evet cnm bende farkındayım kaçamak yaptıqım zaman biraz sonra mutlaka wcye çıkıyorum vücut yabancı madde olarak alqılayıp direk dışarı atıyor form çaylarındanmı acaba diye düşünüyorum (kendi adıma)
Canım dünden beri onu düşünüyorum...
Nasıl ve ne renk bir kıyafet seçmeliyim?
Siyah mı?
Uzun mu?
Pantolon mu etek mi?
muhtemelen form çayı ben hergün içmiyorum iki ünde bi filan oda gece sen çaylarla bi bütün oldunnn
günaydın kızlarrrr tükanı açtım hadi gelin garii
tartı gene mutlu etti beniiii
geçen hafta 65
bu hafta 64.1
giden 900
toplam giden7.200
hedef 60[/COLOR][/SIZE
Canım benim...
Ev küçük olunca herşeyi sandığa bazalara tıktım ondan o durum
Hadi ilk müşterin geldu pacum yana gay
geçen hafta 66.2
bu hafta 65.2
giden 1000
toplam giden 24.800
hedef 58
günaydın kızlarrrr tükanı açtım hadi gelin garii
tartı gene mutlu etti beniiii
geçen hafta 65
bu hafta 64.1
giden 900
toplam giden7.200
hedef 60[/COLOR][/SIZE
alkis.alkis super yaCanım benim...
Ev küçük olunca herşeyi sandığa bazalara tıktım ondan o durum
Hadi ilk müşterin geldu pacum yana gay
geçen hafta 66.2
bu hafta 65.2
giden 1000
toplam giden 24.800
hedef 58
Çok güzel vermişsin barkınım...Tebrik ederim...
gelelim dünkü kaçamaqa ve reqlime raqmen banaaa :44:
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.4
giden 400 (kaçamaqa raqmenn)
toplamda giden 22.600
hedef 60
tebrikler super gidiynkilo bıldırımım son 2 gün toparladım olayı demek tum hafta dıkkat etsem aysebahar gıbı 1 kg verebılcem ama bende ondakı hırs yok malesef
başlangıç: 74
geçen hafta: 69.9
bu hafta:69.3
giden:600 gr
toplamda giden:4.7 kghadi bakalım arzu hanım hızlanma zamanın coktan geldı gecıyor bıleee
herkese günaydın çıtır adayları.. bugün sabah ben de muazzez gibi regl oldum... ama canım hiç tatlı çekmiyor bakalım belki ilerleyen günlerde çeker.. ben son 4 gündür felan dikkat ediyordum yediklerime ama az da olsa vermişim..
başlangıç 77
geçen hafta 70.5
bu hafta 70.1
giden 400gr
toplamda giden 6.9
hedef 64
allahım artık hedefime ulaşmak için yolun yarısından çoğu geride kaldı.. hep sizin sayenizde motive oldum kızlar.. yoksa şimdiye bırakmıştım.. yaklaşık 1.5 ay önce gelecek yıl için yeni kaban almıştım dün akşam onu denedim inanılmaz güzel oldu ama 4-5 daha giderse daha fıstık olacak.. zaten onun içine girmezsem eşim beni öldürür. kocişe zayıflıcam diye bi sürü para verdirmiştim
arzuuu kız ne güzel kilo veriyorsun.. sakın bi daa agladıını duymiyim ben 21 günde 700 gr verdim sen bi haftada 600 !! süpersin gıyyzkilo bıldırımım son 2 gün toparladım olayı demek tum hafta dıkkat etsem aysebahar gıbı 1 kg verebılcem ama bende ondakı hırs yok malesef
toplamda giden:4.7 kghadi bakalım arzu hanım hızlanma zamanın coktan geldı gecıyor bıleee
oyy oyy tebrik ederimm barkinım harika bir sonuç
ayşe süpersin eski rakibembenim artık sana rakip olmak gibi delice düşüncelerim yok çünkü deli gibi kilo veriyorsun..
ben 20 marttan beri sadece 300 gram verdimmm
10 marttan beri de 700 gr
gram gram gidiyorum ama düzenli olarak spor yapıyorum bazı arkadaşlar kaslanıyorsun diyo hakikaten bacaklarım güçlendi...
yavaş olsunn istikrarlı olsun diyorum ama sizin bir haftada verdiğinizi ben ayda bir veriyorum. bu ay toplam 2 kg gitti
kilo bıldırımım son 2 gün toparladım olayı demek tum hafta dıkkat etsem aysebahar gıbı 1 kg verebılcem ama bende ondakı hırs yok malesef
herkese günaydın çıtır adayları.. bugün sabah ben de muazzez gibi regl oldum... ama canım hiç tatlı çekmiyor bakalım belki ilerleyen günlerde çeker.. ben son 4 gündür felan dikkat ediyordum yediklerime ama az da olsa vermişim..
başlangıç 77
geçen hafta 70.5
bu hafta 70.1
giden 400gr
toplamda giden 6.9
hedef 64
allahım artık hedefime ulaşmak için yolun yarısından çoğu geride kaldı.. hep sizin sayenizde motive oldum kızlar.. yoksa şimdiye bırakmıştım.. yaklaşık 1.5 ay önce gelecek yıl için yeni kaban almıştım dün akşam onu denedim inanılmaz güzel oldu ama 4-5 daha giderse daha fıstık olacak.. zaten onun içine girmezsem eşim beni öldürür. kocişe zayıflıcam diye bi sürü para verdirmiştim
harikasin tebrikler ve darisi basima
alkis.alkis super yatebrikler canim
senacim super bir iraden var canim bu rahatsizliga ragmen super gidiyorsun tebrikler canim...
saolun kızlar hepinizin sayesınde oluyo buraya ne kadar cok gırebılırsem o kadar cok kılo gıdıyor bende
bend ekılo vren tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum barkınım,aysebahar,erginsena,alaca,fdm ve diğerleri süperüz biz yaaa
arzuuu kız ne güzel kilo veriyorsun.. sakın bi daa agladıını duymiyim ben 21 günde 700 gr verdim sen bi haftada 600 !! süpersin gıyyz
Bu arada ölçümlerimi yaptım:
göğüs: 96
bel: 74
kalça: 96
belim için mekike ağırlık verme kararı aldım...
şart oldu..
ne bu yaaaaaaaaa
canım ha gayret...bende sporu arttırma kararı aldım bu hafta.. geceleri yüklenecem valla..
canım emzirme avantajını kullanıyoruz ondan...
süpersin bu ardaa
ben üzülmüyorum ki şekercimmsaol Meltemcim de toparlanmam lazımdı ıns haftaya daha cok vermek ıstıyorum.2 hafta yerımde saydım gecen hafta 300 gr verdım bu hafta son gunlerde toparlandım boyle oldu bakalım ıns sende üzülme nacizane önerim haftada bir tartıl kendını daha cok kontrol etmıs olursun.yoksa arkadasların hızına yetısmek ne mümkün ben onların cok arkasındayım sadece buraya basladıgım ılk hafta 1100 gr vermıstım onun harıcınde hep 600-700 gıttı sonra durdu yanı cok sıkı dıyet yapamıyorum malesef sporda yok
ayşecimm bel kiloya göre biraz kalın sanki :S benim bel daha şişko olmama ragmen daha ince. bence de mekik kararı çok yerinde cnaım tebrik ederimBu arada ölçümlerimi yaptım:
şart oldu..
ne bu yaaaaaaaaa
şart oldu..
ne bu yaaaaaaaaa
canım bence sen de hiç hiç üzülme.. yanılmıyorsam sen de emzikli bi annesin.. zaten bizim için ayda 2 verin yeter diyorlar.. ben de 3 haftadır 70 lerdeyim.. inşallah bu haftadan sonra 6 lı rakamları görürüm. benimde gıdım gıdım gitti son haftalarda bazen duraksayabiliyoruz çünküsaol Meltemcim de toparlanmam lazımdı ıns haftaya daha cok vermek ıstıyorum.2 hafta yerımde saydım gecen hafta 300 gr verdım bu hafta son gunlerde toparlandım boyle oldu bakalım ıns sende üzülme nacizane önerim haftada bir tartıl kendını daha cok kontrol etmıs olursun.yoksa arkadasların hızına yetısmek ne mümkün ben onların cok arkasındayım sadece buraya basladıgım ılk hafta 1100 gr vermıstım onun harıcınde hep 600-700 gıttı sonra durdu yanı cok sıkı dıyet yapamıyorum malesef sporda yok
ayşebahar bence de mekik belki diğer yağları kas yapabilir başka yöntemler deneyebilirsin. vu bu arada gerçekten muhteşemsin.. iradene azmine hayranım.. yakında senanın ve senin hikayelerinizi okuruz diyet başarı öyküleri topiğindecanımbence plates yap mekikten çok daha etkili..
şart oldu..
ne bu yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?