70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben böyle özel karışımları falan içemiyorum.içtiğim 3 sıvı var su soda ve normal çay içebilen arkadaşlar muhakkak tarifi hemen isticekler hazır ol yazmaya

3 yeşil elma
1 limon
4 adet tane karabiber
4 adet karanfil
1 kabuk tarçın
3 lt su
elmaları ve limonları dörde bölüp çekirdekleri alınarak kabuklarıyla birlikte karanfil tarçın karabiber ve suyu düdüklüde kaynamaya başladıktan 7 dk sonra kapatıp 20 dk bekliyosunuz sonra süzüp istediğin zaman içiyosun 2 gün içinde bitirip tekrar yapıosunuz ılık ya da sıcak içiyosunuz:94:

Green cnm bende birazdan gezmeye gidicem kızımla napsam yaa evdeki çorbayımı götürsem orda yemek için:26:
dün neden kaçırdın okadar bugün rahatçana yerdin.şimdi ayıp olur doğal olarak çorbayı götürmen.ordaki ikramlardan en zararsızlarından ye küçük küçük lokmalar alıp bol çay içerek. bi tuzlu bi tatlı bi salata türü akşamda yemek yerine salata vari bişiler yada sadece çorbanı içersin olur biter.

evet canım
oğlum çok uslu bi bebek aslında
ama hasta olunca tanıyamıyorum oğlumu
çok huy değiştiriyo :26:

hasta olunca evet bebekler çok huy değiştiriyor.daha doğrusu huysuzlaşıyorlar iyice.ilaç kullanıyor musun?huyunun düzelmesi için bolca yoğurt yemesi gerekiyor bir tv programında izlemiştim.ilaçlar antibiyorikler kötü hücreleri öldürdüğü gibi iyileri de yok ediyormuş.bunun için de yoğurt takviyesi gerekiyormuş.geçen sene ben denedim gerçekten fark ediyor.

ben tatlı delisiyimdir aslında
cips kola vs.. zararlı şeyler ilqi alanımdır siqara içki hariç
ben oğlumu yedirirken hiç tatmıyorum bile
kendi kurallarımı çiğnemek istemiorum

evet aslında bu mantığını beğendim.bir başkasına kurallarımızı çiğneyeceği zaman tepki veririz neden kendimiz kendi kurallarımızı çiğneyelim değil mi? buna izin vermemeliyiz(M)

şubat çok mu soğuk olacakmış.genel olarakm? yapma bunu bana.iki çocukla samsuna gitmeyi düşünüyorum.bu şekilde devam ederse gidilir de daha soğuklarda naparım.

aa evet bunu duymuştum arkadaşta denemişti ama o zaten normal kilodaydı.2-3 kilo fazlası olduğunu düşünen insanlar oluyoya eline sopa alıp dövesin gelen 50 li kilolardakiler işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.ama tadı lezzetti bi içeçekti banada tattırmıştı ozaman.

yazdım bileee:))))) sadece 1 kez yap farkedeceksin wc den çıkamıyosun yağ yakıyo zannedersem idrarın rengi bile değişiyo

haberler öyle diyo bende dertliyim valla.ben giderim kar kış olur kışın yazında kavurucu sıcaklar.ben eve dönerim kışın güneş açar yazın hava serinler çok bahtsızım çok

evet bunu biliyorum.bir arkadaşıma aynı karışımı diyetisyen vermişti.denemedim hiç oda işe yaradığını söylemişti.

yazdım bileee:))))) sadece 1 kez yap farkedeceksin wc den çıkamıyosun yağ yakıyo zannedersem idrarın rengi bile değişiyo
nebilim ben böyle şeyleri içemiyom sevmiyomda pek. ama arkadaşlara öneriyorum bende tadı gerçekten hoş bi içecek

evet bunu biliyorum.bir arkadaşıma aynı karışımı diyetisyen vermişti.denemedim hiç oda işe yaradığını söylemişti.
hiçbir formül tek başına işe yaramaz canım.bu sadece diyeti desteklemek metabolizmayı hızlandırmak için.yoksa zayıflatıcı etkisi olmaz.

annem bişiler geitrmiş 5-6 çeşit ve aç olduqum zamana denk geldi ve hüplettim akşamda arkadaşta köfte pilav ne bulduysam yedim çok enteresan yaa bu sabah tartıldıqımda gram almamışım tartı benle dalgamı geçiyor diye düşünüyorum:97:

ezgicim ekldim canım seni listeye ama cezadan da kurtulmadın değil

hemen kilo almazsın canım okadar psikolojini etkileme.demekki fazla enerjin varmış depoda yediklerinle onları nötürledin yada azalttın nekadra aşırı olursa olsun 1 kerelik kaçamak kilo aldırmaz ama bugünde aynı şekilde kaçamak yaparsan tartıyla hiç göz göze bile gelme

sen hüplet canım sonra da gümletirsinnn

canım ne kadar yapılması gerekiyor,yani 2 günde bitirilecekse ayda ne kadar yapılmalı
zararı olmaz bitkisel birşey ama sormakta yarar var diyorum.

ya dayanamayıp yersem
sen hüplet canım sonra da gümletirsinnn

kızlar hadi gitme zamanın geldi gelince görüşürüz dua edin yemiyim

ya dayanamayıp yersem

yemezsin canım sık biraz kendini aklına beni getir bak bu hafta da rakip olalım senle
ne dersin????heralde bunun için yememeye değersen güçlüsün bence yemezsinde yada yeee hayatım bak ne güzel yedikçe kilo almadığını farkediyorsun

ya dayanamayıp yersem

ooo sen koçsun bunu diyosan diğerleri ne desin.küçük lokmalar ve bol çay ve bol bol dedikodu ağzında bişi varken konuşamazsın bu yüzden bol bol dedikodu yap

evet bencede hayatım,herkes bu hafta rakibini seçsin derim ben
daha güzel oluyor,ve cumaya kadar tartılmayın kızlar süprizz olsun
rakip olmak istiyen varsa taliplerime açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…