ben böyle özel karışımları falan içemiyorum.içtiğim 3 sıvı var su soda ve normal çaygünaydın kısslar bugün bende bi içecek tarifi var bi diyetisyen tavsiyesi onu yapmaya başlıycam çok da sağlıklı bişey ve kilo verenler (2 ayda 10 kilo kadar) baya var günde 20 dk yürüyüş. Bütün herşeyi yiyebilirsiniz ama biraz porsiyon küçültüyorsunun ben sadece 10 gün kadaryaptım 2 kilo vermiştim ama aksilikler yüzünden devam edememiştim tavsiye ederim çok zararsız
dün neden kaçırdın okadar bugün rahatçana yerdin.şimdi ayıp olur doğal olarak çorbayı götürmen.ordaki ikramlardan en zararsızlarından ye küçük küçük lokmalar alıp bol çay içerek.Green cnm bende birazdan gezmeye gidicem kızımla napsam yaa evdeki çorbayımı götürsem orda yemek için:26:
evet canım
oğlum çok uslu bi bebek aslında
ama hasta olunca tanıyamıyorum oğlumu
çok huy değiştiriyo :26:
ben tatlı delisiyimdir aslında
cips kola vs.. zararlı şeyler ilqi alanımdır siqara içki hariç
ben oğlumu yedirirken hiç tatmıyorum bile
kendi kurallarımı çiğnemek istemiorum
dikkat et dedimdi sanabak oğluşunada geçti her kış 1 kere grip olmak lazım aslında sonra bidaha olmuyo şubat ayı çok soğuk olcakmış ben izmire gidiyorumya ondan geçensenede soğuklarda ordaydım günde 3 kere bile sobanın yakmışlığım vardı
aa evet bunu duymuştum arkadaşta denemişti ama o zaten normal kilodaydı.2-3 kilo fazlası olduğunu düşünen insanlar oluyoya eline sopa alıp dövesin gelen 50 li kilolardakiler3 yeşil elma
1 limon
4 adet tane karabiber
4 adet karanfil
1 kabuk tarçın
3 lt su
elmaları ve limonları dörde bölüp çekirdekleri alınarak kabuklarıyla birlikte karanfil tarçın karabiber ve suyu düdüklüde kaynamaya başladıktan 7 dk sonra kapatıp 20 dk bekliyosunuz sonra süzüp istediğin zaman içiyosun 2 gün içinde bitirip tekrar yapıosunuz ılık ya da sıcak içiyosunuz:94:
haberler öyle diyo bende dertliyim valla.ben giderim kar kış olur kışın yazında kavurucu sıcaklar.ben eve dönerim kışın güneş açar yazın hava serinler çok bahtsızım çokhasta olunca evet bebekler çok huy değiştiriyor.daha doğrusu huysuzlaşıyorlar iyice.ilaç kullanıyor musun?huyunun düzelmesi için bolca yoğurt yemesi gerekiyor bir tv programında izlemiştim.ilaçlar antibiyorikler kötü hücreleri öldürdüğü gibi iyileri de yok ediyormuş.bunun için de yoğurt takviyesi gerekiyormuş.geçen sene ben denedim gerçekten fark ediyor.
evet aslında bu mantığını beğendim.bir başkasına kurallarımızı çiğneyeceği zaman tepki veririz neden kendimiz kendi kurallarımızı çiğneyelim değil mi? buna izin vermemeliyiz(M)
şubat çok mu soğuk olacakmış.genel olarakm? yapma bunu bana.iki çocukla samsuna gitmeyi düşünüyorum.bu şekilde devam ederse gidilir de daha soğuklarda naparım.
3 yeşil elma
1 limon
4 adet tane karabiber
4 adet karanfil
1 kabuk tarçın
3 lt su
elmaları ve limonları dörde bölüp çekirdekleri alınarak kabuklarıyla birlikte karanfil tarçın karabiber ve suyu düdüklüde kaynamaya başladıktan 7 dk sonra kapatıp 20 dk bekliyosunuz sonra süzüp istediğin zaman içiyosun 2 gün içinde bitirip tekrar yapıosunuz ılık ya da sıcak içiyosunuz:94:
nebilim ben böyle şeyleri içemiyom sevmiyomda pek.yazdım bileee:))))) sadece 1 kez yap farkedeceksin wc den çıkamıyosun yağ yakıyo zannedersem idrarın rengi bile değişiyo
hiçbir formül tek başına işe yaramaz canım.bu sadece diyeti desteklemek metabolizmayı hızlandırmak için.yoksa zayıflatıcı etkisi olmaz.evet bunu biliyorum.bir arkadaşıma aynı karışımı diyetisyen vermişti.denemedim hiç oda işe yaradığını söylemişti.
dün neden kaçırdın okadar bugün rahatçana yerdin.şimdi ayıp olur doğal olarak çorbayı götürmen.ordaki ikramlardan en zararsızlarından ye küçük küçük lokmalar alıp bol çay içerek.bi tuzlu bi tatlı bi salata türü akşamda yemek yerine salata vari bişiler yada sadece çorbanı içersin olur biter.
21.01.2011 tarihli yarışma sonucumuz kızlar,
triendy21...........78,8............76,2.........2,6 kg ile birincimiz
shryvz..............74,3.............72...........2,3kg ile ikincimiz
cleopatra............77,5...........75,7.........1,8kg ile üçüncümüz
green4...............70..............68,8.........1,2kg ile dördüncümüz
cenera...............73..............72.............1 kg ile beşincimiz
bilge..................71..............70..............1 kg ile beşincimiz
mektup..............75,1............74,5..........600gr ile altıncımız
nilimben............72,2.............71,7..........500gr ile yedincimiz
asl35...............73,9..............73,5..........400gr ile sekizincimiz
gelelim haftanın kilo ve ceza alanlarına,
mountainmist.........70,8...........71,3.........+++++500gr ........100mekik ceza27:)
sweetler...............71,5...........71,8.........+++++300gr..........100 mekik ceza27:)
ayşebahar.............70,8..........70,5..........300gr ile haftalık sınırı geçemedi.100mekik ceza27:)
erginsena.............75,7............75,5........200gr ile haftalık sınırı geçemedi.100 mekik ceza27:)
sudem34..............74,2.............74,2..........000000kilosunu korudu yinede 100 mekik ceza27:)
ezgiilknur..............78,8..............78,8........0000000kilosunu korudu ama 100 mekik cezan27:)gerçi senin için nedir ki ezgi 100 mekik
ARKADAŞLAR KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
KİLO BİLDİRİM YAPMAYAN ;
GÜL78
HANDEOR
DİLALAYKA
RAHİMEFUNDA
MELOŞ85
BENEFSECUN
NHR
ANNA-MARİA
BEBİŞİM09
NAROT
YARINDA YAPMAZLARSA DİSKALİFİYE OLACAKLARDIR....
GELELİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YENİ RAKİPLERİMİZE
DİLŞAHIM.......77
GELGİT......72
ARCAK81......73,6
NİGDELİM......78
YAN............75
ELİFADA......75
ZEYAS.......74
BLUEMOON26..73
GÜLİSTAN....77
MELEKBADE....73
AAAYYY......74
İNDEPENDENT YARIN BİLDİRECEK
TEKRAR TEBRİK EDİYORUM KIZLAR ,KİLO VEREMEYENLERDE ÜZÜLMESİN ÇEKSİNLER MEKİKLERİ
Bİ GÜZELLLLLL
hemen kilo almazsın canım okadar psikolojini etkileme.demekki fazla enerjin varmış depoda yediklerinle onları nötürledin yada azalttınannem bişiler geitrmiş 5-6 çeşit ve aç olduqum zamana denk geldi ve hüplettim akşamda arkadaşta köfte pilav ne bulduysam yedimçok enteresan yaa bu sabah tartıldıqımda gram almamışım tartı benle dalgamı geçiyor diye düşünüyorum:97:
annem bişiler geitrmiş 5-6 çeşit ve aç olduqum zamana denk geldi ve hüplettim akşamda arkadaşta köfte pilav ne bulduysam yedimçok enteresan yaa bu sabah tartıldıqımda gram almamışım tartı benle dalgamı geçiyor diye düşünüyorum:97:
bu hafta acayip kalabalığız zorlu bi yarış olcakezgicim ekldim canım seni listeye ama cezadan da kurtulmadın değil
3 yeşil elma
1 limon
4 adet tane karabiber
4 adet karanfil
1 kabuk tarçın
3 lt su
ya dayanamayıp yersemhemen kilo almazsın canım okadar psikolojini etkileme.demekki fazla enerjin varmış depoda yediklerinle onları nötürledin yada azalttınnekadra aşırı olursa olsun 1 kerelik kaçamak kilo aldırmaz ama bugünde aynı şekilde kaçamak yaparsan tartıyla hiç göz göze bile gelme
sen hüplet canım sonra da gümletirsinnn
bu hafta acayip kalabalığız zorlu bi yarış olcak
ya dayanamayıp yersem
kızlar hadi gitme zamanın geldi gelince görüşürüzdua edin yemiyim
ooo sen koçsun bunu diyosan diğerleri ne desin.küçük lokmalar ve bol çay ve bol bol dedikoduya dayanamayıp yersem
kızlar hadi gitme zamanın geldi gelince görüşürüzdua edin yemiyim
rakip olmak istiyen varsa taliplerime açığımevet bencede hayatım,herkes bu hafta rakibini seçsin derim ben
daha güzel oluyor,ve cumaya kadar tartılmayın kızlar süprizz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?