spor yapan insanlar böyle olabiliyor.benimde bi arakadaşım sürekli yiyerek kas yapmıştısen o muize metabolizmalılardansın bence yeşim abla =) dün sınıfta konuşuyoruz çocuğun biri basketçi uzun boylu ve çok zayıf bize dio ki siz nsl kilo verileceğini bilmiosunuz aslınbda işin sırrı çok yemekte diokendisi nerdeyse her tenefüs elinde bi çikolata kek benzeri bişeyle dolaşır da bakın bana o kadar çok yiyorum ki vücudum depolamaya gerek duymuyo dio bizde dedikk o sensin biz senin kadar yesek şimdiye senin iki katındık kilo olarak
seksi tartılın tabi dijital tartıda en doğrusu budur.normal tartılarda farketmiyo pekSlm kızlar nabersinizayy ne çene varrr sizde oku oku bitmedi:95:
Canım benim rica ederim ne demek:87:sevgin karşılıklı bitanem bizler burda sımsıkı kenetlendik herşeyin üstesinden hep birlikte gelicez inş.
hmmmmmmmmmmm:26:
hoşgeldin melekcim aramıza
hayatım dikkatimi çekti dr. neden spiral takmanı önermedi:97:
kızlaarrrben neden kilo veremediğimizi buldum yani sorunu çözdüm seksi bir şekilde tartılmadıqımız için kilo veremiyoruuuuzz
hayatım sende seksi tartıl 60ları deqil 50leri bile görürsün
başladın yinee greeeeeeennne demek pideyi fazla yemediyse sorun yok abi pide yediyse sorun var 2-2=4 bu kadar
Aslıcım ben senin listeni görünce bu listeyle kilo verilmez demiştim hatırlıyormusunayda yarım kilo vermek için diyetisyene gidilmez parana yazık sen gel beni dinle hem daha çok kilo verirsin hemde ben para almıyom beleş
canım tebrik ederimdevamını bekliyorum
Ben ne yazdıqını ve ne okuduqumu çok iyi biliyorum sana göre yazdıkların normalse bu senin seviyenden kaynaklanıyor demektir ben böyle bişeyi asla normal karşılayamam sonuçta seninle hiçbir samimiyetimiz yok bnmle bu tarzda konuşamazsın ben 12 yaşındaki oqluma bile ''hadi leyn'' gibi sözler kullandırmıyorum heleki bir bayana asla yakıştıramam madem bu sözlerin sana normal geliyor bnmle bir daha muhatab olma..
Bitanem tebrik ederim afferin kıss sanaabu çizgide devam etmeni umarım bu arada kızına çok geçmiş olsun inş. çabuk atlatır
Sehercim çok teşekkür ederim canım istanbuldaysan tanışırız kıssverdiğin kilodan dolayıda tebrik ederim başarılarının devamını dilerim hayatıımm:13:
dilşahım çok tebrik ederim cnmisteyince oluyor demekki :92:
bilgecim canım benim çok tebrikler hayatımhaftayada seni bu şekilde görmek istiyorum
aaayyyyyyyyyyyy ay pardon fazlamı uzattım y lerihoşgeldin bitanem tabiki aramıza alırız hatta aldık bile ben buranın başbelasıyım adım sena:13: sıksık karşında beni bulacaksın menülerine yorum yapıp günlük azarını işiteceksin yani başka bir deyişle ben bu topiqin korkulu rüyasıyım
napıyım canım yaa çeneniz düşükaz yazın çabuk bitsin okuması akşama kadar konuşuyosunuz işiniz gücünüz yokmu sizin aaaaaaaaaaa
neden saymıyormuşuz pastayııe iyi ye ye ama sayma :96:
pastanın dışında menün süperrrrrrrrrrrr
bu arada arkadaşlar bugünkü menümü paylaşmıcam çünkü içinde yok YOK herşeyi sınırsız yedim yarın hiçbişey olamamış gibi aynen devam
napıyım canım yaa çeneniz düşükaz yazın çabuk bitsin okuması akşama kadar konuşuyosunuz işiniz gücünüz yokmu sizin aaaaaaaaaaa
neden saymıyormuşuz pastayııe iyi ye ye ama sayma :96:
pastanın dışında menün süperrrrrrrrrrrr
bu arada arkadaşlar bugünkü menümü paylaşmıcam çünkü içinde yok YOK herşeyi sınırsız yedim yarın hiçbişey olamamış gibi aynen devam
inersin canım hiç stres yapma bu konuda.böyle çok düşünürsen kilo vermekte zorlanırsın.70 zaten ilginç bi sınır.altına geçtinmi başkasın üstüne geçtinmi başkaerginsena teşekkür ederim umarım veririmm 70 geldiğimde burda davul çalarım heralde bendede 70 fobisi var 70 e bi gelsem aşaı inerim sankii
erginsena teşekkür ederim umarım veririmm 70 geldiğimde burda davul çalarım heralde bendede 70 fobisi var 70 e bi gelsem aşaı inerim sankii
Hoşgelmişsin canım bluemoon26 Eskişehirli misin yoksa sen?
Yardımcı olabilirim canım kilo cetveli konusunda...
bende 78 liyim...aralık ama
yani önceden önlemini almak önemli.benim arkadaşımda ramazandan sonra diyete başladı sırf bu yüzden.81 kiloydu 74 e düştüğünde hamile kaldığını öğrendi.biraz hamileliği zorlu başladı kilo kaybı yaşadı şimdi 72 kilo.ki kilo vermemiş olsaydı onun içinde çok büyük sorun olurdu.bencede önceden vermen en doğrusu.bende ikinci çocuk için zayıflıyorum bu kiloyla doktora gitmekten utanıyorum resmen birde 9 ay sonunda yerden kalkamam heralde
bana da 69 öle geliodiorum ki bi 69 fln olsam 60 ları geçerim bi bakmışım 60 olmuşum yarın tartılabilcem bende ancak gelir gelmez ilk işim size yazmak olcak :) şaka maka baya sardı yalnız böyle bişi yiycekken fln aklıma yorumlarınız gelio direk ıh ıh yiyemem yememem gerek diorum
bende öyle tahmin etmiştim ya eskişehirli yada 26 yaşındasındır diye.zaten tipik eskişehirli illa nickinin bi yerine 26 yı eklicekçok sevinirim canım evet eskişehirliyim26 dan belli dimii
bende öyle tahmin etmiştim ya eskişehirli yada 26 yaşındasındır diye.zaten tipik eskişehirli illa nickinin bi yerine 26 yı eklicek
çok sevinirim canım evet eskişehirliyim26 dan belli dimii
genel olarak diyorum.kendini çok kasıp mahrum etme sevdiğin şeylerden.sonra bi yerde kendine hakim olamaz 1 yiyeceğine 10 yersin.bu yüzden arada bir nefsini köreltmek adına sevdiğin şeylerden bi lokmacık al.hahacidden yaa es es es ki ki ki es ki es ki es ! bu arada bana mı diosun yani 3 gün revanili ortamda durmuşum gözümün önünde patates kızartması yenmiş dün ben brokoli yemişimm çekmeceler kardeşimin abur cubur larıyla dolu annemler daha bu akşam çayın yanında kurupasta yediler ben elimi sürmedim
ne güzeeeelll es es ki ki ama ben ankarada oturuyorum işim gereği her ay eskişehire geliyorum ben ailem orda...bende Eskişehirliyim....
bende sadece eskişehirde yaşıyorumbende Eskişehirliyim....
1 ye nolurrrr 1111111111111111111111111111 :84::84:ne güzeeeelll es es ki ki ama ben ankarada oturuyorum işim gereği her ay eskişehire geliyorum ben ailem orda...
Çok acıktım ben 2 mandalina yicem izninizle
ben yabancı kaldım sanırım kilomu kime nereye nasıl bildirmeliydim kiii21.01.2011 tarihli yarışam sonucumuz kızlar,
triendy21...........78,8............76,2.........2,6 kg ile birincimiz
shryvz..............74,3.............72...........2,3kg ile ikincimiz
cleopatra............77,5...........75,7.........1,8kg ile üçüncümüz
green4...............70..............68,8.........1,2kg ile dördüncümüz
cenera...............73..............72.............1 kg ile beşincimiz
bilge..................71..............70..............1 kg ile beşincimiz
mektup..............75,1............74,5..........600gr ile altıncımız
nilimben............72,2.............71,7..........500gr ile yedincimiz
asl35...............73,9..............73,5..........400gr ile sekizincimiz
gelelim haftanın kilo ve ceza alanlarına,
mountainmist.........70,8...........71,3.........+++++500gr ........100mekik ceza27:)
sweetler...............71,5...........71,8.........+++++300gr..........100 mekik ceza27:)
ayşebahar.............70,8..........70,5..........300gr ile haftalık sınırı geçemedi.100mekik ceza27:)
erginsena.............75,7............75,5........200gr ile haftalık sınırı geçemedi.100 mekik ceza27:)
sudem34..............74,2.............74,2..........000000kilosunu korudu yinede 100 mekik ceza27:)
ARKADAŞLAR KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
KİLO BİLDİRİM YAPMAYAN ;
GÜL78
HANDEOR
DİLALAYKA
RAHİMEFUNDA
MELOŞ85
BENEFSECUN
NHR
ANNA-MARİA
BEBİŞİM09
NAROT
YARINDA YAPMAZLARSA DİSKALİFİYE OLACAKLARDIR....
GELELİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YENİ RAKİPLERİMİZE
DİLŞAHIM.......77
GELGİT......72
ARCAK81......73,6
NİGDELİM......78
YAN............75
ELİFADA......75
ZEYAS.......74
BLUEMOON26..79,6
GÜLİSTAN....77
MELEKBADE....73
AAAYYY......74
İNDEPENDENT YARIN BİLDİRECEK
TEKRAR TEBRİK EDİYORUM KIZLAR ,KİLO VEREMEYENLERDE ÜZÜLMESİN ÇEKSİNLER MEKİKLERİ
Bİ GÜZELLLLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?