70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

muhtemelen form çayı ben hergün içmiyorum iki ünde bi filan oda gece sen çaylarla bi bütün oldunnn

Canım dünden beri onu düşünüyorum...
Nasıl ve ne renk bir kıyafet seçmeliyim?
Siyah mı?
Uzun mu?
Pantolon mu etek mi?

canım burdan şunu giy demek doqru olmaz üstünde deneyerek ve görerek bir karar vermen gerekiyor maqaza maqaza dolaş giy çıkar dene beqenn

muhtemelen form çayı ben hergün içmiyorum iki ünde bi filan oda gece sen çaylarla bi bütün oldunnn

haklısın canım olmazsa olmazım haline geldiler ama şimdiden yazı düşünüyorum havalar çok sıcakken nasıl içicem diyee :26:

Son düzenleme:
slm kizlar gununuz aydin olsun
kilo
bas:82.5
gh:72
bh:71.7
gid:300
tg:10.8

günaydın kızlarrrr tükanı açtım hadi gelin garii

tartı gene mutlu etti beniiii

geçen hafta 65
bu hafta 64.1
giden 900
toplam giden7.200
hedef 60[/COL
OR]
[/SIZE

oyy oyy tebrik ederimm barkinım harika bir sonuç

Canım benim...
Ev küçük olunca herşeyi sandığa bazalara tıktım ondan o durum

Hadi ilk müşterin geldu pacum yana gay

geçen hafta 66.2
bu hafta 65.2
giden 1000
toplam giden 24.800
hedef 58

ayşe süpersin eski rakibem benim artık sana rakip olmak gibi delice düşüncelerim yok çünkü deli gibi kilo veriyorsun..
ben 20 marttan beri sadece 300 gram verdimmm
10 marttan beri de 700 gr
gram gram gidiyorum ama düzenli olarak spor yapıyorum bazı arkadaşlar kaslanıyorsun diyo hakikaten bacaklarım güçlendi...
yavaş olsunn istikrarlı olsun diyorum ama sizin bir haftada verdiğinizi ben ayda bir veriyorum. bu ay toplam 2 kg gitti

kilo bıldırımım son 2 gün toparladım olayı demek tum hafta dıkkat etsem aysebahar gıbı 1 kg verebılcem ama bende ondakı hırs yok malesef

başlangıç: 74
geçen hafta: 69.9
bu hafta:69.3
giden:600 gr
toplamda giden:4.7 kg hadi bakalım arzu hanım hızlanma zamanın coktan geldı gecıyor bıleee

herkese günaydın çıtır adayları.. bugün sabah ben de muazzez gibi regl oldum... ama canım hiç tatlı çekmiyor bakalım belki ilerleyen günlerde çeker.. ben son 4 gündür felan dikkat ediyordum yediklerime ama az da olsa vermişim..

başlangıç 77
geçen hafta 70.5
bu hafta 70.1
giden 400gr
toplamda giden 6.9
hedef 64

allahım artık hedefime ulaşmak için yolun yarısından çoğu geride kaldı.. hep sizin sayenizde motive oldum kızlar.. yoksa şimdiye bırakmıştım.. yaklaşık 1.5 ay önce gelecek yıl için yeni kaban almıştım dün akşam onu denedim inanılmaz güzel oldu ama 4-5 daha giderse daha fıstık olacak.. zaten onun içine girmezsem eşim beni öldürür. kocişe zayıflıcam diye bi sürü para verdirmiştim

günaydın kızlarrrr tükanı açtım hadi gelin garii

tartı gene mutlu etti beniiii

geçen hafta 65
bu hafta 64.1
giden 900
toplam giden7.200
hedef 60[/COL
OR]
[/SIZE

harikasin tebrikler ve darisi basima
alkis.alkis super ya tebrikler canim
gelelim dünkü kaçamaqa ve reqlime raqmen banaaa :44:

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.4
giden 400 (kaçamaqa raqmenn)
toplamda giden 22.600
hedef 60

senacim super bir iraden var canim bu rahatsizliga ragmen super gidiyorsun tebrikler canim...

tebrikler super gidiyn

canim, hedefine yaklasmana cok sevindim tebrik ediyom canim seni nha gayret canim az kaldi

saolun kızlar hepinizin sayesınde oluyo buraya ne kadar cok gırebılırsem o kadar cok kılo gıdıyor bende
bend ekılo vren tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum barkınım,aysebahar,erginsena,alaca,fdm ve diğerleri süperüz biz yaaa

arzuuu kız ne güzel kilo veriyorsun.. sakın bi daa agladıını duymiyim ben 21 günde 700 gr verdim sen bi haftada 600 !! süpersin gıyyz

canım ha gayret...bende sporu arttırma kararı aldım bu hafta.. geceleri yüklenecem valla..

canım emzirme avantajını kullanıyoruz ondan...
süpersin bu ardaa

çok güzel canım ....

harikasin tebrikler ve darisi basima

alkis.alkis super ya tebrikler canim

senacim super bir iraden var canim bu rahatsizliga ragmen super gidiyorsun tebrikler canim...

canım sende fena değilsin...

sana da kocaman tebrikler bebeğimmmm

arzuuu kız ne güzel kilo veriyorsun.. sakın bi daa agladıını duymiyim ben 21 günde 700 gr verdim sen bi haftada 600 !! süpersin gıyyz

saol Meltemcim de toparlanmam lazımdı ıns haftaya daha cok vermek ıstıyorum.2 hafta yerımde saydım gecen hafta 300 gr verdım bu hafta son gunlerde toparlandım boyle oldu bakalım ıns sende üzülme nacizane önerim haftada bir tartıl kendını daha cok kontrol etmıs olursun.yoksa arkadasların hızına yetısmek ne mümkün ben onların cok arkasındayım sadece buraya basladıgım ılk hafta 1100 gr vermıstım onun harıcınde hep 600-700 gıttı sonra durdu yanı cok sıkı dıyet yapamıyorum malesef sporda yok

Bu arada ölçümlerimi yaptım:
göğüs: 96
bel: 74
kalça: 96

belim için mekike ağırlık verme kararı aldım...
şart oldu..
ne bu yaaaaaaaaa

canım ha gayret...bende sporu arttırma kararı aldım bu hafta.. geceleri yüklenecem valla..

canım emzirme avantajını kullanıyoruz ondan...
süpersin bu ardaa

ayşee bende mi doorsam bitane kızz. hem kilocuklar çıkar aradan hem bebek işi bu arada spor önemli evet çok kilo vermiyor görünüyorum ama yagları eritip kas alıyorum bence ya eridigi için tartıya yansımıyor o yüzden hiiç canımı sıkmıyorum gayet iyiyim memnunummmm .. önemli olan tartı değil aynadaki ben

ben üzülmüyorum ki şekercimm sporla kas aldığım için sorun değil yag yaktığımdan eminim çünkümbebeem spor muhakkak yap. cocuu koy arabaya haftasonu yürü. çünkü kaslanmazsan bu kilolar normal yeme düzeninde geri gelebilir. çokta acele etme haftada 300 gram kötü bir sonuç değil bu yagdan verdiğin anlamına gelir. 200 gram margarine bak bakalım evde sana az mı geliyo :82:

şart oldu..
ne bu yaaaaaaaaa
ayşecimm bel kiloya göre biraz kalın sanki :S benim bel daha şişko olmama ragmen daha ince. bence de mekik kararı çok yerinde cnaım tebrik ederim

kızlar selam cumaları iple çekmeye başladım sayenizde .Çok fazla paylaşımım olamıyor maalesef ama hep takiptekim

bildirimim
başlangıç 78.200
geçen hafta75.700
bu hafta 75.100
giden 600
top.giden 3.100
hedef 60

benide hırslandırdınız çokkkk teşekkürler diyetisyenin yapamadığını sizler yapıyorsunuz

canım bence sen de hiç hiç üzülme.. yanılmıyorsam sen de emzikli bi annesin.. zaten bizim için ayda 2 verin yeter diyorlar.. ben de 3 haftadır 70 lerdeyim.. inşallah bu haftadan sonra 6 lı rakamları görürüm. benimde gıdım gıdım gitti son haftalarda bazen duraksayabiliyoruz çünkü

canımbence plates yap mekikten çok daha etkili..
ayşebahar bence de mekik belki diğer yağları kas yapabilir başka yöntemler deneyebilirsin. vu bu arada gerçekten muhteşemsin.. iradene azmine hayranım.. yakında senanın ve senin hikayelerinizi okuruz diyet başarı öyküleri topiğinde

ne güzel yaa herkes kilo vermiş :81:
ben yerimde saydım
şişlikten kurtulabildim anca
regl sonrası hep böyle oluyorum
neyse ki almamışım o da bişeydir

başlangıç:79.6
geçen hafta:77.9
bu hafta:77.9
giden :0
toplam giden:1.7
hedef:70

şart oldu..
ne bu yaaaaaaaaa

mekik çok faydalı oluyo canım
bende her akşam 50 tane çekmeye çalışıyorum
her hafta arttıra arttıra gidersen faydasını görürsün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…