70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilim ben geç kaldım vermeye yaaa çok özürrrr bunadım mı ne canım ben 78.8 geldimmmm şükür bu hafta almadımmmmmmm

maşallah kıslarrr ne güzel vermişsinizzz tebrk ederim hepinizi devamını diliyorum darısı başıma inşşşş

Selam kizlar, nabersiniz, ben bugun bir kac kez girdim yazilanlari okudum ama kendim yazamadim,gerci kimse benim yazilarima yorum yapmamis, bayagi yogun bi gun gecirdim, cok cok dikkat ettim bugun, sabah kalktim cocuklarimi okula goturdum geldim, bir bardak elma sirkeli su ictim, arkasindan form cayimi ictim, nete girdim yazilanlari okudum, 11 gibi kahvalti yaptim, bir parca beyaz peynir, 3 tane zeytin ve bir yumurta yedim, bir bardakta cay ictim, hemen arkasindan buyuk bir bardak sicak su ictim, ev isi yaptim, alisverise gittim, yaklasik 40 dakika disarda yurudum, eve gelince yurume bandimda 60 dakika 6 km hizla yurudum, arada bir kostum,dusumu aldim, yemek yaptim,bir elma yedim, 6 da cocuklari almaya dersaneye gittim, 8 gibi aksam yemegi yedik bir kase corba ve bir tabak sebze yemegi yedim. hic ekmek yemedim, gun boyu bol bol su ictim, simdide yine form cayimi iciyorum, birazdanda yatarim, 78 ile basladim bakalim cuma ne olcak, iple cekiyorum cumayi, normalde cabuk verip cabuk alan bir bunyem var, insallah guzel veririm :))))gorusmek uzereeee...

kizlar benim cizelgede birsorun var sanirim, tavsan ters tarafa kosuyor :))) ben kilo verecem derken bu tavsan bana aldiracak gibi :)))

kizlar benim cizelgede birsorun var sanirim, tavsan ters tarafa kosuyor :))) ben kilo verecem derken bu tavsan bana aldiracak gibi :)))

slm kıslar

bildirim
başlangıç :81
geçen hafta :79,5
bu hafta :79
giden :0,5
toplam giden :2

canım maşallah çok hareketlisin ama sabah kahvaltın ve akşam yemeğin arasında çok çok uzun bi zaman aç kalmışsın.bu gibi durumlarda vucut direnişe geçer ve kilo veremezsin.az az sık sık yemelisinki helede gün içinde bukadar hareketliysen.11 de yiyip bidaha en geç 3-4 arası tekrar bişiler yemelisin. akşam yemeği satiniz oldukça geç çünkü.

hahaha.tavşan bu biliyosun keyfine göre takılır.bidahaki çizelgende kullanmaz ceza verirsin ona
Herkese günaydınnnn
günaydın

seçtikleri bi gün çay yanında bisküvi yesinler =) şahsen en çok bunu arıyorum ben şöyle akşam oturduğumda çayımın yanında 2-3 petibör tırtıklamayı
hakikaten ya ne süper bişi olur bu haftada ödüllendirmek istemiyorum kendimi aslında.bir dahaki hafta izmire gidince artık ne bulursak onu yicez bari evde biraz dikkat edim

shryvz,triendy21,cleopatra,green4 arkadaşlar sizlere ödül olarak bu hafta en çok canınızın çektiği ama bu hafta yiyemediğiniz şeyleri 2 güne bölün tıka basa yiyin gayrıııı ok?
bu haftada yedim sanki herşeyi.gözümü fıldır fıldır döndüren bi taze ekmek olmuştu.napim 1 gün yarım ekmek giğer gün yarım ekmek yiyip 1 ekmeğimi tamamlim

artık benim de bir kilo çizelgem varrrr heyoooo
hadi bakalım inşallah bundan sonra hızla değişir o çizelge

shryvz,triendy21,cleopatra,green4 arkadaşlar sizlere ödül olarak bu hafta en çok canınızın çektiği ama bu hafta yiyemediğiniz şeyleri 2 güne bölün tıka basa yiyin gayrıııı ok?

teşekkür ederim canımm
ben dün kontenjanımı doldurdum
1 küçük kutu puding yedim ama çook canım çekmişti

teşekkür ederim canımm
ben dün kontenjanımı doldurdum
1 küçük kutu puding yedim ama çook canım çekmişti
çok canım çekseydi öyle küçük müçük hiçbişi doyurmaz beni allahtan o kıvama daha gelmedim sadece içim gidiyo kendimi zaptedecek şeyler buluyorum

günaydın hepinize.ben bu sabah cok güzel sınırlandırdım kahvaltımı.atıştırmada yapmadım.yalnız gece malum sık kalkıyorum ve bildiğiniz üzere 3-4 gibi insan çok acıkıyor o arada 2 tane bisküvi attım ama gece kalkmalarımda toplam 1 litrede su içiyorum.Allahtan su içimim iyi.öğle ne yiyeceğime kararr vermedim.

aynen cnm yaa bende 69u görsem dünyalar bnm olacak:97: ama gördüğünüz gibi 75 bana kene gibi yapıştı bırakmıyor ama sen maşallah sınırdasın 1-2 haftaya kalmaz 60ları görürsün

birinci,ikinci ve üçüncü arkadaşlarımıza ödüllerimiz ne olsun kızlar
ödülleri şey olsun bnm karşıma geçip ohh olsun sena sana haftanın yüz karası oldun diye göbek atsınlaaaaarrrrrrr

sakın inanmayın NİLE kızlar kıskanıyor sizi kilo aldırmaya çalışıyor sizee

Herkese günaydınnnn
günaydınnnn bebeğimmmmmmm

greennn naber fıstıqım bakıyorumda iş başındasın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…