Hayır canım geç kaldım diye hayıflanmak yok onun yerine hemen bi kilo çizelgesi yapman gerekiyorYaşın-boyun-kilon-hedef kilon bu gibi bilgileri de bizimle paylaşırsan iyi olur Aramıza hoşgeldin
olmuyo yapamıyom galiba kilo çizelgesini
hoşbulduk cnm teşekür ederim:) umarım sıfırdan güzelce başlayabilirim... çizelgeyi yapamadım henüz bulamadım:44:
ahh bi başlasa regl ben de çözemıyomresminden anlaşılıyodu gayet ince zarif bi hatunsun.bi anlık dalgınlığına gelmiş demekki gelmiş kilolar.vucut zaten bi kere bi kilo aldımı o esnekliğe ulaştımıydı çok kolay kilo alabiliyo.
ozaman dönemsel durumundan kilo vermemiş gibi gözüküyosun sorun etmeye gerek yok.bende reglinin sonu günü tartıldığımda 64 küsürlerdeydim.bugün gerçekten çok şaşırdım 63 ü görünce.demekki sende haftaya şaşıracağın rakamları görebilirsin
kız mılletın avatarına taktı kafayı hahabarkinim affına sıqınarak avatarını deqiştirmeni rica edicem sanki bir erkekle konuşuyorum gibi oluyo cnm..
yaaa ben emzirdiğimi hatıladımsanırım içemem o ilacı demi? ben nasıl aşıcam bu meseleyi yaaa
yeşimcim gecen hafta 700 gram verdım cuma 73.2 ıdım pazartesı 72.5 oldum ama 5 gundur regl olmam gerektııg helde hala olamdım bu hfta her zamankınden fazla spor yapmama ragmen 5 gunde 72.5 dan 73.1 e cıktım bende çözmüş değilim.doktora gııdp tiroide şeker felanda baktrdım dıyet yapmamın da bı sakıncası yok.hayırlısı canım .bi gün çözersem ılk sana solıcem.bunun sırrını
kız nane lımon ıhlamur greyfurt ne bulursan ye iç
kız aslında öglen yedıkelrımızı sındırebılırız aksam yedıklerımız bıız rezıl edıyo galıba canım istersen motıvasyon için 1 hafta lık en azından karbon dıyetı yap istersen benım yuuzmden yapmadın kendımı kötü hissettım şimdi.hiç şaşırmadımsen normal deqilsinki iştah patlaman normal olsun
e buda güzelmişş
hayatım hedefini neden yazmadın özeldende bildirim yapmamışsın çizelgen nerdee
canım sıkalım yaaa menü de paylaşmadım bu hafta aslında dikkat ettim özellikle geceleri ama sanırım yine kaçamaklar öldürdü beni.cezayla kendime gelirim artık bu hafta.bu hafta kararlıyım sıfır kaçamak olcak.aslında beni okulda yediklerim öldürüyo.evden götüremiyorum ortam yok orda yediklerim de olmuyor yaaa.bi de kabızlık var yaaa
kız msn ye gel de bı arra yazişalım ben hafta sonu şehır dıısndayım da pazrtesi felan görüşelım
gizemcım bılgılerını yaz ben yaparsam san gonderırım kopyalarsınhoşbulduk cnm teşekür ederim:) umarım sıfırdan güzelce başlayabilirim... çizelgeyi yapamadım henüz bulamadım:44:
kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:71.9 kg.
bu hafta:71.5 kg.
giden:400 gr.
toplamda giden:15.6 kg.
hedef:60 kg.
bu hafta böyle oldu kızlar
sanki kilo vermem yavaşladı,geçen aylar daha rahat ve hızlı veriyordum ama şubat içi ve mart başı daha az ve yavaş verir gibiyim niyekine anlamıyorumherşey geçen aylardaki gibi ama sonuç
bekle yardım edecem once sen png kısmı harıç ılk olan lınkı kopyala bekleçizelge için link elimde hazırladım ama nereye nası koyucağımı bulamadım...
canım önce kontrol panelıne gir ordan ayarlar ordan çizelge bölümüne png hariç kopyala tamamçizelge için link elimde hazırladım ama nereye nası koyucağımı bulamadım...
selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...
Kızlar bi hesap yaptım 9 Mayıs(oğluşumun ilk doğumgünü) için hedef koydum ya kendıme haftalıkne kadar verirsemulasabılırım dıye 9 hafta varsaydım her hafta700gr verirsem 9hafta da 6.3kgyapıyor cok zorgörünmüyor:97:hatta 3 hafta600gr da verebılırım yani ama tabi belliolmaz belkı bı hafta hıc veremembıhaftadaha cokverırım ama bunu hesaplamamıyı oldu dengelerımenazından kendımıher hafta karsılastırmayaparak
Yeşim kız sen hakkaten venüslüsün anladım yarım tencere bulgur pilavı haa 1kocatabak neyine yetmedi sen ya hepya hiç mantıgındasın yeme olayında çözdüm ben
birde bende diycektimhedefine azkaldı ulasınca ayrılcanmı aramızdandıye ıyı düşünmüssün gitmebiyereki verdiğin emekler boşagitmesin :13:
yaa oğlusumazönce laptobumun space tuşunu kopardıtaktımamaoynuyoolmadı tabieskisigibiyazamıyommmm
hoşgeldin canımmmselam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...
teşekür ederim kızlar sonunda yaptım çizelgemi:) vee yarın başlıorum bende umarım çok uzun süzmez heyecanlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?