ouwww yeşoşta yeşoşşş hoşgelmişseen loo incelmişseen tatüllerde afferüüün
ben mountainmist bu ara kim bu bana sulanan deme
özledim ama hayatından bile şüphe duymaya başladımdı o derecehadi ordan beaaa sen değil misin gelip beni bulan bızdırık
yuh artık onun vereceği bilgileri zaten tvde hergün izleyip görüyoruz.. sanki kilolar bi anda gitcek o kadar parayı verince.. boşver canım sen onu yaaa
yok bebik ben istek istemekle filan uğraşamadım gıccır gıccır bi başka hesap aldımnikin değişmiş tatlım.sen de mi değişiklik istedin bakem
özledim ama hayatından bile şüphe duymaya başladımdı o derece
kısmet gelmeye çalışırım.biraz yerime bağlanma özelliğim var boyut değişikliği pek yapamıyorum.yok bebik ben istek istemekle filan uğraşamadım gıccır gıccır bi başka hesap aldım
oy oy oyyy kıyamamm kız ben de seni çok özledim valla hem düşünüyordum yeşoş gelmişmidirki deyüüü hoşgeldünn sefalar getürdünn ben şimdi genelde 60 lardayım ara ara beklerim şekercimmm:86::86::86:
of of çok yorucu bi gün...kapanı merak ettim dün baya canı sıkkındı inşallah düzelmiştir.
sabah
bir bardak süt+klasik diyet kahvaltı
ara
bir elma
öğleyin
2 yemek kaşığı bulgur pilavı+2 yk yoğurt
3 çatal tavada patates
az beyaz ekmek
ara
2 bisküvi (kaptan yine olmamış dicek ama emzirdiğim için çok acıkıyorum)
akşam
10-20 arası hamsi tava
salata
1 kase çorba
1 bardak meyve suyu
yatmadan önce meyve
kısmet gelmeye çalışırım.biraz yerime bağlanma özelliğim var boyut değişikliği pek yapamıyorum.buralardasın iyisin bunları öğrendimya gerisi mühim değil.sağlık olsun kilo olmasın artık görüşürüz
tamam meltemcim görüşmek üzeretamamd dadlum saglıcakla kal arada yaz bana özelden mujjjsksss :122::122::122::122::122:
ne demek canımm ben de çok panik olurdum gecikince.
canım ben de sabahları kullanıyorum bazenn ama.
bu gün herkes kurabiye yemiş yaff ben deee
canım ben de 2 gün önce öyleydim.patlıcaktım artık.gün kurusu kayısı yedim çok iyi geldi
ouwww yeşoşta yeşoşşş hoşgelmişseen loo incelmişseen tatüllerde afferüüün
ben mountainmist bu ara kim bu bana sulanan deme
içim dışım gün kurusu oldu zaten
kurabiye canavarıyız bizzzzzz:26:
ya benim pek sorunum olmazdı.kayısıyla çözdüm.kısss dayanamam ben kurabiyeye ama güzel olanınaaaa
yarın kaçamakları görcezzz tartıdaa
aynen canım yaaa.bu hafta canım çok sıkkındı.kendimi elimden geldiğince sıktım yemedim ama arada kaçamak oldu.bu hafta pek gitmez gibi geliyo hyırlısı.artık 6 larııı görmek istiyorum tartıdaa.
tabi bu kurabiyelerle zorr
hayırlı olsun bundan sonra inşallah kendi evinize taşınırsınızselam kızlar nabersiniz
haberler bende valla bugün ev bakmaya gittik tokilerden birinde 2. kat ev varmış eşimin arkadaşının o bize kiralacak,bizde taşınıcaz merkeze 15 dakka uzak ama olsun tam tepede valla nasıl tırmancaz oralara bilmem:26::26: nasip olursa ayın 15'ine kadar toparlanmam lazım off hiç sevmiyorum şu ev taşınmasını ama tuttuğumuz ev bundan bin kat daha güzelllllllll olsun toparlanırım ben seve seve
selam kızlar nabersiniz
haberler bende valla bugün ev bakmaya gittik tokilerden birinde 2. kat ev varmış eşimin arkadaşının o bize kiralacak,bizde taşınıcaz merkeze 15 dakka uzak ama olsun tam tepede valla nasıl tırmancaz oralara bilmem:26::26: nasip olursa ayın 15'ine kadar toparlanmam lazım off hiç sevmiyorum şu ev taşınmasını ama tuttuğumuz ev bundan bin kat daha güzelllllllll olsun toparlanırım ben seve seve
benden de hiç gitmedi galibabende de az gitcek sanırım bu haftaaa hain kaçamklar
hayırlı olsun bundan sonra inşallah kendi evinize taşınırsınız
hayırlı olsun cnm taşınmak zor ama içine sindiyse ne güzel güle güle otur
ay inşallah canım ağzından bal damlıyor valla teeşekkür ederim
evet canım içime çoooookkk sindi
şuanki evim sobalıydı ,yeni yer doğalgazlı en çokta o işime geldiii
çocuklar küçük olduğundan zor oluyodu sobalı bilirsiniz belki bilmiyorum sobanın mazereti çok neyse ii oldu iii ama en güzeli kira parası inanılmaaaazzzzz düşükkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?