seçtikleri bi gün çay yanında bisküvi yesinler =) şahsen en çok bunu arıyorum ben şöyle akşam oturduğumda çayımın yanında 2-3 petibör tırtıklamayı
rakibem nasılsın ?ne kadar verdin beni geçecek gibimisin bakalım?
maşallah kıslarrr ne güzel vermişsinizzz tebrk ederim hepinizi devamını diliyorum darısı başıma inşşşş21.01.2011 tarihli yarışma sonucumuz kızlar,
triendy21...........78,8............76,2.........2,6 kg ile birincimiz
shryvz..............74,3.............72...........2,3kg ile ikincimiz
cleopatra............77,5...........75,7.........1,8kg ile üçüncümüz
green4...............70..............68,8.........1,2kg ile dördüncümüz
cenera...............73..............72.............1 kg ile beşincimiz
bilge..................71..............70..............1 kg ile beşincimiz
mektup..............75,1............74,5..........600gr ile altıncımız
nilimben............72,2.............71,7..........500gr ile yedincimiz
asl35...............73,9..............73,5..........400gr ile sekizincimiz
gelelim haftanın kilo ve ceza alanlarına,
mountainmist.........70,8...........71,3.........+++++500gr ........100mekik ceza27:)
sweetler...............71,5...........71,8.........+++++300gr..........100 mekik ceza27:)
ayşebahar.............70,8..........70,5..........300gr ile haftalık sınırı geçemedi.100mekik ceza27:)
erginsena.............75,7............75,5........200gr ile haftalık sınırı geçemedi.100 mekik ceza27:)
sudem34..............74,2.............74,2..........000000kilosunu korudu yinede 100 mekik ceza27:)
ARKADAŞLAR KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
KİLO BİLDİRİM YAPMAYAN ;
GÜL78
HANDEOR
EZGİİLKNUR
DİLALAYKA
RAHİMEFUNDA
MELOŞ85
BENEFSECUN
NHR
ANNA-MARİA
BEBİŞİM09
NAROT
YARINDA YAPMAZLARSA DİSKALİFİYE OLACAKLARDIR....
GELELİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YENİ RAKİPLERİMİZE
DİLŞAHIM.......77
GELGİT......72
ARCAK81......73,6
NİGDELİM......78
YAN............75
ELİFADA......75
ZEYAS.......74
BLUEMOON26..73
GÜLİSTAN....77
MELEKBADE....73
AAAYYY......74
İNDEPENDENT YARIN BİLDİRECEK
TEKRAR TEBRİK EDİYORUM KIZLAR ,KİLO VEREMEYENLERDE ÜZÜLMESİN ÇEKSİNLER MEKİKLERİ
Bİ GÜZELLLLLL
hayırlı olsun çzelgen canımmmartık benim de bir kilo çizelgem varrrr heyoooo
hadi hayırlı olsun güzel kilo vermelerartık benim de bir kilo çizelgem varrrr heyoooo
canım maşallah çok hareketlisin ama sabah kahvaltın ve akşam yemeğin arasında çok çok uzun bi zaman aç kalmışsın.bu gibi durumlarda vucut direnişe geçer ve kilo veremezsin.az az sık sık yemelisinki helede gün içinde bukadar hareketliysen.11 de yiyip bidaha en geç 3-4 arası tekrar bişiler yemelisin. akşam yemeği satiniz oldukça geç çünkü.Selam kizlar, nabersiniz, ben bugun bir kac kez girdim yazilanlari okudum ama kendim yazamadim,gerci kimse benim yazilarima yorum yapmamis, bayagi yogun bi gun gecirdim, cok cok dikkat ettim bugun, sabah kalktim cocuklarimi okula goturdum geldim, bir bardak elma sirkeli su ictim, arkasindan form cayimi ictim, nete girdim yazilanlari okudum, 11 gibi kahvalti yaptim, bir parca beyaz peynir, 3 tane zeytin ve bir yumurta yedim, bir bardakta cay ictim, hemen arkasindan buyuk bir bardak sicak su ictim, ev isi yaptim, alisverise gittim, yaklasik 40 dakika disarda yurudum, eve gelince yurume bandimda 60 dakika 6 km hizla yurudum, arada bir kostum,dusumu aldim, yemek yaptim,bir elma yedim, 6 da cocuklari almaya dersaneye gittim, 8 gibi aksam yemegi yedik bir kase corba ve bir tabak sebze yemegi yedim. hic ekmek yemedim, gun boyu bol bol su ictim, simdide yine form cayimi iciyorum, birazdanda yatarim, 78 ile basladim bakalim cuma ne olcak, iple cekiyorum cumayi, normalde cabuk verip cabuk alan bir bunyem var, insallah guzel veririm :))))gorusmek uzereeee...
hahaha.tavşan bu biliyosun keyfine göre takılır.bidahaki çizelgende kullanmaz ceza verirsin onakizlar benim cizelgede birsorun var sanirim, tavsan ters tarafa kosuyor :))) ben kilo verecem derken bu tavsan bana aldiracak gibi :)))
günaydınHerkese günaydınnnn
hakikaten ya ne süper bişi olurseçtikleri bi gün çay yanında bisküvi yesinler =) şahsen en çok bunu arıyorum ben şöyle akşam oturduğumda çayımın yanında 2-3 petibör tırtıklamayı
bu haftada yedim sanki herşeyi.gözümü fıldır fıldır döndüren bi taze ekmek olmuştu.napim 1 gün yarım ekmek giğer gün yarım ekmek yiyip 1 ekmeğimi tamamlimshryvz,triendy21,cleopatra,green4 arkadaşlar sizlere ödül olarak bu hafta en çok canınızın çektiği ama bu hafta yiyemediğiniz şeyleri 2 güne bölün tıka basa yiyin gayrıııı ok?
hadi bakalım inşallah bundan sonra hızla değişir o çizelgeartık benim de bir kilo çizelgem varrrr heyoooo
shryvz,triendy21,cleopatra,green4 arkadaşlar sizlere ödül olarak bu hafta en çok canınızın çektiği ama bu hafta yiyemediğiniz şeyleri 2 güne bölün tıka basa yiyin gayrıııı ok?
çok canım çekseydi öyle küçük müçük hiçbişi doyurmaz beniteşekkür ederim canımm
ben dün kontenjanımı doldurdum
1 küçük kutu puding yedim ama çook canım çekmişti
aynen cnm yaa bende 69u görsem dünyalar bnm olacak:97: ama gördüğünüz gibi 75 bana kene gibi yapıştı bırakmıyorbana da 69 öle geliodiorum ki bi 69 fln olsam 60 ları geçerim bi bakmışım 60 olmuşum yarın tartılabilcem bende ancak gelir gelmez ilk işim size yazmak olcak :) şaka maka baya sardı yalnız böyle bişi yiycekken fln aklıma yorumlarınız gelio direk ıh ıh yiyemem yememem gerek diorum
ödülleri şey olsun bnm karşıma geçip ohh olsun sena sana haftanın yüz karası oldun diye göbek atsınlaaaaarrrrrrrbirinci,ikinci ve üçüncü arkadaşlarımıza ödüllerimiz ne olsun kızlar
sakın inanmayın NİLE kızlarshryvz,triendy21,cleopatra,green4 arkadaşlar sizlere ödül olarak bu hafta en çok canınızın çektiği ama bu hafta yiyemediğiniz şeyleri 2 güne bölün tıka basa yiyin gayrıııı ok?
günaydınnnn bebeğimmmmmmmHerkese günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?