70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

82 kıloyla basla dım ilk yavaş yavaş verdim boyum 165 74 kıloyum hedefim 60 olmak ama insanın ilk zamanlardakı motivasyonu olmuyo siz neler yapıyosunuz

Hemen hemen aynı kilo ve boyda gibiyiz sanki...

benim de boyum 1.68 kilom 73

Ben de yeni katıldım aranıza ama buradaki arkadaşlarım beni öyle güzel motive ediyorlar ki.. Kendimi yalnız hissetmiyorum, umudum var artık. Bu birkaç gün bile benim açımdan oldukça motive ediciydi.. Buraya yediklerimizi yazarak da ne yiyip ne yemediğimizi kontrol altına alabiliyoruz. Objektif yaklaşıyoruz birbirimize... bugün işten sonra arkadaşımla kahve içmeye çıktık, mozaik pasta aldı arkadaşım ama ben yemedim sizleri düşündüm aklıma geldiniz... Benimle gurur duyun istedim... Duydunuz mu

sen kendnlegururduyduktan sonra bizde duyarız canım.

Kimse kalmadı galibaa green senin hikayen nasıl oldukça kilo vermişsin nasıl başardın??
öhöm öhömm çok uzun yıllardır diyetteyim desem yalan olmaz.sürekli alıp verdiğim bi10 kilo var.biraz aburcubur düşkünlüğüm var ve abartarak yiyoum ve hareketsiz bi yaşamım var.dolayısıyla ramazandan sonra terar kilo almaya başladım 78 hopppdedim. bu diyetimde 17 aralkta başladı.tam 5 hafta oldu.abur cuburutamamen kestim.bunun dışnda zaten pe bişi yemezdim.yediğimide az azalttım.haftann 1-2 günü normak yemek yiyerek diğerzamanlarda genel olarak kahvalltı şeklindebesleniyorum.çok doğru sayılmaz ama ben sadece böye doymuş hissediyorum kendimi.ilk 2 hafta spor yaptım sonra devam edemedim.o zaman 4-5 kilo civarı verdim daha sonra her hafta 1 kilo civarı veriyorum.

tatlııımm bak canım çok etkilemişsin kendini.şuan ben de ööleyim gerçi ama benim durumum biraz farklı.doğum da yaptım psikoloji ii değil.canım bak emin ol verirsin kiloalrını.ama devamlı düşünüp kendini etkileme ben ne yedim diye keyfini çıkar yarım dilimcik pastanın.haklısın yağlar zaten çok sağlıksız uzak dur bu sırf diyet için değil normalde de gerekli.arada da ye ama kendini ksma yaşın küçük daha bi üniversite yaşına gel o zamn daha iyi verirsin kiloları.
arkadaslar bende 74 kılocukum beni de aranıza alırmısınız:18:

hoşgeldin canım.

Umarım ben de her hafta 1 kilo veririm ben çok zor kilo veriyorum metabolizam mı yavaş nedir?

Umarım ben de her hafta 1 kilo veririm ben çok zor kilo veriyorum metabolizam mı yavaş nedir?
benim hızlı azcık.yaş kaç bu arada.bide belli bi düzen oluşturmak şart zaten arada düzeni bozsanda kilo veriyon . bu hafta az düzenimibozdum ama az gerçekten.ona rağmen ilo verdim.

bende öyle düşünüyorumm o yüzden üni ye kadar hedefim 62 fln olsam iyidir şeklinde üni de 55 e incem ama

benim hızlı azcık.yaş kaç bu arada.bide belli bi düzen oluşturmak şart zaten arada düzeni bozsanda kilo veriyon . bu hafta az düzenimibozdum ama az gerçekten.ona rağmen ilo verdim.

:S yeşim abla sen şimdi 17 aralıktan bu yana 10 kg mu verdin?? :S vay be canınaa tebrikk ederimm darısı başımaa

1977 doğumluyum yani 34 e giricem inanamıyoruumm
18 den sonra hızlı geçiyo diyolarya haklılar. seninde kiloyu yavaş vermendeki nedenlerden biride yaşın.metabolizma 20 li yaşların sonundan başlayarak yavaşlamaya başlıyor.her sene yediğiniz yemeğin porsiyonunu biraz daha küçültün diyor uzmanlar

evet canım 5 haftada 10 kiloya yakın verdim ama ilk kilom biraz tok karnına gayet ödemli halimle.ilk hafta sonunda zaten 75 kiloydum yani doğrusu 1 ayda 7 kilo civarı vermiş oluyorum.

vay bee maşallah iyi vermişsin yine 75 tn 68 e :) bende yaklaşık o zamandan beri devam ediyorum diyete daha 4 kg fln gitti :S

vay bee maşallah iyi vermişsin yine 75 tn 68 e :) bende yaklaşık o zamandan beri devam ediyorum diyete daha 4 kg fln gitti :S
düzenli devam etsen düzenlide kilo veririsin ama 4 kiloda hiç fena değil. zaten aslında doğru olanda bu ayda 4-5 kilo vermek.bu yüzden benle kıyaslama kendini dediğimi yap yaptığımı yapma

kalori miktarı çok öenmli sayılmaz.önemli olan az az sık yemek. ya düzenli besleneceksin yada 1-2 saatlik aralarla 3-4 lokma bişi yiceksin.benim sırrım sanırım bu.akşam ve sabah geç yediğimi saymazsak.az ama sık sık yiyorum.yoksa ben bu hafta tatlıda yedim dışarda yemek yedim herzamankinden daha kalorili beslendim ama yine 1 kilo verdim.

1977 doğumluyum yani 34 e giricem inanamıyoruumm

Hoşgelmişsin canım bluemoon26 Eskişehirli misin yoksa sen?
Yardımcı olabilirim canım kilo cetveli konusunda...

bende 78 liyim...aralık ama

senamın başı döndü okumaktan

sen o muize metabolizmalılardansın bence yeşim abla =) dün sınıfta konuşuyoruz çocuğun biri basketçi uzun boylu ve çok zayıf bize dio ki siz nsl kilo verileceğini bilmiosunuz aslınbda işin sırrı çok yemekte dio kendisi nerdeyse her tenefüs elinde bi çikolata kek benzeri bişeyle dolaşır da bakın bana o kadar çok yiyorum ki vücudum depolamaya gerek duymuyo dio bizde dedikk o sensin biz senin kadar yesek şimdiye senin iki katındık kilo olarak

Slm kızlar nabersiniz ayy ne çene varrr sizde oku oku bitmedi:95:

Canım benim rica ederim ne demek :87:sevgin karşılıklı bitanem bizler burda sımsıkı kenetlendik herşeyin üstesinden hep birlikte gelicez inş.
bende dinledim o haberi hatta ara öğünde rafa kalkmış ara öğün diye bişey yok 3 öğündür yemek ve düzenli olmalı dedi doktor gülben ergenin programında
hmmmmmmmmmmm:26:
hoşgeldin melekcim aramıza
hayatım dikkatimi çekti dr. neden spiral takmanı önermedi:97:

oldukça seksi bi şekilde tartılarak 68.8 kilo olduğumu görmüş bulunmaktayım darısı sizlerin başına kızlar
kızlaarrr ben neden kilo veremediğimizi buldum yani sorunu çözdüm seksi bir şekilde tartılmadıqımız için kilo veremiyoruuuuzz
hayatım sende seksi tartıl 60ları deqil 50leri bile görürsün
pideyi gerektiğinden fazla yemediysen sorun yok.normalde max 1 ama aslında en ideali yarım pide ve yanında bol salata ve 1 bardak ayran.daha öncede dediğim gibi sen bi süre normal yediğinin yarısını yemeyi dene.
başladın yinee greeeeeeenn ne demek pideyi fazla yemediyse sorun yok abi pide yediyse sorun var 2-2=4 bu kadar
Aslıcım ben senin listeni görünce bu listeyle kilo verilmez demiştim hatırlıyormusun ayda yarım kilo vermek için diyetisyene gidilmez parana yazık sen gel beni dinle hem daha çok kilo verirsin hemde ben para almıyom beleş
canım tebrik ederim devamını bekliyorum

Ben ne yazdıqını ve ne okuduqumu çok iyi biliyorum sana göre yazdıkların normalse bu senin seviyenden kaynaklanıyor demektir ben böyle bişeyi asla normal karşılayamam sonuçta seninle hiçbir samimiyetimiz yok bnmle bu tarzda konuşamazsın ben 12 yaşındaki oqluma bile ''hadi leyn'' gibi sözler kullandırmıyorum heleki bir bayana asla yakıştıramam madem bu sözlerin sana normal geliyor bnmle bir daha muhatab olma..
bende 1 kilo vermişim 72 oldum ama menülerimi yazamıyorum zaten 3gündür dikkatte etmiyorum kızım hasata gece ayaktayız ondan gündüzde yedim buldugumu
Bitanem tebrik ederim afferin kıss sanaa bu çizgide devam etmeni umarım bu arada kızına çok geçmiş olsun inş. çabuk atlatır
Sehercim çok teşekkür ederim canım istanbuldaysan tanışırız kıss verdiğin kilodan dolayıda tebrik ederim başarılarının devamını dilerim hayatıımm:13:

bende dikkat etmeye çalışıyorum tatlıyı çıkarttım hayatımdan ekmeyi azaltım normal evde ne pişiriyorsam azmiktarda yiyiyorum bugün çok mutlu oldum kilo vermişim
dilşahım çok tebrik ederim cnm isteyince oluyor demekki :92:
slm kızlarrr bu hafta itibariyle 70 i gördüm yuppiii 1 kilocuk daha gitmişş
bilgecim canım benim çok tebrikler hayatım haftayada seni bu şekilde görmek istiyorum
arkadaslar bende 74 kılocukum beni de aranıza alırmısınız:18:

aaayyyyyyyyyyyy ay pardon fazlamı uzattım y leri hoşgeldin bitanem tabiki aramıza alırız hatta aldık bile ben buranın başbelasıyım adım sena:13: sıksık karşında beni bulacaksın menülerine yorum yapıp günlük azarını işiteceksin yani başka bir deyişle ben bu topiqin korkulu rüyasıyım

senamın başı döndü okumaktan
napıyım canım yaa çeneniz düşük az yazın çabuk bitsin okuması akşama kadar konuşuyosunuz işiniz gücünüz yokmu sizin aaaaaaaaaaa

neden saymıyormuşuz pastayıı e iyi ye ye ama sayma :96:
pastanın dışında menün süperrrrrrrrrrrr

bu arada arkadaşlar bugünkü menümü paylaşmıcam çünkü içinde yok YOK herşeyi sınırsız yedim yarın hiçbişey olamamış gibi aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…