo var.biraz aburcubur düşkünlüğüm var ve abartarak yiyoum ve hareketsiz bi yaşamım var.dolayısıyla ramazandan sonra terar kilo almaya başladım 78 hopppdedim. bu diyetimde 17 aralkta başladı.tam 5 hafta oldu.abur cuburutamamen kestim.bunun dışnda zaten pe bişi yemezdim.yediğimide az azalttım.haftann 1-2 günü normak yemek yiyerek diğerzamanlarda genel olarak kahvalltı şeklindebesleniyorum.çok doğru sayılmaz ama ben sadece böye doymuş hissediyorum kendimi.ilk 2 hafta spor yaptım sonra devam edemedim.o zaman 4-5 kilo civarı verdim daha sonra her hafta 1 kilo civarı veriyorum.
benim hızlı azcık.yaş kaç bu arada.bide belli bi düzen oluşturmak şart zaten arada düzeni bozsanda kilo veriyon . bu hafta az düzenimibozdum ama az gerçekten.ona rağmen ilo verdim.Umarım ben de her hafta 1 kilo veririm ben çok zor kilo veriyorum metabolizam mı yavaş nedir?
benim hızlı azcık.yaş kaç bu arada.bide belli bi düzen oluşturmak şart zaten arada düzeni bozsanda kilo veriyon . bu hafta az düzenimibozdum ama az gerçekten.ona rağmen ilo verdim.
tatlııımm bak canım çok etkilemişsin kendini.şuan ben de ööleyim gerçi ama benim durumum biraz farklı.doğum da yaptım psikoloji ii değil.canım bak emin ol verirsin kiloalrını.ama devamlı düşünüp kendini etkileme ben ne yedim diye keyfini çıkar yarım dilimcik pastanın.haklısın yağlar zaten çok sağlıksız uzak dur bu sırf diyet için değil normalde de gerekli.arada da ye ama kendini ksma yaşın küçük daha bi üniversite yaşına gel o zamn daha iyi verirsin kiloları.
hoşgeldin canım.
benim hızlı azcık.yaş kaç bu arada.bide belli bi düzen oluşturmak şart zaten arada düzeni bozsanda kilo veriyon . bu hafta az düzenimibozdum ama az gerçekten.ona rağmen ilo verdim.
18 den sonra hızlı geçiyo diyolarya haklılar. seninde kiloyu yavaş vermendeki nedenlerden biride yaşın.metabolizma 20 li yaşların sonundan başlayarak yavaşlamaya başlıyor.her sene yediğiniz yemeğin porsiyonunu biraz daha küçültün diyor uzmanlar1977 doğumluyum yani 34 e giricem inanamıyoruumm
evet canım 5 haftada 10 kiloya yakın verdim ama ilk kilom biraz tok karnına gayet ödemli halimle.ilk hafta sonunda zaten 75 kiloydumbende öyle düşünüyorumm o yüzden üni ye kadar hedefim 62 fln olsam iyidir şeklinde üni de 55 e incem ama
:S yeşim abla sen şimdi 17 aralıktan bu yana 10 kg mu verdin?? :S vay be canınaa tebrikk ederimm darısı başımaa
tatlııımm bak canım çok etkilemişsin kendini.şuan ben de ööleyim gerçi ama benim durumum biraz farklı.doğum da yaptım psikoloji ii değil.canım bak emin ol verirsin kiloalrını.ama devamlı düşünüp kendini etkileme ben ne yedim diye keyfini çıkar yarım dilimcik pastanın.haklısın yağlar zaten çok sağlıksız uzak dur bu sırf diyet için değil normalde de gerekli.arada da ye ama kendini ksma yaşın küçük daha bi üniversite yaşına gel o zamn daha iyi verirsin kiloları.
hoşgeldin canım.
18 den sonra hızlı geçiyo diyolarya haklılar. seninde kiloyu yavaş vermendeki nedenlerden biride yaşın.metabolizma 20 li yaşların sonundan başlayarak yavaşlamaya başlıyor.her sene yediğiniz yemeğin porsiyonunu biraz daha küçültün diyor uzmanlar
evet canım 5 haftada 10 kiloya yakın verdim ama ilk kilom biraz tok karnına gayet ödemli halimle.ilk hafta sonunda zaten 75 kiloydumyani doğrusu 1 ayda 7 kilo civarı vermiş oluyorum.
düzenli devam etsen düzenlide kilo veririsin ama 4 kiloda hiç fena değil. zaten aslında doğru olanda bu ayda 4-5 kilo vermek.bu yüzden benle kıyaslama kendinivay bee maşallah iyi vermişsin yine 75 tn 68 e :) bende yaklaşık o zamandan beri devam ediyorum diyete daha 4 kg fln gitti :S
senamın başı döndü okumaktan
kalori miktarı çok öenmli sayılmaz.önemli olan az az sık yemek. ya düzenli besleneceksin yada 1-2 saatlik aralarla 3-4 lokma bişi yiceksin.benim sırrım sanırım bu.akşam ve sabah geç yediğimi saymazsak.az ama sık sık yiyorum.yoksa ben bu hafta tatlıda yedim dışarda yemek yedimben çok merak ediyorum valla bugün ne yorum yapcak :) bu arada ben 21.30 da büyük bi elmanın yarısını yedim yine son ara öğün olarak ama bugün pastayı saymazsak k.b. değeri olarak pek bişi yemedim ekmek yoktu en önemlisi :)
Ben geldiiimmm... BUrda olmak çok güzel eve şimdi geldim ve saldıracaktım yiyeceklere ama dur dedim hemen kızlara hesap vericem o yüzden kendimi frenledim, çorba karnıbahar ve 2 dilim ekmek yedim... Şaka bi yana cidden motive oluyorum burda hepiniz iyi ki varsınız... Ben kilo cetveli hazırlıyorum ama yapıştıramıyorum...
1.67 boy
73 kilo
hedefseeeee 10 kg
1977 doğumluyum yani 34 e giricem inanamıyoruumm
senamın başı döndü okumaktan
kalori miktarı çok öenmli sayılmaz.önemli olan az az sık yemek. ya düzenli besleneceksin yada 1-2 saatlik aralarla 3-4 lokma bişi yiceksin.benim sırrım sanırım bu.akşam ve sabah geç yediğimi saymazsak.az ama sık sık yiyorum.yoksa ben bu hafta tatlıda yedim dışarda yemek yedimherzamankinden daha kalorili beslendim ama yine 1 kilo verdim.
senacığım canım, desteğin için çok teşekkür ederim. senin geldiğin nokta muhteşem zaten hayranlığımı gizleyemem
geçen hafta düzenim çok bozuldu,elimde olan bir şey değildi bir de sanırım dışarı çıkamamamın etkisi var bir süredir. form çayı kutumu kaybetmiştim
şeker çikolata delisi değilim bir şekilde meyve ile filan idare ediyorum ama olur böyle şeyler değil mihep başaracak halimiz yok. hayat böyle kilo verme çabamız neden hep başarılı geçsin ki
ama sizi seviyorum iyi ki varsınız siz olmasanız vazgeçmiştim
hmmmmmmmmmmm:26:bende dinledim o haberi hatta ara öğünde rafa kalkmış ara öğün diye bişey yok 3 öğündür yemek ve düzenli olmalı dedi doktor gülben ergenin programında
hoşgeldin melekcim aramızamerhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce aranıza katılmıştım ama wınnı düşürünce internetimiz yoktu anca gelebildi yeni wınnn bende 72 kiloydum 73 oldumbugün listenize beni de ekleyebilirmisiniz bebiş düşünüyorum biraz fazla kiloluyum
hayatım dikkatimi çekti dr. neden spiral takmanı önermedi:97:Canım emzirdiğim için başka bir korunma yöntemi yok benım ıcın mecburum su anda.yanı eşim korunmak ıstemıyor ben spıral ıstemedım doktor da onermedı tek care bu kaldı doktorla karar verdık yanı.zaten emzırme donemım bitince eskısı gıb ıyıne hapa baslarım büyük ıhtımalle.ama dogum yaptıgım ve emzırdıgım ıcınde adet olmuyo olabılırım yanı henüz hormonlarım normale dönmedi yani.
green4 dediğin gibi o dönemleri hissediyorum sıcak basıyo gergin oluyorum.
kızlaarrroldukça seksi bi şekilde tartılarak 68.8 kilo olduğumu görmüş bulunmaktayımdarısı sizlerin başına kızlar
hayatım sende seksi tartıl 60ları deqil 50leri bile görürsünseksi seksi tartıldın ve tatlı sonucu gördün ! sanırım altmışları görmüş oldun böylece.
çok sevindim yeşimcim darısı başıma. ama sanırım şubat başına kadar 60 ları göremicem
başladın yinee greeeeeeennpideyi gerektiğinden fazla yemediysen sorun yok.normalde max 1 ama aslında en ideali yarım pide ve yanında bol salata ve 1 bardak ayran.daha öncede dediğim gibi sen bi süre normal yediğinin yarısını yemeyi dene.
Aslıcım ben senin listeni görünce bu listeyle kilo verilmez demiştim hatırlıyormusunnilimmmm kilomu bildirmiştim ama tekrar söyleyim 73.500
diyetisyen randevum vardı kızlar listeye uymadım daha az kalori aldım sonuç 1 ayda yarım kilooooooo
ne kadar hızlı verirsem çabuk geri alırmışım ve vücud savunmaya geçiyomuş ne kadar ısrar ettiysem 1800 kal. bi diyet verdi bende uymaya karar verdim kooooooooca dr vardır bi bildiği diye düşünüyorum
görüşürüz kendinize iyi bakınnn
canım tebrik ederimcanım rakibem moralini bozma tamam mı?
haftaya sıkı bir diyet yap..
ben genelde emzirdiğim için tatlı alıyorum ama bana bişey yapmıyor sanki...
ama dikkat et yaz geliyor ...
haftaya daha ii çalışalım
süpersin kız... aferin sana...
canım benim 3 çocuk olunca inan başımı kaşıyacak vaktim olmuyor..
çocuklar hasta benim..
oğlan resmen kan kusuyor..
kız habire öksürüyor..
ufak cadı ise pek mızmız oldu..
sanırım kaptı gribi..
kilonu korumana sevindim.. harikasın..
harikasın canım ....
canım benimde bebeğim 6 aylık oldu yeni...
bende diyet diyorum bazen ama yediklerimizi zaten yakıyoruz biliyorsun değil mi?
sadece dikkat etmek lazım..
ve ben...
bu hafta 70.5 kg
300 gr kaybetmiş bulunuyorum..
aslında tartım 2 gündür 69 lu rakamları gösteriyor..
ama inanamıyorum biliyor musunuz?
bir hafta boyunca rakam değişmezse
yazarım....
net kilom: 70.5 kg
Ben ne yazdıqını ve ne okuduqumu çok iyi biliyorum sana göre yazdıkların normalse bu senin seviyenden kaynaklanıyor demektir ben böyle bişeyi asla normal karşılayamam sonuçta seninle hiçbir samimiyetimiz yok bnmle bu tarzda konuşamazsın ben 12 yaşındaki oqluma bile ''hadi leyn'' gibi sözler kullandırmıyorum heleki bir bayana asla yakıştıramam madem bu sözlerin sana normal geliyor bnmle bir daha muhatab olma..enginsena;nerde ne yanlış yaptım anladım.argo olarak ne söylediğimide anlamadım seni kıaracak birsey söylemedim sanıyorum.yanlış anladın vebı galiba.belirttiğim gibi tanıdığım birini hatırlattın konuşma tarzın o şekildeydi ama sevdiğim birini hatırlatmıştın.oan takılarak" hadi leyn" cevabını verirdim.argo kelimem buysa kusara bakma.karışma konusunda tabiki burda eleştirel olacağız.yazımı dikkatli okumadın sanırım.haklısın diyede belirttim.kırılgan bir dönemde olduğunu düşünüyorum.yoksa kötü niyetle birşey yapmadım.
Bitanem tebrik ederim afferin kıss sanaabende 1 kilo vermişim 72 oldum ama menülerimi yazamıyorum zaten 3gündür dikkatte etmiyorum kızım hasata gece ayaktayız ondan gündüzde yedim buldugumu
Sehercim çok teşekkür ederim canım istanbuldaysan tanışırız kısscanlarım ben geldim geçmişe takıldım yine.yaaa bu ne herkes birbirine takılmış.bence bu topikte biz çok rahatız ne söylenenlere alınıyoruz ne darılıyoruz yeni gelenler de 1 2 güne alışır zaten belki ilk yadırganabilir üsluplar ama.hele senamaaa takılmayın onun uyarılarından bence hepimiz memnunuz ve onu çokkk seviyorum (görüp tanışmadık ama olsunn)yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzz.
veee gelelim kilo bildirimine canlarım geçen hafta 74.3tüm ve regldim.sanırım bitince fark etti vee 72 olmuşumçok mutluyum umutsuzdum ama artık inanıyorum kio vericeme.görüşürüz yine misafirim var yarın biraz hazırlık yapimm
dilşahım çok tebrik ederim cnmbende dikkat etmeye çalışıyorum tatlıyı çıkarttım hayatımdan ekmeyi azaltım normal evde ne pişiriyorsam azmiktarda yiyiyorum bugün çok mutlu oldum kilo vermişim
bilgecim canım benim çok tebrikler hayatımslm kızlarrr bu hafta itibariyle 70 i gördüm yuppiii1 kilocuk daha gitmişş
arkadaslar bende 74 kılocukum beni de aranıza alırmısınız:18:
napıyım canım yaa çeneniz düşüksenamın başı döndü okumaktan
ben çok merak ediyorum valla bugün ne yorum yapcak :) bu arada ben 21.30 da büyük bi elmanın yarısını yedim yine son ara öğün olarak ama bugün pastayı saymazsak k.b. değeri olarak pek bişi yemedim ekmek yoktu en önemlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?