tam benim gideceğim sıralarda karlardan buzlardan bahsediliyor.zor benim samsuna gitmem.eşim bırakacaktı arabayla ulaşımıda etkileyecekmiş.yürüyüşte iptal oldu desene.martta da gitmem artık sınava gireceğim.nisanda annem gelecek zaten haziranda düğünü0üz var şuabtta gidip sonra haziran sonu gidecektim.offf çok bunaldım burda ben
varsayımlar bu hemen kendini sıkma böyle bak iştahın açılacaktam benim gideceğim sıralarda karlardan buzlardan bahsediliyor.zor benim samsuna gitmem.eşim bırakacaktı arabayla ulaşımıda etkileyecekmiş.yürüyüşte iptal oldu desene.martta da gitmem artık sınava gireceğim.nisanda annem gelecek zaten haziranda düğünü0üz var şuabtta gidip sonra haziran sonu gidecektim.offf çok bunaldım burda ben
misafir içinde diyet şeyler yapabilirsin canım neden üzülüyonki.sadece bi tatlı bi tuzlu yanındada bol salata meze çeşitler ohh mis gibi öyle çeşit çeşit şeye gerek yok hem çok yenmiyo hemde kalınca büyük felaket oluyorbu arada mutfağa gidip birşeyler ymemk için zor tutuyorum kendimi.birde bugun çok tehlikeli birşey yapacağım tabiki yiyeceğim ama yapmam gerek misafirim gelecek haftaya şimdiden yapıp buzluğa atayım ki o zaman bunalmam.kolayımda olsun.inşallah fazla yemem.
canım biz varız ya daha ne istiyonnnn
varsayımlar bu hemen kendini sıkma böyle bak iştahın açılacakozaman annen gelsin.olmadı git 1 haftanın bile sana psikolojik olarak çok büyük yararı olcak.bunu sadece kilo vermek olarak düşünme kendi ruh sağlığın için düşün.zaten kendi arabanla gidiceksin sorun olmaz.bukadar ayrıntıya dalıp üzülme
bilmemgreen4 68 kiloda olmak nasıl bir duygu hayatım ben unutalı 10 sene oluyorda
green4 68 kiloda olmak nasıl bir duygu hayatım ben unutalı 10 sene oluyorda
bilmemben sürekli kilo alıp vverdiğim için ara sıra karşılaşıyoruz kendisiyle aşinayız anlıcan.şöyle 65 64 ü gördüğümde esas kalbim yerinden çıkabiir. sonuçta seninde az kaldı ben izmirden dönünce senin benim kiloma ulaşmış olman lazım 1 ay müddetin var tepe tepe kullan
herşeyin hayırlısı tabi.bu sene öyle kara kış olmayacakmış türkiyede sadece aşırı soğuklar olcakmış.evet çocukların öncelik olup onları düşünmen lazım ama senin psikolojin kötü olduktan sonra nasıl iyi bir anne olcaksınki.evet çocuklar hava değişiminden çabuk etkileniyolar ama şu dönemde çocuklara vitamin takviyesi yaparsan bişicik olmaz.emziriyomuydun unuttum ama emziriyosan sende sağlıklı vitaminli şeyler yeki sütüne karışsın bebeğinde beslensin.sonuçta 4 aylık artık ek besinlere hafif hafif başlayabilrsin.herdün sadece 1 kaşık yaptığın yemek suyundan versen acayip faydalı olur.hem damak tadı gelişir sonra alıştırmakta güçlük çekersin.zaten buraya takılmasam konuşmazsam birileriyle yakında tımarhanelik olurum herhalde.sağol canım.
öylede küçük oğlum daha 4 aylık biz giderken 4,5 aylık olacak 2 hafta sonra gitmeyı düşünüyordum ben.kılo kısmıda işin ayrıntısı canım.gitmişken sebeplenecektim işte.annem gelemz anneannem yalnız onu bırakamaz.diğer kardeşler istanbulda.hava değişimide olursa hastalıktan da yeni kurtulmuş olacağız.yani moralim bozuldu dur bakalım belki ben gidene kadar düzelir.arabayla da gidecezğimiz için hava şartları..:2: moralim bozuldu neyse hayırlısı olsun artık salmamalıyım kendimi
okadar olcak canım 2 doğum yaptın kilon gayet normal maşallahın verben 2,5 sene önce 55 kiloydum.hala inanamıyorum.sanki 30 senedir böyleyim.bıktım wallahi.
sadece 3 kilocuk bunuda veremezsen ohoooooooayy inşallah canım allahmı söylettirde ne
okadar olcak canım 2 doğum yaptın kilon gayet normal maşallahın veriki doğum yaptındı dimi ay herkesi daha tam doğru bi şekilde tanıyamadım 1 doğumla bile 30 - 40 kilo alan var böyle takma kafana herşeyi.
evet 2 doğum yaptım.doğru hatırlıyorsun.
sadece 3 kilocuk bunuda veremezsen ohooooooo
ben 2,5 sene önce 55 kiloydum.hala inanamıyorum.sanki 30 senedir böyleyim.bıktım wallahi.
gidersin canım git bi hava al kendine gel.sonra daha pozitif bi şekilde aramıza geri dön.ben haftaya cuma gidiyorum nasip artık nezaman dönerim belli olmaz ama sen döndüğünde burda olmuş seni motive etmek için bekliyo olcam inşallahgreen, duymak istediğim şeyleri söylüyorsun.çok sağol.şubat 5-10 arası gidip martın 10 gibi dönmeyı düşünüyorum.zaten 27 martta sınava gireceğim.bakalım inşallah gidebilirm.
ilk kilo alışın olduğu için böyle.ben çocukken hep kiloluydum.diyete lise çağlarında başladım ama hiç tartılmadım ama tahminim 90 kilolardaydım.ve o dönemden beri sürekli diyetteyim.gördüğün en düşük kilo 60 kiloydu oda babamı kaybettiğim dönemdiben hayatımda ilk defa bu kiloları qördüm
ve birkaç aydır çok mutsuzum aynalarla küsüm
kilo qerçekten çekilmez birşey
insana mutsuzluk huzursuzluktan başka bişey vermio
nefret ediorum kilodan
ilk kilo alışın olduğu için böyle.ben çocukken hep kiloluydum.diyete lise çağlarında başladım ama hiç tartılmadım ama tahminim 90 kilolardaydım.ve o dönemden beri sürekli diyetteyim.gördüğün en düşük kilo 60 kiloydu oda babamı kaybettiğim dönemdibaya iskeletor gibiydim ama iri kemikli olunca
amin inşallah öyledir.benim sorunumda kiloyu korumak zaten.aburcuburlara bi saldırıyom kaçamakları 1 kere değil üst üste yapıyorum dolayısıyla kısa sürede hemen kilo alıyorum.yoksa dikkat etsem almam
60kg çok iyi bir kilo
keşke koruyabilseydin :26:
bu arada rabbim babanın mekanını cennet eylesin canım
ben hayatımda hiç 90'ı qörmedim
Allahta qöstermesin :18:
bu yaşlı lafı banaydı dimiaslında tam hayatının baharındasın bir kadının en güzel olduğu yaş aralığı zaten 30 lu yaşlarının başlarıymış. erken uyuman çok ii yemek yemeye vakit olmuyo hemde dinleniyon
en çokta senin zekana vurgunum yavrıııııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?