70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senacim sana ozelden mesaj atamiyorum neden oldugunu anlamadim bir turlu, gecen haftalarda atabilmistim...

selamlar kizlarrr, yine en gec bildirimi ben yapiyorum ne yapayim, saat farki diyelim ama buyum guzum guluyor cok mutluyum,bildirim yapacagim seneya ozelden atamadim insallah burdan okur ve bei unutmaz listede, gercekten liste de kendimi gormek morel veriyor, neyse bildirim yapayim sonrada cizelgemi degistireyim,
baslangic: 78
gecen hafta : 73.2
bu hafta :72
giden :1200 gr
toplam giden: 6
bugun oynamak geliyor icimden haydi hep beraber diyecegim ama herkez yattiii, kendi kendime dokturuyum bariii,

Son düzenleme:
bugun yaptiklarimi yazmayi unuttum sevincten,
Sabah bir bardak form cay,
Ev isi,
61dk yuruyus arti kosu 6.5 km,
15 dk eliptik bisiklet,
2 tane buyuk biber dolmasi ve 4 tane yaprak sarmasi, 2 kasik sarimsakli yogurt,
1 bardak form cay,
Aksamda bir kase salata,
Gun boyu 3 lt su....
Canim acayip muhallebili kadayif istiyor yarin yapsammi acaba? Gerci yarin misafirlge gidecegiz, insallah orda yaparlar....

merhaba arkadaşlar
özel mesaj atamıyorum
22 03 2011 salı sabahı 78.2 gelmiştim tartıda
bugun sabah yani 01 04 2011 de 76.8 geldim.
ekmeği kestim sabahları gün aşırı yürüdüm 20 dk. ve 10 dk spor yaptım elmalı zayıflama kürünü uyguladım ve günde 3 bardak yeşilçay içtim. pazartesi hanımlar lokalinde spora başlıyorum. haftada 2 gün pilates 1 gün step aerobik 1 gün kondüsyon varmış bunlara katılacağım. sabah yürüyüşlerimide aksatmayacağım. hamlama olmasın diye gün aşırı çıkıyorum haftaya hergün çıkarım yürüyüşe inşallah yaza hepimiz incecik gireriz kızlarr byy

günaydın napıyonuz bakimmm gece gelemedimm migrenim tuttu :26: :26: :26: hala sersemliği varrrr kız derya koparmışın ipi sonundaaa tebriklerrrrrr

tunaydin fistiklar... sahi kizlar ne olmus topik karismis boyle kimse birsey yazmiyor....

sabah pogaça kaçamağı yaptımmmmm kızlar feci bi baş dönmem varyaaa dün migrenim tutmuştuu bide bu eklendi üstüneee

durdurun dünyayı incem bennnnnn fır fır dönüyo başımmm

sabah pogaça kaçamağı yaptımmmmm kızlar feci bi baş dönmem varyaaa dün migrenim tutmuştuu bide bu eklendi üstüneee

geçmiş olsun tatlım...biletin gidiş dönüş indiremeyiz kuşum

benimde akşama misafirim var
kek yaptım az önce
birazdan da poça yapcam :18:
akşama yemesem bile yarın kahvaltı da kesin hüpletirim

ben 26 yaşındayım ankaradayım dogumdan sonra çok kilo aldım 53 ile başladıgım hamilelik ve dogum serüveni sonunda 73 kilo oldum bi oglum var bide kansızlık sorunum diyete başlasam bile uzun sürmüyor pes ediyorum işte bu kadar sizler kendinizi tanıtırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…