70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öbür topikte ayran detoksu yapanlar var listesini bi ara yayınlamışlardı ben ilgilenmedim ama liste dışına çıkılmıyor bunu biliyorum ben böyle saçma sapan şeyleri onaylamıyorum yapmayın bence saqlıklı beslenerek zaten veriliyor kilolar..

yarın sınavaa gircek herkesee başarılar diliyorumm allah zihin açıklığı versinnnn kardeşimde gircekkk sınava alah yardımcılarıııı olsunnn

yavrum o kupayııı hiç görememmm ben 20 kilo versem kürdan olurum almayımmm ben yağları yolluyommm sadeceee

:92: :92: :92: :92: :92:

havanı yesinler senin şımarmışız biraz sankiyok yok takılıyorum tabiki yağdan gidince şımarılır çünkü sağlıklı olanı bu

kızlar şimdi linkte okudum kız 55 kiloymuş 50 olmak için diyetisyene gitmiş eşime dedimki benimde 50 kilo olmamı istermisin koçişte kafayımı yedin sen gözlerin şimdiden bi tuhaf oldu dedi doqru söyliiyyyy hortlaqa benziyim bennn

bende şimdiye kadar hiç yapmadım canım ama bunu bi deneyeyim dedim içindekiler sağlıklı olunca bide sadece iki gün diye denedim ama ....bak benide düşündürdün şimdi...

Son düzenleme:
aralarda filan kompostu içicem çorba ve kompostu detoks gibi bişey bi gün yapcammm şekersizz ama

senin yoğurtttt detoksuna benziyooooo

yahşi cazibeye bakıyordumda plates yapıyorlar bendemi yarın yapsam gııııı
hafta sonları plates yapayım demi hafta içi kondüsyon haftasonu plates kulağa güzel geldi başlayım yarın hadi hayırlısı

bende şimdiye kadar hiç yapmadım canım ama bunu bi deneyeyim dedim içindekiler sağlıklı olunca bide sadece iki gün diye denedim ama ....bak benide düşündürdün şimdi...

canım ben seni etkilemiyim 90 kiloyla diyete başlarken bile asla detoksmuş şok diyetmiş uygulamadım doqru beslenerek kilo vermek çok hoşuma gitti ve hiç acele etmedim yıllarca o kilolarla yaşamıştım bikaç ya dişimi sıkabilirdim kaybedeceqim tek şey kilolarımdı böyel küçük küçük vermekten mutluyum cnm ..

barkinim
geçen gün kadınbudu köfte yapıp canımı çektirmiştin bugün bende yaptım :124: hemde senin tarifin aynısını ama bi farkla ben ızgarada pişirdim ya varyaa pilavda çok güzel olmuş bir yedimki sorma çok güzel olmuş diye 1 tabak pilav daha yedim ve biraz önce mutfaqa girdiqimde 1 köfte ve tenceresinde yine pilav kaşıkladım ya noluyo banaa

Son düzenleme:

haklısın aslında ben 6 lı rakama balıklama atlıyım dedim ama bende senin gibi 86 dan bu kiloya dengeli beslenerek ve sporla geldim aceleye gerek yok belkide cumaya o rakamı görücem dimi:26::26:çok sağol yaaaaboşuna kaptanımız değilsin dimi böyle yol gösterip bizi yanlışlarımızdan çeviriyorsunçok sağol şu an itibariyla bidaha böyle bişey yapmıyorum İLKTİ VEDE SON OLDU SÖZ SANA... canım senacım öpüyorum teşekkürler

Son düzenleme:
oooo maşallha hemde nerdeyse 68li rakamlara ulaşmışsın tebrikelr kuzuuuu

affedelelim bakalımmm

homini qırtlak bolbol qıda alıyorm taddlımm tutamıyomki kendimii
teşkkürlerrr

tebriklerrrrrr kilo verennnlerrrrrr.üzülmeyinnnn kilo veremeyenlerrrrrrr.siz ağlayın kilo alanlarrrrrrrrcanlarımmm nabersiniz bu gün giremedim çok fenayım mideyi üşütmüşüm.dün ödül diye dondurma yedim sen misin yiyen bu gün yattım hep bi kahvaltı yaptım zorakii bi de akşam bir bardak süt.ama midemm çok bulanıyoooo şimdi biraz leblebi yiyom blki bastırır.çok zor bu bulantı yaaa kemiklerim ağrıyoo.bu nedenle kalamıcam kısslar yarın inş düzelirim gelirim yanınızaa.öpüldünüzzz fıstıklarrr

fışır fışır vücudun kan yapıyor ondan canım vücut geçirdiği şoku dengeliyor olan bu canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…