ben sürekli kabızım zaten o yüzden işe yarar belki
çok sağol canım yaa inan bende 1 haftada ekmek kesinlikle şeker yok
yürüyüşe çıkmadan ılık ballı limonlu su içiyorum
11 gibi oğlumla 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık yiyorum 2 gb yoğut elma 5 gb eşimle yemekten ne varsa kaşıkla değil çatala llıyorum geç sate yemiyorum çok sıkışırsam hemen yeşil çay demliyorum öyle 1 haftadır böyleyim inanın hiç bukadar kararlı olmştm kararlıyım
bu arada ben rezene biberiye çaylarıda içiyorum
canim ben onceleri ne zaman diyet rejim kelimelerini kulandiysam diger gun normal yedigumun iki katini yiyirdum ama enson o iki kelimeyi cikardim hayatimda simdi kendime sagli beslenerek kilo veriyom diyorum ama bu arada ekmek olayini hemen hemen bitirdim sadece sabahlari tam bugday ekmegi yiyorum cayi cok sekerli icerdim onuda ilk once azaltim dunden beride cikartim hayatimda ozelikle aksamlari saat 17ve18 arasi yemek olayini bitiriyorum sadece formcay veye meyve tuketiyom uzelikle su cok iciyom 3 litrenin altina dusurmuyorum
ama sunuda soyleyeyimilk iki ay duzenli yaptim 10 kilo verdim son bir sorunlarimdan dolayi boslamistim veriyor geri aliyordum bir kacgundur yine duzene oturtum bu hafta insala iyi veriri canim is once beyinde bitiyor sende kendine guvenirsen basarirsin bu yolda simdiden basarilar...
insallah bende basaririm
istedikten sonra herseyin ustesinden geliyor insan yeterki basracagina inan.....
evett... inaniyorumda.. insallah basaracagim
bu arada kisisel rütbenizde hedef 1 mayista 67 olmak yaziyor... bu da cok önemli.. insanin kesinlikle bi hedefi olmasi gerekiyor... ve o hedefe ulasmak icinde gayret göstermesi gerekiyor...
sayenizde ben daha cok heveslendim simdibende insallah 30 nisana kadar 65 olmak istiyorum.. yani 7 kilo vermek istiyorum eger tabi 1 ayda 7 kiloyu verebilirsem ama elimden gelenide yapicam insallah
kizlar yaaa ask olsun, ozellikle barkinim ve klavuz, hani bana hep yorum yapacaktiniz, bu hafta 1200 gr verdim, kimseden ses cikmadi ama ben cok mutlu oldumm, bu arada ceza alan arkadaslara cok uzuldum, gecmis olsun, bir an once doneler insallah aramiza, yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz....
1 ayda 7 kilo çok değilmi
kizlar yaaa ask olsun, ozellikle barkinim ve klavuz, hani bana hep yorum yapacaktiniz, bu hafta 1200 gr verdim, kimseden ses cikmadi ama ben cok mutlu oldumm, bu arada ceza alan arkadaslara cok uzuldum, gecmis olsun, bir an once doneler insallah aramiza, yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz....
kizlar bu arada yürüyüs egzersiz spor v.s v.s neler yapiyorsunuz? :26:
ben kaçar pazara hava biraz olsun açtı yağmur dindi bekler beni nanelerim derolarım maydanozlarımmm
Canim bu mesaji iyi geldi yuzumu guldurdu, bak gaza geldim yine, tesekkur ederimmmm...bazen okurken kaçırdıklarım oluyorr 1200 mü verdinnn hiç kıskanmadımmmtebrikler hayatım süperrr vallaaaaaa
bugünü bayram ilan ediyoruzzz senin kilonu kutluyoruzzzz :92: :92: :92: :92: :92: :92:
canım öncelikle hoşgeldin
biz burada kimimiz leslie ile yürüyor kimimizin evde yürüyüş bandı bisikleti var evde egzersiz yapıyor kimimiz spor salonuna gidiyor kimimiz dışarda temiz havada yürüyor kimimiz evde plates yapıyoranlıycan herkes kendi zevkine ve imkanına zamanına göre muhakkak spor yapıyor böylece hem sağlıklı oluyoruz hem sıkılaşıyoruz hemde kalıcı kilo kontrolü sağlıyoruz ne uyuzum değilmi birden kendimi filozof gibi hissettim
1 ayda 7 de verirsin 10 kiloda verirsin ama onlar geri gelir önemli olan sıvı yada kas değil yağları vermek kaç kilo olduğnu bilmiyorum ama bu kiloyu 1 ayda almadıysan 1 aydada veremezsin en azından sağlıklı olmaz yanlış anlama amacım senin şevkini kırmak değil asla ama burayı takip edersen 1 haftada 300 gr veren arkadaşlarımız var burası uzun ama kararlı bi yol benim diyette 2. ayım 79 la başladım ilk ay 5 kilo verdim(son alınankilolar daha çabuk veriliyor) ama mart ta tık yoktu 74 te takıldım ama devam ediyorum ama senin bünyen ve metabolizman inş hızlı çalışıyordur sabır arkadaşım başaracağız doğru yerdeyizkizlar bu arada yürüyüs egzersiz spor v.s v.s neler yapiyorsunuz? :26:
aşkitom kızmasana yavru kuşumvallahi daha yeni girdim foruma ve daha geçmişe bakamadım gece ben çıkana kadarda sen yoktun bitanem vallahi tebrik ediyorum canım bende 1300 verdim buhafta ve senin dediğin gibi şok oldum mutlu oldum seninde verdiğin benim kadar hadi bakalım rakibecim...bakalım hangimiz hedefe sağlıklı şekilde ulaşıcaz desemde çok gaza gelme,bak bişeyleri doğru ve istikrarlı yapınca nasıl tıkır tıkır gidiyor değilmi tebrik ediyorum bitanem yola devam
ben kaçar pazara hava biraz olsun açtı yağmur dindi bekler beni nanelerim derolarım maydanozlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?