70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayır canım geç kaldım diye hayıflanmak yok onun yerine hemen bi kilo çizelgesi yapman gerekiyor Yaşın-boyun-kilon-hedef kilon bu gibi bilgileri de bizimle paylaşırsan iyi olur Aramıza hoşgeldin

hoşbulduk cnm teşekür ederim:) umarım sıfırdan güzelce başlayabilirim... çizelgeyi yapamadım henüz bulamadım:44:

hoşbulduk cnm teşekür ederim:) umarım sıfırdan güzelce başlayabilirim... çizelgeyi yapamadım henüz bulamadım:44:

tickerfactory sitesinden yapıcaksın canım...Hatta 'kilo çizelgesi nasıl yapılır' diye bi başlıkta anlatılmış hepimiz ona göre yaptık ordan bakabilirsin

ahh bi başlasa regl ben de çözemıyom
barkinim affına sıqınarak avatarını deqiştirmeni rica edicem sanki bir erkekle konuşuyorum gibi oluyo cnm..
kız mılletın avatarına taktı kafayı haha

gizemcım bılgılerını yaz ben yaparsam san gonderırım kopyalarsın

kızlar kilo bildirimi yapayım
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:71.9 kg.
bu hafta:71.5 kg.
giden:400 gr.
toplamda giden:15.6 kg.
hedef:60 kg.
bu hafta böyle oldu kızlar
sanki kilo vermem yavaşladı,geçen aylar daha rahat ve hızlı veriyordum ama şubat içi ve mart başı daha az ve yavaş verir gibiyim niyekine anlamıyorumherşey geçen aylardaki gibi ama sonuç

Son düzenleme:

bence üzülecek nbişey yokher dönem aynı olmaz vücut tepkileri cokfarklı oluyor yınede vermıssın 400 gr azdeıl canım tebrıkler

Kızlar bi hesap yaptım 9 Mayıs(oğluşumun ilk doğumgünü) için hedef koydum ya kendıme haftalıkne kadar verirsemulasabılırım dıye 9 hafta varsaydım her hafta700gr verirsem 9hafta da 6.3kgyapıyor cok zorgörünmüyor:97:hatta 3 hafta600gr da verebılırım yani ama tabi belliolmaz belkı bı hafta hıc veremembıhaftadaha cokverırım ama bunu hesaplamamıyı oldu dengelerımenazından kendımıher hafta karsılastırmayaparak

çizelge için link elimde hazırladım ama nereye nası koyucağımı bulamadım...
canım önce kontrol panelıne gir ordan ayarlar ordan çizelge bölümüne png hariç kopyala tamam

kontrol paneli-ayarlar-profili düzenle-çizelge kısmına png hariç kopyala

Son düzenleme:
selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...

aa ne geç kalması ben 15 şubatta başladım 71.3 le hedefimizde aynı yaz bakalım menülerini cnm

oturmuş hesap yapmış detaylı yaaaa havuz problemi gibi çözmüş maşallah

sonunda su içmeye başladımm aa bugün ne iştahsız bir gündüüüü regl oldum omu etkiledi yaa

Son düzenleme:
teşekür ederim kızlar sonunda yaptım çizelgemi:) vee yarın başlıorum bende umarım çok uzun süzmez heyecanlıyım:)

canım benimki de caplock tuşunu kopardı
selam :) ben de aranıza yeni katıldım 72 kiloyum umarım 60 kiloya düşebilirim çok mu geç kaldım acaba aranıza katılmakta herkez çoktan başlamış çok şey kaçırmışım...
hoşgeldin canımmm

teşekür ederim kızlar sonunda yaptım çizelgemi:) vee yarın başlıorum bende umarım çok uzun süzmez heyecanlıyım:)

Çizelgene bakılırsa durumun vahim değil yani beden kitle indeksin 25'in altında olduğuna göre şişman sınıfına bile girmiyorsun Ama madem ki kilo vermek istiyorsun inşallah en kısa zamanda dilediğin
kiloya ulaşırsın canım...Menülerini her gün bizimle paylaşırsan ve kilo durumunu da erginsena arkadaşımıza (yani kaptanımıza) iletirsen haftaya cuma seni de yarışma listesine alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…