70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor yapan insanlar böyle olabiliyor.benimde bi arakadaşım sürekli yiyerek kas yapmıştı bide erkek metabolizması bizimkinden çok çok farklı.bak benim kociş akşam 6 da yemek yedi. sonra 2 bardak meyva suyu içti çubuk kreker susamlı çubuk yedi hoşbeş gofret yedi ve şimdi tekrar yemek yedi ve kilo almıyor. bayanlar düzenli beslenip kararında yedikleri zaman kilo verirler erkekler öyle değil boşver sen kulak asma kimsenin söylediklerini.çevrendekiler senin bu takıntını keşfetmişler bu yüzden sürekli böyle üzerine geliyolar.

seksi tartılın tabi dijital tartıda en doğrusu budur.normal tartılarda farketmiyo pek
normal bi diyet uyguladığında yiyeceğin yarım pidenin çok bi kötü yanı yok ama gün içerisinde başka hamurişi yemediysen.bide zaten arkadaş emziriyo bizler kadar kasmasına gerek yok henüz. hele bi emzirmeyi bıraksın öyle alırız ipleri elimize

iyi bakalım senin menüyüde bebeğimin pastasınıda saymayalım bugünlük .hadi allah rahatlık versin ama kilo vermesin

bak ben dedim ama pasta dışında beğenceksinnn diee et yedim! hemde ekmeksiz! hem de yanında ayranla! meyve de az yedimm ama mmmm sen pek düzgün yememişsin ama bence paylaş yine de baktıkça hatırlar ona göre dikkat edersin ben pastayı b,le yazdım

erginsena teşekkür ederim umarım veririmm 70 geldiğimde burda davul çalarım heralde bendede 70 fobisi var 70 e bi gelsem aşaı inerim sankii

erginsena teşekkür ederim umarım veririmm 70 geldiğimde burda davul çalarım heralde bendede 70 fobisi var 70 e bi gelsem aşaı inerim sankii
inersin canım hiç stres yapma bu konuda.böyle çok düşünürsen kilo vermekte zorlanırsın.70 zaten ilginç bi sınır.altına geçtinmi başkasın üstüne geçtinmi başka

bende ikinci çocuk için zayıflıyorum bu kiloyla doktora gitmekten utanıyorum resmen birde 9 ay sonunda yerden kalkamam heralde

bana da 69 öle gelio diorum ki bi 69 fln olsam 60 ları geçerim bi bakmışım 60 olmuşum yarın tartılabilcem bende ancak gelir gelmez ilk işim size yazmak olcak :) şaka maka baya sardı yalnız böyle bişi yiycekken fln aklıma yorumlarınız gelio direk ıh ıh yiyemem yememem gerek diorum

bende ikinci çocuk için zayıflıyorum bu kiloyla doktora gitmekten utanıyorum resmen birde 9 ay sonunda yerden kalkamam heralde
yani önceden önlemini almak önemli.benim arkadaşımda ramazandan sonra diyete başladı sırf bu yüzden.81 kiloydu 74 e düştüğünde hamile kaldığını öğrendi.biraz hamileliği zorlu başladı kilo kaybı yaşadı şimdi 72 kilo.ki kilo vermemiş olsaydı onun içinde çok büyük sorun olurdu.bencede önceden vermen en doğrusu.

az tadına bi parça ve nefsini köreltmeyi öğren.bak şimdi benim yanıbaşımda hemen mausemun dibinde bi tabak içerisinde hoşbeş var ve buram buram kokuyor. ama napıyorum yemiyorum

bende öyle tahmin etmiştim ya eskişehirli yada 26 yaşındasındır diye.zaten tipik eskişehirli illa nickinin bi yerine 26 yı eklicek

haha cidden yaa es es es ki ki ki es ki es ki es ! bu arada bana mı diosun yani 3 gün revanili ortamda durmuşum gözümün önünde patates kızartması yenmiş dün ben brokoli yemişimm çekmeceler kardeşimin abur cubur larıyla dolu annemler daha bu akşam çayın yanında kurupasta yediler ben elimi sürmedim

21.01.2011 tarihli yarışma sonucumuz kızlar,
triendy21...........78,8............76,2.........2,6 kg ile birincimiz
shryvz..............74,3.............72...........2,3kg ile ikincimiz
cleopatra............77,5...........75,7.........1,8kg ile üçüncümüz
green4...............70..............68,8.........1,2kg ile dördüncümüz
cenera...............73..............72.............1 kg ile beşincimiz
bilge..................71..............70..............1 kg ile beşincimiz
mektup..............75,1............74,5..........600gr ile altıncımız
nilimben............72,2.............71,7..........500gr ile yedincimiz
asl35...............73,9..............73,5..........400gr ile sekizincimiz

gelelim haftanın kilo ve ceza alanlarına,
mountainmist.........70,8...........71,3.........+++++500gr ........100mekik ceza27:)
sweetler...............71,5...........71,8.........+++++300gr..........100 mekik ceza27:)
ayşebahar.............70,8..........70,5..........300gr ile haftalık sınırı geçemedi.100mekik ceza27:)
erginsena.............75,7............75,5........200gr ile haftalık sınırı geçemedi.100 mekik ceza27:)
sudem34..............74,2.............74,2..........000000kilosunu korudu yinede 100 mekik ceza27:)

ARKADAŞLAR KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM

KİLO BİLDİRİM YAPMAYAN ;
GÜL78
HANDEOR
EZGİİLKNUR
DİLALAYKA
RAHİMEFUNDA
MELOŞ85
BENEFSECUN
NHR
ANNA-MARİA
BEBİŞİM09
NAROT
YARINDA YAPMAZLARSA DİSKALİFİYE OLACAKLARDIR....

GELELİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YENİ RAKİPLERİMİZE
DİLŞAHIM.......77
GELGİT......72
ARCAK81......73,6
NİGDELİM......78
YAN............75
ELİFADA......75
ZEYAS.......74
BLUEMOON26..73
GÜLİSTAN....77
MELEKBADE....73
AAAYYY......74

İNDEPENDENT YARIN BİLDİRECEK

TEKRAR TEBRİK EDİYORUM KIZLAR ,KİLO VEREMEYENLERDE ÜZÜLMESİN ÇEKSİNLER MEKİKLERİ
Bİ GÜZELLLLLL

Son düzenleme:
genel olarak diyorum.kendini çok kasıp mahrum etme sevdiğin şeylerden.sonra bi yerde kendine hakim olamaz 1 yiyeceğine 10 yersin.bu yüzden arada bir nefsini köreltmek adına sevdiğin şeylerden bi lokmacık al.

selam kıslarrr
anca girebildim nete cuma akşamı olduğu için erken kalkma sorunum yok.
ama her akşam 10 da tavuk gibi yattığım için uyku bastırdı..
metabolizması yavaş yaşlı bi kadın olarak bana epey bi uyku lazım hadi size baş başşşşşş

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yabancı kaldım sanırım kilomu kime nereye nasıl bildirmeliydim kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…