70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun tatlım bu havalar böyle köşe kapmaca oynar,seni kandırır dondurma yedirir...dikkat et tekrardan geçmiş olsun

Son düzenleme:

ni dimekkk hayatımm doqru olan buydu ben sadece vesileyimm

bu havada dondurma yersen çarpılırsın işte böylee mayısın sonunda yicez hayatım yok öyle önce ben yicem havalarıı ben burdan yiyebilirsiniz demeden yimek yokkk geçmiş olsun canım bu arada

fışır fışır vücudun kan yapıyor ondan canım vücut geçirdiği şoku dengeliyor olan bu canımcım

meslek niydii kuzuu ciddem fışır fışır kanmı yapıyomm :76:

afiyet olsun cnmmmmm ohh ne güzell olmuşturrrrr

kızlar selam hafta sonları giremiyordum ama listeyi merak ettim. Eline sağlık Senacım hiç ihmal etmiyorsun. Ben bu hafta çok az verdim neden bilmiyorum şu nescafeden vazgeçsem iyi olacak sanırım
Bu günkü menümde berbattı zaten bütün öğünlerde peynir ve tt ekmek yedim arada yok şimdi sadece meyva yedim. Hafta sonu bütün düzenim bozuluyor işte daha iyiyim

hemşireyim tatlımcım...biraz duygusal açlıkla beraber vücudun kan yapıyor kendini dengelemeye çalışıyor bitanem...ayrıca detoks olayını bir daha yapmıycam söz sana

üzülme arkadaşım bende çalışıyorum hakketten işte daha düzenli besleniliyor...olsun çok abartmayınca haftasonu,pazartesinden itibaren toparlanılıyor

kızlar bizim topikte yarın sınava girecekler varsa
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın( hiçkimseninkini )

biraz uykum geldi gidip yatıyım biraz daha durursam dolaptaki çikolatayıda yicem deminden beri takıldı aklımaaa :84::84:

kızlar bende kaçıyorum yarın sabah görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyy:92::92:

merabaa yeni katılıorum aranza 73 kiloyum boyum 172 üniversiteyi kazandım bu sene ve 58 kilodan 73 e çıktım yurtta çalışırken abur cubur yierek ben yeni dietband ürün aldım sporla brlkte bakalım nekadr etkili olck..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…