teşkkürlerrr
tebriklerrrrrr kilo verennnlerrrrrr.üzülmeyinnnn kilo veremeyenlerrrrrrr.siz ağlayın kilo alanlarrrrrrrrcanlarımmm nabersiniz bu gün giremedim çok fenayım mideyi üşütmüşüm.dün ödül diye dondurma yedim sen misin yiyen bu gün yattım hep bi kahvaltı yaptım zorakii bi de akşam bir bardak süt.ama midemm çok bulanıyoooo şimdi biraz leblebi yiyom blki bastırır.çok zor bu bulantı yaaa kemiklerim ağrıyoo.bu nedenle kalamıcam kısslar yarın inş düzelirim gelirim yanınızaa.öpüldünüzzz fıstıklarrr
haklısın aslında ben 6 lı rakama balıklama atlıyım dedim ama bende senin gibi 86 dan bu kiloya dengeli beslenerek ve sporla geldimaceleye gerek yok belkide cumaya o rakamı görücem dimi:26::26:çok sağol yaaaa boşuna kaptanımız değilsin dimi böyle yol gösterip bizi yanlışlarımızdan çeviriyorsun çok sağol şu an itibariyla bidaha böyle bişey yapmıyorum ilkti vede son oldu canım senacım öpüyorum teşekkürler
teşkkürlerrr
tebriklerrrrrr kilo verennnlerrrrrr.üzülmeyinnnn kilo veremeyenlerrrrrrr.siz ağlayın kilo alanlarrrrrrrrcanlarımmm nabersiniz bu gün giremedim çok fenayım mideyi üşütmüşüm.dün ödül diye dondurma yedim sen misin yiyen bu gün yattım hep bi kahvaltı yaptım zorakii bi de akşam bir bardak süt.ama midemm çok bulanıyoooo şimdi biraz leblebi yiyom blki bastırır.çok zor bu bulantı yaaa kemiklerim ağrıyoo.bu nedenle kalamıcam kısslar yarın inş düzelirim gelirim yanınızaa.öpüldünüzzz fıstıklarrr
fışır fışır vücudun kan yapıyor ondan canım vücut geçirdiği şoku dengeliyor olan bu canımcım
barkinim
geçen gün kadınbudu köfte yapıp canımı çektirmiştinbugün bende yaptım :124: hemde senin tarifin aynısını ama bi farkla ben ızgarada pişirdim ya varyaa pilavda çok güzel olmuş bir yedimki sorma çok güzel olmuş diye 1 tabak pilav daha yedim ve biraz önce mutfaqa girdiqimde 1 köfte ve tenceresinde yine pilav kaşıkladım ya noluyo banaa
çok geçmiş olsun tatlımbu havalar böyle köşe kapmaca oynar,seni kandırır dondurma yedirir...dikkat et tekrardan geçmiş olsun
hemşireyim tatlımcım...biraz duygusal açlıkla beraber vücudun kan yapıyor kendini dengelemeye çalışıyor bitanem...ayrıca detoks olayını bir daha yapmıycam söz sanani dimekkk hayatımm doqru olan buydu ben sadece vesileyimm
bu havada dondurma yersen çarpılırsın işte böyleemayısın sonunda yicez hayatım yok öyle önce ben yicem havalarıı ben burdan yiyebilirsiniz demeden yimek yokkk geçmiş olsun canım bu arada
meslek niydii kuzuu ciddem fışır fışır kanmı yapıyomm :76:
kızlar selam hafta sonları giremiyordum ama listeyi merak ettim. Eline sağlık Senacım hiç ihmal etmiyorsun. Ben bu hafta çok az verdim neden bilmiyorum şu nescafeden vazgeçsem iyi olacak sanırım
Bu günkü menümde berbattı zaten bütün öğünlerde peynir ve tt ekmek yedim arada yok şimdi sadece meyva yedim. Hafta sonu bütün düzenim bozuluyor işte daha iyiyim
hemşireyim tatlımcım...biraz duygusal açlıkla beraber vücudun kan yapıyor kendini dengelemeye çalışıyor bitanem...ayrıca detoks olayını bir daha yapmıycam söz sana
kızlar ben kaçtımmm görüşmek üzereeee iyi gecelerrrrrrrrrrr
pilavlar tatlılar bunlar kan yaparmı yaaaa
muazzez kısss senalıqınmı tuttu nidennn erken gidiyon bakimmm
bu kısım duygusal açlığa giriyor canımcım
yani kendi kendime duygu sömürüsümü yapıyorumm
biraz uykum geldi gidip yatıyım biraz daha durursam dolaptaki çikolatayıda yicem deminden beri takıldı aklımaaa :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?