70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyy kıyamam yaaa küçüğüme tatlı biraz yeseymişin keşke yağını peçeteyle al bööle durumlarda.bi kaç tane ye dadlum sen gelişme çağındasın daha.

yağsız süt yok ki evde hatta hiç süt kardeşimin süper besleyici denge sütleri dışında...

ama bu kaç oldu bi bilsen yeşim abla? ben şu ana kadar kaç kez diyete başlayıp onun yüzünden hiçbiyere varamadım ve artk çok çatışıyoruz bana sürekli kendinle barış kilo vermene gerek yok zayıf kızlara özenme sen onlar gibi olamazsın fln dio gözümün önünde tatlı yiolar düşün ben de geriliyorum ve aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum artık 16 yaşındaym ve biyolojik yaşım 30 çıkıyo vücut analiz değerlerime göre düşünebiliomusun... hayatımın en güzel döneminde hatta çocukluğumu da eklersek hayatımın en güzel dönemlerinde kocaman bi göbeği ve inanılmaz kalın bacakları olan biriydim-biriyim... yaşıtlarımı görünce ağlayasım gelio artık ve o hala bana sen onlar gibi olamazsın kendinle barış fln dio destekleyeceği yerde :84::84: çok konuştum biliyorum ama psikolojim çok bozuk bu konudan yana

oyyy kıyamam yaaa küçüğüme tatlı biraz yeseymişin keşke yağını peçeteyle al bööle durumlarda.bi kaç tane ye dadlum sen gelişme çağındasın daha.

çok psikolojim bozuk benim bu konuda artık... yaşıtlarımı görünce ağlayasım gelio bugün en sevdiğim yiyceklerden biri olan 1 dilim pastayı yerken bile sürekli kaç kcal aldığımı düşündüm yediğimi bile anlamadım ztn 20 dk fln sürdü yarısını bitirmem... onun pişmanlığıyla eve geldim bi de kasıtlı yapıo bu ilk değil çok sinirlerimi bozdu diyetisyenimle de bu etlerin yağ olayını konuşmuştuk etlerdki yağ değil protein gerekliymiş vücuda ztn normalde de sağlıklı olan olabildiğince yağsız tüketmek kıyma fln alırken yağsız almak demişti ve kızartılan sebzeleri bile yemememi söylemişti kızartma normalde de sağlıksız bişimiş çünkü GI değerlerine etkeyip direk depo ediliyomuş o yüzden kızartılmış herşeyden uzak durmaya çalış hayatın boyunca demişti

Teşekkür ederim canım... Bugün cuma yemeden içmeden de nasıl geçer bu akşam yaaaa
yaa maa yok.bişeylere ulaşmak için biraz özveride bulunmak lazım.yoksa cumasıda aynı salısıda

içinde bulunduğun pisikolojiyi anlıyorum canım.sende hakısın annende.
1.si diyete başlamak içinçok gençsin bu ilerki yaşların için oldukça tehlikeli.tabikilo vermen gibi kilo almanda tehlikeli
2.sen gelişeçağındasın ve herşeyden edini soyutlamışı bu çok çok yanlış.yememen yada az yeen gerekn şey ekmek ve tatlılar.bunun dışında evde pişen her yemekten küçükporsiyonlar şeklinde tüketmelisin.yemek çeşidine bağlı olarak akşam tabağında max 5kaşık olacak şekilde yemek koy.ekmek yeme.
bununla zayıflayamazsan gel beni bul

diyetisyenin çok etkilemiş seni ya.böyle insanlarda tam sopalık.1. sişunu bil yaşıtların kadar düzgün bi fiziğe sahipsin ve gözünde onlar nekadar mükemmelse send öylesin.bu psikolojiyle devam edersen canımsadece bu özgüven eksikliğinden dolayı bile kilo veremeyebilirsin.
nezamana kadar brokoli yicen bielmaya yaşıyacakın.bilki bunları bıraktığın ilk gün kilo almaya başlayacaksın sonrada gerisi gelcek.

gelir evi basarım amaaa bizim evde sağlıklı bişiler pişmiyo ki hiç hep diyetisyenlerin ve televizyonda fln doktorların hayat boyu tavsiye etmediği şeyler... ya kızartma ya bol yağlı pilav sabah bile yumurtayı sade pişirip yemezler bi avuç yağ koyarlar bi de peynirle fln da yapmazlar evde sucuk varsa sucukla yoksa da patatesle yaparlar yani bizim evde kilo vermeyi geçtim kilo almamak bile imkansız aslında... o yüzden işte artık kendime brokoli fln haşlıyorum yarında akşama sağlıklı bi yemek yapıcam kendime brokolim bitti çünkü... ama buna rağmen bi de laflarıyla hareketleriyle sabote etmeye çalışıo ya deliriyorumm! :2::2:

bu evde yaşadığın sürece bu düzen değişmeyek bunu bil.bu yüzden sen değişeceksin.çok yağlı olması yenemiyecek anlamna gelmiyo.her şeyden tadımlık alarakk hem sağlıklı beslenir hem kiloverirsin. 5 kaşık kuralını uygulamanı tavsit ederim. hem evde huzur olurhem senin karnın doğru şekilde doymuş olur . olmadı topla bohçanı toplan gel bekliyoum

iyi de ben doymam ki 5 kaşıklaaa bu biirrrr ikincisi de ztn şurda 1 yılım bile kalmadı hatta evde kardeşim ders çalıştırmıyo diye seneye beni yurda yerleştirmeyi düşünüyolar ygs senem diye ve üni de istanbul u düşünüyorum ztn 1 seneden gelcem oraya merak etmee bende istiyorum ki üni ye kadar şu kilolarımdan kurtılıyım kendimle barışıyımm en azından seneye bu kadar dikkat edemicem ders çalılmaktan yemeklere fln ne bulsam yiycem yani o yoğun tempoda o yüzden en azından bu sene biraz veriyim dikkat edipte istiyorum bakarsın üni ye istanbula gelene kadar 55 fln olmuşum manken gibiiii inş hepimizin başınaaa

Uzun zamandır kilo veremiyorum... Şöyle bir düşünürdüm çok bişi de yemiyorum gibi gelirdi bana... Ne yiyorum ki derdim... Sonra ediklerimi yazmaya başladım... Evet evet ben resmen yiyormuşum özellikle de çikolata, kurabiye vs vs tam aburcuburcuyum... Yemek yemeyi sevmediğimi anladım.. Ama bize asıl kilo aldıran aburcuburlar...

O yüzden evde yemek varken evdeki yemeği az az da olsa yemelisin canım.. Ama sana çikolata , kurabiye gibi delirtici şeyler sunarlarsa elbette buna karşı çık... Ama yaşın çok küçük yemeğini lütfen ihmal etme...

Şimdi yeşil çay zamanı...

denicem... aynen yeşil çaya verdim kendimi bende

5 kaşıklaçok rahat doyarsın öyle gözünde az görünmesin. bu 5 kaşık dediğim sadece yemekler içinyoksa yanında istediğin kadar salata tüketebilirsin. ben şuan kullandığım lap.klavyesi sorunlulduğuiçin çok şey yazamıyorumyoksa daha yazaamda sen yarın bi diteyisyenine git ondan sonra konuşalımolurmu:26:

oldu ablamm sizi de sıktım bölee ama yarın tartılcam bende bakalım verebilmişmiyim...

oldu ablamm sizi de sıktım bölee ama yarın tartılcam bende bakalım verebilmişmiyim...
sıkılmakne kelime ben asıl sana yardımcı olamadıımız için üzülüyorum.biraz bukilo verme konusundaki düşüncelrini değiştirebilsek ve sağlıkla kilo verdirebilseek daha mutlu olacağım.

hoşgeldin aldık bile açıl bize neden dolayı bu kilo problemi.diyete başladınmı yoksayenimi başlıyacaksın :26:

82 kıloyla basla dım ilk yavaş yavaş verdim boyum 165 74 kıloyum hedefim 60 olmak ama insanın ilk zamanlardakı motivasyonu olmuyo siz neler yapıyosunuz

82 kıloyla basla dım ilk yavaş yavaş verdim boyum 165 74 kıloyum hedefim 60 olmak ama insanın ilk zamanlardakı motivasyonu olmuyo siz neler yapıyosunuz
yemiyoz herkesin kendine has yöntemlei var.nekadarsürede bu 8 kiloyu verdin.kaç yaşındasın venekadar zamandır 74 kilosun.ilkez sana bu kadar soru soruyorum cevaplarına göre yorum yapmak istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…