70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sürekli kabızım zaten o yüzden işe yarar belki

ben kendim dogadan form karisik bitki olanini kulaniyorum aksam ustu bir tane iciyom aksam saat 22'de birtane iciyom gayet iyi geliyor yemekten once ictigimde kabiz oluyorum hemen sonra ictigimde ise cok acikiyordum ondan tam arada iciyorum..

canim insalahhep beraber verecegi bu kilolari bu arada bende bir yl adanada okudum lise son sinifi ama cocuklugumda mersinde gecti adanayida mersinide kendi memleketim gibi severim cok ilde kaldim ama akdeniz bende ayri iz birakti...

insallah bende basaririm

kaptanımızz senadann gelen açıklamayıı bildirmek boynumun borcu

bu hafta liste yayınlayamıcakk haftaya cuma bildirimleri gece 11 den sonra yada cumartesi günü yapılcak cuma günü gece 11 e kadar cezalı çünkü

bu arada kendisi bizi okuyor ama yazamıyor anlıcanız gene kontrol altındayızzz kaçamak yapmayalımmm

herkese slm var öpüyor sizleriiii

istedikten sonra herseyin ustesinden geliyor insan yeterki basracagina inan.....

evett... inaniyorumda.. insallah basaracagim

bu arada kisisel rütbenizde hedef 1 mayista 67 olmak yaziyor... bu da cok önemli.. insanin kesinlikle bi hedefi olmasi gerekiyor... ve o hedefe ulasmak icinde gayret göstermesi gerekiyor...

sayenizde ben daha cok heveslendim simdi bende insallah 30 nisana kadar 65 olmak istiyorum.. yani 7 kilo vermek istiyorum eger tabi 1 ayda 7 kiloyu verebilirsem ama elimden gelenide yapicam insallah

1 ayda 7 kilo çok değilmi

kizlar yaaa ask olsun, ozellikle barkinim ve klavuz, hani bana hep yorum yapacaktiniz, bu hafta 1200 gr verdim, kimseden ses cikmadi ama ben cok mutlu oldumm, bu arada ceza alan arkadaslara cok uzuldum, gecmis olsun, bir an once doneler insallah aramiza, yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz....

bazen okurken kaçırdıklarım oluyorr 1200 mü verdinnn hiç kıskanmadımmm tebrikler hayatım süperrr vallaaaaaa

bugünü bayram ilan ediyoruzzz senin kilonu kutluyoruzzzz :92: :92: :92: :92: :92: :92:

1 ayda 7 kilo çok değilmi

öylemi dersin 7 kilo olmasada insallah bi kac kilo veririm ama

hosbulduuk

kizlar bu arada yürüyüs egzersiz spor v.s v.s neler yapiyorsunuz? :26:

canım öncelikle hoşgeldin
biz burada kimimiz leslie ile yürüyor kimimizin evde yürüyüş bandı bisikleti var evde egzersiz yapıyor kimimiz spor salonuna gidiyor kimimiz dışarda temiz havada yürüyor kimimiz evde plates yapıyoranlıycan herkes kendi zevkine ve imkanına zamanına göre muhakkak spor yapıyor böylece hem sağlıklı oluyoruz hem sıkılaşıyoruz hemde kalıcı kilo kontrolü sağlıyoruzne uyuzum değilmi birden kendimi filozof gibi hissettim

bazen okurken kaçırdıklarım oluyorr 1200 mü verdinnn hiç kıskanmadımmm tebrikler hayatım süperrr vallaaaaaa

bugünü bayram ilan ediyoruzzz senin kilonu kutluyoruzzzz :92: :92: :92: :92: :92: :92:
Canim bu mesaji iyi geldi yuzumu guldurdu, bak gaza geldim yine, tesekkur ederimmmm...

aşkitom kızmasana yavru kuşumvallahi daha yeni girdim foruma ve daha geçmişe bakamadım gece ben çıkana kadarda sen yoktun bitanemvallahi tebrik ediyorum canım bende 1300 verdim buhafta ve senin dediğin gibi şok oldum mutlu oldum seninde verdiğin benim kadar hadi bakalım rakibecim...bakalım hangimiz hedefe sağlıklı şekilde ulaşıcaz desemde çok gaza gelme,bak bişeyleri doğru ve istikrarlı yapınca nasıl tıkır tıkır gidiyor değilmitebrik ediyorum bitanem yola devam

hosbuldum canim

yürüyüs ve egzersiz tam bana göre hergün yaparsam ve beslenmemede dikkat edersem insallah yavas yavas artik bende su fazlaliklarimdan kurtulurum

aslinda benim hedefim 7 degil 17 kilo vermek
evlendigimde 50 kiloydum 1,5 senede 22 kilo aldim
55 kiloya düsmek istiyorum ama bu biraz zaman alicak :84:

kizlar bu arada yürüyüs egzersiz spor v.s v.s neler yapiyorsunuz? :26:
1 ayda 7 de verirsin 10 kiloda verirsin ama onlar geri gelir önemli olan sıvı yada kas değil yağları vermek kaç kilo olduğnu bilmiyorum ama bu kiloyu 1 ayda almadıysan 1 aydada veremezsin en azından sağlıklı olmaz yanlış anlama amacım senin şevkini kırmak değil asla ama burayı takip edersen 1 haftada 300 gr veren arkadaşlarımız var burası uzun ama kararlı bi yol benim diyette 2. ayım 79 la başladım ilk ay 5 kilo verdim(son alınankilolar daha çabuk veriliyor) ama mart ta tık yoktu 74 te takıldım ama devam ediyorum ama senin bünyen ve metabolizman inş hızlı çalışıyordur sabır arkadaşım başaracağız doğru yerdeyiz

canim bende seni tebrik ediyorum masallah bu hafta cok guzel gitti. allah devamini getirir insallah, bu gun misafirlige gidecegiz bakalim neler olacak, dikkat etmeye calisacagim. bana rakibecim demissin ama canim ben sana nasip rakip olurum aramizda bir suru kilo farki var, insallah bende 66 lara dustum gunu gorurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…