70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar adet döneminde kilo alinirmi ya... bugün yarin adet olurum bi şişkinlik var yaa

bende ayın 14 üne bekliyorum ve bugün eşim senin göbüş çıkmış hastamı olucan dedibende reglime bir hafta kala şişiyorum o yüzden bu hafta ve gelecek haftadan ümitli değilim ama pes etmiyorum devam sonucuna katlanıcaz

aynen canim devamm kimse tutamaz biziiii

sen niye tırsıyosun ki
o kadar tempoya vermişsindir kesin
ben sabah dayanamadım tartıldım 100 gr vermiş görünüyorum
1 hafta için ne kadar az dimii

tempo ve moral bozukluğu had safhada ama bu hafta çok kaçamak var vede spor malesef hiç yok gibi ...oyüzden diyorum kız...yoksa bişeyden değil...cezamız neyse çekicez ALİ KAPTAAAAAAAANNNNNN
artı 100 gr. hiç gitmemesinden iyidir değilmi bak biz tırsıyoz burda

Son düzenleme:

hee kaçamak yaptıysan bilmem
bende spor yapmıyorum hiç ya
sabahları gözümü açamıyorum yataktan çıkabilsem yürüyüşe gidecem ama sabah o yatak çekiyo beni içine resmen

ya bende bu aralar öyleyim acaba havalardanmidir nedir :44::44:

kizlar menüm nasil :18:

kilavuz cnm nasilsin keyifler yerindemi

menün güzel tatlım
dediğin yorgunluk bendede var bahar yorgunluğu heralde
morale gelince hala toparlayamadım canım sıkkın bide üstüne tuz biber istemeden bi arkadaşım beni yanlış anladı ve gönül koyduonada çok bozuldum üzüldüm ...anlıyacağın hepsi üst üste geldi iğrenç bir haftaydı...biran önce bitsede hafta sonu gelse

oh be sevindim bak menüme

evet canim bahar yorgunlugudur kesin bu aralar herkezde var o

arkadasininda bi ara gönlünü aliverirsin artik cnm ya cok fazla takma kafana stress yokk bu hafta kötü gececek belki ama haftaya düzelticez hepberaber.. güzel bir haftaya baslicaz insallah

meyvedede şeker ve protein var oyüzden onunda sayısı var çeşidine göre
mesela 1 pors. üzüm:8-10 tane tek üzüm
1 pors.karpuz:1/8 dilim yani sekize bölüp 1 dilimini yiyeceksin
erik:3-4 tane
gibi tatlıcım

hmmm... anladim cnm yani bu demek oluyoki agiz tadiyla hic bisey yiyemicez

ya ama ben bi zayifliyim gerisi hic önemli degil

anam kocişle sohbet ederken sizde burda sohbeti uçurmuşunuzzzz

cnm cuma gece 11 den sonra yada cumartesi bildirim yapcazzzz

kizlar ya 3 gündür spor yapiyorumya... bugün yapmadim ama aklimdanda cikmiyor ha artik yapmadan duramicam galiba

ben bi yarim saat sporumu yapip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…