70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gün içinde dikkat ettikten sonra gece yiyeceğin 2 bisküvi sana bişi yapmaz.sürekli kalktığın için halsiz kalırsın zaten 2 bisküvi ama 3 olmasın

Kahvaltım...

1 dilim kaşarlı tost
1 kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir
1 salatalık
3 zeytin
1 fincan yeşil çay

çok canım çekseydi öyle küçük müçük hiçbişi doyurmaz beni allahtan o kıvama daha gelmedim sadece içim gidiyo kendimi zaptedecek şeyler buluyorum

benim ev puding dolu kutu kutu
eşim oğluma koliyle almış
her qün oğluma yediriyorum
aslında dayanıyorum zaptediyorum ama
dün patlak verdi

Son düzenleme:
evet iş başındayım anca uyanıp geldim.kocişim uyanıncaya kadar burdayım.sonra kahvaltı yapıp sevimli kedi yüzümü takınıp kendimi acındırıp dışarı çıkalım dicem

Kahvaltım...

1 dilim kaşarlı tost
1 kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir
1 salatalık
3 zeytin
1 fincan yeşil çay
afiyet olsun bende yicem evet bende bikaç saat içinde yemiş olcam inşallah

ben oğluma bağlı bir hayat yaşadığım için
o uyur uyumaz hemen yiyorum
bu gecede çok fenaydı bütün gece sabaha kadar hiç uyumadı
az önce onu doyurdum...
şimdi uyuyo sıpa

Son düzenleme:
dün patlak verdi
okadar olcak canım.enson 1 hafta önce tatlı yedimdi.ondan önceki haftada 1 paket bitter çikületayı 4-5 günde bitirmeyi başardıydım sende öyle yapabilirsin.hergün bi parçacık en fazlada 2 parça çayın kahveninyanındada ne güzel gider

dün patlak verdi

şu tatlılara karşı olan sabrınıza hayranım.canınmı cekti yoksa vucut mu istedi.buda bir ihtiyaçmış ve sen küçük ve sütlü tatlı yemişsin.sonrasında kendini tutmayıda başarmışsın.yani benım atıştırmalarımda oğluma yedirirken oluyor ben ona yediriken o da bana yediriyor kaşıkla.sen yemiyormuşsun ama ne güzel.

ben oğluma bağlı bir hayat yaşadığım için
o uyur uyumaz hemen yiyorum
bu gecede çok fenaydı bütün gece sabaha kadar hiç uyumadı
az önce onu doyurdum...
şimdi uyuyo sıpa
olsun maşalllahı var kuzucuğun.bak sana bizle lafın belini kıracak kadar zaman veriryor.bunu yaptırmayan çocuklarda var.önemli olan sağlıklı olsun yeter.zaten yaza kadar kocaman abi olcak artık sanada ihtiyacı kalmıcak

ben en son tatlımı 10 qün önce yemiştim
dün'e kadar çok iyi sabrettim valla

bebek yiyecekleri oldukça sağlıklı oluyor.ara öğünlerini de oğluşun yedirsin sana ana öğünlerini kendin ye.tatlı sigara kahve kola gibi bağımlılık yapan bişi.bu yüzden dikkat edilmesi şart bu meredi bırakmak laızm.ah ah şurda 40 gün öncesine kadar 5 büyük ekler yemişliğim vardı.hey gidi günler heyyyyy :84::84:

ben tatlı delisiyimdir aslında
cips kola vs.. zararlı şeyler ilqi alanımdır siqara içki hariç
ben oğlumu yedirirken hiç tatmıyorum bile
kendi kurallarımı çiğnemek istemiorum

ben en son tatlımı 10 qün önce yemiştim
dün'e kadar çok iyi sabrettim valla
cumartesi yemek zorunda kaldım.kayınvalidemin gününe gittim.bişi yemezsem zorla yedirir.en iiyisimi kendi rızamla yiyyim tabaktaki en hafif tatlıyı seçtim.biri şekerpare tarzı bişidi.diğeride elmaile bisküvi karışımı üzerine sanırım krema ve biraz çikolara sosu.ancak bi çay tabağı hatta dahada küçük bi parçaydı

evet canım
oğlum çok uslu bi bebek aslında
ama hasta olunca tanıyamıyorum oğlumu
çok huy değiştiriyo :26:

evet canım
oğlum çok uslu bi bebek aslında
ama hasta olunca tanıyamıyorum oğlumu
çok huy değiştiriyo :26:
olcak okadar şimdi tam hastalık zamanı onun diş zamanı tabi yorucu bi dönem olur.az sabır yazın parklarda bahçelerde beraber eğleneceksiniz

olcak okadar şimdi tam hastalık zamanı onun diş zamanı tabi yorucu bi dönem olur.az sabır yazın parklarda bahçelerde beraber eğleneceksiniz

dün dr qittik
gribal enfeksyon dedi dr
bende grip oldum :2:
hastayım aslında canım hiç yemek istemio
zorla kahvaltı yaptım

dün dr qittik
gribal enfeksyon dedi dr
bende grip oldum :2:
hastayım aslında canım hiç yemek istemio
zorla kahvaltı yaptım
dikkat et dedimdi sana bak oğluşunada geçti her kış 1 kere grip olmak lazım aslında sonra bidaha olmuyo şubat ayı çok soğuk olcakmış ben izmire gidiyorumya ondan geçensenede soğuklarda ordaydım günde 3 kere bile sobanın yakmışlığım vardı

evet şubat çok soğuk olcakmış
hatta dün haberlerde
yarın için kar beklendiğini söylüodu
çarşambaya kadar ama burda hiç kar yağcakmış qbi bir hava yok

günaydın kısslar bugün bende bi içecek tarifi var bi diyetisyen tavsiyesi onu yapmaya başlıycam çok da sağlıklı bişey ve kilo verenler (2 ayda 10 kilo kadar) baya var günde 20 dk yürüyüş. Bütün herşeyi yiyebilirsiniz ama biraz porsiyon küçültüyorsunun ben sadece 10 gün kadar yaptım 2 kilo vermiştim ama aksilikler yüzünden devam edememiştim tavsiye ederim çok zararsız

evet şubat çok soğuk olcakmış
hatta dün haberlerde
yarın için kar beklendiğini söylüodu
çarşambaya kadar ama burda hiç kar yağcakmış qbi bir hava yok
öyle az bi yağar geçer tutmaz.ben kahvaltımı hazırladım kocişim geç uyanacakmış kayınvalidemlerde öğleden sonra gelceklermiş
kahvaltım klasik 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 kk peynirin yarısı belki daha azı.ve sınırsız çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…