70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nikin değişmiş tatlım.sen de mi değişiklik istedin bakem
yok bebik ben istek istemekle filan uğraşamadım gıccır gıccır bi başka hesap aldım

özledim ama hayatından bile şüphe duymaya başladımdı o derece

oy oy oyyy kıyamamm kız ben de seni çok özledim valla hem düşünüyordum yeşoş gelmişmidirki deyüüü hoşgeldünn sefalar getürdünn ben şimdi genelde 60 lardayım ara ara beklerim şekercimmm:86::86::86:

kısmet gelmeye çalışırım.biraz yerime bağlanma özelliğim var boyut değişikliği pek yapamıyorum. buralardasın iyisin bunları öğrendimya gerisi mühim değil.sağlık olsun kilo olmasın artık görüşürüz

menün güzel bence afiyet olsun .bende emziriyorum ya acaip tatlı istiyo canımm

menüüümm

sabah 1brd greyfurt suyu
peynir,zeytin,1yum.,1,5dl ekmek,5-6yaprak marul

ara:1portakal

öğle 2kş. pırasa,1kase çorba,1kase yoğurt,1dl ekmek

ara:1 ayva

akşam:1 kase çorba,salata,yoğurt

ara:meyve

tamamd dadlum saglıcakla kal arada yaz bana özelden mujjjsksss :122::122::122::122::122:

içim dışım gün kurusu oldu zaten

kurabiye canavarıyız bizzzzzz:26:

yarın kaçamakları görcezzz tartıdaa

aynen canım yaaa.bu hafta canım çok sıkkındı.kendimi elimden geldiğince sıktım yemedim ama arada kaçamak oldu.bu hafta pek gitmez gibi geliyo hyırlısı.artık 6 larııı görmek istiyorum tartıdaa.
tabi bu kurabiyelerle zorr

selam kızlar nabersiniz
haberler bende valla bugün ev bakmaya gittik tokilerden birinde 2. kat ev varmış eşimin arkadaşının o bize kiralacak,bizde taşınıcaz merkeze 15 dakka uzak ama olsun tam tepede valla nasıl tırmancaz oralara bilmem:26::26: nasip olursa ayın 15'ine kadar toparlanmam lazım off hiç sevmiyorum şu ev taşınmasını ama tuttuğumuz ev bundan bin kat daha güzelllllllll olsun toparlanırım ben seve seve

bende de az gitcek sanırım bu haftaaa hain kaçamklar

hayırlı olsun bundan sonra inşallah kendi evinize taşınırsınız

hayırlı olsun cnm taşınmak zor ama içine sindiyse ne güzel güle güle otur

hayırlı olsun bundan sonra inşallah kendi evinize taşınırsınız

ay inşallah canım ağzından bal damlıyor valla teeşekkür ederim
hayırlı olsun cnm taşınmak zor ama içine sindiyse ne güzel güle güle otur

evet canım içime çoooookkk sindi
şuanki evim sobalıydı ,yeni yer doğalgazlı en çokta o işime geldiii
çocuklar küçük olduğundan zor oluyodu sobalı bilirsiniz belki bilmiyorum sobanın mazereti çok neyse ii oldu iii ama en güzeli kira parası inanılmaaaazzzzz düşükkkkkkkk

sobalı ev zor hele çocukla daha zor koş eşya oplamayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…