70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bende dinlemiştim öyle birşey tv.den.ben açlık değilde kısa süre sonra tekrar tatlı ihtiyacım oluyor.yada acıkıyorumda tatlıylamı gideriyorum ki acaba??!! portakal mandilina o tarz şeyler yiyemem ben midemde sorun var.kan pıhtılaşmasıda var bende.değişik bir diyet uygulamıştım gebeliklerimden.birde hergun iğne vurulmuştum.yani epey sorunluyum aslında diyetisyene gitmem şart benim.mesela gebeyken yoğurt ve sütü sınırlı sayıda almam gerekiyordu.bu tür püf noktaları var da hala emzirme döneminde olduğumdan gitmiyorum.samsun dönüşü gideceğim inşallah. ozaman ek gıdalara başlamış olacağız.

evet bende yemek yiycem saat 18.30 son yemek saatim oyüzden gidiyrum bu arada ben cuma günleri tartımıyorum benim tartılma günüm pazartesi ben nasıl yapcam bu kuralları cumaya çevirsem acaba artı ben listede varmıyım acep

oo maşallah bu hafta herkes formda tebrik ederim.

adet dönemi çok farkediyo canım mümkünse tartıyla görüşmemek gerekiyo bi süre moral açısından. tebrik ediyorum hep böyle devam eder inşallah
teşekkürler tatlımm
canım çok çok geçmiş olsun.varsın kilon olsun bak 2 yavrucuğun olmuş verirsin tatlım.canım kuru meyve ve k flaksin 90 kalorilik atıştırmalığını öneririm tatlı yerine.veya meyve daha sağlıklı.

tatlım bende de ööle oluy yaa.herkes mesela yemekten önc tatlı yiyince tıkanır doyar ben aksine acıkıyorum kurt gibiinsülin direnci bu mu acaba??:26:

10 dakika boyunca top oynadım.çok yoruldum.tabi oğlum Yağızla beraber oynadım.tavsiye ederim.benim sporum da böyle galiba.duvara atıyorsunuz yere gel,rken üstünden zıplıyorsunuz.o çok yoruyor beni.diğerleride bacak hareketi oluyor.

haklısın canım artık azar azar vercez ama geri gelmiycek kilolar

ayağımı sürüyerek geldim sanırım.geldim geleli üye sayısı 2 katlandı topikte bereketli kadınım vesselam
iyi kızı el övermiş kötü kızı....neyse doğru söylüyon vesselam topiği şenlendiiryon kız sen olmasan kim sekreterlik yapacak topiğeavatarın de pek hoşmuş bu kime itafen ?:26::26:

Green4 canım tebrik ediyorum aramızda verdiğimiz ilk mezunumuzsun.aynı kulvarda rahimefunda diye bir arkadaşımız daha var.tebrik ediyorum canım....
ya ne mezunu bizi bırakıp 60-69 topiğine mi gidiyosunuz yaaa

geçmiş olsun canım allah bağışlasın bebişlerini

kız olur arada yanlış anlaşılmalar kimse artniyetli değil emin ol sadece herkesin eşref saatine denkgelemiyebiliyor

tebrikler 2.300bence cleo yu gectın gıbı

ben geldiiiiiiiiiiiiimmm
hoşgeldinkırmızı başlıklı kız gibi olmuşsun dikkat et kurda kuzuya yem olma

Son düzenleme:
bu arada benim tartı küsürleri göstermiyor.dijital değil yani.bazen bucuklu yorum yapıyorum ama tahminen biraz geçince bucuk diyorum.başka tartıda tartılmak istemiyorum.farklı çıkabiliyor.eşim digitalleri sevmiyormuş.bence kendide kılo aldığını görünce morali bozuluyorda ondan digital almadı tartıyı.bakalım bu gidişle yağız tartımızı kırar bence sonrada digital alırız.

avatarım günün anlam ve önemini simgeliyor.tartıldık zayıfladık bikinigiyer sobada yada petekte ısınırız
bugün iştahlıyım ve eşim yemeğinyanında sarmısak yiyince bende yedim kokmasın diye tabi midem ağrımasın diyede 2kaşık yeşil mercimek yemeğinden yeddim :18: öncesindede 1 büyükkeçiboynuzu yediydim biraz çok oldu ama olcak okadar arada yapacak bişi yok.hem hepsi yararlı gıdalar hiçbiri aburcubur değil sonuçta

Son düzenleme:
sen eşin yokken ver yağıza oynasın kırsın onu
dıjıtaller 15- 20 liralık bişey bile işini görür canım ben memnunum bazen 100 gram veriyoruz bu bile mutlu ediyo o yüzden oluşun bir an önce kırsında al bi tane

ya aynı fiyat zaten. ama takıntı işte bozulunca ben alaam zaten daha iyi takip adiliypor öyle.

hahaha olabilr tartıyı ortalarda bırak bari. bu arada normal tartıda tartılırken ayaklarını kenara doğru ve birbirn göre paralel olacak şekilde koy.asla tupuklar ortaya gelecek şekilde koyma.en doğru ölçüyü ayaklar göstergenin 2 yanında kalacak ve birbirine paralel olacak şekilde gösterir.

kızlarrrr geçmişi okuyum dedimm ama o ne! nerdeyse 15 sayfa hatta daha fazla bile olabilirr :S geri dönüp okuycam birazdan ama önce günümü paylaşıyım dedim...
ben bugün tartılamadım çünkü bizim evde tartı yok :S ben diyetisyende tartılıorum onunlada randevum yarın nolurr beni affedinnnnn :'( nese ben yine de raporumu veriyim

sabah(07.30-08.30)
1 domates
büyük bi elmanın yarısı
1 bardaqk şekersiz çay
1 bardak sade kahve

11.00-11.40 beden dersim vardı az da olsa hareket ettim 15 dk fln badminton oynadım kalanında da pasif voleybol

öğlen(11.50-12.10)
tavuk döner (ekmeğin içine konanları tabağa aldırdım yağsız yerinden koydurdum)
turşu
marul salata
domates
kısaca bi dürümün içindekiler ama yeşilliği bol eti az
1 ayran

ara (13.00)
1 bardak yeşil çay

ara(17.00)
arkadaşın doğum gününü kutladık büyük bi dilim pastanın yarısını yedim onu da çok ısrar ettiler diye yedim
1 kutu zero cola

akşam(18.30-19.00)
1 tabak limonlu haşlanmış brokoli
1 tane domates
1 bardak zero cola

bunların kalorileri... yaklaşık olarak hesaplattım... pasta 100 gr olmayabilir böle avcum kadar bi dilimin yarısıydı

[1] Elma 0.7 ADET 42.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[4] Tavuk 70 GRAM 150.50
[5] Domates 1 ADET 14.00
[6] Turşu 50 GRAM 5.00
[7] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.2 LİTRE 82.00
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
[10] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300.00
[11] Brokoli 100 GRAM 35.00
[12] Domates 1 ADET 14.00
[13] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32

Toplam : 750.82kal.

Son düzenleme:

sabah kahvaltısını biraz daha kuvvetliyapsaymışın fena sayılmıyacakmış bebeğim.en fazla şey yiyeceğin biliyosunki kahvaltı.bu yüzden bidaha böyle yapma ve daha düzgün bi kahvaltı yap

ya aslında uyuyakaldım bugün hemen bi domates yedim 1 çay doldurdum içtim kahveyle yarım elmayı okulda ders başlamadan yiyebildim anca :S

ya aslında uyuyakaldım bugün hemen bi domates yedim 1 çay doldurdum içtim kahveyle yarım elmayı okulda ders başlamadan yiyebildim anca :S
yemeklerini herzaman nceden hazırla bebeğim.sabah kahvaltın ve akşam ymeğin bi gece önce hazır olsunkki sen gün içinde zorlanma.

Ben geldiiimmm... BUrda olmak çok güzel eve şimdi geldim ve saldıracaktım yiyeceklere ama dur dedim hemen kızlara hesap vericem o yüzden kendimi frenledim, çorba karnıbahar ve 2 dilim ekmek yedim... Şaka bi yana cidden motive oluyorum burda hepiniz iyi ki varsınız... Ben kilo cetveli hazırlıyorum ama yapıştıramıyorum...

1.67 boy
73 kilo
hedefseeeee 10 kg

yemeklerini herzaman nceden hazırla bebeğim.sabah kahvaltın ve akşam ymeğin bi gece önce hazır olsunkki sen gün içinde zorlanma.

onun için dünden haşlanmış brokolim vardı akşama sabahta annem hazırlar kahvaltıyı genelde dün tartışmıştık uyandırmamış beni sadece bi domates dilmiş benim için ztn kendileri içinde çayları vardı onlar çıkmak üzereyken uyandım ben beni de onlar bırakıyo okula tabi nasıl yetiştiğimi o çayı nasıl koyup içtim hangi ara domatesi yedim hatırlamıyorum :S
akşam da sinir etti beni ztn balığı çok sevdiğimi bilir dün benm brokol ihaşlarken başka bişi yemicekmisin sen balık ve brokoli dışında diodu bende yiycem ama sağlıklı şeyler olduğu zmn die terslemiştim eve bi geldim balık kızartmışlar sırf ben brokoli yemiyim diye yapmadıysa bende neyim! sonra dio ki olmasa balık yok dersin olunca laf ediosun dio bi de ! kızartma ya tavada kızartma güya yağsızmış kendi yağında kızarmış inat ettim yemedim hep bunu yapıyo delircem ben brokoli yiyorum ordan karı koca mmmm balıkta çok lezzetli olmuş fln diolar :'( :'(

CANIMCIM menün güzel green in dediği gibi kahvaltı önmeli ama geç kalmışsın.tatlım ben bööle geç klma durumlarında sütle k flaks yiyorum yağı da çokk az tadı da çokk güzel tavsiye ederimmcanım çekti ama daha sabah yedimm

canım yarın hatırlatırsan sana yardımcı olurum.bu kullandığım pc de çok bişiyapamıyorum

asilik yapılmaz anneye.kendini çok şartlandırmışsın yağsız olcak tuzsuz olcak diye.bi süre sonra deli gibi aç hissedecksin.verdiğin kiloyu alacaksın.evde pişen ne yeek varsa hepsinden 1 er yemek kaşığı al.sadece okadar fazlası değil.çok yanlış besleniyosun çokk sen daha yeni başladın büyümeye bizim gibi koca kadınlara bakma biz artıksadce yaşamak için yemeliyiz ama sen farklısın.böye devam edersen söylim verdiğin kiloları çok geçmeden geri alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…