70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah pogaça kaçamağı yaptımmmmm kızlar feci bi baş dönmem varyaaa dün migrenim tutmuştuu bide bu eklendi üstüneee

durdurun dünyayı incem bennnnnn fır fır dönüyo başımmm
gecmis olsun canim pogacayada uzulme haftasonu kacamagi say....
slm benide aranıza alırmısınız 73 kiloyum artık ne kadar kilo versem kardır

hos geldin aramiza canim....

ne güzel pazara çıkacaktım çıkamıyorum yağmur yağıyor bari topikte gezineyım dedim nolmuş öyle içim şişti

hoşbuldum ne yaparak kilo veriyorsunuz ben açlıga dayanamıyorum kan ilaçları almak zorundayım onlarda beni mahvediyo

hergün bize ne yediklerini menü olarak yazz o şekilde bizde sana yorum yaparızzz topiğin en başında kilo çizelgezi nasıl yapılır anlatılıyor ordanda kilo çizelgeni yaparsın dahada motive edici olur cnm

slm arkadaşlar bende doğumdan kalan kilolarımı vermek istiyorum çok şükür başarabiliyorum inşallah sonuda gelir benide aranıza alırsanız mutlu olurum.
78 kiloydum başladığımda
76 oldum 1 haftada 2 kilo verdm spor ve diet ile
hedefim 60 olmak inşallah olur

akşam yiceksende gün içinde bari az ye yada yarın kahvaltıda götürmek daha uygunn

kaçış yok illa yicezzzzzz

kahvaltımı normal yaptım abartmadan
şimdi de acıktım ne yesem diye düşünüp duruyorum
akşama kesin salata falan yerim yada yemem bile sadec aç kalmamak için ceviz badem yerim belki
yada 1 kase çorba

canım bende ankarada oturuyorum
kansızlık bende de var bide akdeniz anemisi var
kanım istesemde maksimum 11 oluyor
halsiz kalmamak için gün içinde mutlaka et yemeye çalışıyorum
en kötü ihtimalle köfte yada kıymalı bişeyler tüketirsen kanın normal seyrinde gider halsizleşmezsin

hos geldin canim basarirsin merak etme...
ben yarın form çaylara başlayacagım kullanan varmı
ben kulaniyorum bagirsak sorunun varsa iyi geliyor
ALACA arkadaşım sen neler yapıyosun nasıl verdin kilolarını rica etsem anlatrmsın....

canim ben onceleri ne zaman diyet rejim kelimelerini kulandiysam diger gun normal yedigumun iki katini yiyirdum ama enson o iki kelimeyi cikardim hayatimda simdi kendime sagli beslenerek kilo veriyom diyorum ama bu arada ekmek olayini hemen hemen bitirdim sadece sabahlari tam bugday ekmegi yiyorum cayi cok sekerli icerdim onuda ilk once azaltim dunden beride cikartim hayatimda ozelikle aksamlari saat 17ve18 arasi yemek olayini bitiriyorum sadece formcay veye meyve tuketiyom uzelikle su cok iciyom 3 litrenin altina dusurmuyorum

ama sunuda soyleyeyimilk iki ay duzenli yaptim 10 kilo verdim son bir sorunlarimdan dolayi boslamistim veriyor geri aliyordum bir kacgundur yine duzene oturtum bu hafta insala iyi veriri canim is once beyinde bitiyor sende kendine guvenirsen basarirsin bu yolda simdiden basarilar...

ben sürekli kabızım zaten o yüzden işe yarar belki

canım bol su içmeye zorlar kendini
bi de her gün aynı saatten tuvalate gitmeye çalış
bi süre sonra normale dönecektir

bende de kabızlık sorunu vardı kahvaltı ve öğle yemeği arasında müsli yedim normale döndü
sende deneyebilirsin
bende işe yaramıştı
şimdi günde bazen 2 hatta 3 kez çıktığım bile oluyo

çok sağol canım yaa inan bende 1 haftada ekmek kesinlikle şeker yok
yürüyüşe çıkmadan ılık ballı limonlu su içiyorum
11 gibi oğlumla 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık yiyorum 2 gb yoğut elma 5 gb eşimle yemekten ne varsa kaşıkla değil çatala llıyorum geç sate yemiyorum çok sıkışırsam hemen yeşil çay demliyorum öyle 1 haftadır böyleyim inanın hiç bukadar kararlı olmştm kararlıyım
bu arada ben rezene biberiye çaylarıda içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…