gecmis olsun canim pogacayada uzulme haftasonu kacamagi say....sabah pogaça kaçamağı yaptımmmmmkızlar feci bi baş dönmem varyaaa dün migrenim tutmuştuu bide bu eklendi üstüneee
durdurun dünyayı incem bennnnnnfır fır dönüyo başımmm
slm benide aranıza alırmısınız 73 kiloyum artık ne kadar kilo versem kardır
benimde akşama misafirim var
kek yaptım az önce
birazdan da poça yapcam :18:
akşama yemesem bile yarın kahvaltı da kesin hüpletirim
ben 26 yaşındayım ankaradayım dogumdan sonra çok kilo aldım 53 ile başladıgım hamilelik ve dogum serüveni sonunda 73 kilo oldum bi oglum var bide kansızlık sorunum diyete başlasam bile uzun sürmüyor pes ediyorum işte bu kadar sizler kendinizi tanıtırmısınız
akşam yiceksende gün içinde bari az ye yada yarın kahvaltıda götürmek daha uygunn
kaçış yok illa yicezzzzzz
ne güzel pazara çıkacaktım çıkamıyorum yağmur yağıyor bari topikte gezineyım dedim nolmuş öyle içim şişti
ben 26 yaşındayım ankaradayım dogumdan sonra çok kilo aldım 53 ile başladıgım hamilelik ve dogum serüveni sonunda 73 kilo oldum bi oglum var bide kansızlık sorunum diyete başlasam bile uzun sürmüyor pes ediyorum işte bu kadar sizler kendinizi tanıtırmısınız
aynen bende pazara çıkacaktım yağmurrrr saolsunnn yeşilliklerim beni bekliyodur alamadımmmm
hos geldin canim basarirsin merak etme...slm arkadaşlar bende doğumdan kalan kilolarımı vermek istiyorum çok şükür başarabiliyorum inşallah sonuda gelir benide aranıza alırsanız mutlu olurum.
78 kiloydum başladığımda
76 oldum 1 haftada 2 kilo verdm spor ve diet ile
hedefim 60 olmak inşallah olur
ben kulaniyorum bagirsak sorunun varsa iyi geliyorben yarın form çaylara başlayacagım kullanan varmı
ALACA arkadaşım sen neler yapıyosun nasıl verdin kilolarını rica etsem anlatrmsın....
ben sürekli kabızım zaten o yüzden işe yarar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?