70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocişle oğluş kurtlar vadisi bakıyooo sıpa hala yatmadıııııı şimdi uçuşa geçecem onaaa

sen beni güldürüyorsun ya allahta seni güldürsün
benimkiler 21.30 da yatak saatleri hatta büyük oğlum biraz önce rüya görmüş koşa koşa yanıma geldi ama ayakta uyuyor geri yatağa götürüp geldim bi posta

Son düzenleme:

kociş geç geldii babaya çok düşkünnn oyun oynadılar şimdi dizi izliyooo kıyamadım babannede sobada parmağını yakmış naz yapıyooo

dedim ya iyi vermişsin diyee :81::81::81:
ben sen kadar olsam çok mutlu olurdum
aramızda 10 kilo var

sabır arkadaşım bende bir zamanlar ah bi 70 olsam başka bişey istemem diyordum ama zor ve sabır gerektiren bir yolculuk ama sonu mutlu son oyüzden herşeye değer

kociş geç geldii babaya çok düşkünnn oyun oynadılar şimdi dizi izliyooo kıyamadım babannede sobada parmağını yakmış naz yapıyooo

çok geçmiş olsun bephanten krem sür hem dokuyu besler hemde iz kalmaz yara bere ve yanıklara birebir kuşum

kılavuzcum
netten baktım biraz da bu alışmayla ilgili bi kaç kiş yorum yapmış
birisi bitki çaylarını hafta da bir değiştirin yada az için demiş
ara öğünlerde meyve yiyorsanız galetayla yer değiştirin demiş
benim anladığım şu karbonhidrat ve protein oranlarını değiştireceksin sanırım

vallahi bu hız ve azmle bizi geçersin senspora bi başla vazgeçemiyceksin 3-4 gün üst üsteden sonra alışkanlık yapıyor demiştim sana

öle cnm ya kendimi biraz yorgun hissediyodum ama ona ragmen spor yapmadan duramadim

hani su yürü ve incel programi varya onun bi degisigini yaptim youtubeda var o da yarim saat sürüyo ayaklarim koptu ama be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…