gün içinde dikkat ettikten sonra gece yiyeceğin 2 bisküvi sana bişi yapmaz.sürekli kalktığın için halsiz kalırsın zatengünaydın hepinize.ben bu sabah cok güzel sınırlandırdım kahvaltımı.atıştırmada yapmadım.yalnız gece malum sık kalkıyorum ve bildiğiniz üzere 3-4 gibi insan çok acıkıyor o arada 2 tane bisküvi attım ama gece kalkmalarımda toplam 1 litrede su içiyorum.Allahtan su içimim iyi.öğle ne yiyeceğime kararr vermedim.
çok canım çekseydi öyle küçük müçük hiçbişi doyurmaz beniallahtan o kıvama daha gelmedim sadece içim gidiyo kendimi zaptedecek şeyler buluyorum
evet iş başındayım anca uyanıp geldim.kocişim uyanıncaya kadar burdayım.sonra kahvaltı yapıp sevimli kedi yüzümü takınıp kendimi acındırıp dışarı çıkalım dicemaynen cnm yaa bende 69u görsem dünyalar bnm olacak:97: ama gördüğünüz gibi 75 bana kene gibi yapıştı bırakmıyorama sen maşallah sınırdasın 1-2 haftaya kalmaz 60ları görürsün
ödülleri şey olsun bnm karşıma geçip ohh olsun sena sana haftanın yüz karası oldun diye göbek atsınlaaaaarrrrrrr
sakın inanmayın NİLE kızlarkıskanıyor sizi kilo aldırmaya çalışıyor sizee
günaydınnnn bebeğimmmmmmm
greennn naber fıstıqım bakıyorumda iş başındasın yine
afiyet olsun bende yicem evet bende bikaç saat içinde yemiş olcam inşallahKahvaltım...
1 dilim kaşarlı tost
1 kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir
1 salatalık
3 zeytin
1 fincan yeşil çay
evet iş başındayım anca uyanıp geldim.kocişim uyanıncaya kadar burdayım.sonra kahvaltı yapıp sevimli kedi yüzümü takınıp kendimi acındırıp dışarı çıkalım dicem
afiyet olsun bende yicem evet bende bikaç saat içinde yemiş olcam inşallah
okadar olcak canım.enson 1 hafta önce tatlı yedimdi.ondan önceki haftada 1 paket bitter çikületayı 4-5 günde bitirmeyi başardıydımbenim ev puding dolu kutu kutu
eşim oğluma koliyle almış
her qün oğluma yediriyorum
aslında dayanıyorum zaptediyorum ama
dün patlak verdi
benim ev puding dolu kutu kutu
eşim oğluma koliyle almış
her qün oğluma yediriyorum
aslında dayanıyorum zaptediyorum ama
dün patlak verdi
olsun maşalllahı var kuzucuğun.bak sana bizle lafın belini kıracak kadar zaman veriryor.bunu yaptırmayan çocuklarda var.önemli olan sağlıklı olsun yeter.zaten yaza kadar kocaman abi olcak artık sanada ihtiyacı kalmıcak
ben oğluma bağlı bir hayat yaşadığım için
o uyur uyumaz hemen yiyorum
bu gecede çok fenaydı bütün gece sabaha kadar hiç uyumadı
az önce onu doyurdum...
şimdi uyuyo sıpa
okadar olcak canım.enson 1 hafta önce tatlı yedimdi.ondan önceki haftada 1 paket bitter çikületayı 4-5 günde bitirmeyi başardıydımsende öyle yapabilirsin.hergün bi parçacık en fazlada 2 parça çayın kahveninyanındada ne güzel gider
bebek yiyecekleri oldukça sağlıklı oluyor.ara öğünlerini de oğluşun yedirsin sana ana öğünlerini kendin ye.tatlı sigara kahve kola gibi bağımlılık yapan bişi.bu yüzden dikkat edilmesi şart bu meredi bırakmak laızm.ah ah şurda 40 gün öncesine kadar 5 büyük ekler yemişliğim vardı.hey gidi günler heyyyyy :84::84:şu tatlılara karşı olan sabrınıza hayranım.canınmı cekti yoksa vucut mu istedi.buda bir ihtiyaçmış ve sen küçük ve sütlü tatlı yemişsin.sonrasında kendini tutmayıda başarmışsın.yani benım atıştırmalarımda oğluma yedirirken oluyor ben ona yediriken o da bana yediriyor kaşıkla.sen yemiyormuşsun ama ne güzel.
şu tatlılara karşı olan sabrınıza hayranım.canınmı cekti yoksa vucut mu istedi.buda bir ihtiyaçmış ve sen küçük ve sütlü tatlı yemişsin.sonrasında kendini tutmayıda başarmışsın.yani benım atıştırmalarımda oğluma yedirirken oluyor ben ona yediriken o da bana yediriyor kaşıkla.sen yemiyormuşsun ama ne güzel.
cumartesi yemek zorunda kaldım.kayınvalidemin gününe gittim.bişi yemezsem zorla yedirir.en iiyisimi kendi rızamla yiyyimben en son tatlımı 10 qün önce yemiştim
dün'e kadar çok iyi sabrettim valla
olsun maşalllahı var kuzucuğun.bak sana bizle lafın belini kıracak kadar zaman veriryor.bunu yaptırmayan çocuklarda var.önemli olan sağlıklı olsun yeter.zaten yaza kadar kocaman abi olcak artık sanada ihtiyacı kalmıcak
olcak okadarevet canım
oğlum çok uslu bi bebek aslında
ama hasta olunca tanıyamıyorum oğlumu
çok huy değiştiriyo :26:
olcak okadarşimdi tam hastalık zamanı onun diş zamanı tabi yorucu bi dönem olur.az sabır yazın parklarda bahçelerde beraber eğleneceksiniz
dikkat et dedimdi sanadün dr qittik
gribal enfeksyon dedi dr
bende grip oldum :2:
hastayım aslında canım hiç yemek istemio
zorla kahvaltı yaptım
dikkat et dedimdi sanabak oğluşunada geçti her kış 1 kere grip olmak lazım aslında sonra bidaha olmuyo şubat ayı çok soğuk olcakmış ben izmire gidiyorumya ondan geçensenede soğuklarda ordaydım günde 3 kere bile sobanın yakmışlığım vardı
öyle az bi yağar geçer tutmaz.ben kahvaltımı hazırladım kocişim geç uyanacakmış kayınvalidemlerde öğleden sonra gelceklermişevet şubat çok soğuk olcakmış
hatta dün haberlerde
yarın için kar beklendiğini söylüodu
çarşambaya kadar ama burda hiç kar yağcakmış qbi bir hava yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?